being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 29, 2016 De fapt, e greșeala mea. Am uitat că pe unde mănânci te și caci, așa că tot aia e.Vai, tu, Regina....
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 29, 2016 De fapt, e greșeala mea. Am uitat că pe unde mănânci te și caci, așa că tot aia e.Adică are orificiu buco-anal, ca râma!Nici măcar o muie cinstită nu poți să-i dai, că te umpli de KK! A dreaq râmă! 2 2
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 29, 2016 Adică are orificiu buco-anal, ca râma!Nici măcar o muie cinstită nu poți să-i dai, că te umpli de KK! A dreaq râmă!E mai avantajos la raportul preț/calitate, poți să-i dai muie și să-l fuți în cur în același timp. 4 2
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 29, 2016 Grea sarcina si-a luat Regina.
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 29, 2016 Ce limbaj urât.Un fel de dihotomie, bezele când ridica ode tarfelor, spurcati la gura când apare Messi.
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 29, 2016 S-am aruncat osul....
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 29, 2016 Grea sarcina si-a luat Regina.De Doamna Mișkin zici? Parcă n-o chema așa... Bă, da' sunteți dilii cu toți, de vă aduceți mamele în discuție pe un forum de futut în cur și dat la muie? Ce oameni...! Apropo, știi bancu' ăla cu câinele care se lingea la pulă? Cam în același fel, te poți tu întreba dacă sugi pula sau te fuți în cur. 2 2
animalus est Reputație: 8 Postat Septembrie 29, 2016 Postat Septembrie 29, 2016 iar isi facu aparitia lacheul femeie
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 29, 2016 De Doamna Mișkin zici? Parcă n-o chema așa... Bă, da' sunteți dilii cu toți, de vă aduceți mamele în discuție pe un forum de futut în cur și dat la muie? Ce oameni...! Apropo, știi bancu' ăla cu câinele care se lingea la pulă? Cam în același fel, te poți tu întreba dacă sugi pula sau te fuți în cur.Acum, sincer...De unde ai aversiunea asta fata de mine? De ce ai plans si te-ai plans pentru ce am zis?De ce tot timpul te oftici? Vreau sa te cumpar.Ai talente.Pretutindeni tot in postare de lacheu te-am gasit.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 29, 2016 Grea sarcina si-a luat Regina.Te crezi și Regină, acum! Regina balului, este? Regina-råmă... Al naibii raport preț/calitate! Cât ai halatu', panaramă?
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 29, 2016 Te crezi și Regină, acum! Regina balului, este? Regina-råmă... Al naibii raport preț/calitate! Cât ai halatu', panaramă?Te duci pe perpulis.Cu asa replici...Dar e pe undeva inexorabil, atunci când ceva iti consuma energia, asa cum te afecteaza pe tine acest forum.
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 29, 2016 Acum, sincer...De unde ai aversiunea asta fata de mine?De ce ai plans si te-ai plans pentru ce am zis?De ce tot timpul te oftici?Vreau sa te cumpar.Ai talente.Pretutindeni tot in postare de lacheu te-am gasit.Pentru că ești prea prost...? Nu prea te duce capu'... Oare tu nu vezi că ăștia nu-ți fac față? Au reminiscențe d-astea de educație, creștere etc. La mârlanie tu îi bați cu experiența și trebuie să echilibreze cineva situația. Plus că îmi provoacă o reală satisfacție să mă conversez cu tine. E un real câștig, în ceea ce mă privește. Nu-ți pui problema că aș putea să te cumpar eu pe tine, nu invers? La propriu... 3 2
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 29, 2016 Te duci pe perpulis.Cu asa replici...Dar e pe undeva inexorabil, atunci când ceva iti consuma energia, asa cum te afecteaza pe tine acest forum.Inexorabil nu e decât cretinismul tău congenital, ce avansează vizibil!
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 29, 2016 Cata nesimțire crasa din partea mea.Sa-mi bat joc de un batranel si pechinezA din dotare. Ma copleseste emotia.
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 29, 2016 Te duci pe perpulis.Cu asa replici...Dar e pe undeva inexorabil, atunci când ceva iti consuma energia, asa cum te afecteaza pe tine acest forum.Doar ți-am spus că nu-ți fac față. Nici să te insulte ca lumea nu-s în stare.
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 29, 2016 Cine n-are batrani, sa-si cumpere.Eu donez o catea.
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 29, 2016 Pentru că ești prea prost...? Nu prea te duce capu'... Oare tu nu vezi că ăștia nu-ți fac față? Au reminiscențe d-astea de educație, creștere etc. La mârlanie tu îi bați cu experiența și trebuie să echilibreze cineva situația. Plus că îmi provoacă o reală satisfacție să mă conversez cu tine. E un real câștig, în ceea ce mă privește. Nu-ți pui problema că aș putea să te cumpar eu pe tine, nu invers? La propriu...Deja incepi sa te alinti...Prinzi curaj...Macar ti se apreciaza eforturile?
machucambo Reputație: -974 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Septembrie 29, 2016 Deja incepi sa te alinti...Prinzi curaj...Macar ti se apreciaza eforturile?Nu, bă, e doar așa, mai ericssoniană chestia. Mai uit șio dale mele...
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 29, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 29, 2016 Cand intru pe nimfomane.com, ma simt precum Tolontan, acum la A3. Bag zanzanie in aplaudaci, iar ei se aduna.
bosorog slinos Reputație: -13 Postat Septembrie 29, 2016 Postat Septembrie 29, 2016 Cand intru pe nimfomane.com, ma simt precum Tolontan, acum la A3. Bag zanzanie in aplaudaci, iar ei se aduna.cine e tolontan? 1
Administrator pisicuts Reputație: 114527 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Septembrie 30, 2016 Cand intru pe nimfomane.com, ma simt precum Tolontan, acum la A3. Bag zanzanie in aplaudaci, iar ei se aduna. ce conteaza cel mai mult este cum esti tu vazut de noi : 4
esti prost Reputație: 24 Postat Septembrie 30, 2016 Postat Septembrie 30, 2016 rău ca mata', nu se poate!Eşti prost!
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 30, 2016 ce conteaza cel mai mult este cum esti tu vazut de noi : Ce-ai patit?De obicei, noaptea esti pe site-uri de gay. Mariconu' de serviciu.
picon Reputație: 1046 Postat Septembrie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Septembrie 30, 2016 Eşti prost!Ba mata'!
the godfather Reputație: -1028 Postat Septembrie 30, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat Septembrie 30, 2016 ce conteaza cel mai mult este cum esti tu vazut de noi : Adevărat!!! Ai dat o replică pe bune...))ăla cu stele multe pe el e Picon.... )) 2 8
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum