Sari la conținut

Cleo masaj 0749630013 si 0749399319

Postări Recomandate

• Oras:Cluj

Dacă Mira isi da drumul la masaj si face masajul ca si creația mea Carmen si setează pe modul Iubire al Dianei sparge toate topurile din ultimi 5 anii de la Cleo.Pe Mira trebue luată ușor din aproape in aproape ....potențial are si unul enorm...Nu o bruscati sa nu o pierdem ca tot pentru noi e o pierdere..trebue sa o tinem cât mai mult la salon...așa că un sfat...bucurațiva de ea cu gingășie si nobĺețe .Urmeaza Sandra ..saptamana viitoare..cred ca luni.

• Like 1
Link spre comentariu

Secretele incită ,fanteziile duc la trezirea energiei erotice şi senzuale a întregului corp şi în dăruirea plăceri maseououza trebuie să facă acest lucru într-o stare de veneraţie şi adoraţie profundă, privindu-i trupul atât ca pe un templu al plăcerii, cât şi ca pe un altar al devoţiunii.

• Like 2
Link spre comentariu

Citeam forumul si am observat ca cineva intreaba de Carmen si aseara ma gândeam la ceva.. cum un masaj de calitate si placut care îți atinge anumite dorințe ascunse ... cum lucreaza in subconștient si te face sa îți dorești atingerile suave Si jocul erotic a lui Carmen.Si cum un masaj distructiv in care maseouza te mângâie 7 secunde după care îți desasambleaza cocoselul si se gândește să scape de tine sa vina altu sa mai intre ceva banii in buzunar..cum creează comenzi negative subconștientului si cum distruge dorința de a reveni la maseouza respectiva ori chiar la salon.

• Like 2
Link spre comentariu

Am un mesaj strict pentru maseouze ...majoritatea sunt fete cu studii universitare si inteleg mesajul:In momentul in care clientul este la masaj, subconștientul lui lucrează fie pentru tine,fie împotriva ta .Prin intermediul conștientului ,el simte si înregistrează toate experiențele fizice,intelectuale,mentale si emoționale și stochează informatiile pentru a le folosi ulterior.Deci practic cum dialogam cu subconștientul clientului?Prin 3 canale de comunicare:1Verbalizarea 2 Sentiment si Emoție 3 Reprezentarea mentală (vizualizarea).Detalii despre fiecare punct in parte într-o recenzie viitoare .

• Like 1
Link spre comentariu

Buna dimineata! Va asteapta azi domnisoarele noastre: Diana,Gina, Andra, Iuia, Sofia, Amanda, Mira si Laura. Va uram o zi frumoasa!  :ellao  :inlovee

Roxana, te rog să îți golești puțin mesageria. Aș dori să vorbesc cu tine în privat...

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member and 1 guest

• Creează nouă...