Sari la conținut

Anays18

Postări Recomandate

Vizitator dzomba
Reputație: 0

Dragilor astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 22:00. Iar începând de la acea oră până pe data de 23 la ora 18:00, nu voi fi disponibilă. Pupici :*

Te duci la sesiunea de poze de ai zis ca o faci in weekend? :)))))))))))

Link spre comentariu
Vizitator adidelavalcea
Reputație: 0

Am stiut bine de ce revin la anaisss: sex intens, gemete, imbratisari cu sarutari, muscaturi, tipete, GFE de nota 10.

Aseara, dupa ploaie, am decis sa ii fac o noua vizita, si am gasit-o cu acelasi zambet relaxat si pus pe joaca. Daca ai o energie ok si aveti chimie buna, colaboreaza foarte frumos. I-am zis sa nu se dezbrace, si dupa ce am facut dus am trimis-o la culcare. I-am zis sa se prefaca ca doarme in timp ce o dezbracam usor si ii admiram ficare parte a corpului de pustoaica - femeie in devenire. Am "trezit-o" in mijlocul unui game play  in care a urmat sa faca un oral n.p. foarte bun, cu dedicatie si implicare. Din ochi si din gesturi ne-am inteles sa treaca deasupra, in pozitia lady on top, in care se simte super stramta, si a urmat o runda de calarit in care ii strangeam curuletul atat de sexy, si ii presam sanii de pieptul meu. Am mai schimbat de cateva ori, si la sfarsit am terminat tot cu lady on top, in care o trageam si se infingea in penis la intesitate maxima, cu zgomot si tipete din partea ei. 

Foarte placuta si partea de dupa, in care este la fel de naturala si are niste gesturi chiar amuzante, cateodata. 

La plecare m-a condus la usa intr-o rochita transparenta, si oglinda de pe hol mi-a atras atentia. Nu m-am abtinut si i-am ridicat rochita, dezvelindu-i curuletul sexy si zicandu-i : "ia uite ce oglinda perversa e pe holul asta!"

Note nu mai dau, ca e de prisos. 

Clar de revenit.

Link spre comentariu

Am stiut bine de ce revin la anaisss: sex intens, gemete, imbratisari cu sarutari, muscaturi, tipete, GFE de nota 10.

Aseara, dupa ploaie, am decis sa ii fac o noua vizita, si am gasit-o cu acelasi zambet relaxat si pus pe joaca. Daca ai o energie ok si aveti chimie buna, colaboreaza foarte frumos. I-am zis sa nu se dezbrace, si dupa ce am facut dus am trimis-o la culcare. I-am zis sa se prefaca ca doarme in timp ce o dezbracam usor si ii admiram ficare parte a corpului de pustoaica - femeie in devenire. Am "trezit-o" in mijlocul unui game play in care a urmat sa faca un oral n.p. foarte bun, cu dedicatie si implicare. Din ochi si din gesturi ne-am inteles sa treaca deasupra, in pozitia lady on top, in care se simte super stramta, si a urmat o runda de calarit in care ii strangeam curuletul atat de sexy, si ii presam sanii de pieptul meu. Am mai schimbat de cateva ori, si la sfarsit am terminat tot cu lady on top, in care o trageam si se infingea in penis la intesitate maxima, cu zgomot si tipete din partea ei.

Foarte placuta si partea de dupa, in care este la fel de naturala si are niste gesturi chiar amuzante, cateodata.

La plecare m-a condus la usa intr-o rochita transparenta, si oglinda de pe hol mi-a atras atentia. Nu m-am abtinut si i-am ridicat rochita, dezvelindu-i curuletul sexy si zicandu-i : "ia uite ce oglinda perversa e pe holul asta!"

Note nu mai dau, ca e de prisos.

Clar de revenit.

Te pup :* și te mai aștept 🙈

Link spre comentariu

Bună dragilor!! Eu sunt Anais, mă descriu ca fiind o brunetă frumoasă și îngrijită. Astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 01:00!! Serviciile mele sunt următoarele:

- sex oral protejat ( sau neprotejat în funcție de igienă)

- sex normal protejat

- masaj de relaxare

- masaj erotic

- finalizare facială (50ron extra)

- finalizare corporală

- fk (în funcție de compatibilitate)

Prețurile sunt următoarele:

- 100 ron, 30 de min. (finalizare)

- 200 ron, 60 de min. (2 finalizări)

Mă puteți contacta la numărul de telefon:

0768631599

Vă aștept cu drag! :*

( O să mai revin cu poze zilele următoare)

post-290949-0-76208200-1561399480_thumb.jpeg

post-290949-0-28359800-1561399494_thumb.jpeg

post-290949-0-53310100-1561399502_thumb.jpeg

post-290949-0-36752700-1561399510_thumb.jpeg

• Like 6
Link spre comentariu

Bună dragilor!! Eu sunt Anais, mă descriu ca fiind o brunetă frumoasă și îngrijită. Astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 00:00!! Serviciile mele sunt următoarele:

- sex oral protejat ( sau neprotejat în funcție de igienă)

- sex normal protejat

- masaj de relaxare

- masaj erotic

- finalizare facială (50ron extra)

- finalizare corporală

- fk (în funcție de compatibilitate)

Prețurile sunt următoarele:

- 100 ron, 30 de min. (finalizare)

- 200 ron, 60 de min. (2 finalizări)

Mă puteți contacta la numărul de telefon:

0768631599

Vă aștept cu drag! :*

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare,

Doar ce am vizitat-o pe Anays...Nu ma pricep la recenzii...dar pot spune ca a fost o vizita mega reusita.

Desi veneam dupa o zi de munca torida, cu mega dureri de cap a reusit sa mi le vindece.

Toata actiunea in sine a decurs perfect.

Anays are o atitudine si un caracter frumos, si asta a determinat sa am cea mai buna experienta din ultima perioada alaturi de ea.

Ca si note 10 pt toata actiunea.

Voi reveni de fiecare data si recomand pt. toti cei care stiu sa se poarte frumos cu ea.

Multumesc Anays ! 😘🤗

Link spre comentariu

Salutare,

Doar ce am vizitat-o pe Anays...Nu ma pricep la recenzii...dar pot spune ca a fost o vizita mega reusita.

Desi veneam dupa o zi de munca torida, cu mega dureri de cap a reusit sa mi le vindece.

Toata actiunea in sine a decurs perfect.

Anays are o atitudine si un caracter frumos, si asta a determinat sa am cea mai buna experienta din ultima perioada alaturi de ea.

Ca si note 10 pt toata actiunea.

Voi reveni de fiecare data si recomand pt. toti cei care stiu sa se poarte frumos cu ea.

Multumesc Anays ! 😘🤗

Te mai aștept cu drag! Pupici 😘😘🤗

Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

teapa.Am sunat azi pe la 16 sa stabilim o intalnire pe la 18.M-a rugat sa-i dau mesaj pe la 17 sa-i confirm , ceea ce am si facut.De la ora aceea nu a mai raspuns deloc la telefon , mesaj sau whatsapp .spuneti voi cum sa o caracterizez ? tepara ?

Link spre comentariu

teapa.Am sunat azi pe la 16 sa stabilim o intalnire pe la 18.M-a rugat sa-i dau mesaj pe la 17 sa-i confirm , ceea ce am si facut.De la ora aceea nu a mai raspuns deloc la telefon , mesaj sau whatsapp .spuneti voi cum sa o caracterizez ? tepara ?

Eu zic ca nu e repara. Sigur a intervenit ceva care nu tine de Anais.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...