tevezis Reputație: 1052 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 5, 2016 fata e maritata 😂😂😂😂 1
brett Reputație: 1750 Postat Noiembrie 5, 2016 Postat Noiembrie 5, 2016 fata e maritata E dama de companie. Sah mat 2 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 6, 2016 E dama de companie. Sah matcred ca a vrut sa zica altceva
bojoci Reputație: -397 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 6, 2016 E imposibil "de prins". Anul asta nu am reusit sa ma programez la ea. O sun de 4-5 ori pe saptamana, plus SMS. In trecut, era mult mai usor. 2
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 6, 2016 la cat de consecventa era
ghost 01 Reputație: 2247 Postat Noiembrie 6, 2016 Oras:... Oras:... Postat Noiembrie 6, 2016 Daca sta cu manivela nonstop..
manivela15 Reputație: 2692 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Decembrie 2, 2016 a 32-a oara la ANA !Dupa cum vedeti trec mai rar ...va las si pe voi ...dar se pare ca v-ati cam lasat de futut !!! O fata super ! 2 5
vladimir2015 Reputație: 161 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 13, 2016 I have stopped to count the number of visits i have done to Ana !
enervantul Reputație: 150 Postat Decembrie 13, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat Decembrie 13, 2016 I have stopped to count the number of visits i have done to Ana ! uer did iu larn englis, meit? coz iu sac! 1
cyoborg Reputație: 906 Postat Decembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 16, 2016 Salutare, in aceasta saptamana am fost si eu la posesoarea acestui topic. Programarea am stabilit-o prin Wats up. Multumesc confratelui Manivela pentru sugestie, pentru ca inainte am incercat prin sms, prin apeluri si nu am reusit.Locatia este pe str. Dristor, la iesirea de la Metrou, etaj superior, garsoniera curata, fara imbunatatiri, dar cu tot ceea ce trebuie pentru desfasurarea activitatii. Fata este frumoasa, inaltime 1,70 fara tocuri, ochi albastri, ten frumos, sani nr. 2, gen slim. M-a asteptat dupa usa, am facut cunostinta, am schimbat cateva cuvinte dupa care m-am cerut la dus. Acolo am gasit tot ce trebuie. Revinind in camera am inceput actiunea cu saruturi, mangaieri. Ana face FK si il intretine bine, am coborat mai apoi catre pasarica unde totul a fost in regula. A trecut mai apoi fata la un oral destul de bun, dar fara deep si fara atentie la zonele adiacente, dar cu o presiune buna, care asigura senzatiile pe care trebuie sa le ai in aceasta situatie.Dupa un timp am rugat-o sa puna caciulita si sa se urce pe mine. Fata a montat o anvelopa de iarna, asta a fost cel putin prima mea impresie cand am vazut cat de gros este prezervativul, dupa care a trecut deasupra. Fata se misca bine, participa la actiune si incearca sa-ti produca placere. Stie sa-si coordoneze miscarile cu ale tale si are o pasarica destul de stramta.Dupa un timp am schimbat in lingurita, iar apoi in misionar, unde am si finalizat.Si acum noteleLocatie 8,00, putin cam dificil cu parcarea in zonaFata aspect 9,00Oral 8,00Normal 9,00GFE 9,00Igiena 10,00Eu cred ca am sa revinCadoul 100 lei 1 fin/40 min in cazul meuTe pup Ana 3
ana04 Reputație: 452 Postat Decembrie 17, 2016 Oras:Dristor Oras:Dristor Postat Decembrie 17, 2016 Salutare, in aceasta saptamana am fost si eu la posesoarea acestui topic. Programarea am stabilit-o prin Wats up. Multumesc confratelui Manivela pentru sugestie, pentru ca inainte am incercat prin sms, prin apeluri si nu am reusit.Locatia este pe str. Dristor, la iesirea de la Metrou, etaj superior, garsoniera curata, fara imbunatatiri, dar cu tot ceea ce trebuie pentru desfasurarea activitatii. Fata este frumoasa, inaltime 1,70 fara tocuri, ochi albastri, ten frumos, sani nr. 2, gen slim. M-a asteptat dupa usa, am facut cunostinta, am schimbat cateva cuvinte dupa care m-am cerut la dus. Acolo am gasit tot ce trebuie. Revinind in camera am inceput actiunea cu saruturi, mangaieri. Ana face FK si il intretine bine, am coborat mai apoi catre pasarica unde totul a fost in regula. A trecut mai apoi fata la un oral destul de bun, dar fara deep si fara atentie la zonele adiacente, dar cu o presiune buna, care asigura senzatiile pe care trebuie sa le ai in aceasta situatie.Dupa un timp am rugat-o sa puna caciulita si sa se urce pe mine. Fata a montat o anvelopa de iarna, asta a fost cel putin prima mea impresie cand am vazut cat de gros este prezervativul, dupa care a trecut deasupra. Fata se misca bine, participa la actiune si incearca sa-ti produca placere. Stie sa-si coordoneze miscarile cu ale tale si are o pasarica destul de stramta.Dupa un timp am schimbat in lingurita, iar apoi in misionar, unde am si finalizat.Si acum noteleLocatie 8,00, putin cam dificil cu parcarea in zonaFata aspect 9,00Oral 8,00Normal 9,00GFE 9,00Igiena 10,00Eu cred ca am sa revinCadoul 100 lei 1 fin/40 min in cazul meuTe pup AnaBuna... Multumesc pentru recenzie si cu mare drag te mai astept la mine... Am intrat sa spun asa sa nu am discutii pe viitor eu am ochii negri (lentile albastre) sa nu creada lumea rea altceva.... Inca odata multumesc O seara frumoasa pupici ( plus 2 poze) 12
strong Reputație: 1138 Postat Decembrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2016 Felicitari .
tevezis Reputație: 1052 Postat Decembrie 17, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 17, 2016 frumos cercel
razbunaregrea Reputație: 357 Postat Decembrie 17, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 17, 2016 Buna Ana,Am incercat sa dau de tine de mii de ori si nu am reusit. Imi spui te rog cum se pot face o programare? multumesc!
no_body Reputație: 6681 Postat Decembrie 18, 2016 Oras:outside Oras:outside Postat Decembrie 18, 2016 Buna Ana,Am incercat sa dau de tine de mii de ori si nu am reusit.Imi spui te rog cum se pot face o programare?multumesc! Păi, dac-ai încercat de mii de ori, e clar că te-a trecut la "de evitat".
manivela15 Reputație: 2692 Postat Decembrie 18, 2016 Oras:Tennessee Oras:Tennessee Postat Decembrie 18, 2016 Buna... Multumesc pentru recenzie si cu mare drag te mai astept la mine... Am intrat sa spun asa sa nu am discutii pe viitor eu am ochii negri (lentile albastre) sa nu creada lumea rea altceva.... Inca odata multumesc O seara frumoasa pupici ( plus 2 poze)xox!
razbunaregrea Reputație: 357 Postat Decembrie 18, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 18, 2016 Nu inteleg de ce m-ar fi trecut la "de evitat", deoarece nu am vb. niciodata cu ea. Nu am mai fost la ea.... Cred ca a simtit ca -s eu
vladimir2015 Reputație: 161 Postat Decembrie 19, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 19, 2016 Breaking news : Ana is no more redhair.... her hair is black now
tevezis Reputație: 1052 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Decembrie 20, 2016 Nu inteleg de ce m-ar fi trecut la "de evitat", deoarece nu am vb. niciodata cu ea. Nu am mai fost la ea.... Cred ca a simtit ca -s eu probabil ai insistat de prea multe ori 😃😃
liviu95 Reputație: 2258 Postat Decembrie 20, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 20, 2016 Omule fata isi face programarile 99% pe whats up chiar nu puteti intelege asta? Scrie acolo si o sa iti raspunda in maxim 2 min daca nu are client.
ana04 Reputație: 452 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:Dristor Oras:Dristor Postat Decembrie 21, 2016 New look 11
norbert1976us Reputație: 1431 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Postat Decembrie 21, 2016 New looksuperba....neaparat te voi revizita...
ana04 Reputație: 452 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:Dristor Oras:Dristor Postat Decembrie 21, 2016 superba....neaparat te voi revizita...Oricand doresti te primesc cu cea mai mare placere.... Si sa nu uit pentru restul care inca nu au ajuns la mine eu numai raspund la telefon de o perioada buna de timp nu imi permite timpul sa vorbesc la tel majoritatea programarilor le fac pe whatsapp cu o ora doua inainte... Raspund si eu cand pot si daca mai am timp pentru alte programari in ziua respectiva asta este pentru cei care insista de nu stiu cate ori pe zi si ar vrea sa raspund la comanda atunci pe loc.... O zi frumoasa 1
vladimir2015 Reputație: 161 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 21, 2016 Old look , new look .... you are always a superbe girl and a lovely person .Thanks to be like you are .Sweet kisses and happy Christmas Ana !
viezuremanz Reputație: 13133 Postat Decembrie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 21, 2016 Nu inteleg de ce m-ar fi trecut la "de evitat", deoarece nu am vb. niciodata cu ea. Nu am mai fost la ea.... Cred ca a simtit ca -s eu Asta iar nu raspunde la telefon? Asa fac damele „dă succes”, ce sa le faci .... 8
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum