mariancozma Reputație: 2 Postat Septembrie 2, 2018 Postat Septembrie 2, 2018 Multumesc pentru raspuns, deplasari faci? pentru o suma mai mare, normal.
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 5, 2018 Postat Septembrie 5, 2018 Multumesc pentru raspuns, deplasari faci? pentru o suma mai mare, normal.Sigur!! Fac si deplasări! Ptr. Mai multe detalii te rog sa mă suni la nr. De telefon:0726811232
sangre Reputație: -988 Postat Septembrie 21, 2018 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Septembrie 21, 2018 Mai știți ceva de ea? Contul e șters și telefonul deconectat. 8 6
dl_geo Reputație: 712 Postat Septembrie 23, 2018 Postat Septembrie 23, 2018 Și pe mine mă interesează, îmi plac pozele (daca sunt recente) dar nu am putut sa o găsesc la telefon. Mai știe cineva ceva de ea ?
adelaesc3 Reputație: 5 Postat Octombrie 25, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2018 Și pe mine mă interesează, îmi plac pozele (daca sunt recente) dar nu am putut sa o găsesc la telefon. Mai știe cineva ceva de ea ? Noul meu cont cu acelasi nr. De telefon....va astept!!! 1
dl_geo Reputație: 712 Postat Octombrie 25, 2018 Postat Octombrie 25, 2018 Poți să dai câteva detalii, in ce zonă e locația ? S-au schimbat tarifele ?
adelaesc3 Reputație: 5 Postat Octombrie 28, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 28, 2018 Poți să dai câteva detalii, in ce zonă e locația ? S-au schimbat tarifele ?Mă puteti gasii la nr. de telefon 0726811232 voi face o actualizare a Serviciilor si a tarifelor: Incall- 30 de minute (o finalizare) orala -normală 100 de lei(+50 de lei CIM)- O ora (Doua finalizari) orala -normală 200 de lei (+50 de lei CIM) Outcall- Prima ora (2 finalizari)oral -normală 250 de lei+taxiul (+50 de lei CIM)- A doua oră - 200 de lei- Pentru mai multe ore tariful se discuta in momentul intalnirii.Serviciile mele sunt OWO, normale protejate, FK, GFE.Zona Militari rezidence
adelaesc3 Reputație: 5 Postat Noiembrie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 10, 2018 Buna ziuaaa!!!Mă puteti gasii la nr. de telefon 0726811232 voi face o actualizare a Serviciilor si a tarifelor: Incall- 30 de minute (o finalizare) orala -normală 100 de lei(+50 de lei CIM)- O ora (Doua finalizari) orala -normală 200 de lei (+50 de lei CIM) Outcall- Prima ora (2 finalizari)oral -normală 250 de lei+taxiul (+50 de lei CIM)- A doua oră - 200 de lei- Pentru mai multe ore tariful se discuta in momentul intalnirii.Serviciile mele sunt OWO, normale protejate, FK, GFE.Zona Militari rezidence 2
danut111 Reputație: 323 Postat Noiembrie 10, 2018 Oras:Alexandria Oras:Alexandria Postat Noiembrie 10, 2018 Esti superbă!!!!
adafeu Reputație: 151 Postat Decembrie 14, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 14, 2018 Telefon închis, știe cineva ceva de ea?
wotentag Reputație: 50 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2019 Gata, s-a cumintit domnisoara?Pacat, aveam o mare nedumerire in ceea ce o priveste. Imi era foarte greu sa cred ca persoana din pozele de la pagina 6 (la perete si in baie) este aceeasi cu cea de la pagina 7. Trecand peste diferenta de calitate a pozelor, mi se pare prea putin probabil ca o femeie sa se poate remodela atat de mult intr-un timp relativ scurt.
7uuupp Reputație: 4761 Postat Ianuarie 18, 2019 Postat Ianuarie 18, 2019 Pozele de la pag 7 nu au legaura cu realitatea. Realitatea e cam ca la pg 6...verificat.
wotentag Reputație: 50 Postat Ianuarie 18, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 18, 2019 In acest caz nu mai am nedumeriri, drum bun ii doresc.
adelaesc3 Reputație: 5 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2019 Gata, s-a cumintit domnisoara?Pacat, aveam o mare nedumerire in ceea ce o priveste. Imi era foarte greu sa cred ca persoana din pozele de la pagina 6 (la perete si in baie) este aceeasi cu cea de la pagina 7. Trecand peste diferenta de calitate a pozelor, mi se pare prea putin probabil ca o femeie sa se poate remodela atat de mult intr-un timp relativ scurt. Bună ziua!! După cum ați observat nu mereu sunt in țară 😉😉cei care mă știu pot confirma faptul că am avut parul lung iar acum il am mai scurt 1 la mână 2 la mână ultimile poze sunt făcute in afară de un profesionist și clar sunt și mai editate decât cele făcut cu telefonul sau de cineva de pe la noi!!! Sper că am lamurit această problemă!! O zii bună vă doresc!!
adafeu Reputație: 151 Postat Februarie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 21, 2019 Da un semn cand revii! :crazylove
adelaesc3 Reputație: 5 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2019 Da un semn cand revii! :crazyloveBuna ziuaaa!!!Mă puteti gasii la nr. de telefon 0726811232 voi face o actualizare a Serviciilor si a tarifelor: Incall- 30 de minute (o finalizare) orala -normală 100 de lei(+50 de lei CIM)- O ora (Doua finalizari) orala -normală 200 de lei (+50 de lei CIM) Outcall- Prima ora (2 finalizari)oral -normală 250 de lei+taxiul (+50 de lei CIM)- A doua oră - 200 de lei- Pentru mai multe ore tariful se discuta in momentul intalnirii.Serviciile mele sunt OWO, normale protejate, FK, GFE.Zona Militari rezidence
Vizitator xyzzyx Reputație: 0 Postat Februarie 22, 2019 Postat Februarie 22, 2019 Pe la pagina 6 ai 80.90 de kg la pagina 7 ai cu 30 mai putin acum la pagina 8 cate kg reale ai si poze mai relevante?
adelaesc3 Reputație: 5 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2019 Pe la pagina 6 ai 80.90 de kg la pagina 7 ai cu 30 mai putin acum la pagina 8 cate kg reale ai si poze mai relevante?nu mai fii rautacios n.am avut niciodată atâtea kg mai bine suna.ma si fa.ti o programare si vei vedea singur cu ochisorii tai!!! cine m.a vizitat știe ce spun
adafeu Reputație: 151 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2019 Adela arata bine, cel putin ultima oara in vara cand am fost la ea. Nu e model, dar nici grasa sau urata. Compenseaza prin atitudine si pasiune. Adela, postezi, te rog, cum lucrezi? Sau anunti de pe o zi pe alta? Multam!
wotentag Reputație: 50 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2019 Bună ziua!! După cum ați observat nu mereu sunt in țară cei care mă știu pot confirma faptul că am avut parul lung iar acum il am mai scurt 1 la mână 2 la mână ultimile poze sunt făcute in afară de un profesionist și clar sunt și mai editate decât cele făcut cu telefonul sau de cineva de pe la noi!!! Sper că am lamurit această problemă!! O zii bună vă doresc!! Da, ma lamurisem oarecum, am observat pozele prelucrate si pe site-uri din Germania si Italia, chiar si cu figura (mai mult pe Italia) si par sa aiba ceva puncte comune. Oricum multumesc de lamuriri.Ideea care ramane este ca indiferent daca a fost mana fotografului sau amprenta timpului, mi se pare firesc si corect sa postezi poze in ordine cronologica (de-a lungul topicului) si nu sa ne intoarcem in timp din cand in cand.
adelaesc3 Reputație: 5 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2019 Adela arata bine, cel putin ultima oara in vara cand am fost la ea. Nu e model, dar nici grasa sau urata. Compenseaza prin atitudine si pasiune. Multumesc frumos ptr. Apreciere!! Programul de lucru este același: l-j12:00-00:00viner,sambata si duminica 12:00-04:00 Adela, postezi, te rog, cum lucrezi? Sau anunti de pe o zi pe alta? Multam!
adelaesc3 Reputație: 5 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2019 Da, ma lamurisem oarecum, am observat pozele prelucrate si pe site-uri din Germania si Italia, chiar si cu figura (mai mult pe Italia) si par sa aiba ceva puncte comune. Oricum multumesc de lamuriri.Ideea care ramane este ca indiferent daca a fost mana fotografului sau amprenta timpului, mi se pare firesc si corect sa postezi poze in ordine cronologica (de-a lungul topicului) si nu sa ne intoarcem in timp din cand in cand. Eu asta si fac, de fiecare data cand pozez sau am ceva nou postez imediat pe forum. Nu am pus niciodata poze vechi in timp real
wotentag Reputație: 50 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2019 Adica in momentul de fata forma ta fizica este cel mai apropiata de ultimele poze de la pagina 7?
adelaesc3 Reputație: 5 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 22, 2019 Adica in momentul de fata forma ta fizica este cel mai apropiata de ultimele poze de la pagina 7? Da!! Vin.o să te convingi singur
trumtram Reputație: 436 Postat Februarie 22, 2019 Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp) Postat Februarie 22, 2019 Folosiți WhatsApp? Pentru ca unii dintre noi nu folosesc limba romana si sms-ul este prea complicat?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum