Sari la conținut

Cleo masaj 0749630013 si 0749399319

Postări Recomandate

• Oras:Cluj Napoca
  • Oras:Cluj Napoca

Reducere nu vreau nu sunt milog vrei masaj de 150 nu de 59 să fie Baia curata si căldură în camera sa nu bată la ușă și masajul să fie masaj nu labareala

De 69 Inspire e cel mai bun masaj. Sa ceri fetelor sa-ti faca un masaj de 69 ala e cel mai bun masaj. Dar cica dintr-ala nu le face la tarani.....

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:cj
  • Oras:cj

Reducere nu vreau nu sunt milog vrei masaj de 150 nu de 59 să fie Baia curata si căldură în camera sa nu bată la ușă și masajul să fie masaj nu labareala

Din ce stiu eu pana la ora 19 e 130lei/h iar dupa ora 19 este 150lei/h. sa nu se creeze confuzii.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Sa traiti confrati futaciosi,am purces la stabiliment cu tinta clara mare pe fruntea lui Miriam ,dar fiind foarte grabit intr-o criza majora de timp si Miriam nu era disponibila am ales Sonya ,Sonya pe care am recenzato  imediat dupace a sosit   la Cleo si spuneam ca este o viitoare speranta a salonului ,ceea ce sa adeverit.Sonya ,masaj relaxare bun ,puternic supa care tandru si excitant .......masajul erotic este unul bun de calitate dar un punct forte este permisiva poti sa te joci cu dansa ,vorbareata si politicoasa ,Sonya sa finisat si a ajuns la un standard ridicat ,acumuland experienta .Corpul finisat,bronzat ,sportiva promta in gesturi si foarte important fnalizarea o face vocal mulanduse in tandem cu evolutia finalitati. Chip 9 Trup 9  Masaj relaxare 9  Masaj erotic 9 Permisivitate 9,50 Atitudine 9,25 recomand cu caldura si ma bucur pentru dansa ca a devenit una din top 3 Cleo . 

• Like 5
Link spre comentariu

Ho, ho ,ho ,mosule.Da asa dupa cum am zis revin cu ananunte.Programat telefonic ,raspuns prompt stabilit ora 20 cu Alina.Terminat treburile mai repede sun si stabilim ca se poate mai repede ca nu e stabilita alta programare.ajuns intampinat secretara achitat prețul pt masaj,intre timp apare Alina ( nu am mai intrat cu ea) facut dus intors si trecut la masaj.Alina voluptoasa sani mari .masaj relaxare bun urmat cel erotic bine executat finalizat in 69.apoi am povestit putin are un gfe ridicat vorbareata Apoi runda a doua sarind peste cel relaxare .duș ,imbracar ,plecat.Note salon îi dai 9 pentru baia alunecoasa eram sa cad.Alina masaj 9.igiena 10,sani 10.piate data viitoare o sa fie altcumva.asta e ,acum Craciun Fericit tuturor.și Sarbatori Fericite.

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...