Sari la conținut

magheru strada de hoti si drogati

usrusr

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri
Postat

E plină de pesti boschetari si panarame

Bulevard, boule! Magheru e " bulivar"!

• Like 7
  • Minus 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bulevard, boule! Magheru e " bulivar"!

Cateodata cand vin dinspre Romana spre Universitate pe la ora 18 inclin sa il numesc ulita nenorocita...

Postat

Uliță cu 6 benzi, mai rar! Dar într-adevăr, e tare aglomerată!

Postat

Unde la dristor

Te-ai mutat în București, prăpăditule?  :rax2

• Like 7
  • Minus 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

aici https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/35/Dristor,_Bucuresti_bgiu.jpghttp://www.refinder.ro/images/propertiessite/img_4047_40823.jpg

Aoileu... urasc intersectia aia ! :rax2 :rax2 :rax2 :rax2 :blushing2 :blushing2

• Like 1
Vizitator
Postat

nam trb cu intersesctia la pas mai merge dar cu masina da e un trafic de nu mai zic 

Nu stiu, dar e complet aiurea, trebuie sa te bagi cu tupeu, mai ales la ora de varf... si nu o singura data am vazut ba neatenti care-ti intra in spatele masinii, ba ca boii care-ti din lateral, prioritate din parti, nervi, injuraturi... Cand/daca o sa mai am treaba in Buc. am sa ma vin fara masina si am sa iau taxi/metrou :D :P In Galati avem ceva asemanator la o scara mai mica prin Siderurgistilor-Ghe. Doja, "intersectia fara rost".

Fetite... nu am vazut acolo, poate seara, seara insa nu am trecut prin Dristor :laugh2 :laugh2 :habarnam

Postat

Nu stiu, dar e complet aiurea, trebuie sa te bagi cu tupeu, mai ales la ora de varf... si nu o singura data am vazut ba neatenti care-ti intra in spatele masinii, ba ca boii care-ti din lateral, prioritate din parti, nervi, injuraturi... Cand/daca o sa mai am treaba in Buc. am sa ma vin fara masina si am sa iau taxi/metrou :D :P In Galati avem ceva asemanator la o scara mai mica prin Siderurgistilor-Ghe. Doja, "intersectia fara rost".

Fetite... nu am vazut acolo, poate seara, seara insa nu am trecut prin Dristor :laugh2 :laugh2 :habarnam

frate de plin de fete da nu prea sunt pe gustul meu la bani putini dar stiu ca sunt multi cocalari cu pasaricile pe acolo iar daca vrei plimbare in bucuresti metroul e cel mai bun taxi ce mie ca vi cu masina ta ce mie ca iei un taxi nu rezolvi nimik :)

Vizitator
Postat

daca te uiti in poza se vede un bener mare pe un bloc unde este idicatorul cu M mai sus e blocul de la ala gesesti la toti bani bine sunt si in restul blocurilor 

Aha :) Multumesc, bine de stiut ! :hihat :laugh2 :laugh2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...