Sari la conținut

Filme horror

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Train to Busan

The Wailing 

Misto filmul Train to Busan. As spune ca e unul dintre cele mai bune filme cu zombalai pe care l-am vazut. E adevarat ca se aseamana cu  filmul World War Z cu Bred Pit, insa acesta contine si secvente de drama.  :cry2 

P.S. Si filmul de jos merita o vizionare. Ambele sunt productii

coreene.

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Am vazut lights out la cinema si mi s-a parut slab.Vreau sa vad the conjuring 2 si the witch,le tin de ceva timp pe hard.

Alte recomandari de horror decente?( de la nota 7 in sus)

• Oras:In mintea ta
Postat

Am vazut lights out la cinema si mi s-a parut slab.Vreau sa vad the conjuring 2 si the witch,le tin de ceva timp pe hard.

Alte recomandari de horror decente?( de la nota 7 in sus)

Conjuring 2 merge. E chiar ok si e facut dupa celebrul caz din Anglia - Enfield.

Lights Out este o panarama de film, intr-adevar.

A aparut Ouija 2. Este un film ok. Merita vazut dar sa nu ai prea mari asteptari.

Vizitator
Postat

Conjuring 2 merge. E chiar ok si e facut dupa celebrul caz din Anglia - Enfield.

Lights Out este o panarama de film, intr-adevar.

A aparut Ouija 2. Este un film ok. Merita vazut dar sa nu ai prea mari asteptari.

Quija l-am vazut

Este ok,dar nu m-a dat pe spate 

Pe 11 noiemnrie apare''Intrusul'',premiera,de abia astept :)

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Quija l-am vazut

Las' că vine el Liviu la tine și vezi tu film horror! :laugh2

Postat

Quija l-am vazut

Intrusul pare promitator.

Vizitator
Postat

Am vazut the witch,nu a fost cine stie ce.

Vizitator
Postat

Am vazut ca apare rings,o alta parte din the ring,doar ca acum le trimite filmul pe mail :)

• Like 1
  • Minus 3
Vizitator
Postat

Nu mai stiu daca am recomandat kiss of the damned,only lovers left alive si let the right one in.Vizionare placuta!

• Minus 3
  • Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai
Postat

f bun, f violent

De fiecare data cand am mers pe mana ta au fost filme bune :bow

The Boy spre exemplu mi-a placut maxim ;)

• Oras:....
Postat

nu stiu cum de mi-a scapat acest film ca sunt radar de filme noi de ceva ani. are un plus pt mine pt originalitatea tematicii in sensul ca m-am saturat sa vad aceleasi teme cu mici variatiuni de scenarii, locatii si actori diferiti.

se mai satura omu de aceleasi case bantuite, aceiasi draci si demoni, acelasi ala care era victima dar se dovedeste psihopat si ii vaneaza ei pe toti, aceaiasi serial kellirs in slasher movies care incep cu pipite proatste si nu-i asa in filme horror stupid bimbos die first, aceiasi maniaci care  hartuiesc un cuplu, aceleasi povesti de adormit copii pe scurt.

asta e destul de ok ca si concept, plus ca o are pe actrita din may si may imi place ca film este unul din putinele filme horror cu femei sociopate facute vreodate,acum toti incearca doar ca nu si reusesc. si eram curioasa daca mai poate face un horror decent dupa may

http://www.imdb.com/title/tt1714208/?ref_=fn_al_tt_5

Postat

in genul i spit on your grave,dar mult mai bun din perspectiva mea din cauza simbolistici f foarte fine.daca spit on ur grave impresioneaza prin desfasurarea actiuni, asta e misto prin intriga sau multiplele mici referinte cartre dark, psihoze etc etc.

pe mine m-a multumit si oricum imi plac filmele  care capteaza cum cineva inebuneste pe toata durata procesului  de trecere de la stres si depresie la nevroza si apoi psihoza expusa din plin. plus ca are una din cele mai tari, sadice scene vazuta de mine de ciopartire a unui cadavru,asa cum ar face-o un psihopat fara emotie, ca si cum fierbe un ou, nu neaparat crima in sine atrage in filmu asta

• Oras:in flames
  • Oras:in flames
Postat

sindrom stockholm ca topic principal

vazut recent pet care mi se pare interesting 

si care mi-a amintit automat de...dar atentie! anu 2014 ,nu 2013, sunt 2 filme diferite cu acelasi titlu. e ridicol ca sunt dupa un an consecuticve cu acelasi nume si diferite intre ele ambele horror eu nu am mai  vazut asa ceva dar whatever :

https://www.youtube.com/watch?v=wafVjUKTBLc

Vizitator
Postat

nu stiu cum de mi-a scapat acest film ca sunt radar de filme noi de ceva ani. are un plus pt mine pt originalitatea tematicii in sensul ca m-am saturat sa vad aceleasi teme cu mici variatiuni de scenarii, locatii si actori diferiti.

se mai satura omu de aceleasi case bantuite, aceiasi draci si demoni, acelasi ala care era victima dar se dovedeste psihopat si ii vaneaza ei pe toti, aceaiasi serial kellirs in slasher movies care incep cu pipite proatste si nu-i asa in filme horror stupid bimbos die first, aceiasi maniaci care  hartuiesc un cuplu, aceleasi povesti de adormit copii pe scurt.

asta e destul de ok ca si concept, plus ca o are pe actrita din may si may imi place ca film este unul din putinele filme horror cu femei sociopate facute vreodate,acum toti incearca doar ca nu si reusesc. si eram curioasa daca mai poate face un horror decent dupa may

http://www.imdb.com/title/tt1714208/?ref_=fn_al_tt_5

like pt may :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.