georgepr Reputație: 1105 Postat Aprilie 6, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 6, 2023 1 oră în urmă, gyorgye69 a spus: Nu prea inteleg ce vreti sa spuneti: adica, Ema e batrana? Sau Larisa??🤔 Nu e frumos, colegilor!!!😂 Eu nu am.zis nimic de batranete. Dar in general oricine e trecut de 30 de ani e batran. Eu tu fetele etc. 1 Link spre comentariu
alexberg Reputație: 76 Postat Aprilie 7, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Ema este o fata noua sau ce-a veche? Link spre comentariu
alexberg Reputație: 76 Postat Aprilie 7, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2023 Acum 18 minute, alexberg a spus: Ema este o fata noua sau ce-a veche? Voiam sa zic Ela! Link spre comentariu
amedeo13 Reputație: 879 Postat Aprilie 8, 2023 Oras:Maldive Oras:Maldive Partajează Postat Aprilie 8, 2023 Acum 11 ore, alexberg a spus: Voiam sa zic Ela! Este Ella cea veche 1 Link spre comentariu
Massagerul Reputație: 2 Postat Aprilie 26, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Buna ziua, sunt nou pe aici. Promit sa vin cu recenzii pe masura ce vizitez vreo maseuza. Am intrat pe site la Fantasy si dupa poze mi-au trezit interesul vreo doua fete, Bianca si Giulia. Pe care mi-o recomandati? Eu caut erotism si o permisivitate decenta. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
amedeo13 Reputație: 879 Postat Aprilie 26, 2023 Oras:Maldive Oras:Maldive Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Acum 21 minute, Massagerul a spus: Buna ziua, sunt nou pe aici. Promit sa vin cu recenzii pe masura ce vizitez vreo maseuza. Am intrat pe site la Fantasy si dupa poze mi-au trezit interesul vreo doua fete, Bianca si Giulia. Pe care mi-o recomandati? Eu caut erotism si o permisivitate decenta. Multumesc anticipat. Citeste si tu pe topic,sunt destule recenzii....pe bune? Nu vrei sa te ducem si de mana la salon? Link spre comentariu
Massagerul Reputație: 2 Postat Aprilie 26, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 26, 2023 1 hour ago, amedeo13 said: Citeste si tu pe topic,sunt destule recenzii....pe bune? Nu vrei sa te ducem si de mana la salon? Multumesc pentru amabilitate Link spre comentariu
gyorgye69 Reputație: 3992 Postat Aprilie 26, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Vezi si pe care o prinzi: domnisoarele au un program destul de incarcat: eu nu mi-am mai prins maseuza favorita de mai bine de o luna... Link spre comentariu
Bogdy04 Reputație: 5 Postat Aprilie 26, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 26, 2023 Acum 7 ore, Massagerul a spus: Buna ziua, sunt nou pe aici. Promit sa vin cu recenzii pe masura ce vizitez vreo maseuza. Am intrat pe site la Fantasy si dupa poze mi-au trezit interesul vreo doua fete, Bianca si Giulia. Pe care mi-o recomandati? Eu caut erotism si o permisivitate decenta. Multumesc anticipat. și eu am încercat de câteva ori sa ma programez la Giulia dar n am găsit o….. încearcă la Bianca dar fa programare devreme Link spre comentariu
alxn991 Reputație: 19 Postat Aprilie 27, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Inteleg ca Giulia nu mai e la Fantasy Acum 16 ore, Bogdy04 a spus: și eu am încercat de câteva ori sa ma programez la Giulia dar n am găsit o….. încearcă la Bianca dar fa programare devreme Link spre comentariu
Bogdy04 Reputație: 5 Postat Aprilie 27, 2023 Oras:București Oras:București Partajează Postat Aprilie 27, 2023 Acum 7 ore, alxn991 a spus: Inteleg ca Giulia nu mai e la Fantasy habar n am…. pe site am văzut ca încă apare Link spre comentariu
alxn991 Reputație: 19 Postat Aprilie 27, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 27, 2023 1 oră în urmă, Bogdy04 a spus: habar n am…. pe site am văzut ca încă apare Nu era o intrebare, ci o afirmatie. Link spre comentariu
paulrng Reputație: 1 Postat Aprilie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 28, 2023 Cine a vizitat-o recent pe Alessia? O părere....? Sau pe Bianca? Link spre comentariu
norbert1976us Reputație: 1427 Postat Aprilie 28, 2023 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Aprilie 28, 2023 27 minutes ago, paulrng said: Cine a vizitat-o recent pe Alessia? O părere....? Sau pe Bianca? Alessia...este ft buna la erotic...mimeaza oral, super permisiva...doar ca e pe la 80+. Daca te aranejaza bbw 1 Link spre comentariu
paulrng Reputație: 1 Postat Aprilie 28, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 28, 2023 Acum 10 minute, norbert1976us a spus: Alessia...este ft buna la erotic...mimeaza oral, super permisiva...doar ca e pe la 80+. Daca te aranejaza bbw Super mersi pentru pont de cealaltă știi ceva cum e .....? Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3435 Postat Aprilie 28, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 28, 2023 Acum 11 ore, norbert1976us a spus: Alessia...este ft buna la erotic...mimeaza oral, super permisiva...doar ca e pe la 80+. Daca te aranejaza bbw Păi s-a întors? Parcă plecase A mai evoluat la îndemânare între timp? 1 Link spre comentariu
este Reputație: 77 Postat Aprilie 30, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 30, 2023 Vizitat inca o data acest salon, la Andreea. Foarte buna experienta, masaj de relaxare bun (9), erotic 9, permisivitate buna, fara fk sau altceva, dar te face sa termini relaxat si cu erotism. O sa mai revin la ea, cu drag. Link spre comentariu
cezariulius Reputație: 146 Postat Aprilie 30, 2023 Partajează Postat Aprilie 30, 2023 Acum 57 minute, este a spus: Vizitat inca o data acest salon, la Andreea. Foarte buna experienta, masaj de relaxare bun (9), erotic 9, permisivitate buna, fara fk sau altceva, dar te face sa termini relaxat si cu erotism. O sa mai revin la ea, cu drag. Nu cred ca mai ai cum pentru ca a plecat. Link spre comentariu
este Reputație: 77 Postat Mai 1, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 1, 2023 Acum 10 ore, cezariulius a spus: Nu cred ca mai ai cum pentru ca a plecat. Acum o saptamana jumatate sigur era acolo. Nu stiu daca a plecat intre timp. Link spre comentariu
hal9000 Reputație: 66 Postat Mai 7, 2023 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Mai 7, 2023 Dacă Andreea se apuca de altele, lăsați și voi un semn cat/ce/unde 😁 Link spre comentariu
paulrng Reputație: 1 Postat Mai 8, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 8, 2023 Acum 13 ore, hal9000 a spus: Dacă Andreea se apuca de altele, lăsați și voi un semn cat/ce/unde 😁 Bună întrebare din fetele de la fantasy știți merge una mai departe în privat? Link spre comentariu
chaos Reputație: 59 Postat Mai 22, 2023 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 22, 2023 Salutare. Am sunat azi sa imi fac o programare si mi au zis ca au o tipa noua. Nu eram asa sigur ce sa fac, am mai incercat eu cu fete noi si nu prea au fost pe gustul meu, in ultima vreme am fost la Carla dar azi nu era. Am ajuns acolo, la prima vedere a fost totul ok, fata draguta, amabila, corp bine proportionat. In ciuda faptului ca era prima ei zi masajul a fost destul de ok, permisiva in limita bunului simt, dar nici nu am incercat prea mult. Nu am retinut cati ani are, cred ca in jur de 25 iar numele ei e Roxana, per total a fost ok , o sa mai revin 1 Link spre comentariu
hal9000 Reputație: 66 Postat Mai 23, 2023 Oras:Buc Oras:Buc Partajează Postat Mai 23, 2023 Am văzut ca s a întors Ela? Este aceeași sau alta fata cu nume asemănător? Link spre comentariu
javathehut Reputație: 56 Postat Mai 24, 2023 Oras:Bucu Oras:Bucu Partajează Postat Mai 24, 2023 Acum 5 ore, hal9000 a spus: Am văzut ca s a întors Ela? Este aceeași sau alta fata cu nume asemănător? Este aceeasi Link spre comentariu
fishkee Reputație: 0 Postat Mai 31, 2023 Partajează Postat Mai 31, 2023 On 3/25/2023 at 7:40 PM, warewolf said: o recenzie cineva la eliza recent ? Eliza si Karla lucreaza impreuna in Titan amandoua. cred ca la salon sunt in preaviz, in caz ca le-ati mai vazut prin salon zilele astea. eu le-am vizitat si la salon si la ele in locatie. dar mi-au zis ca vor ramane la ele in locatie. sunt de gasit cu numele de Krystal si Aria si au topice in seciune Eliza (Krystal) are nr 0792418368 si Karla (Aria) 0726060421 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum