Sari la conținut

Pisicuts, ce PULA MEA???_________________________________

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

da-i repede la manivela , pana nu te baneaza  :laugh2 :laugh2 :laugh2

vezi ca nu ai acoperit toate topicele  :slap2

asa?

http://66.media.tumblr.com/0c103ed75da2571b72dafd1d615989e6/tumblr_o1rd4pj9wg1tlb56zo1_400.gif

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

asa?

http://66.media.tumblr.com/0c103ed75da2571b72dafd1d615989e6/tumblr_o1rd4pj9wg1tlb56zo1_400.gif

l-ai recunoscut asa repede  , sa-mi bag ..... :laugh2

• Like 6
  • Minus 15
Postat

are timp pana il baneaza :laugh2

ce-i livuță, ți-am stricat ziua? ție și pupincuristului tău principal miky77? 

ia să vedem, mă banează sau preferă să mai iasă forumul din marasmul actual, în care un crap împuțit, libidinos și bătrân ca tine, promovează traseistele fără pic de rușine și doar pulimea mai are încredere în aberațiile tale?  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

ce-i livuță, ți-am stricat ziua? ție și pupincuristului tău principal miky77? 

ia să vedem, mă banează sau preferă să mai iasă forumul din marasmul actual, în care un crap împuțit, libidinos și bătrân ca tine, promovează traseistele fără pic de rușine și doar pulimea mai are încredere în aberațiile tale?  :laugh2

mie nu mi-ai stricat ziua poate lui pipilica

• Like 7
  • Minus 5
Postat

mie nu mi-ai stricat ziua poate lui pipilica

marș bă la șaormeria ta din cartierul brazilian al Bucureștiului, la curățat de cartofi și spălat de vase! ia-ți cu tine și pupicuriștii miky77 și picon, să te ajute. scutiți forumul de duhoarea voastră căpătată de la pizde nespălate și bolnave!

Postat

marș bă la șaormeria ta din cartierul brazilian al Bucureștiului, la curățat de cartofi și spălat de vase! ia-ți cu tine și pupicuriștii miky77 și picon, să te ajute. scutiți forumul de duhoarea voastră căpătată de la pizde nespălate și bolnave!

Nu te enerva fetita ca si asa te-ai imbolnavit mental draga mea ai facut o obsesie pentru mine :laugh2

• Like 6
  • Minus 5
Postat

Nu te enerva fetita ca si asa te-ai imbolnavit mental draga mea ai facut o obsesie pentru mine :laugh2

nea livuță, vezi bă că te-ai supradozat pe nas și visezi numai ”fetițe”! sau ai apucături de **spam editat** și noi n-am știut până acum?! Ia uite domne, cum își dă ajutorul de bucătăraș aia pe față! acum visează la fetițe mici, al dreacu libidinos bătrân!  :angry

Postat

Da fetia care ai o obsesie cu mine ia zi tu cum este

• Like 6
  • Minus 5
Postat

păi cam așa este: mai bagă o supradoză, nea livuță, poate scapă dreacu forumu de tine și de duhoarea pe care o răspândești!

mai bag dragostea mea tu esti supradoza mea prostut-o :atm ia uite cum bag :laugh2

• Like 6
  • Minus 5
Postat

mai bag dragostea mea tu esti supradoza mea prostut-o :atm ia uite cum bag :laugh2

bagă, bagă mare livuță! ai grijă însă că vomită dreacu pe tine miky77 și picon și n-ai bani să-ți dai zdrențele la spălat!

Postat

bagă, bagă mare livuță! ai grijă însă că vomită dreacu pe tine miky77 și picon și n-ai bani să-ți dai zdrențele la spălat!

nu este problema ca mananci tu vomitatura de pe mine ca tie iti place mancarea calda :laugh2

• Like 6
  • Minus 5
Postat

nu este problema ca mananci tu vomitatura de pe mine ca tie iti place mancarea calda :laugh2

Bă, ești nebun? Ai impresia că te tragi de piele cu boschetarii care vin să îngurgiteze resturile de la șaormeria unde speli tu vasele și cureți cartofii?  :laugh2

Postat

Bă, ești nebun? Ai impresia că te tragi de piele cu boschetarii care vin să îngurgiteze resturile de la șaormeria unde speli tu vasele și cureți cartofii?  :laugh2

Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine

• Like 7
  • Minus 4
Postat

Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine

Bă livuță,

Cel mai bun răspuns la mizeriile emanate de tine și de sclavii tăi este celebrul citat din Marin Preda: ”Ești prost, bă! Mănânci căcat!” 

PS: pentru cei care n-au absolvit 8 clase, așa cum este cazul tău și al sclavilor tăi, citatul este din romanul Moromeții, iar personajul căruia îi aparține această diatribă este Cocoșilă.

Postat

Bă livuță,

Cel mai bun răspuns la mizeriile emanate de tine și de sclavii tăi este celebrul citat din Marin Preda: ”Ești prost, bă! Mănânci căcat!” 

PS: pentru cei care n-au absolvit 8 clase, așa cum este cazul tău și al sclavilor tăi, citatul este din romanul Moromeții, iar personajul căruia îi aparține această diatribă este Cocoșilă.

• Like 7
  • Minus 4
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bă livuță,

https://youtu.be/SWeBbI_B3mU

Postat

• Like 7
  • Minus 4

Postat

sclavule, treci înapoi în canalizare, împreună cu stăpânul tău peștele împuțit!

• Like 7
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...