Vizitator Cory Reputație: 0 Postat August 23, 2012 Postat August 23, 2012 Dragii mei...planuiesc o vizita a Bucuresti in aproximativ doua saptamani, cu dragii mei amici de pe forum..si tare as vrea sa stiu daca exista ceva doritori de intalniri discrete in prag de seara La indrumarea unui drag(drac) membru al forumului ma gandii sa deschid thread-ul acesta sa va "testez" inainte de a ma testa voi pe mine ) Doresc de asemenea sa specific anticipat ca voi accepta vizite de la useri cel putin Serious Contributor, din motive evidente de siguranta (mentionez ca la modul general am lucrat doar cu forumul), iar programarile se vor face prin pm direct pe forum Asadar astept dragilor pareri pro si contra(sunt convinsa ca vor exista )....va pupacesc si cel putin pana la poze noi, ca sa va puteti face o idee, puteti studia pozele mele de la galerie
Vizitator Raffaello Reputație: 0 Postat August 23, 2012 Postat August 23, 2012 Daca pragul de seara se poate muta si mai catre pranz .. putem sa mai discutam . Nu de alta , dar suntem mai multi care seara suntem asteptati de radar cu facaletzul dupa usa ..
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat August 23, 2012 Postat August 23, 2012 Desigur ca se poate si mai devreme.. metaforic vorbind "prag de seara"
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat August 23, 2012 Postat August 23, 2012 Si link-ul direct catre galerie http://nimfomane.com/forum/index.php?/gallery/album/94-cory-iasi/
Afriq Reputație: 1265 Postat August 23, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 23, 2012 Si unde o sa se desfasoare ostilitatile domnita?
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat August 23, 2012 Postat August 23, 2012 Deocamdata sunt in cautarea unei camere la pensiune ceva...Cand o sa fie cazul si am stabilit locatia anunt pe forum
vyypuss Reputație: -425 Postat August 23, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat August 23, 2012 Domnita Draga Noua, Stiind ca vei ajunge la Bucale' sa imbucam si noi din Poalele de sub Brau ale Moldovei, ai omis o mica parte a anuntului................ HALATU si MENIU bre :slap2 , tragete-as pe dormeza lu Ciocan :felatie , cu sticla lu' Afriq si incheind cu limba lu Picon :icecream . Sarna'
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat August 23, 2012 Postat August 23, 2012 Sotiorul meu drag...la halat inca nu ma gandii..undeva la 200 - 250 lei pret de aprox 90 min..asta asa in functie si de ce locatie gasesc...iar in meniu o sa fie ce imi place mie cel mai mult... oral prot/neprot, normal doar prot, cim, cof, cob, masaj, gfe, fk... eventual putem sa jucam table carti sah ) depinde ce mai vreti
picon Reputație: 1046 Postat August 23, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 23, 2012 Cory draga.te asteptam cu maciucilii pregatite de atac! Dragi confrati,nu va buluciti ,stati la rand sa ajunga pt. toata lumea! Si dati din sula-n sula,sa ajunga pana-n fund la Emir,ca vaz ca-l manca-n cur! 1
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat August 23, 2012 Postat August 23, 2012 picon mami..tu stii ca prima noapte is a ta )
Afriq Reputație: 1265 Postat August 23, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 23, 2012 @Emirul: Mai frate... pentru dormeza lu Ciocan trebe sa ii dam famelia afara... iar de sex in 4 nu stiu daca iti convine - eu macar folosesc sticla, poate lu conu' Piconu' o sa ii convina limba... da tie ce iti mai ramane? Exibitionistule! In alta ordine de idei... domnita... cauta ceva in centru mama ca altfel e nazol... cat te-am vrea noi in acelasi asternut, daca e la mama naibii in cartier unde is sapaturi gen Militari sau Dr. Taberei situatia devine gravida!
picon Reputație: 1046 Postat August 23, 2012 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 23, 2012 Lasa nene Afriq,ca nici matale nu mai esti vreun june prim.... 1
vyypuss Reputație: -425 Postat August 23, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Desert Telefon: [email protected] Oras:Desert Postat August 23, 2012 Cory iti recomand ca zona, pe langa Muzeul Antipa, pentru uni va fi mai usor sa scape si sa te viziteze, :clap2 :beex2 . Cheers guys ......................... Lasand gluma la o parte, sunt o gramada de garsoniere in regim hotelir, la un pret avantajos in zona centrala a bucurestiului.
Afriq Reputație: 1265 Postat August 23, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 23, 2012 Corinuzza mama... uiti un stol de informatii esentiale... CAT AI DE GAND SA STAI PE LA BUCALE???
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat August 23, 2012 Postat August 23, 2012 Depinde cat ma vreti printre voi in principiu o saptamana..poate doua
max.ce.te. Reputație: 1589 Postat August 30, 2012 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Postat August 30, 2012 Buna confratilor ... prefericiti ... din pacate am vazut anuntul dupa ce mi-am luat spre ... casa ... zborul ... la propriu si la figurat. Recunosc ca jinduiam la Cory de pe vremea "permisiei" la Iasi ... ce-i drept ca atunci eram si ... "necopt" (acum am dat in culoarea popusoiului )... dar am urmat sfaturile ei (date unui alt confrate) de a merge la fete si a scrie ... poezii si ... poate ... sansa imi va surade. In tot cazul, nu imi fac iluzii ca ar fi gasit pt mine vreo fereastra week-endul trecut la cat de febril era de voi asteaptata. Sper totusi sa mai prind o deplasare curand in Romanica daca nu ... poate la vara viitoare ... de-om fi sanatosi ... si desigur daca o sa am ... bafta.Confratilor baftosi le urez ... ciocane tari! si ... poate imi dedica cineva si vreun sfert de numar ... daca nu-s prea deplasat ...
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat August 31, 2012 Postat August 31, 2012 max.. eu sunt ieseanca... daca ai fi pus intrebarile corecte ai fi primit raspunurile corecte! inca nu am ajuns la Bucuresti..urmeaza peste ceva mai mult de o saptamana
gladiatorul Reputație: 123 Postat August 31, 2012 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat August 31, 2012 Cu interes te astept si eu vorba aia molovencele sunt fuatcioase rau, sper sa gasesti o locatie centrala si curata, colegii pregatiti ciocanele ca vine domnisoara la bucale sa o intimpinam cum se cuvine..aa sper ca o sa fie totusi meniu complet pt 250 lei adic total ca asa e frumos.Nu uita sa dai de stire aici cand soseti,eu iti spun ''Welcome'' de pe acum..
max.ce.te. Reputație: 1589 Postat August 31, 2012 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Postat August 31, 2012 max.. eu sunt ieseanca... daca ai fi pus intrebarile corecte ai fi primit raspunurile corecte! inca nu am ajuns la Bucuresti..urmeaza peste ceva mai mult de o saptamana Buna Cory,Scuze pentru incorectitudinea intrebarilor ... m-am emotionat cand am vazut ...stirea. Ma credeam si la alta sectiune si am evitat intrebarile directe ... de asta ma smiorcaiam dupa ce mi-am dat cu tesla-n oua ... pentru ratare (mai ales ca pe la Iasi am stat cateva saptamani vara asta). Ce-i drept in ultima vreme si langue maternelle mi-a jucat niste feste.Desi acum locuiesc la vreo 3 mii de borne distanta si eu mai am un C.I. (inca valabil ) cu domiciliul la Iasi.Desi mi-am promis ca ma fac baiat cuminte ... daca totusi sansa in va surade ... tot vreau sa te intalnesc cand ma voi reintoarce pe meleagurile natale ... oriunde va fi locatia. Asadar intrebarea scurta este: am vreo sansa sau nu ?Toate cele bune.
romanasul Reputație: -393 Postat August 31, 2012 Postat August 31, 2012 Sa aveti grija ca in Iasi Cory e fata cu minte!
Afriq Reputație: 1265 Postat August 31, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 31, 2012 Cory mama... daca da dracu sa vii in Bucuresti cand is io la Iassi... te scot de la inimioara!
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat August 31, 2012 Postat August 31, 2012 Romanasuleeeeee hei...ce vrei sa zici cu asta? poate iei bataie )))))
Vizitator Cory Reputație: 0 Postat August 31, 2012 Postat August 31, 2012 Afriq...ma anunti cand ajungi si sigur o sa fac o exceptie pt tine...stii tu oricum tin sa va anunt ca nu mai sunt nici ieseanca ) tocmai mi am schimbat azi domiciliul de Iasi cu unul de Suceava
Afriq Reputație: 1265 Postat August 31, 2012 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat August 31, 2012 Nici o problema mami... vin la suceava! Am drum si pe acolo cand vin la Iasi
Vizitator Bucuresteanu Reputație: 0 Postat Septembrie 19, 2012 Postat Septembrie 19, 2012 Frumoas-o,Ti-am trimis azi userul mau pe mess.GoguTirbuson suntTe pup
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum