Sari la conținut

ce credeti ca face Curtea azi cu gayyy?

Postări Recomandate

• Oras:Ucea
Postat

Aveam eu o vorba.

Pe moldovean il mai scoti din Moldova, dar Moldova din el, veci pururea.

Degeaba adopta Statul legi, daca marea majoritate sunt niste salbatici.

Trebuie doar sa citesti p-aici.Grupul de 45+, gentilomi de moda veche, dar misogini in lumea asta noua, si dura pentru ei, este relevant prin argumentatia specifica unui birt local.

Acum, drept vorbind, nici autovictimizarea comunitatii LGBT nu este benefica.Dar asta paleste in fata abuzurilor.

Pentru cine nu intelege, nu este o valoare occidentala sa fii de acord cu homosexualitatea, dar sa nu discriminezi pe baza diferentelor, da.

Ma pis pe rosia romaneasca.Tot aia olandeza e mai buna.

Really...!?!? Păi, Domnu' Sloboz în Freză, atitudinea ta față de cei care nu gândesc, se exprimă, consumă ca tine, cum se numește? Bine că ești ok cu pârțarii.

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Burkina Faso
Postat

Are treaba, in viata reala. Stii tu care, aia pe care ne-o cunosti in cele mai mici detalii, judecand doar dupa niste postari pe un forum ;)

Pe langa asta... ce sa zic? Nu prea am la ce raspunde, ca discursu' ti-o devenit cam monoton lately (nu ca al meu ar deborda de originalitate, da' na, orisicat...). Mai mereu aceleasi replici, pe aceleasi subiecte, cu aceiasi destinatari, de vad ca din ce in ce mai des simti nevoia sa reamintesti publicului ca-ti bati joc, ca sa inteleaga ca-s mistouri si ar trebui sa rada. Ca-n comediile alea bune, cu rasete suprapuse pe coloana sonora, ca sa se prinda telespectatorii ca replica anterioara a fost gluma.

Inoveaza si tu, vino cu ceva inedit si putem discuta :)

Sunt in Romania.

Am lasat inspiratia la granita.

Nu stiu ce incerci tu sa faci lately, insa intri pe un teritoriu, pe care nu prea il stapanesti...

Postat

Really...!?!? Păi, Domnu' Sloboz în Freză, atitudinea ta față de cei care nu gândesc, se exprimă, consumă ca tine, cum se numește? Bine că ești ok cu pârțarii.

Ce sa fac eu, daca majoretele masculine, ca tine, si ca altii, nu fac parte din cei care-mi merita respectul?

Eu nu am nici o vina.

No, zi tu asa...

Postat

Poate daca ai sta cu copiii tai in loc sa te labesti pe la curve, ai avea timp sa ai grija de ei ca sa nu le strice poponarii educatia... Te-ai gandit la asta, berbecel ?

Ar fi nasol sa ma risc si sa zic ca ma doare in cur de subiect, asa ca voi zice doar ca mi-e indiferent. Din partea mea sa faca ce vor unde vor, inclusiv in biserica mamii voastre de credinciosi. Oricum biserica a ajuns o hazna pentru inculti superstitiosi si babe sclerozate care confunda dogma cu credinta.

Am cunoscut un tip care era gay asumat si era foarte ok. Daca nu stiai nu dadea de banuit. A avut o afacere pe care a vandut-o si s-a stabilit in Norvegia unde produce si plateste niste foarte multe taxe acum.

In loc sa dea de mancare la niste oameni aici si sa plateasca taxe aici, si-a dat seama ca oamenii sunt de cacat si le place sa comenteze pe forumuri ca le strica poponarii copiii cand sunt ei plecati la curve... hai besi !

La cum va educati copiii, aveti grija sa nu ciocaniti pe la fetele voastre in curand... aviz, berbeceii grizonati. :)

Muehehehehehehe

Ete-l și p-ăsta, cu taxele...! Nu contează că 90% din taxe se fură, se cheltuie aiurea (adică tot se fură), da' plătești taxe, ce pula mea...!

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Ce sa fac eu, daca majoretele masculine, ca tine, si ca altii, nu fac parte din cei care-mi merita respectul?

Eu nu am nici o vina.

No, zi tu asa...

Da' poponarii, da...! În bloc. Nu c-ar fi aiurea, da' e cool, așa, că csf... LGBT rainbow.

Interesant... Azi sugi pula sau te fuți în cur? Same shit, cum ar veni.

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Daca individul cu punctele ar fi punctat pozitiv fiecare postare al tarancutei tale de la testate, ar fi fost un alt unghi din care sa fie privita aceasta chestiune.

Puteai chiar fi prieten cu el in viata reala.

Ia uite-l si pe 'telectualul asta care da lectii altora! :slap2

Mai schimba placa, omule, ca ai devenit penibil si demn de compasiune.

Te lauzi cu salarii de mii de euro, dar ai inteligenta si comportamentul unui cocalar.

Esti doar un snob singur pe lume ...

• Like 1
Postat

Da' poponarii, da...! În bloc. Nu c-ar fi aiurea, da' e cool, așa, că csf... LGBT rainbow.

Venind de la cineva care a ridicat ode pe la curve si curvi, mi-a starnit un zambet postarea ta.

Postat

Ia uite-l si pe 'telectualul asta care da lectii altora! :slap2

Mai schimba placa, omule, ca ai devenit penibil si demn de compasiune.

Te lauzi cu salarii de mii de euro, dar ai inteligenta si comportamentul unui cocalar.

Esti doar un snob singur pe lume ...

M-ai facut in toate felurile posibile, nemilosule.

De luna viitoare iau aproape 8500 €.

Postat

Venind de la cineva care a ridicat ode pe la curve si curvi, mi-a starnit un zambet postarea ta.

Verbigeratie

Verbigeratia este o afectare a vorbirii ce consta in repetarea stereotipa a unor fraze, deseori lipsite de sens; frecvent intalnita in schizofrenie.

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Azi o suge în cur.
Vizitator
Reputație: 0
Postat

M-ai facut in toate felurile posibile, nemilosule.

De luna viitoare iau aproape 8500 €.

Si ma rog, asta ar fi un motiv de lauda ??? :( Hai sa ma laud si eu cu faptul ca am un miner care lucreaza cu 50GHS/s pe partea de GPU si ca la fiecare 45 de minute fac cate un blockchain (neconfirmat) cu dificultate de 4.22.

:)

Aaa, si daca vrei iti dau si eu adresa pentru DOGE, sa-mi trimiti si mie macar 100 DOGE, daca tot te lauzi cu salariul tau, o mica donatie nu cred ca e nemiloasa, nu ? (Don't worry, Doge nu e mult in $/Euro), intra pe Poloniex sa vezi paritatile la BTC/DOGE/LTC/ETH/XMR.

:) :)

• Like 2
Postat

Si ma rog, asta ar fi un motiv de lauda ??? :( Hai sa ma laud si eu cu faptul ca am un miner care lucreaza cu 50GHS/s pe partea de GPU si ca la fiecare 45 de minute fac cate un blockchain (neconfirmat) cu dificultate de 4.22.

:)

Aaa, si daca vrei iti dau si eu adresa pentru DOGE, sa-mi trimiti si mie macar 100 DOGE, daca tot te lauzi cu salariul tau, o mica donatie nu cred ca e nemiloasa, nu ? (Don't worry, Doge nu e mult in $/Euro), intra pe Poloniex sa vezi paritatile la BTC/DOGE/LTC/ETH/XMR.

:) :)

Deci, așa e Lopix nervos...

Mă, nene, lasă-l dreaq în puii mei, de căcănar bășit, nu te mai enerva, că nu-i de tine...!

• Like 3
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Deci, așa e Lopix nervos...

Mă, nene, lasă-l dreaq în puii mei, de căcănar bășit, nu te mai enerva, că nu-i de tine...!

Huh, nu nervos, nene, nu ma enervez eu asa usor.

Bine, adevarul ca eram putin sictirit ca iar a sarit pretul la 1 BTC (610 $) si iar mai am de facut 100 de mii de satoshi pana la 0.50 BTC... :)

Si stiu ca nu e de mine, de aceea nici nu incerc.... Si sincer, nici nu-mi place sa ma enervez.... :)

Postat

Huh, nu nervos, nene, nu ma enervez eu asa usor.

Bine, adevarul ca eram putin sictirit ca iar a sarit pretul la 1 BTC (610 $) si iar mai am de facut 100 de mii de satoshi pana la 0.50 BTC... :)

Si stiu ca nu e de mine, de aceea nici nu incerc.... Si sincer, nici nu-mi place sa ma enervez.... :)

https://scontent.fotp3-1.fna.fbcdn.net/t31.0-8/14500266_1524254197588346_4283553291406584674_o.jpg

• Like 3
  • Minus 2
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Sunt in Romania.

Foarte tare. Bagam o ciorba de fasole (sic!) la Viile Tecii? Sau ti-e groaza de hangout-uri de-astea de peizani? Ce local autohton s-ar ridica la nivelul cerut de papilele tale invatate cu fineturi? Chiar, tu cand esti in Romania, cum faci sa supravietuiesti, ce mananci si ce bei de nu-ti repugna...? :)

Nu stiu ce incerci tu sa faci lately, insa intri pe un teritoriu, pe care nu prea il stapanesti...

Ce sa-ncerc? Ce apuc si eu... uite, spre exemplu in dupa-masa asta incerc sa-mi schimb placutele de frana la masina. Da' cum e departe de-a fi prima data, si imi place sa surubaresc, zau ca stapanesc suficient de bine teritoriul respectiv ;)

• Like 2
Postat

Verbigeratie

Verbigeratia este o afectare a vorbirii ce consta in repetarea stereotipa a unor fraze, deseori lipsite de sens; frecvent intalnita in schizofrenie.

Asta cu verbigeratia tot de la mine ai auzit-o.

Asta inseamna sa ai talent.Sa faci gushterii sa-ti copieze replicile.

Parca nu mai esti asa de agresiv.Ti-a trecut?

Postat

Foarte tare. Bagam o ciorba de fasole (sic!) la Viile Tecii? Sau ti-e groaza de hangout-uri de-astea de peizani? Ce local autohton s-ar ridica la nivelul cerut de papilele tale invatate cu fineturi? Chiar, tu cand esti in Romania, cum faci sa supravietuiesti, ce mananci si ce bei de nu-ti repugna...? :)

Am mâncat ciuperci cu mamaliga, papricas de iepure si vreo 6 borcane de zacusca.

De baut, am baut Solo Quinta si Prince Stirbey Vitis Vetus.

Nu-mi dau intalniri pe net.

Postat

Asta cu verbigeratia tot de la mine ai auzit-o.

Asta inseamna sa ai talent.Sa faci gushterii sa-ti copieze replicile.

Parca nu mai esti asa de agresiv.Ti-a trecut?

Mhmm...! Așa e... Trebuia să semene și Căcău cu cineva...

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Am mâncat ciuperci cu mamaliga, papricas de iepure si vreo 6 borcane de zacusca.

De baut, am baut Solo Quinta si Prince Stirbey Vitis Vetus.

Nu-mi dau intalniri pe net.

Iar te supraestimezi, da' la tine nu-i de mirare. Nu vrea să te fută. Cred că se mulțumește c-o muie-n mașină.

Postat

Iar te supraestimezi, da' la tine nu-i de mirare. Nu vrea să te fută. Cred că se mulțumește c-o muie-n mașină.

Regina ada batul!
Postat

Regina ada batul!

Ok, io deja sunt confuz... Și mă-ta tot Regina? Parcă era mă-sa lu' mișkin... Sau ești fra-su? Parcă nu ești chear așea de tâmpit...

Și, nu-i deloc drăguțz să-i zici lu' mă-ta sa aducă bățu'...!

Postat

Ok, io deja sunt confuz... Și mă-ta tot Regina? Parcă era mă-sa lu' mișkin... Sau ești fra-su? Parcă nu ești chear așea de tâmpit...

Și, nu-i deloc drăguțz să-i zici lu' mă-ta sa aducă bățu'...!

Bravo!uita ce frumos sari!Ai si uitat ca tu esti Regina?

Acum culcat!:)

Postat

Visul umed al lui Machucambo..Sa ma enervez pe el ca tot face referiri la mame, un fel de verbigeratie, si sa scoata din joben, ori de sub coada, o postare de-a mea, pastrata de el cu sfintenie la favorite.

Nu toti au harul de a pune lumea in miscare.

Unii arunca osul, Machucambo da din coada.

Pe bune ca te cumpar.

Te rog sa prezinti un resumé.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...