Sari la conținut

Cleo masaj 0749630013 si 0749399319

Postări Recomandate

Postat

Cautam luna trecuta un salon unde sa se faca masaj erotic femeilor :) Am fost la Cleo pana la urma la Deea. A fost cum mi-am imaginat.

Locatia e ok, n-am nimic de reporsat. 

Am vorbit putin apoi Deea a inceput un masaj pe tot corpul. Dupa a inceput cu saruturi si am trecut la lucruri mai serioase. Dupa ce mi-a facut oral si prima finalizare am intrebat-o daca ma lasa sa ii fac si eu ei si a acceptat. Parea sa ii placa ce ii faceam, desi era prima data cand o faceam :))

Sa nu sariti cu gura pe mine acu, pentru orice este un inceput. Per total a fost o super experienta pentru mine si o sa o repet cu siguranta.

• Like 2
Postat

Sa intelegem ca a fost sex in toata regula...Nice. Numai la fete se face finalizare orala? La baieti nu e voie?...

Nu stiu ce se face la baieti. Dar oricum nu cred ca pot sa compari ce se face la o fata cu ce sa face unui baiat. 

• Oras:Cluj Napoca
Postat

Cautam luna trecuta un salon unde sa se faca masaj erotic femeilor :) Am fost la Cleo pana la urma la Deea. A fost cum mi-am imaginat.

Locatia e ok, n-am nimic de reporsat. 

Am vorbit putin apoi Deea a inceput un masaj pe tot corpul. Dupa a inceput cu saruturi si am trecut la lucruri mai serioase. Dupa ce mi-a facut oral si prima finalizare am intrebat-o daca ma lasa sa ii fac si eu ei si a acceptat. Parea sa ii placa ce ii faceam, desi era prima data cand o faceam :))

Sa nu sariti cu gura pe mine acu, pentru orice este un inceput. Per total a fost o super experienta pentru mine si o sa o repet cu siguranta.

Daca vrei si noi te putem rezolva cu problemele tale si in plus e gratis

Postat

Daca vrei si noi te putem rezolva cu problemele tale si in plus e gratis

Probleme? :)) hahaha :) thanks but no thanks.

• Like 1
  • Oras:Undeva aproape
Postat

Nu cred ca au un site al lor special inca,sau poate nu am gasit eu unul.

Sper ca pe viitor vor avea unul.

Postat

Nu stiu ce se face la baieti. Dar oricum nu cred ca pot sa compari ce se face la o fata cu ce sa face unui baiat. 

Sa intelegem ca esti un curvar femeie,sa spun asa,sa inteleaga si altii?  :huh: 

Weeeeeird

Postat

Weeeeeird

C'mon colegu, te credeam mai open-minded, cel putin la actiunea girl on girl :). Eu as fi platit bine sa o vad.

Nu ca as condamna boy on boy... dar nu as vrea sa vad nici platit :P

• Like 7
Postat

Weeeeeird

Weird? why? fetele nu au voie sa aiba fantezii? 

• Like 1
Postat

C'mon colegu, te credeam mai open-minded, cel putin la actiunea girl on girl :). Eu as fi platit bine sa o vad.

Nu ca as condamna boy on boy... dar nu as vrea sa vad nici platit :P

:beex2  :bow2  :clapp

• Like 1
  • Oras:Cluj-napoca
  • Oras:Cluj-napoca
Postat

Asa credeau baietii ca este dedicat numai barbatilor stiu-ul. Ma bucur sa aud ca avem si in Cluj experiente de genul relatate pe un site de specialitate. Bravo mari30.

• Like 1
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Sa traiti confrati futaciosi ,Există doar trei lucruri pe care poți să le faci pentru o femeie: poți să o iubești, să suferi pentru ea sau să o transformi în recenzie asa ca eu am ales ultima optiune si am purces la Cleo la Domnisoara Carla care este o Domnisoara frumoasa ,blonda 1,70 cu ochii frumosi .La prima vedere Carla fiind blonda doar ea si Oana ,Carla arata bine si inainte se urca si pe niste tocuri foarte mari si se creea impresia ca e foarte inalta dar cobora-nd la nivelul pamantului este o maseouza normala .Binenteles dupa dusul de rigoare Carla a executat un masaj de relaxare bun ,intrebandu-ma  la care parte a corpului prefer sa acorde atentie sporita si sa insiste in masajul de relaxare ,o intrebare foarte buna si foarte eficienta ,parerea mea ca fiecare maseouza poate sa inceapa masajul de relaxare cu aceasta intrebare .Masajul de relaxare executat de Domnisoara Carla este unul normal nu sare din tipare .Ce doresc sa evidentiez este faptul ca femeia Carla este o femeie eleganta ,finuta,atitudine demna ,are un iz de erotism rafinat .......Masajul erotic este unu tipic ,cu sanii putin de stimulare si 69 si finalizare .Am observat ca la Cleo odata cu venirea noului val de maseouze sa creeat un tic nervos, se trece foarte brusc la finalizare ,partea erotica se neglijeaza ....in 40 de minute este adevarat ca nu poti sa faci minuni dar nici sa i molestezi cocoselul clientului si in subconstientul lui sa ramana amintirea unei dureri de penis..............Masajul erotic nu înseamnă perfecţiune, aşa că nu-ţi mai face atâtea gânduri ca maseouza . Încearcă să trăieşti clipa. Felul în care tu îl atingi pe client contează mult mai mult decât tehnica în sine. Masajul înseamnă să fii ancorată emoţional şi fizic în acel moment, să observi reacţiile clientului, să comunicaţi, să aflaţi ce vă place unul altuia în materie de atingeri intime.Gândeşte-te că masajul este o formă de artă - arta sexului fără penetrare si finalizarea vine de la sine .Alfel pe piata sunt oferte la 150 de leuti pentru sex foarte ademenitoare nimeni nu da 130 de leuti sa i molestezi cocoselul.Note :Atitudine 9 FK-saruturi doar pe obraz pt asa ceva nu dau nota Masaj relaxare -9 Masaj Erotic 8 Corp=9 Frumusete 9

• Like 4
Postat

Sa traiti confrati futaciosi ,Există doar trei lucruri pe care poți să le faci pentru o femeie: poți să o iubești, să suferi pentru ea sau să o transformi în recenzie asa ca eu am ales ultima optiune si am purces la Cleo la Domnisoara Carla care este o Domnisoara frumoasa ,blonda 1,70 cu ochii frumosi .La prima vedere Carla fiind blonda doar ea si Oana ,Carla arata bine si inainte se urca si pe niste tocuri foarte mari si se creea impresia ca e foarte inalta dar cobora-nd la nivelul pamantului este o maseouza normala .Binenteles dupa dusul de rigoare Carla a executat un masaj de relaxare bun ,intrebandu-ma  la care parte a corpului prefer sa acorde atentie sporita si sa insiste in masajul de relaxare ,o intrebare foarte buna si foarte eficienta ,parerea mea ca fiecare maseouza poate sa inceapa masajul de relaxare cu aceasta intrebare .Masajul de relaxare executat de Domnisoara Carla este unul normal nu sare din tipare .Ce doresc sa evidentiez este faptul ca femeia Carla este o femeie eleganta ,finuta,atitudine demna ,are un iz de erotism rafinat .......Masajul erotic este unu tipic ,cu sanii putin de stimulare si 69 si finalizare .Am observat ca la Cleo odata cu venirea noului val de maseouze sa creeat un tic nervos, se trece foarte brusc la finalizare ,partea erotica se neglijeaza ....in 40 de minute este adevarat ca nu poti sa faci minuni dar nici sa i molestezi cocoselul clientului si in subconstientul lui sa ramana amintirea unei dureri de penis..............Masajul erotic nu înseamnă perfecţiune, aşa că nu-ţi mai face atâtea gânduri ca maseouza . Încearcă să trăieşti clipa. Felul în care tu îl atingi pe client contează mult mai mult decât tehnica în sine. Masajul înseamnă să fii ancorată emoţional şi fizic în acel moment, să observi reacţiile clientului, să comunicaţi, să aflaţi ce vă place unul altuia în materie de atingeri intime.Gândeşte-te că masajul este o formă de artă - arta sexului fără penetrare si finalizarea vine de la sine .Alfel pe piata sunt oferte la 150 de leuti pentru sex foarte ademenitoare nimeni nu da 130 de leuti sa i molestezi cocoselul.Note :Atitudine 9 FK-saruturi doar pe obraz pt asa ceva nu dau nota Masaj relaxare -9 Masaj Erotic 8 Corp=9 Frumusete 9

:iagree  :hihat Bine spus

• Oras:Ardeal
Postat

cu totii vrem femei perfecte, sa ne mai si placa ( adica sa se prefaca ca ne plac ele pe noi )... locatii puse la punct... si pret cat mai mic,.....    poate pretul este pt a si selecta clientela. Ganditi va cand mergeti la o tipa de 130le lei, cam ce alti barbati au mai fost in ziua respectiva pe acolo... + ca sa fie fericita ca mai si face bani,.. oare cati trec intr o zi pe la ea....  cu siguranta no sati placa !!!   : (   ....   asa ca fiecare si tina baremul cum poate,,,....  deal este sa iti placa, sa fie si ea dedicata si sa lasi mai mult decat iti cere ea,...   asta ar fi ideal...   : )

Postat

Nu vreau sa fiu rau ,dar unii avem dreptate alții poate nu avem dar sa mergi la o asa maseuza sa te mângâie doar cu mana si doar atat ,parerea mea ca este foarte mult .Daca ii ofer la nevastă-mea 150 de lei ma maseaza si imi trage 2 numere misto ,dar asta e parerea mea ,ma acuzați daca am supărat pe cineva 

Vizitator mascul78
Reputație: 0
Postat

Nu vreau sa fiu rau ,dar unii avem dreptate alții poate nu avem dar sa mergi la o asa maseuza sa te mângâie doar cu mana si doar atat ,parerea mea ca este foarte mult .Daca ii ofer la nevastă-mea 150 de lei ma maseaza si imi trage 2 numere misto ,dar asta e parerea mea ,ma acuzați daca am supărat pe cineva

Orice recenzie ar trebui sa contina numarul de telefon..
  • Oras:targu mures
  • Oras:targu mures
Postat

Vizitat cleo dinou.sunat .raspuns ,programata ma prezint la locatie ,secretara ma invita sus ma antreaba daca servesc ceva ,platesc160 ron pt o ora cu Ela si Deea ,facut dus intrat cu prima ,

Inceput cu masaj relaxare nota 10(de la ultima vizita a progresat masaj f bun)continuat cu erotic nota 9 .intrat Deea masaj relaxare 10 erotic 9,5 (eram putin racit si nu eram in forma nu am fost asa cooperant ca altadata Deea a facut tot ce a facut cu profesionalism dar daca o roata e desumflata nu mergi drept(eu)locatie 9 (eram sa cad la dus ,desi stiam de patinuar)De revenit

• Like 2
Postat

Vizitat cleo dinou.sunat .raspuns ,programata ma prezint la locatie ,secretara ma invita sus ma antreaba daca servesc ceva ,platesc160 ron pt o ora cu Ela si Deea ,facut dus intrat cu prima , Inceput cu masaj relaxare nota 10(de la ultima vizita a progresat masaj f bun)continuat cu erotic nota 9 .intrat Deea masaj relaxare 10 erotic 9,5 (eram putin racit si nu eram in forma nu am fost asa cooperant ca altadata Deea a facut tot ce a facut cu profesionalism dar daca o roata e desumflata nu mergi drept(eu)locatie 9 (eram sa cad la dus ,desi stiam de patinuar)De revenit

De obicei nu punctez astfel de recenzii dar meriti unul chiar mai multe,m-ai facut sa rad destul de bine.

Esti funny,desi scurta si nu prea is nu stiu ce detalii in recenzie,este amuzanta pe ici pe colo.

Bravo.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...