salam6000 Reputație: -4 Postat Iunie 19, 2019 Partajează Postat Iunie 19, 2019 Pune fa poze noi 1 Link spre comentariu
Membru Premium il pupparo Reputație: 22465 Postat Iunie 19, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Partajează Postat Iunie 19, 2019 Dar frumos nu poti s-o rogi ? Trebuie sa jignesti neaparat ? Fata a demonstrat foarte mult bun simt si nu merita sa fie jignita. 3 Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4733 Postat Iunie 19, 2019 Partajează Postat Iunie 19, 2019 Dar frumos nu poti s-o rogi ? Trebuie sa jignesti neaparat ? Fata a demonstrat foarte mult bun simt si nu merita sa fie jignita. Întrebarea e formulata în ton cu nickname-ul. 2 2 Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Iunie 21, 2019 Partajează Postat Iunie 21, 2019 Dragilor astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 22:00. Iar începând de la acea oră până pe data de 23 la ora 18:00, nu voi fi disponibilă. Pupici :* Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2019 Partajează Postat Iunie 21, 2019 Dragilor astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 22:00. Iar începând de la acea oră până pe data de 23 la ora 18:00, nu voi fi disponibilă. Pupici :*Te duci la sesiunea de poze de ai zis ca o faci in weekend? :))))))))))) Link spre comentariu
Vizitator adidelavalcea Reputație: 0 Postat Iunie 21, 2019 Partajează Postat Iunie 21, 2019 Am stiut bine de ce revin la anaisss: sex intens, gemete, imbratisari cu sarutari, muscaturi, tipete, GFE de nota 10. Aseara, dupa ploaie, am decis sa ii fac o noua vizita, si am gasit-o cu acelasi zambet relaxat si pus pe joaca. Daca ai o energie ok si aveti chimie buna, colaboreaza foarte frumos. I-am zis sa nu se dezbrace, si dupa ce am facut dus am trimis-o la culcare. I-am zis sa se prefaca ca doarme in timp ce o dezbracam usor si ii admiram ficare parte a corpului de pustoaica - femeie in devenire. Am "trezit-o" in mijlocul unui game play in care a urmat sa faca un oral n.p. foarte bun, cu dedicatie si implicare. Din ochi si din gesturi ne-am inteles sa treaca deasupra, in pozitia lady on top, in care se simte super stramta, si a urmat o runda de calarit in care ii strangeam curuletul atat de sexy, si ii presam sanii de pieptul meu. Am mai schimbat de cateva ori, si la sfarsit am terminat tot cu lady on top, in care o trageam si se infingea in penis la intesitate maxima, cu zgomot si tipete din partea ei. Foarte placuta si partea de dupa, in care este la fel de naturala si are niste gesturi chiar amuzante, cateodata. La plecare m-a condus la usa intr-o rochita transparenta, si oglinda de pe hol mi-a atras atentia. Nu m-am abtinut si i-am ridicat rochita, dezvelindu-i curuletul sexy si zicandu-i : "ia uite ce oglinda perversa e pe holul asta!"Note nu mai dau, ca e de prisos. Clar de revenit. Link spre comentariu
raul131 Reputație: 21 Postat Iunie 22, 2019 Partajează Postat Iunie 22, 2019 Astept sa revii, Anays! Am chef sa fac nebunii cu o femeie frumoasa ca tine ðŸ˜ðŸ˜ Acum sper sa ai si tu chef 😅 Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 Am stiut bine de ce revin la anaisss: sex intens, gemete, imbratisari cu sarutari, muscaturi, tipete, GFE de nota 10. Aseara, dupa ploaie, am decis sa ii fac o noua vizita, si am gasit-o cu acelasi zambet relaxat si pus pe joaca. Daca ai o energie ok si aveti chimie buna, colaboreaza foarte frumos. I-am zis sa nu se dezbrace, si dupa ce am facut dus am trimis-o la culcare. I-am zis sa se prefaca ca doarme in timp ce o dezbracam usor si ii admiram ficare parte a corpului de pustoaica - femeie in devenire. Am "trezit-o" in mijlocul unui game play in care a urmat sa faca un oral n.p. foarte bun, cu dedicatie si implicare. Din ochi si din gesturi ne-am inteles sa treaca deasupra, in pozitia lady on top, in care se simte super stramta, si a urmat o runda de calarit in care ii strangeam curuletul atat de sexy, si ii presam sanii de pieptul meu. Am mai schimbat de cateva ori, si la sfarsit am terminat tot cu lady on top, in care o trageam si se infingea in penis la intesitate maxima, cu zgomot si tipete din partea ei. Foarte placuta si partea de dupa, in care este la fel de naturala si are niste gesturi chiar amuzante, cateodata. La plecare m-a condus la usa intr-o rochita transparenta, si oglinda de pe hol mi-a atras atentia. Nu m-am abtinut si i-am ridicat rochita, dezvelindu-i curuletul sexy si zicandu-i : "ia uite ce oglinda perversa e pe holul asta!"Note nu mai dau, ca e de prisos. Clar de revenit.Te pup :* și te mai aștept 🙈 Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 Dragilor țin să anunț că începând cu ora 16:00 sunt disponibilă pentru programări! În seara asta, lucrez până în jurul orei 01:00. Pupici :* Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Iunie 23, 2019 Partajează Postat Iunie 23, 2019 Astept sa revii, Anays! Am chef sa fac nebunii cu o femeie frumoasa ca tine ðŸ˜ðŸ˜ Acum sper sa ai si tu chef 😅Te aștept cu un telefon sau SMS, pentru a stabili ceva frumos! :* Link spre comentariu
sokrat Reputație: 40 Postat Iunie 23, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iunie 23, 2019 Asteptam si pozele Link spre comentariu
Vizitator dzomba Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 :)) dureaza editarea :)) Link spre comentariu
bogdanchv Reputație: 0 Postat Iunie 24, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 24, 2019 Lucrezi azi? Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Iunie 24, 2019 Partajează Postat Iunie 24, 2019 Bună dragilor!! Eu sunt Anais, mă descriu ca fiind o brunetă frumoasă și îngrijită. Astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 01:00!! Serviciile mele sunt următoarele: - sex oral protejat ( sau neprotejat în funcție de igienă)- sex normal protejat - masaj de relaxare- masaj erotic - finalizare facială (50ron extra)- finalizare corporală - fk (în funcție de compatibilitate) Prețurile sunt următoarele:- 100 ron, 30 de min. (finalizare)- 200 ron, 60 de min. (2 finalizări)Mă puteți contacta la numărul de telefon: 0768631599Vă aștept cu drag! :* ( O să mai revin cu poze zilele următoare) 6 Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Iunie 25, 2019 Partajează Postat Iunie 25, 2019 Disponibilă până în jurul orei 02:00!! :* Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Iunie 27, 2019 Partajează Postat Iunie 27, 2019 Bună dragilor!! Eu sunt Anais, mă descriu ca fiind o brunetă frumoasă și îngrijită. Astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 00:00!! Serviciile mele sunt următoarele: - sex oral protejat ( sau neprotejat în funcție de igienă)- sex normal protejat - masaj de relaxare- masaj erotic - finalizare facială (50ron extra)- finalizare corporală - fk (în funcție de compatibilitate) Prețurile sunt următoarele:- 100 ron, 30 de min. (finalizare)- 200 ron, 60 de min. (2 finalizări)Mă puteți contacta la numărul de telefon: 0768631599Vă aștept cu drag! :* Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Iunie 29, 2019 Partajează Postat Iunie 29, 2019 Disponibilă până în jurul orei 02:00!! :* Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Iulie 1, 2019 Partajează Postat Iulie 1, 2019 Disponibilă pentru programări! :* Link spre comentariu
acidburn1 Reputație: 5 Postat Iulie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2019 in ce zona ai locatia? Link spre comentariu
catalin882004 Reputație: 4 Postat Iulie 2, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 2, 2019 Salutare,Doar ce am vizitat-o pe Anays...Nu ma pricep la recenzii...dar pot spune ca a fost o vizita mega reusita.Desi veneam dupa o zi de munca torida, cu mega dureri de cap a reusit sa mi le vindece.Toata actiunea in sine a decurs perfect.Anays are o atitudine si un caracter frumos, si asta a determinat sa am cea mai buna experienta din ultima perioada alaturi de ea.Ca si note 10 pt toata actiunea.Voi reveni de fiecare data si recomand pt. toti cei care stiu sa se poarte frumos cu ea.Multumesc Anays ! 😘🤗 Link spre comentariu
anaisss Reputație: 86 Postat Iulie 4, 2019 Partajează Postat Iulie 4, 2019 Salutare,Doar ce am vizitat-o pe Anays...Nu ma pricep la recenzii...dar pot spune ca a fost o vizita mega reusita.Desi veneam dupa o zi de munca torida, cu mega dureri de cap a reusit sa mi le vindece.Toata actiunea in sine a decurs perfect.Anays are o atitudine si un caracter frumos, si asta a determinat sa am cea mai buna experienta din ultima perioada alaturi de ea.Ca si note 10 pt toata actiunea.Voi reveni de fiecare data si recomand pt. toti cei care stiu sa se poarte frumos cu ea.Multumesc Anays ! 😘🤗Te mai aștept cu drag! Pupici 😘😘🤗 Link spre comentariu
sokrat Reputație: 40 Postat Iulie 4, 2019 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Partajează Postat Iulie 4, 2019 Niste poze se poate te rog? Pozele care ai promis pt Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4733 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 Ce e cu liniștea asta?Lucrezi azi? 1 2 Link spre comentariu
bobe68 Reputație: 249 Postat Iulie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 9, 2019 teapa.Am sunat azi pe la 16 sa stabilim o intalnire pe la 18.M-a rugat sa-i dau mesaj pe la 17 sa-i confirm , ceea ce am si facut.De la ora aceea nu a mai raspuns deloc la telefon , mesaj sau whatsapp .spuneti voi cum sa o caracterizez ? tepara ? Link spre comentariu
7uuupp Reputație: 4733 Postat Iulie 9, 2019 Partajează Postat Iulie 9, 2019 teapa.Am sunat azi pe la 16 sa stabilim o intalnire pe la 18.M-a rugat sa-i dau mesaj pe la 17 sa-i confirm , ceea ce am si facut.De la ora aceea nu a mai raspuns deloc la telefon , mesaj sau whatsapp .spuneti voi cum sa o caracterizez ? tepara ?Eu zic ca nu e repara. Sigur a intervenit ceva care nu tine de Anais. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum