Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Ianuarie 4, 2019 Partajează Postat Ianuarie 4, 2019 Da are dreptate colegul de mai sus, fata chiar seamana cu Denisa Dedu, deci este o prezenta usor exotica.Si are dreptate si in celelalte privinte, Alice face un masaj ok, eu am optat pentru masajul cu striptease si desi usor timorata la inceput s-a achitat onorabil si de aceasta parte. Overall un 8,5 acord, aceasta fiind o medie ponderata intre aspect, striptease si masaj, ponderea mai mare avand-o pentru mine aspectul.O recomand minim odata, eu poate voi reveni daca circumstantele ne ajuta. Link spre comentariu
unuunu1 Reputație: 78 Postat Ianuarie 5, 2019 Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 Consider oprtun de facut o recenzie si uneia dintre cele mai noi prezente de la salon, Alice (sper sa nu fie mai veche si sa ma-nsel). Oricum, parca mi-a zis si ea ca are undeva la 2 luni, dar cu experienta in domeniu. Fata, extrem de draguta, educata, permisiva, in limitele decentei, stapaneste foarte bine tehnicile masajului de relaxare, nelasand nicio particica de corp neexplorata asa cum trebuie. Vorbeste exact cand, cum si cat trebuie, fiind o companie foarte placuta si din punctul asta de vedere. Sani mari, bine proportionati si accepta intre sani. Privire foarte sexy, se apropie foarte mult cu buzele de "obiectul muncii". Una dintre cele mai placute experiente, chiar daca initial o doream pe Larisa, indisponibila in acea zi. De asemenea, miscarile erotice sunt de cea mai inalta calitate. Daca si-ar folosi si un pic limba la masajul pe spate, ar fi chiar de 10 cu multe plusuri. Pt cunoscatorii handbalului, seamana leit cu Denisa Dedu :) despre dominare se stie ceva? cat de bine se pricepe alice la dominare? Link spre comentariu
Vizitator batranul george Reputație: 0 Postat Ianuarie 5, 2019 Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 despre dominare se stie ceva? cat de bine se pricepe alice la dominare? cred ca e buna pe latura asta, nu am incercat, dar am niste indicii cum ca s-ar simti in pielea ei facand asta. Link spre comentariu
unuunu1 Reputație: 78 Postat Ianuarie 5, 2019 Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 cred ca e buna pe latura asta, nu am incercat, dar am niste indicii cum ca s-ar simti in pielea ei facand asta.Am fost la Larisa pt dominare si tipa se pricepe bine, oare Alice ar putea mai mult? 1 Link spre comentariu
romulusromulus Reputație: 73 Postat Ianuarie 5, 2019 Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 Buna! Un duo erotico-leaby cu Iulia si Alice aveti in meniu? Se completeaza fetele intre ele? :-) Buna, Informatiile de pe site sunt cele corecte. Cand am postat pe forum pozele cu ea am gresit noi detaliile. Multumim. Link spre comentariu
alexberg Reputație: 76 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 Salut,Vizita nr 16! Azi am zis sa incep si eu anul cu un masaj, si am ales-o pe Iulia , cred ca e a 4a oara cand o vad pe parcursul a 2 ani.Nu pot zice decat, Iulia dupa parerea mea e cea mai frumoasa maseoza din domeniu, e pur si simplu o zeita!In schimb am observat o reticenta mai mare decat in trecut, si e mult mai nepermisiva decat la inceput cand mie mi se parea deschisa, inca mai tin minte prima mea intalnire cu ea din vara anului 2017, era alt om decat acum in 2019, s-a maturizat de la A la Z ca si maseoza, si stie ce poate face clientul si ce nu, oricum masajul de ralaxare ramane sus la nota 9 si cel erotic as putea sa-i dau 8+ , Asul din maneca ei e ca te lasa sa faci cu sanii ei ce vrei, dar in rest nu mai e ce era odata!MDa, si eu recunosc ca am devenit mai doritor si mai greu de multumit, si ea probabil s-a saturat de barbati care tot vor prea mult ... Asa ca m-am gandit , am fost la toate ( ALice si Cealalta fata mai in varsta le stiu de la Amazonia) si toate sunt super ok,mai ales cand compari cu alte saloane, dar nimic WOW! Doar Larisa e de pe cu totul si cu totul alta lume, din pacate ea nu prea vine in weekend,iar eu in timpul saptamanii sunt ocupat zi lumina, am hotarat ca o sa o caut in fiecare saptamana, daca e, ma duc,daca nu e nu mai merg la nici una! Asta voi face de acum in 2019! Si am sa ma rog sa nu se lase, pt ca LArisa e ce-a mai buna maseoza din Europa de est! Daca se lasa, ma las si eu de masaje, dupa 3 ani unde am facut 93 de vizite doar ea ma mai multumeste, si cand sunt la alta maseoza,tot la ea ma gandesc! Si cred ca acea zicala se potriveste de minune cu mine: "Mai degraba mai rar si mai intens decat mai des si mai slab."Cand m-am apucat de mers la masaje erotice, voiam sa scriu aici pt cei care nu au fost si vor sa-si faca curaj ( si eu mi-am luat o gramada de timp), acum simt ca scriu acelora care sau dus de 100+ ori si nu se mai lasa multumiti decat greu si doar de putine maseoze.. Eu in 2019 voi merge doar la Larisa, in fiecare sambata in care o gasesc. Deci cu alte cuvinte ma semi retrag din aceasta activitate ( ceva care voiam din 2017, ca sa ma apuc de parasutism), dar acum in 2019 chiar mi-a venit si mie vremea sa o fac,in vara se fac 100 de masaje erotice ,100 de ore, 40+ maseoze, cred ca pentru viata asta ajunge, sunt omul care ma satur de orice daca o fac prea des.... CUm ziceam, singura mea zi libera Sambata si LArisa, in rest m-am retras, nu mai simt acel ceva , va las loc, e timpul sa vina cineva sa-mi ia locul, un baiat tanar de 20+ care e unde eram eu acum cativa ani!Ramaneti cu bine, Un an nou fericit si multa sanatate tuturor! 1 Link spre comentariu
cafea_mare Reputație: 141 Postat Ianuarie 5, 2019 Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Telefon: 0722000000 Oras:In apropiere Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 @Alexberg despre Laura ce spui? Permisiva? Atitudine pro client? LMA 2019! Link spre comentariu
alexberg Reputație: 76 Postat Ianuarie 5, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 5, 2019 @Alexberg despre Laura ce spui? Permisiva? Atitudine pro client? LMA 2019!Laura e foarte frumoasa, singura care am crezut ca nu e cine stie ce si a fost total opus, sincer e a doua dupa Iulia ca si frumusete, am fost la ea acum cateva luni si mi-a placut foarte mult, da e destul de permisiva, chiar m-am mirat , ... Am zis ca ma mai duc la ea ca am fosst foarte incantat. Iti zic sincer ca merita 100% 3 Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 7, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Alice face FK, stie cineva? Merci. Link spre comentariu
radu raducioiu Reputație: 53 Postat Ianuarie 7, 2019 Partajează Postat Ianuarie 7, 2019 Legat de Iulia asa este, pemisivitatea a scazut destul de mult....cu toate ca eu n-am fost decat de doua ori, dar la cea de-a doua sesiune a trasat niste limite foarte clare. Una peste alta, toate fetele de la acest salon cu care am fost sunt aproape fara cusur. Legat de dominare, am inteles ca trebuie sa faci un fel de clisma inainte, cu toate ca nu inteleg de ce trebuie sa ti se introduca ceva in orificiu :(....sau poate n-am inteles eu foarte bine, pentru ca atunci cand optasem pt dominare, pentru ca n-am avut procedura asta prealabila indeplinita, am schimbat cu tease and tie, parca, care sincer a fost ceva banal (Iulia, la vremea respectiva poate nu era familiarizata cu asa ceva, dar nici eu:). Asadar, daca stie cineva mai bine, "cu ce se mananca" dominarea sa ma lamureasca si pe mine, va rog....Multumesc! Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Ianuarie 8, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 despre dominare nici eu stiu mare lucru, pentru ca nu ma intereseaza. Insa este adevarat ca Ia Iulia a scazut permisivitatea extrem de mult, eu vizitand o de vreo 4-5 ori. Link spre comentariu
