Sari la conținut

Elena Siliconata - 0724604731/0724.604.731 - Zona Militari Residence

Postări Recomandate

• Oras:cazanul cu smoala
Postat

Cu riscul de a deranja alta pescărie pisicul a trebui sa o mute la de evitat până își revine .Poate poate că e păcat de material

• Like 3
Postat

Buna, buna cu riscul să-mi sara uni in cap am sa spun opinia mea. In primul rând sunt om nu pot fi perfecta, nu pot fi pe placul tuturor. Comportamentul meu domnilor e in funcție de atitudinea voastră. Sunt o fire pacifista nu-mi place cearta, din acest motiv nu intervin in discuțiile voastre. Va doresc spor la sex.😘

• Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
Postat

Do you speak English to call you for appointment, cause you don't respond to sms?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna, buna cu riscul să-mi sara uni in cap am sa spun opinia mea. In primul rând sunt om nu pot fi perfecta, nu pot fi pe placul tuturor. Comportamentul meu domnilor e in funcție de atitudinea voastră. Sunt o fire pacifista nu-mi place cearta, din acest motiv nu intervin in discuțiile voastre. Va doresc spor la sex.😘

Bullshit,

Ai o atitudine naspa si nu are legatura cu clientii.

• Like 2
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna, buna cu riscul să-mi sara uni in cap am sa spun opinia mea. In primul rând sunt om nu pot fi perfecta, nu pot fi pe placul tuturor. Comportamentul meu domnilor e in funcție de atitudinea voastră. Sunt o fire pacifista nu-mi place cearta, din acest motiv nu intervin in discuțiile voastre. Va doresc spor la sex.

unii au grave probleme la mansarda sau ... cauta sa ne induca in eroare cu buna stiinta, nu ar fi prima oara cand se intampla asta cu topicul tau. 

• Like 1
  • Oras:bruxelle
  • Oras:bruxelle
Postat

Do you speak English to call you for appointment, cause you don't respond to sms?

She speack english but very bad attitude.

• Like 1
Postat

Confirm și eu că e destul de rece și distantă, nu prea se implică și are o atitudine de superioritate daca nu chiar aroganță. Dacă îi place întâlnirea cred că poate fi și o prezenta agreabilă, deși e lipsită de senzualitate, însă dacă nu-i place ceva devine scârboasă și nesimțită (sau nu o mai ascunde). Se poate vizita o data în ideea că există o compatibilitate, iar dacă nu, nu :)

• Like 4
Postat

Complicat...de aratat arată beton dar prea multe păreri contra ca sa nu fie reale...zic si eu recunosc ca nu am fost

Postat

Are peste 30 ? Ca astea îmi plac 😂 și sunt curios cu atitudinea ei ca văd mesaje negative

Postat

Încerci să îi spui că ai cont și că îi faci recenzie daca e fata buna?

• Like 1
Postat

Eu o să mă risc o tura dar sunt 99sigur că atitudinea ei va fi de rahat .Nu îi spun de cont de nimic așa e corect .O sa ii fac și recenzie imparțială și fără influente de nici un fel.

Postat

Eu o să mă risc o tura dar sunt 99sigur că atitudinea ei va fi de rahat .Nu îi spun de cont de nimic așa e corect .O sa ii fac și recenzie imparțială și fără influente de nici un fel.

Eu am văzut-o când am fost la colega de ap. E drăguță, arata ok. La servicii pare ca mai trebuie sa umble.

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Esti matinala azi elena! Ce e cu tine?😀😀😀

Reputație: 24071
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Bullshit,

Ai o atitudine naspa si nu are legatura cu clientii.

Daca clientul are pula mare si o fute mult, atunci este tare draguta....in rest nu prea.
  • Like 1
  • Oras:Outcall
  • Oras:Outcall
Postat

Daca clientul are pula mare si o fute mult, atunci este tare draguta....in rest nu prea.

Asta e valabil cu orice femeie :)

• Like 2

Postat

Mai laury tu ai defectat fata daca nu mințiDeci nu o recomanzi daca avem sub 21cm?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...