Sari la conținut

Elena Siliconata - 0724604731/0724.604.731 - Zona Militari Residence

Postări Recomandate

• Oras:Worldwide
  • Oras:Worldwide
Postat
On 6/10/2021 at 7:55 PM, hennesy said:

Salutare !

Vizitat azi titulara topic-ului...fiind in zona imi spun hai sa vedem, ca pe aici  numai pareri bune...

Mai fratilor, dar despre hidosenia, oribilitatea de hemoroid de la vur fe ce  u mentioneaza nimeni🤦‍♂️....mi-a murit pula cand s-a pus doggy🤦‍♂️

OP- alegerea mea

NP- cu gandul in alte locuri ca altfel erau bani aruncati 150 lei.

Parerea mea: clar nu merita 150 lei/fin....

Sunt variante mai bune la pretul asta !

Era bine daca Elena dadea un raspuns la treaba asta... sau macar o poza sa desminta.

• Oras:Bucuresti
Postat

Recenzie intarziata, am vizitat o acum 1-2 saptamani pe respectiva, o vanam de ceva timp, dar nu ne intersectam cu orele😀 am sunat, disponibila, in 15 min am ajuns la ea, urc, ma duc la dush, dupa mine, face si ea, o astept frumos in pat si incepe actiunea…

LOCATIE - 8, langa sf vineri, tot ce ai nevoie la baie, oglinda din camera face totul😀

ON - 9, chiar ii place, il ia pe tot, incearca pana la cotor, la sateliti nu mai zic, tot ce trebuie, umed, scuipat, rujul rosu de pe buzele ei, parca mi-a colorat soldatelul, putin tits fuck la sfarsit

NP - 9, incepem cu ea deasupra, iti da contre, sare frumos, sanii se vad forta, o simt uda, activez motorul, se uita in oglinda, ii place sa vada cum intra n ea, am schimbat multe poziti, chiar am simtit o chimie buna intre noi, contre pestre contre, intr un final se baga la marginea patului si am finalizat oral/facial

Halat: 150 ron (1fin)

De revenit: da, curand!

PS: Scuze Elena pt neintelegerea la finalizarea orala😀 stii ce zic

• Inimioara 1
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat
Acum 7 ore, richard12 a spus:

Faci si finalizare orala?

Daaaaa,face,dar la ultima mea vizita la donisoara,nu prea a dat semne ca ar vrea,bine,poate nu is eu pe stilul ei,oricum se fute misto si o suge bine,incearca frate,meritaaaa.

Postat
La 16.07.2021 la 12:06, elena siliconata a spus:

Buna! Disponibilă pana la 21:00!! Corneliu Coposu nr 4!!😘😘😘

FF8928EB-B27C-477B-8A57-B48F721BC3A5.jpeg

Asa da pozitie Elena...mmmm..incitant

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...