radu raducioiu Reputație: 53 Postat Ianuarie 8, 2019 Partajează Postat Ianuarie 8, 2019 Cine poate sa ne povesteasca mai multe despre dominare:)? Multumesc! Eventual, cei care au incercat experienta sau din partea salonului..... Zi frumoasa! Link spre comentariu
nfhh Reputație: 276 Postat Ianuarie 9, 2019 Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Cine poate sa ne povesteasca mai multe despre dominare:)? Multumesc! Eventual, cei care au incercat experienta sau din partea salonului..... Zi frumoasa! Salut, "como si dice la voi..." :)))dominarea... acum cu accesul asta la net poti afla orice (aproape), asa ca nu vad de ce dominarea ar fi un secret...recomandarea mea ar fi sa iti faci o idee despre asta si mai ales despre ce ai vrea sa incerci. Sunt multe sub-domenii si evident ca nu toate plac la toata lumea (la fel). Asa cum nu sunt la fel la masaj, nici la dominare nu sunt la fel, si de aceea zic ca e bine sa te duci cu cateva idei in minte si sa le discuti inainte de sedinta (sau poate chiar la telefon cand faci programaea) astfel incat ambele parti sa fie in cunostinta de cauza. Dominarea, cred eu, este in primul rand o chestiune care tine de minte si apoi de corp. Si de aici diferentele de la o persoana la alta. Cred ca o posibila solutie / cale ar fi sa incepi cu un tie&tease si sa vezi cat se potriveste cu ideea ta. Ii poti spune fetei daca vrei mai hard sau mai soft in functie de cum decurge sedinta si de cum simti tu. 1 Link spre comentariu
radu raducioiu Reputație: 53 Postat Ianuarie 9, 2019 Partajează Postat Ianuarie 9, 2019 Mersi! Link spre comentariu
nfhh Reputație: 276 Postat Ianuarie 10, 2019 Partajează Postat Ianuarie 10, 2019 Mersi! Cu placere!ca sa iti dau un exemplu simplu, dominarea verbala. Unora le place si ii excita sa fie facuti "cu ou si cu otet" si sa li se spuna tot felul de vorbe degradante, umilitoare. Altora, dimpotriva, li se pare ca este un turn off si prefera alta abordare verbala. Daca vrei asta numai tu poti sa stii, de aia ziceam ca e bine sa ai "temele" facute. Link spre comentariu
fantasymassage Reputație: 256 Postat Ianuarie 31, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Hello,Ea este Cristina, cea mai noua membra a echipei.Are 28 ani, 166 cm si 53 kg, Va asteptam sa o cunoasteti. 2 Link spre comentariu
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Ianuarie 31, 2019 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Partajează Postat Ianuarie 31, 2019 Cine poate sa ne povesteasca mai multe despre dominare:)? Multumesc! Eventual, cei care au incercat experienta sau din partea salonului..... Zi frumoasa! Stimate Radu, cu dominarea asta e poveste lunga, depinde ce-ti doresti, cum bine zice colegul @nfhh. Si asta trebuie sa-ti dai tu seama, dupa aceea sa experimentezi. Desi ma invart de ceva timp in bransa asta (nu dau detalii din motive personale) la Fantasy singura cu care am practicat acest tip de masaj este Eva, care este, din punctul meu de vedere, ideala pentru genul asta de activitate. Daca stii sa-i povestesti ce vrei (si este foarte comunicativa si te face sa te simti dezinhibat vorbind despre astfel de fantezii) se muleaza foarte bine pe dorintele tale, asa ca doar sa nu fii prea timid sa discuti cu ea inainte de a trece la fapte. Recunosc ca, cel putin la Fantasy, nu am incercat alte domnisoare pe aceasta "felie", m-am inteles prea bine cu Eva. 4 Link spre comentariu
mario83 Reputație: -387 Postat Februarie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 1, 2019 Care vi se pare cea mai permisiva dupa Larisa? Link spre comentariu
Vizitator lokeren Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2019 Partajează Postat Februarie 1, 2019 Înainte e Ela Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Februarie 1, 2019 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Februarie 1, 2019 Înainte e ElaAsa este..Ela este cea mai permisiva! 1 Link spre comentariu
radu raducioiu Reputație: 53 Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 Multumesc! Oricum, astea le-am inteles si banuiam ca asa e ...dar cu obligativitatea clismei ce e ?:)) Adica, ma gandesc ca nu e obligatoriu sa ti se introduca ceva in orificiu :))). Stimate Radu, cu dominarea asta e poveste lunga, depinde ce-ti doresti, cum bine zice colegul @nfhh. Si asta trebuie sa-ti dai tu seama, dupa aceea sa experimentezi. Desi ma invart de ceva timp in bransa asta (nu dau detalii din motive personale) la Fantasy singura cu care am practicat acest tip de masaj este Eva, care este, din punctul meu de vedere, ideala pentru genul asta de activitate. Daca stii sa-i povestesti ce vrei (si este foarte comunicativa si te face sa te simti dezinhibat vorbind despre astfel de fantezii) se muleaza foarte bine pe dorintele tale, asa ca doar sa nu fii prea timid sa discuti cu ea inainte de a trece la fapte. Recunosc ca, cel putin la Fantasy, nu am incercat alte domnisoare pe aceasta "felie", m-am inteles prea bine cu Eva., Link spre comentariu
aalexxiss_ Reputație: 652 Postat Februarie 6, 2019 Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Telefon: Intrucat nu mai exista... :) Oras:Spania. Barcelona. Sau pe langa... Partajează Postat Februarie 6, 2019 Multumesc! Oricum, astea le-am inteles si banuiam ca asa e ...dar cu obligativitatea clismei ce e ? :)) Adica, ma gandesc ca nu e obligatoriu sa ti se introduca ceva in orificiu :))). , Nu stiu de unde ai inteles tu cu obligativitatea clismei, ca nu este cazul. Nu vrei diferite obiecte prin diferite gauri, nu se intampla. Simple like that. Du-te cu incredere (si fara clisma facuta :) ) si o sa ai surprize cat se poate de placute. 1 Link spre comentariu
Vizitator yashaaa Reputație: 0 Postat Februarie 6, 2019 Partajează Postat Februarie 6, 2019 Comfirm si eu spusele fratelui @radu. Alis(mi-a zis ca prefera cu `s` in loc de `ce`) este o prezenta foarte placuta. Nu ai cum sa nu te simti bine in compania ei. Din cate mi-a spus are activitate in domeniu undeva la 2 ani si jumatate si sincer la ea se vede acest lucru. E geniala atat la partea de relaxare cat si la cea erotica. Mi-as dori sa o pot vizita mai des insa dupa cum stim toti avem munca si altele... O recomand cu cea mai mare incredere sunt sigur 100% ca nimeni nu va fii dezamagit in privinta ei Link spre comentariu
marianpavel366 Reputație: 59 Postat Februarie 11, 2019 Partajează Postat Februarie 11, 2019 Hello,Ea este Cristina, cea mai noua membra a echipei.Are 28 ani, 166 cm si 53 kg, Va asteptam sa o cunoasteti. IMG_3110.JPG IMG_3090.JPG IMG_3105.JPGCristina face "hairjob"??? Link spre comentariu
gelugun Reputație: -199 Postat Februarie 16, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 16, 2019 Hello,Ea este Cristina, cea mai noua membra a echipei.Are 28 ani, 166 cm si 53 kg, Va asteptam sa o cunoasteti. IMG_3110.JPG IMG_3090.JPG IMG_3105.JPGHmmm...ce delicatesa !☺ Ce maseuze ofera masajul cu dominare , plus prostatic la 250 Lei ?☺ 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum