kissfm Reputație: 241 Postat Septembrie 16, 2016 Postat Septembrie 16, 2016 0720014632 EROII100 LeiFoto (2) Harta Street ViewBucuresti, azi, 12:53selecteaza anunt5.578 vizite Descriere anunţ Revolutiei, tanara 19 ani, respectuoasa si foarte rabdatoare, ofer masaj de relaxare in cele mai bune conditii de igiena si discretie. Ce vezi in poze asta vei gasi garantat. Te astept sa ne cunoastem, 2 4
t2626 Reputație: 725 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 16, 2016 Arată binisor .. Cu forme .. Sâni mari , e frumușică .. Sa vedem cum se comporta
m mister Reputație: 109 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Here and there Oras:Here and there Postat Septembrie 16, 2016 Arată binisor .. Cu forme .. Sâni mari , e frumușică .. Sa vedem cum se comportakiss promoveaza fetele sau doar pune aici anunturile pe care le gaseste?
Membru Premium il pupparo Reputație: 22550 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Septembrie 16, 2016 Cum sa promoveze sute de fete ? In loc sa-i multumim omului pentru cat efort face ca sa ne aduca aproape zilnic informatii proaspete despre fete , noi zicem ca e promotor. Nu este sigur asa ceva. 4
andrei.ivan2014 Reputație: 17 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 16, 2016 Wtf, daca asa arata la 19 ani, la 25 zici ca are 50 ? Mai taie din ele da-le ...
glavan Reputație: -176 Postat Septembrie 16, 2016 Postat Septembrie 16, 2016 Are +30 la sigur.Daca totul incepe cu asa o minciuna ce sa mai zic de servicii si atentie la buzunare.
smardoiala Reputație: 5 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:buzau Oras:buzau Postat Septembrie 16, 2016 Am vizitat-o acum cateva luni, cand era la dristor.Poate nu are 19 ani, dar mai mult de 22 nu are. Pozele sunt reale. Are cam 1,60 si cateva kg in plus.
t2626 Reputație: 725 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2016 kiss promoveaza fetele sau doar pune aici anunturile pe care le gaseste?Nu le promovează ..doar postează anunțuri de pe diferite site uri ..
t2626 Reputație: 725 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2016 Nu am fost la ea , dar cu siguranță nu are peste 30 de ani ... Are MAX 25 de ani din ce se vede in poze ...
bambi6969 Reputație: 635 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Pestera Oras:Pestera Postat Septembrie 17, 2016 Buna, sa inceapa showl, acum am fost la domnita in cauza, mare pacat.....ajung sus, bat la use, se aude IMEDIAT si : tadam tadam tadam BUM (o usa posibil), tadam tadam tadam BUM (alta usa cred), tadam tadam tadam (zic ba...cred ca e cutremur, sa fut repede macar sa ma duc linistit ) ) Se deschide usa, bezna totala, zic hai sa-mi bag pl, am ajuns in pestera muierii )) intru, se inchide usa de la hol, deja ma asteptam sa imi iau o bata in cap, ea imi spune ca o lesina parfumul meu, eu o rog sa aprinda becul, se rostogoleste ea pana la bec si ce credeti ..... il aprinde si il stinge repede. zic da ce ai facut boss ? e scump curentu sau ce ... ? il aprinde ea dinnou, ma uit mai bine, imi venea sa ii zic sa il stinga, avea dreptate fata )) Pozele sunt foarte retusate si cand zic foarte este FOARTE, ea ca aparitie este o chesti mica, dar mare, cu doua bidoane lesinate si pline de vergeturi, noaptea sunt bune, baga una sub cap si cu una se inveleste, e mai nasol cu mersul pe motocicleta, ca ii flutura pe la urechi )) Am zis pas iar.... dar am spus-o frumos, i-am spus ca nu imi pare majora, ca nu ii dau mai mult de 17 ani, ea insista sa imi arate buletinul, eu trageam speriat de usa )) Cam asta a fost dragii mei )) 18
darknightmare Reputație: -6 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Septembrie 17, 2016 Buna, sa inceapa showl, acum am fost la domnita in cauza, mare pacat.....ajung sus, bat la use, se aude IMEDIAT si : tadam tadam tadam BUM (o usa posibil), tadam tadam tadam BUM (alta usa cred), tadam tadam tadam (zic ba...cred ca e cutremur, sa fut repede macar sa ma duc linistit ) ) Se deschide usa, bezna totala, zic hai sa-mi bag pl, am ajuns in pestera muierii )) intru, se inchide usa de la hol, deja ma asteptam sa imi iau o bata in cap, ea imi spune ca o lesina parfumul meu, eu o rog sa aprinda becul, se rostogoleste ea pana la bec si ce credeti ..... il aprinde si il stinge repede. zic da ce ai facut boss ? e scump curentu sau ce ... ? il aprinde ea dinnou, ma uit mai bine, imi venea sa ii zic sa il stinga, avea dreptate fata )) Pozele sunt foarte retusate si cand zic foarte este FOARTE, ea ca aparitie este o chesti mica, dar mare, cu doua bidoane lesinate si pline de vergeturi, noaptea sunt bune, baga una sub cap si cu una se inveleste, e mai nasol cu mersul pe motocicleta, ca ii flutura pe la urechi )) Am zis pas iar.... dar am spus-o frumos, i-am spus ca nu imi pare majora, ca nu ii dau mai mult de 17 ani, ea insista sa imi arate buletinul, eu trageam speriat de usa )) Cam asta a fost dragii mei ))Cel putin te-ai lamurit ce si cum
bambi6969 Reputație: 635 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Pestera Oras:Pestera Postat Septembrie 17, 2016 ))
mathis27 Reputație: 1227 Postat Septembrie 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 18, 2016 Buna, sa inceapa showl, acum am fost la domnita in cauza, mare pacat.....ajung sus, bat la use, se aude IMEDIAT si : tadam tadam tadam BUM (o usa posibil), tadam tadam tadam BUM (alta usa cred), tadam tadam tadam (zic ba...cred ca e cutremur, sa fut repede macar sa ma duc linistit ) ) Se deschide usa, bezna totala, zic hai sa-mi bag pl, am ajuns in pestera muierii )) intru, se inchide usa de la hol, deja ma asteptam sa imi iau o bata in cap, ea imi spune ca o lesina parfumul meu, eu o rog sa aprinda becul, se rostogoleste ea pana la bec si ce credeti ..... il aprinde si il stinge repede. zic da ce ai facut boss ? e scump curentu sau ce ... ? il aprinde ea dinnou, ma uit mai bine, imi venea sa ii zic sa il stinga, avea dreptate fata )) Pozele sunt foarte retusate si cand zic foarte este FOARTE, ea ca aparitie este o chesti mica, dar mare, cu doua bidoane lesinate si pline de vergeturi, noaptea sunt bune, baga una sub cap si cu una se inveleste, e mai nasol cu mersul pe motocicleta, ca ii flutura pe la urechi )) Am zis pas iar.... dar am spus-o frumos, i-am spus ca nu imi pare majora, ca nu ii dau mai mult de 17 ani, ea insista sa imi arate buletinul, eu trageam speriat de usa )) Cam asta a fost dragii mei ))Marfa recenzia!..😄😄😄 1 1
paul2014 Reputație: 559 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat Septembrie 27, 2016 am fost si eu in seara asta la ea , are dreptate colegu e un pic plinuta , dar arata binisornota 7 la toate capitolele.. cadou 100 ora .... de revenit eu ..... :clapp
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 27, 2016 am fost si eu in seara asta la ea , are dreptate colegu e un pic plinuta , dar arata binisornota 7 la toate capitolele.. cadou 100 ora .... de revenit eu ..... :clapp fata ca persoana e super ok, a fost la mine acasă acum cateva luni, ne-am simtit super amândoi. Am luat-o cu mașina de acasă, după ce avusese un anunt pe net despre care spunea ca nu mai e valabil. Am însistat si am reușit sa o conving sa ne întâlnim. Vreau sa va spun ca a ieșit o intalnire de vis. O sa dau detalii mai tarziu. Cu toate astea Insa ca aspect fizic, are muuuulte kg peste medie si nu ma atrage. Deci o recomand celor care prefera plinuțele sau nu pun pret pe fizic ci pe atitudine si prestație. 4
t2626 Reputație: 725 Postat Septembrie 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2016 Așteptăm Recenzie si implicit si părerea ta despre domnișoara !!
inspector g Reputație: 864 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2016 Sigur e ea? Sigur sunt pozele ei? Sau a lucrat prin Jermanica? In prima poza se vede ca domeniul site-ului este .DE
bambi6969 Reputație: 635 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:Pestera Oras:Pestera Postat Octombrie 7, 2016 Sunt pozele ei, ai comentariu de la mine mai sus, eu nu am ramas, pozele sunt modificate grav si facute in avantajul ei, este o bila mica de inaltime pe la 1,50 si plina de vergeturi. Ea e zambitoare asa si iti vorbeste frumos, cu mine nu voia sa aprinda becu, simtea ea ceva )) am plecat instant )) 3
albert0 Reputație: 45 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 11, 2016 SalutariAm semnat condica saptamana trecuta la dansa.Locatia este langa Mall la Eroii RevolutieiCa si atitudine este relativ deschisa spre client ,rade daca faci o gluma dar nu vorbeste f mult.Intr-adevar pozele sunt modificate destul d mult la nivelul fetei.Pt 100 de lei ora , eu zic ca merita . Asta pt cei care nu au vreo problema cu fetele mai plinute . Eu unul nu am.Note: oral NP 8 , cu cv atentie la zone adiacenteNormal - 9 . Nu face figuri la schimbatul pozitiei ,da contre cand o futi inclusiv din misionarGfe 8Locatie 8Halat 100 de leusteni / oraEu unul o sa revin 7
daewoodr Reputație: 2 Postat Octombrie 17, 2016 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Octombrie 17, 2016 Accepta finalizare orala/faciala ?
andrei.ivan2014 Reputație: 17 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 18, 2016 Buna, sa inceapa showl, acum am fost la domnita in cauza, mare pacat.....ajung sus, bat la use, se aude IMEDIAT si : tadam tadam tadam BUM (o usa posibil), tadam tadam tadam BUM (alta usa cred), tadam tadam tadam (zic ba...cred ca e cutremur, sa fut repede macar sa ma duc linistit ) ) Se deschide usa, bezna totala, zic hai sa-mi bag pl, am ajuns in pestera muierii )) intru, se inchide usa de la hol, deja ma asteptam sa imi iau o bata in cap, ea imi spune ca o lesina parfumul meu, eu o rog sa aprinda becul, se rostogoleste ea pana la bec si ce credeti ..... il aprinde si il stinge repede. zic da ce ai facut boss ? e scump curentu sau ce ... ? il aprinde ea dinnou, ma uit mai bine, imi venea sa ii zic sa il stinga, avea dreptate fata )) Pozele sunt foarte retusate si cand zic foarte este FOARTE, ea ca aparitie este o chesti mica, dar mare, cu doua bidoane lesinate si pline de vergeturi, noaptea sunt bune, baga una sub cap si cu una se inveleste, e mai nasol cu mersul pe motocicleta, ca ii flutura pe la urechi )) Am zis pas iar.... dar am spus-o frumos, i-am spus ca nu imi pare majora, ca nu ii dau mai mult de 17 ani, ea insista sa imi arate buletinul, eu trageam speriat de usa )) Cam asta a fost dragii mei )) Esti tare Bimbo, de mult nu am mai ras asa. Bv. Daca nu iesea aia cu 17 ani, trebuia sa ii spui ca seamana cu sorta', varata', exa si ca nu ti se scoala din cauza asta. Asta cu varsta, e buna de scuza si pentru mine ) Ms. de ideea. Spor la futut.
live4_69fun Reputație: 52 Postat Octombrie 31, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 31, 2016 Am fost astazi, fix la capatul tramvaiului 1 la Eroii Revolutiei. Locatie curata, baie ok, fata draguta, plinuta, tanara, zambitoare si amabila. 1h 100lei oral+normal protejat. Igiena f ok. Recomand Note: 9 pe linie 1
sweet glory Reputație: -366 Postat Noiembrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 1, 2016 E singura in locatie? E grasa pana la urma sau nu chiar de speriat?
paul2014 Reputație: 559 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat Noiembrie 17, 2016 E singura in locatie? E grasa pana la urma sau nu chiar de speriat?e cuib si nu e grasa rau 6 1
jb1992 Reputație: 17 Postat Ianuarie 22, 2017 Postat Ianuarie 22, 2017 0720014632 EROII100 LeiFoto (2) Harta Street ViewBucuresti, azi, 12:53selecteaza anunt5.578 vizite Descriere anunţ Revolutiei, tanara 19 ani, respectuoasa si foarte rabdatoare, ofer masaj de relaxare in cele mai bune conditii de igiena si discretie. Ce vezi in poze asta vei gasi garantat. Te astept sa ne cunoastem, Hello Nice! you are very cute.Sorry but i don't know romanian languageHowever:I would like to know services and rates?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum