Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

De ce ar trebui neaparat sa treaca. E atat de minunat sa iubesti. Dragostea nu vine si nu pleaca la comanda. Savureaz-o din plin ca daca trece nu stii daca v-a mai veni vreodata....

Eu ma bucur de acest sentiment de doi ani. si e cea mai fericita perioada din viata mea !

Relatia s-a terminat, sentimentele au ramas. La mine insa am constatat ca genul asta de sentimente apar undeva la 7-8 ani. Ma refer la sentimente de indragosteala puternica. Si sincer nu as vrea sa treaca daca ar fi dupa mine ca sa mai astept inca 7-8 ani pentru altele. 

• Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Disponibila

Eu am un buton de stand-by inițiat de-a lungul timpului... pentru că frumosul risc există de fiecare dată când am poftă de momente deosebite. Până la urmă suntem oameni, si dacă vreau să nu trăiesc in falsitate... se poate orice. Chiar daca este vorba doar de niste momente, acele momente pot sa fie deosebite... si nimeni nu te obligă la altceva.

Avantajul care il am in aceste intalniri este... ca nu sunt obligată sa spun ceva, si privesc orice sentiment ca un plus de valoare al acelor momente.

Bănuiesc ca la bărbații care au astfel de intalniri... tot experienta contează.

Link spre comentariu

Eu am un buton de stand-by inițiat de-a lungul timpului... pentru că frumosul risc există de fiecare dată când am poftă de momente deosebite. Până la urmă suntem oameni, si dacă vreau să nu trăiesc in falsitate... se poate orice. Chiar daca este vorba doar de niste momente, acele momente pot sa fie deosebite... si nimeni nu te obligă la altceva.

Avantajul care il am in aceste intalniri este... ca nu sunt obligată sa spun ceva, si privesc orice sentiment ca un plus de valoare al acelor momente.

"Pe care", cucoana.

Mi-era dor de tine...

• Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Stau ca nu inteleg. Tu poti sa pui asa viata pe pauza, traiesti momentele tale de placere cu FK si altele si dupa apesi din nou pe butonul de play si gata? E ca si cum nu ar fi existat nimic in perioada aia? Inteleg eu bine? 

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Stau ca nu inteleg. Tu poti sa pui asa viata pe pauza, traiesti momentele tale de placere cu FK si altele si dupa apesi din nou pe butonul de play si gata? E ca si cum nu ar fi existat nimic in perioada aia? Inteleg eu bine?

Nu vreau sa intru in filozofii si sa explic un proces interior... Viața nu poate sa fie oprită, insa mintea mea, da... Si pot in acel timp sa intru in miezul trăirilor si asista la un act de creație.

Am inceput sa comentez la acest subiect pentru ca mă aflam in aceeasi tema in gândurile mele. Eram la cafea dimineața si ma amuzam pe seama gândurilor mele, si mi-am zis ca trebuie sa formulez câteva cuvinte serioase... asa de contrast.

Cu o seara inainte sa scriu aici... am visat un bărbat care îmi place, cunoscut in acele intalniri. In vis erau prea mulți norisori roz si a trebuit sa devin constientă ca visez pentru sa pot încheia visul. Era clar ca mintea imi aseza in subconștient treburi care nu mi se potrivesc...

M-a amuzat ceea ce mi-a venit sa fac pentru sa modific visul... Am pus personajul bărbatului din vis... sa ma înjure, ca apoi eu contrariată sa ma pot trezi.

Asa ca imaginează cum imi este de usor sa fac ce vreau eu cu mintea mea... daca si in vise ma joc.

Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

"Pe care", cucoana.

Mi-era dor de tine...

Cu acest "pe care" am o nelamurire... pe care nu cred ca mi-o vei trata tu. Simt o anume nepotrivire in sens, cand incerc sa leg cu acesta cuvintele. Am mai simtit aceasta "nepotrivire" si in alte cazuri cand a fost vorba sa ma joc cu sensul printre cuvinte si am vazut apoi ca de-a lungul timpului au fost modificari în limba romana exact acolo unde voiam. Nu sunt vreo artistă, poeta sau eu stiu ce, dar cand gandesc simt imediat limitările impuse jocului de sens, caci a gândi... e deseori o artă.

Nu stiu neaparat... daca este nevoie sa pun si acest "pe care" in rândul nelamuririlor mele. Dar pentru sa fiu in rand cu subiectele de pe acest forum, in gand imi vine ceva ce ma amuză.

Incerc sa formulez...

Îmi imaginez ca fac sex cu un bărbat care îmi da niste bani...

si ma trezesc cu el in cel mai dulce moment... ca ma intreaba daca imi place sa fac sex pe bani.

Prima intentie a mea care este in acel moment?

Sa il intreb: Pe care bani?

Clar.... nu este o idee pe care sa o pot aseza prin cuvinte. Deocamdată...

Link spre comentariu
  • Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.

Nu vreau sa intru in filozofii si sa explic un proces interior... Viața nu poate sa fie oprită, insa mintea mea, da... Si pot in acel timp sa intru in miezul trăirilor si asista la un act de creație.

Am inceput sa comentez la acest subiect pentru ca mă aflam in aceeasi tema in gândurile mele. Eram la cafea dimineața si ma amuzam pe seama gândurilor mele, si mi-am zis ca trebuie sa formulez câteva cuvinte serioase... asa de contrast.

Cu o seara inainte sa scriu aici... am visat un bărbat care îmi place, cunoscut in acele intalniri. In vis erau prea mulți norisori roz si a trebuit sa devin constientă ca visez pentru sa pot încheia visul. Era clar ca mintea imi aseza in subconștient treburi care nu mi se potrivesc...

M-a amuzat ceea ce mi-a venit sa fac pentru sa modific visul... Am pus personajul bărbatului din vis... sa ma înjure, ca apoi eu contrariată sa ma pot trezi.

Asa ca imaginează cum imi este de usor sa fac ce vreau eu cu mintea mea... daca si in vise ma joc.

si ma trezesc cu el in cel mai dulce moment... ca ma intreaba daca imi place sa fac sex pe bani.

................

Daca nu ai fi avut baiat ci fata, sau daca este sa mai faci un copil, fata, i-ai da aceleasi sfaturi de viata si ai invata-o sa faca exact ceea ce faci tu ? 

Nu stiu de ce tot te minti singura si incerci sa induci public ideea asta halucinant-eronata, cum ca sunt femei(gen tu) carora  le-ar face placere sa futa chiar si-o capra, putand gasi frumosul chiar si-ntr-un cacat de caine uscat.
  Mai da-l in pula calului de Zen, ca incepe sa miroasa urat.
  Eu unul ca barbat normal/anormal-doesnt matter( ca oricum ma pis pe opinia lumii), nu as fute orice aratare de femeie-gen ofilite, zbarcite, flescaite, vestejite sau alte balene esuate, provocandu-mi cosmaruri. Deci nu le-as fute nici macar moca, nici sa ma plateasca, d-apoi sa le mai dau si bani, iar tu vii cu ideea asta ipocrit-haluncinata ca exista femei care pot vedea frumosul in toti barbatii, multi dintre ei boccii, zbarciti, ghebosi si nespalati, pe care nicio femeie normala la cap nu i-ar fute, pe unii dinte ei nici chiar propriile neveste, si ca banii sunt asa niste chestii abstracte ce iti asigura doar ooo... pula calului, confort psihic, cica.
 Ma intreb, tu te mai futi si real, sau ne prezinti aici doar fantasmele tale cu feti frumosi imaginari ?
 In 14 ani de activitate tantrica la orizontala contracost la ora, cred ca ai fi putut sa iti creezi deja un grup insemnat de menestreli labili psihic, cu care chiar sa te futi si din placere, nemaifiind nevoita sa-ti publici anunturi pe o multitudine de site-uri locale chiar si pe cele occidentale, incercand sa pari complet relaxata si total indiferenta.
 Excluzand in continuare discursul la fel de elucubrant...intentionat sau nu, ca realizezi sau nu, faci o propaganda mincinoasa a ceea ce inseamna prostitutia pe banda rulanta,  cu oricine isi permite sa cumpere pizda tarifata la ora, care nu este totuna cu fututul din placere numai cu parteneri care iti fac placere, de pe urma caruia te alegi si cu avantaje financiare/materiale. 

PS: am citat aleatoriu, din ultimile elucubratii debitate, nu ca ar fi vreo diferenta intre ele, asa ca nu conexa ceea ce ti-am scris cum ca ar avea vreo legatura vreuna dintre  aberatiile de genul cum ca ai avea butoane imaginare si cum reusesti tu sa-ti controlezi tu visele, e o chestie de ansamblu, nu punctuala. 
  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu

Eu unul ca barbat normal/anormal-doesnt matter( ca oricum ma pis pe opinia lumii), nu as fute orice aratare de femeie-gen ofilite, zbarcite, flescaite, vestejite sau alte balene esuate, provocandu-mi cosmaruri. Deci nu le-as fute nici macar moca, nici sa ma plateasca, d-apoi sa le mai dau si bani, iar tu vii cu ideea asta ipocrit-haluncinata ca exista femei care pot vedea frumosul in toti barbatii, multi dintre ei boccii, zbarciti, ghebosi si nespalati, pe care nicio femeie normala la cap nu i-ar fute, pe unii dinte ei nici chiar propriile neveste, si ca banii sunt asa niste chestii abstracte ce iti asigura doar ooo... pula calului, confort psihic, cica.

Dar cand vei avea 65-70 de ani, iti vei schimba opiniile si obiceiurile? Atunci vei face sex cu partenere (bineintes daca organismul iti va mai permite) de aceeasi varsta cu tine? :350x :D

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Grünau
  • Oras:Grünau

Dar cand vei avea 65-70 de ani, iti vei schimba opiniile si obiceiurile? Atunci vei face sex cu partenere (bineintes daca organismul iti va mai permite) de aceeasi varsta cu tine? :350x :D

Ținând cont că partenerul lui de sex va fi propriul organism, cred că da. 

• Like 5
Link spre comentariu

...................

Futem-nu futem, vremea pulii trece, si ajungem s-o dam in penibil ca marea majoritate a batraneilor tristi prezenti pe acilea, insurati cu prima pizda vazuta-n viata lor, care si-au descoperit sexualitatea in jurul varstei de 50 de ani, la andropauza.
 Nu-mi fac griji ca ce o sa fac la 65-70 de ani, am futut pana acum cat pentru 4-5 vieti, mi-am indeplinit toate fanteziile sexuale cu o diversitate de culori si natii de femei, descoperind ca pizda-i la fel asezata iar tzatzele tot doua sunt, asa ca in prag de pensie am sa ma rezum la vreo asistenta personala cu vreo 10 ani mai tanara decat mine, cu o caroserie decenta, decat s-o ard penibil impotent, cu cacat la cur si cu placa in pahar, lingand pizde-n cur, ce ar fi putut sa-mi fie neapoate.
 Un singur lucru este cert, pe prosti nu ai cum sa-i faci sa inteleaga ca sunt prosti si penibili.
  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

................

Daca nu ai fi avut baiat ci fata, sau daca este sa mai faci un copil, fata, i-ai da aceleasi sfaturi de viata si ai invata-o sa faca exact ceea ce faci tu ?

In 14 ani de activitate tantrica la orizontala contracost la ora....

...faci o propaganda mincinoasa a ceea ce inseamna prostitutia pe banda rulanta

PS: am citat aleatoriu, din ultimile elucubratii debitate, nu ca ar fi vreo diferenta intre ele, asa ca nu conexa ceea ce ti-am scris cum ca ar avea vreo legatura vreuna dintre aberatiile de genul cum ca ai avea butoane imaginare si cum reusesti tu sa-ti controlezi tu visele, e o chestie de ansamblu, nu punctuala.

Ai adus doar niste completări la ceea ce gandesc si incerc sa spun, mi-ai aruncat maruntisul pe care... nu ma intereseaza sa-l vad. Poți sa-mi cumperi flori cu acest mărunțiș...

PS. Orice bărbat întâlnit de mine a putut sa fie in acele momente ceea ce... nici o femeie din viața lui nu a indraznit sa viseze. Crede-ma... ca nu vreau sa analizez aceste fapte.

Link spre comentariu

Ai adus doar niste completări la ceea ce gandesc si incerc sa spun, mi-ai aruncat maruntisul pe care... nu ma intereseaza sa-l vad. Poți sa-mi cumperi flori cu acest mărunțiș...

PS. Orice bărbat întâlnit de mine a putut sa fie in acele momente ceea ce... nici o femeie din viața lui nu a indraznit sa viseze. Crede-ma... ca nu vreau sa analizez aceste fapte.

...........................

Daca tu la cei 34 de ani(declarati pe proprie raspundere), presupunand ca pozele nu-ti sunt prea rau photoshopate, probabil ca ii poti creea iluzia unui bosorog zbarcit si flescait de 50-60 de ani, ca este din nou barbat sau macar sa-i trezesti o semierectie de 2-3 minute, ceea ce probabil nu reuseste sa faca baba/tzatza cu mustati cicalitoare de nevasta-sa, cu pieile fugite la vale, cu flocii intalnindu-se cu tzatzele undeva pe la buric si cu curul cat dulapul, dar sa stii ca nu este o realizare ireala si extraordinara din partea ta, demna de premiul Nobel sau de a fi trecuta in cartile de istorie moderna, este un lucru normal, se numeste instinct sexual.
 Ti-am zis, tu ma citesti cu ochii, analizezi cu capusorul tau si imi raspunzi cu unghiile, undeva intre cele 3 organe de analiza ale tale exista o conexiune imperfecta, de mereu reusesti sa dai niste raspunsuri care nu au nicio treaba cu realitatea si cu atat mai mult cu subiectul dezbatut.
 Focus please, era vorba despre tine, despre cum te simti tu, si despre cum se simt femeile ca tine care-si pun pizda pe taraba, de multe ori pentru barbati pe care nici moartea nu i-ar fute...nu despre tranformarea cacatului in bici, a noroiului in aur, sau despre descoperirea perpetuum-ului mobile. 
 Nu prea ma omor sa cumpar flori moarte, si mi se pare de super rahat chestia si bucuria asta prefacuta a femeilor cu florile, atata timp cat nu vad femei sa-si cumere singure flori moarte, daca tot zic ca sunt atat de disperate dupa ele.
 Prefer de maruntis sa iau bomboane/prajituri si o sticla-doua de vin/sampanie, preferand sa ma fut printre cearceafuri si nu visand prin gradina botanica.
  • Like 1
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA

Vis,cand te trezești din vis????

• Like 6
Link spre comentariu

Cu acest "pe care" am o nelamurire... pe care nu cred ca mi-o vei trata tu. Simt o anume nepotrivire in sens, cand incerc sa leg cu acesta cuvintele. Am mai simtit aceasta "nepotrivire" si in alte cazuri cand a fost vorba sa ma joc cu sensul printre cuvinte si am vazut apoi ca de-a lungul timpului au fost modificari în limba romana exact acolo unde voiam. Nu sunt vreo artistă, poeta sau eu stiu ce, dar cand gandesc simt imediat limitările impuse jocului de sens, caci a gândi... e deseori o artă.

Nu stiu neaparat... daca este nevoie sa pun si acest "pe care" in rândul nelamuririlor mele. Dar pentru sa fiu in rand cu subiectele de pe acest forum, in gand imi vine ceva ce ma amuză.

Incerc sa formulez...

ATENȚIE! Prostituția practicată timp îndelungat afectează grav sănătății mintale.

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri

...................

Futem-nu futem, vremea pulii trece, si ajungem s-o dam in penibil ca marea majoritate a batraneilor tristi prezenti pe acilea, insurati cu prima pizda vazuta-n viata lor, care si-au descoperit sexualitatea in jurul varstei de 50 de ani, la andropauza.
 Nu-mi fac griji ca ce o sa fac la 65-70 de ani, am futut pana acum cat pentru 4-5 vieti, mi-am indeplinit toate fanteziile sexuale cu o diversitate de culori si natii de femei, descoperind ca pizda-i la fel asezata iar tzatzele tot doua sunt, asa ca in prag de pensie am sa ma rezum la vreo asistenta personala cu vreo 10 ani mai tanara decat mine, cu o caroserie decenta, decat s-o ard penibil impotent, cu cacat la cur si cu placa in pahar, lingand pizde-n cur, ce ar fi putut sa-mi fie neapoate.
 Un singur lucru este cert, pe prosti nu ai cum sa-i faci sa inteleaga ca sunt prosti si penibili.

Așa e, nu avem cum să te înțelegem!

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

Daca as fi rautacios as zice ca mintea ta s-a oprit singura de mult, nu trebuie sa mai faci tu ceva. :)

Link spre comentariu

Incerc sa formulez...

Cred ca pe tine te descrie cel mai bine imaginea unui Dorel zugravu' care intre doua bidinele trase pe un perete de dormitor face pauza si gandeste despre sine ca e cel putin Michelangelo cand a pictat Capela Sixtina.

Esti nostima, dar aluneci spre penibil. :)

• Like 1
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Cred ca pe tine te descrie cel mai bine imaginea unui Dorel zugravu' care intre doua bidinele trase pe un perete de dormitor face pauza si gandeste despre sine ca e cel putin Michelangelo cand a pictat Capela Sixtina.

Asa se vede? C'est la vie...
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Daca as fi rautacios as zice ca mintea ta s-a oprit singura de mult, nu trebuie sa mai faci tu ceva. :)

Nu esti răutăcios... este doar o nevinovată încercare din partea ta. Poate asa te simti bine...
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila

Doar atat ?!

Sunt niste campi care se simt nebagati in seama... Ia bate-i nitel. :)

Acum nu stiu ce sa zic... Nu am chef sa-mi duc mintea de capastru doar asa sa ma aflu in treabă. Nici chef nu am sa-ti zic... ca mi-a fost dor de tine.
Link spre comentariu

Era un banc cu Radio Erevan, unde un ascultător întreabă dacă este adevărat că lui Ivan Ivanovici Ivanov, i s-a dat o mașină Volga, neagră. Radio Erevan răspunde: " Este adevărat, stimate ascultător, numai că nu era o mașină Volga, ci o bicicletă Ural, nu era neagră, ci roșie și nu i s-a dat, ci i s-a luat". 

Deci ... nu e Michelangelo, ci Leonardo da Vinci și nu e Capela Sixtină, ci "Omul Vitruvian".  :slap2

• Like 3
  • Minus 2
Link spre comentariu

• Disponibila
  • Disponibila

Era un banc cu Radio Erevan, unde un ascultător întreabă dacă este adevărat că lui Ivan Ivanovici Ivanov, i s-a dat o mașină Volga, neagră. Radio Erevan răspunde: " Este adevărat, stimate ascultător, numai că nu era o mașină Volga, ci o bicicletă Ural, nu era neagră, ci roșie și nu i s-a dat, ci i s-a luat".

Deci ... nu e Michelangelo, ci Leonardo da Vinci și nu e Capela Sixtină, ci "Omul Vitruvian". :slap2

Nu stiu de ce imi vine doar o imagine in minte si senzatia ca as face sex...

Citind ce ai spus mi-a venit imaginea cu semnul acesta: φ

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...