Sari la conținut

Cum opriți un conflict?

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Eu nu prea am experienta pentru a putea răspunde la aceasta intrebare... pentru ca nu am trecut printr-un conflict real in viața mea. Dar m-am ocupat sa bag bețe-ntre roate sau am provocat mânia cuiva din pura curiozitate, sa vad cum arată un om rău.

Dar iată ca undeva in lume avem exemplificat acest raspuns... sau măcar unul dintre ele!

http://huff.ro/stiri/externe/armistitiul-din-siria-intra-in-vigoare-astazi-la-asfintit-86950

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Eu nu prea am experienta pentru a putea răspunde la aceasta intrebare... pentru ca nu am trecut printr-un conflict real in viața mea. Dar m-am ocupat sa bag bețe-ntre roate sau am provocat mânia cuiva din pura curiozitate, sa vad cum arată un om rău.

Dar iată ca undeva in lume avem exemplificat acest raspuns... sau măcar unul dintre ele!

http://huff.ro/stiri/externe/armistitiul-din-siria-intra-in-vigoare-astazi-la-asfintit-86950

Nu e clar ce a negociat Kerry cu Putin si referitor LA CE s-a negociat. Cum ramane cu ISIS si Statul Kurd, Armata turca din Siria, etc.... Ai rabdare, ca mai e mult pana departe...

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Nu e clar ce a negociat Kerry cu Putin si referitor LA CE s-a negociat. Cum ramane cu ISIS si Statul Kurd, Armata turca din Siria, etc.... Ai rabdare, ca mai e mult pana departe...

De obicei nu se cedează... acolo unde adevarul este mereu amânat, si astepti fara speranță la nesfârsit. Adevarul il stim fiecare, oriunde ne-am îndrepta privirea sa-l cautam, dar vrem ca cineva care are autoritatea, sa-l recunoască prin puterea sau iubirea de care dispune.
Link spre comentariu
Vizitator

De obicei nu se cedează... acolo unde adevarul este mereu amânat, si astepti fara speranță la nesfârsit. Adevarul il stim fiecare, oriunde ne-am îndrepta privirea sa-l cautam, dar vrem ca cineva care are autoritatea, sa-l recunoască prin puterea sau iubirea de care dispune.

Prin iubirea de care dispune slabe sanse, sau putine sunt tarile alea si nu au puterea... iar cele care au puterea nu au iubirea... asa ca... :no2 :no2

Link spre comentariu
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
 Voiam sa-mi fut uMpic neuronu' si sa scriu ceva coerent, si de ce talibanii musulmani sunt considerati mai periculori decat( si de catre) talibanii din ferentari, balta alba sau vaslui...dar vad ca deja ie oftopic...so, banc ;)

ANUNT!! “Angajam vanzatoare”. Se prezinta o fatuca la interviu, patronul o ia si-o prelucreaza: “Fata draga, noi nu zicem NU la clienti chiar daca nu avem produsul in stoc... ii aburim, ii amanam”. Zis si facut, trece o luna, prinde fata manevra, intra un cetatean:

- Manusi aveti?

V: Pai, sigur... de care sa fie? de piele? tricotate? cu un deget, cu 2 cu 5?

- De piele, normale, cu 5 degete.

V: Le purtati la palton sau la jacheta?

- La palton, ca vine iarna.

V: Domnule, eu va propun sa veniti maine cu paltonul, sa vedem ce se asorteaza. Pleaca omul, cand sa iasa pe usa intra unul hiper-furios c-un colac de buda si c-o placa de faianta in mana:

- Cucoana, uite asta-i capacul de la buda, asta-i nuanta la faianta, curu ti l-am aratat ieri, acuma-mi dai hartie igienica ? 

• Like 9
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Prin iubirea de care dispune slabe sanse, sau putine sunt tarile alea si nu au puterea... iar cele care au puterea nu au iubirea... asa ca... :no2 :no2

Ti-am zis deja ca SUA si Rusia au decis împreună niste treburi despre care nu pot sa vorbesc, dar de care ti-am spus pe un topic, ca le-am auzit intr-o discutie, de la niste oameni care sunt in situatia sa aibă astfel de informatii. Oricum... eu nu am inteles prea multe, ca chiar daca vorbeau aceeasi limba ca mine, vorbeau iute si parca altfel decat vorbesc oamenii obisnuiti. Citesc cărțile cele mai complicate... in speranță ca, atunci când dau de astfel de oameni sa nu mai stau gura casca si sa simt lentoarea aia enervantă in mintea mea. Dar sincer... chiar daca nu pot reproduce acele informatii, sunt sigura ca am vazut o unda de iubire in acele proiecte pe care le au cele doua țări. As zice ca mai e putin si fac nunta... mai ales ca au trecut deja sase luni de când cele doua țări s-au inteles in privința acelor proiecte de viitor.
Link spre comentariu
  • Oras:Lost in the wind

Oooo, uite unde se ascundea Lucrezia Borgia !  :snap

• Like 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Oooo, uite unde se ascundea Lucrezia Borgia !  :snap

Eh... femeia aceea am auzit ca era perversa tare. Eu chiar si de perversitate ma ocup scurt... doar din curiozitate. Curiozitate de lung termen... am față de lucrurile cu adevarat frumoase. Daca exista astfel de lucruri...
  • Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu

Eh... femeia aceea am auzit ca era perversa tare. Eu chiar si de perversitate ma ocup scurt... doar din curiozitate. Curiozitate de lung termen... am față de lucrurile cu adevarat frumoase. Daca exista astfel de lucruri...

Daca vrei exista !

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Daca vrei exista !

Bineînțeles... Dar, sunt tânără inca... si vreau sa mai prind curaj.
  • Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu
Vizitator

Vistantric,atâta timp cât acest sistem de valori este menținut, civilizația aceasta va fi tot gen haita de lupi,cu nevoia de lider alfa.

În general,se creează grupuri care manipulează restul plebei-asa ca apare Puterea.Aceasta "putere" este suma voinței și conștientei fiecărui individ din acel grup.Problema este ca,datorită naturii omului și mai ales nivelului de evoluție,corupția își face simțită prezenta imediat. Toată propaganda ce urmează,e o minciuna,menită să țină masele sub control.Acest lucru e definit perfect de prima lecție predată de Darth Sidious lui Anakin Skywalker:

"Toți cei care dețin puterea, se tem sa nu o piardă "

De aici este foarte simplu sa tragem concluziile.

Un conflict întotdeauna apare atunci când cineva încalcă liberul arbitru al altei persoane. Constrângere,manipulare.Și asta doar pentru a trage foloase necuvenite pentru el și grupul din care face parte.

Necuvenite am spus.Pentru ca,atunci când iei mai mult decât ai nevoie,nu înseamnă decât ca iei partea altcuiva.

Se poate vorbi foarte mult pe aceasta tema.

Cum oprești un conflict.Evitând cauzele.

Trebuie văzut ca o...haina mica pentru un om mare.Nu mai încape...

• Like 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Suntem cam pe acolo ca varsta, curajul il ai sau nu , totu-i sa nu-l confunzi cu iresponsabilitatea ! ;)

Ok... si daca ti-as spune ca-mi fac partea de bine. Dar pot zice si ca... imi permit pe lîngă aceasta, iresponsabilitatea, in înca o mie de vieti de aici încolo. Si isus, buda sau care o mai fi fost... daca ar trai in lumea noastra, as putea sa le plâng de mila de cate acuzatii li s-ar aduce pentru purtarea lor. Important e ca au fost oameni buni... si aceasta a ramas si după 2 mii de ani.
Link spre comentariu

Ok... si daca ti-as spune ca-mi fac partea de bine. Dar pot zice si ca... imi permit pe lîngă aceasta, iresponsabilitatea, in înca o mie de vieti de aici încolo. Si isus, buda sau care o mai fi fost... daca ar trai in lumea noastra, as putea sa le plâng de mila de cate acuzatii li s-ar aduce pentru purtarea lor. Important e ca au fost oameni buni... si aceasta a ramas si după 2 mii de ani.

Ok, e parerea ta !

Link spre comentariu
Vizitator

Și nu bănuiești de ce i-ar acuza? Motivul real?

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

... civilizația aceasta va fi tot gen haita de lupi,cu nevoia de lider alfa.

.....

Toată propaganda ce urmează,e o minciuna,menită să țină masele sub control.Acest lucru e definit perfect de prima lecție predată de Darth Sidious lui Anakin Skywalker:

"Toți cei care dețin puterea, se tem sa nu o piardă "

....

Un conflict întotdeauna apare atunci când cineva încalcă liberul arbitru al altei persoane.

....

Pentru ca,atunci când iei mai mult decât ai nevoie,nu înseamnă decât ca iei partea altcuiva.

...

...

Trebuie văzut ca o...haina mica pentru un om mare.Nu mai încape...

Când sa-mi formulez si eu ideile in gand si imi făcusem un punct general din care sa-mi scriu aici ideile... mi-a sters tot din memorie, surprinderea care-am avut in convorbirea telefonică aproape perfecta cu doi barbati. Si eu care credeam ca doar pretențiile mele cresc... se pare ca pot si mai bine, nu-s doar mofturi sau amintiri dintr-o alta viața cu mine, când nu eram nevoită sa fac pe proasta.

Bun... la primele doua puncte voiam sa spun ca nu exista haită, ci doar propagandă.

La punctul trei pot sa iti spun ca un conflict nu apare când incalci liberul arbitru, ci când iei mai mult decat ai nevoie... pentru ca celalalt stie cat ai. Nevoile pot sa fie create, fara sfarsit, ca o dependență de tot si de toate, de suflet, de pământ, de câini morți pe străzi, de răzbunări, de flori cu forme de pasarica pictate pe-un tablou, de prostie si de nebunie... nu ne saturam niciodată. Dar nu putem sa mințim pe nimeni ca ne saturam de ceea ce avem...

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Și nu bănuiești de ce i-ar acuza? Motivul real?

Ehhei... lasă, astea se spun in privat.😆
Link spre comentariu

Nevoile pot sa fie create, fara sfarsit, ca o dependență de tot si de toate, de flori cu forme de pasarica pictate pe-un tablou... nu ne saturam niciodată. Dar nu putem sa mințim pe nimeni ca ne saturam de ceea ce avem...

Data fiind natura polisemantica a cuvantului "pasarica" , poti te rog sa clarifici sensul frazei ? :)

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Arunci doua bombe atomice peste doua orase de marime medie. Hiroshima si Nagasaki ... metoda patentata de "cea mai democratica" tara din lume si jandarmul moral si militar al lumii.

Eu când i-am dat o palmă lui fiul meu am simtit ceva ciudat... a fost ca si cum pentru câteva secunde mi s-a oprit creierul, cred eu, sa imi pot permite sa simt o durere intensă care a urmat imediat apoi. Exact acelasi proces de cateva secunde l-am avut si când am primit informația cu bombele. Deci imaginează, că fiecare mama ar putea sa stie cum este ca o responsabilitate a întregii lumi sa dea o palmă generatiilor întregi de copii care se trezesc neputinciosi si umiliți ca nu pot face nimic acestei lumi, sa o schimbe, ca nu au cu cine sa vorbească si sa-si arate bunătatea in furtuna conflictelor, încă de când sunt mici. Daca măcar părinții s-ar opri sa-si mai lovească copiii, atunci poate intr-o zi, nu furia si disperarea va decide...

Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Data fiind natura polisemantica a cuvantului "pasarica" , poti te rog sa clarifici sensul frazei ? :)

Pai când un bărbat devine obsedat sa faca sex cu o femeie... vede numai sexul ei, nu mai pricepe nimic altceva. Este si aceasta o artă, ca daca ar avea simt artistic... ar picta magnific imaginile care-i trec prin minte despre dorita lui. Singura posibilitate, intr-o astfel de poveste, este pentru aceea femeie sa-i arunce toata creația in foc... daca îndrăznește.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...