cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Nu-ți pute deloc hamsteru ăla mort de sub nas?! Probabil că ești imun la astfel de duhoare, având în vedere mediul în care trăiești!Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine 8 6 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Mai sugi nasu' la morți? nu, nu mai suge nasul ,acum suge pula la morti :laugh2 :laugh2 10 6 Link spre comentariu
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 nu, nu mai suge nasul ,acum suge pula la morti :laugh2 :laugh2Bă livuță,Cel mai bun răspuns la mizeriile emanate de tine și de sclavii tăi este celebrul citat din Marin Preda: ”Ești prost, bă! Mănânci căcat!” PS: pentru cei care n-au absolvit 8 clase, așa cum este cazul tău și al sclavilor tăi, citatul este din romanul Moromeții, iar personajul căruia îi aparține această diatribă este Cocoșilă. Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Bă livuță,Cel mai bun răspuns la mizeriile emanate de tine și de sclavii tăi este celebrul citat din Marin Preda: ”Ești prost, bă! Mănânci căcat!” PS: pentru cei care n-au absolvit 8 clase, așa cum este cazul tău și al sclavilor tăi, citatul este din romanul Moromeții, iar personajul căruia îi aparține această diatribă este Cocoșilă.Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine 7 6 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Nu-ți pute deloc hamsteru ăla mort de sub nas?! Probabil că ești imun la astfel de duhoare, având în vedere mediul în care trăiești!te-ai pupa singur pe poola sa traiesti in mediul meu , jughinite-ar damblaua sa te jughineasca 6 16 Link spre comentariu
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 te-ai pupa singur pe poola sa traiesti in mediul meu , jughinite-ar damblaua sa te jughineascaEști prost, bă! Mănânci căcat! Link spre comentariu
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Noi detalii despre ”caracterul” lui livuță, guvidelul fără puță, găsiți și pe aceste topicuri: http://nimfomane.com/forum/topic/78007-cinestie-este-vechiul-liviu58/ http://nimfomane.com/forum/topic/77193-pisicuts-ce-pula-mea/ Așa livuțăăă, bravoo! Continuă alergarea, semnalizează peste tot, să afle toată lumea și să nu uite ce fel de caracter de mâncâtor din tomberoane, de guvidel trăit în canalizare ai tu! Pune-ți și toți sclavii, să semnalizeze și ei din toate puterile! Dă-i înainteee, nu te lăsa livuță! Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Noi detalii despre ”caracterul” lui livuță, guvidelul fără puță, găsiți și pe aceste topicuri: http://nimfomane.com/forum/topic/78007-cinestie-este-vechiul-liviu58/ http://nimfomane.com/forum/topic/77193-pisicuts-ce-pula-mea/ Așa livuțăăă, bravoo! Continuă alergarea, semnalizează peste tot, să afle toată lumea și să nu uite ce fel de caracter de mâncâtor din tomberoane, de guvidel trăit în canalizare ai tu! Pune-ți și toți sclavii, să semnalizeze și ei din toate puterile! Dă-i înainteee, nu te lăsa livuță! Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine 7 5 Link spre comentariu
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tineBă livuță, guvid urât și fără puță, dar ce zici dacă postez eu niște poze cu tine aici, să vadă lumea ce față ai când te scoli după futai? E, ce zici? Poate în felul ăsta te întorci în canalizare și nu mai umpli forumul de duhoare și fetele de bale scârboase și dejecții fetide! Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Bă livuță, guvid urât și fără puță, dar ce zici dacă postez eu niște poze cu tine aici, să vadă lumea ce față ai când te scoli după futai? E, ce zici? Poate în felul ăsta te întorci în canalizare și nu mai umpli forumul de duhoare și fetele de bale scârboase și dejecții fetide!Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc, ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tin 8 6 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Bă livuță, guvid urât și fără puță, dar ce zici dacă postez eu niște poze cu tine aici, să vadă lumea ce față ai când te scoli după futai? E, ce zici? Da cine ti le-a dat ? Parca era guvid , nu futac . Hai ca incepi sa-ti revi 5 16 Link spre comentariu
dönitz Reputație: 606 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Postările astea îmi amintesc de copilărie. Când mi s-o stricat pickupul şi îi tot sărea acul. 1 Link spre comentariu
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Da cine ti le-a dat ? Parca era guvid , nu futac . Hai ca incepi sa-ti revi Bă, ăsta cu hamsterul mort atârnat sub nas!Toată lumea știe, nu doar cinestie, că ești sclavul lui livuță! Nu trebuie să mai semnalizezi cu toate farurile aprinse, se știe și cât ești de redus mintal, limitat.Nu e nicio contradicție în ce-am spus, livuță nu mai are demult puță, el fute pizdă și cur numai cu limbuța lui jucăușă, pe care o laudă atât de mult, confundând-o cu puța! Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 ce zici copchile acolo 6 16 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Bă, ăsta cu hamsterul mort atârnat sub nas! Bă, ăsta cu hamsterul mort atârnat sub nas!Toată lumea știe, nu doar cinestie, că ești sclavul lui livuță! Nu trebuie să mai semnalizezi cu toate farurile aprinse, se știe și cât ești de redus mintal, limitat.Nu e nicio contradicție în ce-am spus, livuță nu mai are demult puță, el fute pizdă și cur numai cu limbuța lui jucăușă, pe care o laudă atât de mult, confundând-o cu puța! Toată lumea știe, nu doar cinestie, că ești sclavul lui livuță! Nu trebuie să mai semnalizezi cu toate farurile aprinse, se știe și cât ești de redus mintal, limitat.Nu e nicio contradicție în ce-am spus, livuță nu mai are demult puță, el fute pizdă și cur numai cu limbuța lui jucăușă, pe care o laudă atât de mult, confundând-o cu puța!Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc, ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tin 9 6 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 azi am zi de vizita 7 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Greu de eradicat! 4 4 Link spre comentariu
masaj_yony Reputație: 14 Postat Noiembrie 9, 2016 Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Greu de eradicat! ÃŽncepe cu tine! Sparge gheata😂Adio!😂😂 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Greu de eradicat!stai ca scrie de pe telefon , pe sub banca lasa-l sa vedem ce mai vrea si azi 5 16 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Încep cu mine!Sparg gheataAdio! 4 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 lasa-l sa se dezmeticeasca 4 16 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 lasa-l sa se dezmeticeasca Crezi că reușeste? S-a născut blambec. 4 4 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 Crezi că reușeste? S-a născut blambec. te rog nu-i mai da termeni d'astia ca-l sufoci , ia-l cu d'aia pe intelesul lui .mai ales ala cu mata Stai ca momentan e in faza de preludiu . Da nu stie de unde sa-l inceapa si p'asta 5 16 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 te rog nu-i mai da termeni d'astia ca-l sufoci , ia-l cu d'aia pe intelesul lui .mai ales ala cu mata Stai ca momentan e in faza de preludiu . Da nu stie de unde sa-l inceapa si p'asta Îi dăm prea multă importanță, zic. 5 4 Link spre comentariu
supersport Reputație: 72 Postat Noiembrie 9, 2016 Partajează Postat Noiembrie 9, 2016 liviu e un fel de nou GT al noului forum......dupa chipul si asemanarea lui. daca la vremea lui GT futuse cam toate curvele de pe forum si mult pe langa, in general de top, dintr-un top corect la vremea aia, liviu fute acum (probabil in cele mai multe in imaginatia lui) centuriste de 50 de RON si dive de nimfomane.com 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum