Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

E dama de companie. Sah mat

cred ca a vrut sa zica altceva  :)

• Oras:Bucuresti
Postat

E imposibil "de prins". Anul asta nu am reusit sa ma programez la ea. O sun de 4-5 ori pe saptamana, plus SMS. In trecut, era mult mai usor.

• Minus 2
Postat

la cat de consecventa era  :slap2

• Oras:Tennessee
Postat

post-163921-0-71309100-1480703495_thumb.gifa 32-a oara la ANA !

Dupa cum vedeti trec mai rar ...va las si pe voi ...dar se pare ca v-ati cam lasat de futut !!! :slap2  :laugh2  :laugh2  :laugh2

O fata super ! :hug1  :hug1  :hug1

• Like 2
  • Minus 5
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

I have stopped to count the number of visits i have done to Ana !

:slap2

uer did iu larn englis, meit? coz iu sac!

• Like 1
Postat

Salutare, in aceasta saptamana am fost si eu la posesoarea acestui topic. Programarea am stabilit-o prin Wats up. Multumesc confratelui Manivela pentru sugestie, pentru ca inainte am incercat prin sms, prin apeluri si nu am reusit.

Locatia este pe str. Dristor, la iesirea de la Metrou, etaj superior, garsoniera curata, fara imbunatatiri, dar cu tot ceea ce trebuie pentru desfasurarea activitatii. Fata este frumoasa, inaltime 1,70 fara tocuri, ochi albastri, ten frumos, sani nr. 2, gen slim. M-a asteptat dupa usa, am facut cunostinta, am schimbat cateva cuvinte dupa care m-am cerut la dus. Acolo am gasit tot ce trebuie. Revinind in camera am inceput actiunea cu saruturi, mangaieri. Ana face FK si il intretine bine, am coborat mai apoi catre pasarica unde totul a fost in regula. A trecut mai apoi fata la un oral destul de bun, dar fara deep si fara atentie la zonele adiacente, dar cu o presiune buna, care asigura senzatiile pe care trebuie sa le ai in  aceasta situatie.

Dupa un timp am rugat-o sa puna caciulita si sa se urce pe mine. Fata a montat o anvelopa de iarna, asta a fost cel putin prima mea impresie cand am vazut cat de gros este prezervativul, dupa care a trecut deasupra. Fata se misca bine, participa la actiune si incearca sa-ti produca placere. Stie sa-si coordoneze miscarile cu ale tale si are o pasarica destul de stramta.

Dupa un timp am schimbat in lingurita, iar apoi in misionar, unde am si finalizat.

Si acum notele

Locatie 8,00, putin cam dificil cu parcarea in zona

Fata aspect 9,00

Oral 8,00

Normal 9,00

GFE 9,00

Igiena 10,00

Eu cred ca am sa revin

Cadoul 100 lei 1 fin/40 min in cazul meu

Te pup Ana 

• Like 3
  • Oras:Dristor
Postat

Salutare, in aceasta saptamana am fost si eu la posesoarea acestui topic. Programarea am stabilit-o prin Wats up. Multumesc confratelui Manivela pentru sugestie, pentru ca inainte am incercat prin sms, prin apeluri si nu am reusit.

Locatia este pe str. Dristor, la iesirea de la Metrou, etaj superior, garsoniera curata, fara imbunatatiri, dar cu tot ceea ce trebuie pentru desfasurarea activitatii. Fata este frumoasa, inaltime 1,70 fara tocuri, ochi albastri, ten frumos, sani nr. 2, gen slim. M-a asteptat dupa usa, am facut cunostinta, am schimbat cateva cuvinte dupa care m-am cerut la dus. Acolo am gasit tot ce trebuie. Revinind in camera am inceput actiunea cu saruturi, mangaieri. Ana face FK si il intretine bine, am coborat mai apoi catre pasarica unde totul a fost in regula. A trecut mai apoi fata la un oral destul de bun, dar fara deep si fara atentie la zonele adiacente, dar cu o presiune buna, care asigura senzatiile pe care trebuie sa le ai in aceasta situatie.

Dupa un timp am rugat-o sa puna caciulita si sa se urce pe mine. Fata a montat o anvelopa de iarna, asta a fost cel putin prima mea impresie cand am vazut cat de gros este prezervativul, dupa care a trecut deasupra. Fata se misca bine, participa la actiune si incearca sa-ti produca placere. Stie sa-si coordoneze miscarile cu ale tale si are o pasarica destul de stramta.

Dupa un timp am schimbat in lingurita, iar apoi in misionar, unde am si finalizat.

Si acum notele

Locatie 8,00, putin cam dificil cu parcarea in zona

Fata aspect 9,00

Oral 8,00

Normal 9,00

GFE 9,00

Igiena 10,00

Eu cred ca am sa revin

Cadoul 100 lei 1 fin/40 min in cazul meu

Te pup Ana

Buna... Multumesc pentru recenzie si cu mare drag te mai astept la mine... Am intrat sa spun asa sa nu am discutii pe viitor eu am ochii negri (lentile albastre) sa nu creada lumea rea altceva.... Inca odata multumesc O seara frumoasa pupici ( plus 2 poze)

post-86778-0-16249100-1481988897_thumb.jpg

post-86778-0-11368200-1481988918_thumb.jpg

• Like 12
  • Oras:bucuresti
Postat

Buna Ana,

Am incercat sa dau de tine de mii de ori si nu am reusit.

Imi spui te rog cum se pot face o programare?

multumesc! 

• Oras:outside
  • Oras:outside
Postat

Buna Ana,

Am incercat sa dau de tine de mii de ori si nu am reusit.

Imi spui te rog cum se pot face o programare?

multumesc!

Păi, dac-ai încercat de mii de ori, e clar că te-a trecut la "de evitat".
Postat

Buna... Multumesc pentru recenzie si cu mare drag te mai astept la mine... Am intrat sa spun asa sa nu am discutii pe viitor eu am ochii negri (lentile albastre) sa nu creada lumea rea altceva.... Inca odata multumesc O seara frumoasa pupici ( plus 2 poze)

xox!

Postat

Nu inteleg de ce m-ar fi trecut la "de evitat", deoarece nu am vb. niciodata cu ea. Nu am mai fost la ea....

Cred ca a simtit ca -s eu :)

Postat

Nu inteleg de ce m-ar fi trecut la "de evitat", deoarece nu am vb. niciodata cu ea. Nu am mai fost la ea....

probabil ai insistat de prea multe ori 😃😃

Postat

Omule fata isi face programarile 99% pe whats up chiar nu puteti intelege asta? Scrie acolo si o sa iti raspunda in maxim 2 min daca nu are client.

Postat

superba....neaparat te voi revizita...

Oricand doresti te primesc cu cea mai mare placere.... Si sa nu uit pentru restul care inca nu au ajuns la mine eu numai raspund la telefon de o perioada buna de timp nu imi permite timpul sa vorbesc la tel majoritatea programarilor le fac pe whatsapp cu o ora doua inainte... Raspund si eu cand pot si daca mai am timp pentru alte programari in ziua respectiva asta este pentru cei care insista de nu stiu cate ori pe zi si ar vrea sa raspund la comanda atunci pe loc.... O zi frumoasa

• Like 1
Postat

Old look , new look .... you are always a superbe girl and a lovely person .

Thanks to be like you are .

Sweet kisses and happy Christmas Ana !

Postat

Asta iar nu raspunde la telefon? Asa fac damele „dă succes”, ce sa le faci .... :slap2

• Like 8

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...