Sari la conținut

Decalogul iertarii

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Esti sufocatoare!

Instabila... alta oboseala.

Cat mai certi lumea ca nu-ti face pe plac? :)

Nup, nu eu, nu el, nu ea... nu este la dispozitia domniei cand baga alcool, antialergice, apoi prozac...  :no2

Edit: Plm, "sufocanta" da rezon in capul tau, foloseste. :)

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:belgravistan
Postat

Exista oameni ce au o lume imaginara cu foarte multe capitale. ;)

Cum se cheamă boala asta?

Postat

Cum se cheamă boala asta?

Alege si tu una:

post-98579-0-09051900-1478347571_thumb.jpg

PS. Eu as merge pe ultima varianta. =)) =)) =))

• Like 5
  • Minus 18
Postat

Uita-te-n oglinda.

Si suna medicul de familie.

Debarasatorule, de ce încerci să te bagi în seamă cu mine?

• Like 2
  • Oras:....
  • Oras:....
Postat

Fah storfet si mortii matii de sloboita urata grasa miniona infecta.

Te simti stapana te tine muista pulii si ai impresia ca daca te.ai sters de gura de sloboz si i.ai supt-o astuia la ordadea ai dreptul in grijania si crucea ma tii de stoarfa penala cu txt fac cim daca ma lingi si tu ca cunosti?

Bogdan nmi.a zis clar ca are sentim,ente pt mine . Vb cu el zilnic de o vreme pana sa ne certam de o saptt. El m.a cautat eu fiind bine merci in o relatie. In natura comportamentului sau si al catorva hateri care la prima cearta tind sa mance cacat cu galeata ca si tine zdreanta dervita de cuib care ai supt.o nationat prea slobozita datorita neintelegeriloir eu pe pis pe el pe tine si pe site.

Daca iti vad muianu prin bucuresti sorina ca codrrr... Te.am vazut pe facebook penala pt rahatu de zreanta care esti nu iti strivesc craniu in asfalt indiferent cu cati cine esti iti infig un cutit din ficat spre mate. Las ca vezi tu. La urma urmei nebunii si inchipuitii nu pot fui pedepsiti penala ci doar isi iau vacanta

dau eu de tine tarffa urata grasa slinoasa si proasta ca ciuma cu pretentii de intelect.

Noi 2ua vom vorbi dear promit :)

• Oras:Burkina Faso
Postat

Te simti stapana te tine muista pulii si ai impresia ca daca te.ai sters de gura de sloboz si i.ai supt-o astuia la ordadea ai dreptul in grijania si crucea ma tii de stoarfa penala cu txt fac cim daca ma lingi si tu ca cunosti?

Bogdan nmi.a zis clar ca are sentim,ente pt mine . Vb cu el zilnic de o vreme pana sa ne certam de o saptt. El m.a cautat eu fiind bine merci in o relatie. In natura comportamentului sau si al catorva hateri care la prima cearta tind sa mance cacat cu galeata ca si tine zdreanta dervita de cuib care ai supt.o nationat prea slobozita datorita neintelegeriloir eu pe pis pe el pe tine si pe site.

Daca iti vad muianu prin bucuresti sorina ca codrrr... Te.am vazut pe facebook penala pt rahatu de zreanta care esti nu iti strivesc craniu in asfalt indiferent cu cati cine esti iti infig un cutit din ficat spre mate. Las ca vezi tu. La urma urmei nebunii si inchipuitii nu pot fui pedepsiti penala ci doar isi iau vacanta

dau eu de tine tarffa urata grasa slinoasa si proasta ca ciuma cu pretentii de intelect.

Daca e grasă, trebuie sa dai la beregata.

Asa cum facea nenea Ion cu Gigel de Ignat.

Postat

Te vazusi mai prost.

Eşti prost. Ia de învaţă să scrii.

Apropo.. nu fut transexuali aşa că nu-ţi căuta prietenii cu mine.

Gheiule

• Like 2
Postat

Eşti prost. Ia de învaţă să scrii.

Apropo.. nu fut transexuali aşa că nu-ţi căuta prietenii cu mine.

Gheiule

Easy, lingerica.

Postat

Easy, lingerica.

Vezi că eşti murdar de căcat... ăăă.. de engleză, pe la bot.

• Like 2
Postat

Vezi că eşti murdar de căcat... ăăă.. de engleză, pe la bot.

Sah mat.

Mi-ai zis-o.

Lingerica.

Cui ai slujit?

Postat

Sah mat.

Mi-ai zis-o.

Lingerica.

Cui ai slujit?

Păi pula mea, tu nu cunoşti bine româna şi o dai în englezisme? gheiule...

Eu nimănui. Poate tu când mi-ai luat paharul de pe masă să-l duci la spălat, şi pe drum i-ai tras şi o poză. Slugă.

• Like 3
Postat

Baga-te repede sub pres!

Te pisi pe morti, te scuzi, ameninti, te scuzi... Uiti, bchjwbdvuqefio;vmqeflkvmklqeflkmv, ca te-ai luat si de mortii mei?

Uiti, mi-as... de Picon, morti, apoi Piconel?! Nu-i tin apararea jegului, ai ajuns mai jegoasa ca el, nu e un compliment.

Femeie, urmeaza-ti tratamentul.

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Daca un om se caieste,isi cere scuze si daca chiar ii pare rau pentru ce a zis sau a facut,ar trebui iertat.

Cum a zis Isus?

"SA DEA CU PIATRA,CEL FARA DE PATA"

• Like 4
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Alege si tu una:

attachicon.gifpisica.jpg

PS. Eu as merge pe ultima varianta. =)) =)) =))

Nu se incadreaza aici . 

Ea zice ca se si fute cu pisica  :laugh2

• Like 8
  • Minus 1
Postat

Daca un om se caieste,isi cere scuze si daca chiar ii pare rau pentru ce a zis sau a facut,ar trebui iertat.

Cum a zis Isus?

"SA DEA CU PIATRA,CEL FARA DE PATA"

Adevarat. Te intreb de cate ori poti ierta un om asteptand sa-si dea seama ca greseste cand o face iar?

Eu zic doar sa constienteze, altfel alunga toata viata pe toti carora le-a le pasa. Apoi? Ce mai e dupa?

E la fund deja. A ajuns sa aiba "importanta" virtual...

Sunt dura, nu neg, dar sa fac pe plac victimizarii nu inseamna sa fac om din victima.  :no2

Sunt dura, dar nu cu rele intentii. 

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...