n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2016 Esti sufocatoare!Instabila... alta oboseala.Cat mai certi lumea ca nu-ti face pe plac? Nup, nu eu, nu el, nu ea... nu este la dispozitia domniei cand baga alcool, antialergice, apoi prozac... Edit: Plm, "sufocanta" da rezon in capul tau, foloseste. 1 4
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Noiembrie 5, 2016 Exista oameni ce au o lume imaginara cu foarte multe capitale. Cum se cheamă boala asta?
dönitz Reputație: 606 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Grünau Oras:Grünau Postat Noiembrie 5, 2016 Cum se cheamă boala asta?Maghiarism! 4
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 5, 2016 Cum se cheamă boala asta?Pamfilism
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Noiembrie 5, 2016 PamfilismEte pula. Nu te cred. 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2016 Cum se cheamă boala asta? Alege si tu una: PS. Eu as merge pe ultima varianta. =)) 5 18
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 5, 2016 Ete pula. Nu te cred.Uita-te-n oglinda.Si suna medicul de familie.
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Noiembrie 5, 2016 Alege si tu una: pisica.jpg PS. Eu as merge pe ultima varianta. =)) Mulţumesc. Eu aş merge pe toate variantele. 2
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Noiembrie 5, 2016 Uita-te-n oglinda.Si suna medicul de familie. Debarasatorule, de ce încerci să te bagi în seamă cu mine? 2
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:.... Oras:.... Autor Postat Noiembrie 5, 2016 Fah storfet si mortii matii de sloboita urata grasa miniona infecta.Te simti stapana te tine muista pulii si ai impresia ca daca te.ai sters de gura de sloboz si i.ai supt-o astuia la ordadea ai dreptul in grijania si crucea ma tii de stoarfa penala cu txt fac cim daca ma lingi si tu ca cunosti?Bogdan nmi.a zis clar ca are sentim,ente pt mine . Vb cu el zilnic de o vreme pana sa ne certam de o saptt. El m.a cautat eu fiind bine merci in o relatie. In natura comportamentului sau si al catorva hateri care la prima cearta tind sa mance cacat cu galeata ca si tine zdreanta dervita de cuib care ai supt.o nationat prea slobozita datorita neintelegeriloir eu pe pis pe el pe tine si pe site.Daca iti vad muianu prin bucuresti sorina ca codrrr... Te.am vazut pe facebook penala pt rahatu de zreanta care esti nu iti strivesc craniu in asfalt indiferent cu cati cine esti iti infig un cutit din ficat spre mate. Las ca vezi tu. La urma urmei nebunii si inchipuitii nu pot fui pedepsiti penala ci doar isi iau vacantadau eu de tine tarffa urata grasa slinoasa si proasta ca ciuma cu pretentii de intelect. Noi 2ua vom vorbi dear promit
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 5, 2016 Debarasatorule, de ce încerci să te bagi în seamă cu mine?Te vazusi mai prost.
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 5, 2016 Fah storfet si mortii matii de sloboita urata grasa miniona infecta.Te simti stapana te tine muista pulii si ai impresia ca daca te.ai sters de gura de sloboz si i.ai supt-o astuia la ordadea ai dreptul in grijania si crucea ma tii de stoarfa penala cu txt fac cim daca ma lingi si tu ca cunosti?Bogdan nmi.a zis clar ca are sentim,ente pt mine . Vb cu el zilnic de o vreme pana sa ne certam de o saptt. El m.a cautat eu fiind bine merci in o relatie. In natura comportamentului sau si al catorva hateri care la prima cearta tind sa mance cacat cu galeata ca si tine zdreanta dervita de cuib care ai supt.o nationat prea slobozita datorita neintelegeriloir eu pe pis pe el pe tine si pe site.Daca iti vad muianu prin bucuresti sorina ca codrrr... Te.am vazut pe facebook penala pt rahatu de zreanta care esti nu iti strivesc craniu in asfalt indiferent cu cati cine esti iti infig un cutit din ficat spre mate. Las ca vezi tu. La urma urmei nebunii si inchipuitii nu pot fui pedepsiti penala ci doar isi iau vacantadau eu de tine tarffa urata grasa slinoasa si proasta ca ciuma cu pretentii de intelect. Noi 2ua vom vorbi dear promit Daca e grasă, trebuie sa dai la beregata.Asa cum facea nenea Ion cu Gigel de Ignat.
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Noiembrie 5, 2016 Te vazusi mai prost. Eşti prost. Ia de învaţă să scrii. Apropo.. nu fut transexuali aşa că nu-ţi căuta prietenii cu mine. Gheiule 2
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 5, 2016 Eşti prost. Ia de învaţă să scrii. Apropo.. nu fut transexuali aşa că nu-ţi căuta prietenii cu mine. GheiuleEasy, lingerica.
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Noiembrie 5, 2016 Easy, lingerica. Vezi că eşti murdar de căcat... ăăă.. de engleză, pe la bot. 2
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 5, 2016 Vezi că eşti murdar de căcat... ăăă.. de engleză, pe la bot.Sah mat.Mi-ai zis-o.Lingerica.Cui ai slujit?
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2016 Cineva sa cheme Psihiatria ... sau dealerul in plm. =)) 8 18
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Noiembrie 5, 2016 Sah mat.Mi-ai zis-o.Lingerica.Cui ai slujit? Păi pula mea, tu nu cunoşti bine româna şi o dai în englezisme? gheiule... Eu nimănui. Poate tu când mi-ai luat paharul de pe masă să-l duci la spălat, şi pe drum i-ai tras şi o poză. Slugă. 3
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2016 Fah storfet si mortii matii de sloboita urata grasa miniona infecta.Te simti stapana te tine muista pulii si ai impresia ca daca te.ai sters de gura de sloboz si i.ai supt-o astuia la ordadea ai dreptul in grijania si crucea ma tii de stoarfa penala cu txt fac cim daca ma lingi si tu ca cunosti?Bogdan nmi.a zis clar ca are sentim,ente pt mine . Vb cu el zilnic de o vreme pana sa ne certam de o saptt. El m.a cautat eu fiind bine merci in o relatie. In natura comportamentului sau si al catorva hateri care la prima cearta tind sa mance cacat cu galeata ca si tine zdreanta dervita de cuib care ai supt.o nationat prea slobozita datorita neintelegeriloir eu pe pis pe el pe tine si pe site.Daca iti vad muianu prin bucuresti sorina ca codrrr... Te.am vazut pe facebook penala pt rahatu de zreanta care esti nu iti strivesc craniu in asfalt indiferent cu cati cine esti iti infig un cutit din ficat spre mate. Las ca vezi tu. La urma urmei nebunii si inchipuitii nu pot fui pedepsiti penala ci doar isi iau vacantadau eu de tine tarffa urata grasa slinoasa si proasta ca ciuma cu pretentii de intelect.Noi 2ua vom vorbi dear promit Baga-te repede sub pres!Te pisi pe morti, te scuzi, ameninti, te scuzi... Uiti, bchjwbdvuqefio;vmqeflkvmklqeflkmv, ca te-ai luat si de mortii mei?Uiti, mi-as... de Picon, morti, apoi Piconel?! Nu-i tin apararea jegului, ai ajuns mai jegoasa ca el, nu e un compliment.Femeie, urmeaza-ti tratamentul. 1 4
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 5, 2016 Daca un om se caieste,isi cere scuze si daca chiar ii pare rau pentru ce a zis sau a facut,ar trebui iertat.Cum a zis Isus? "SA DEA CU PIATRA,CEL FARA DE PATA" 4
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 5, 2016 Maghiarism!Mîșkinism. 4 2
bic.c Reputație: -1560 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:. Oras:. Postat Noiembrie 5, 2016 Alege si tu una: pisica.jpg PS. Eu as merge pe ultima varianta. =)) Nu se incadreaza aici . Ea zice ca se si fute cu pisica 8 1
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 5, 2016 Pariez 63 de satang pe RozKendra.O transeaza pe Amada. Ce o sa se intample cu KLM?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 5, 2016 Daca un om se caieste,isi cere scuze si daca chiar ii pare rau pentru ce a zis sau a facut,ar trebui iertat.Cum a zis Isus? "SA DEA CU PIATRA,CEL FARA DE PATA" Adevarat. Te intreb de cate ori poti ierta un om asteptand sa-si dea seama ca greseste cand o face iar?Eu zic doar sa constienteze, altfel alunga toata viata pe toti carora le-a le pasa. Apoi? Ce mai e dupa?E la fund deja. A ajuns sa aiba "importanta" virtual...Sunt dura, nu neg, dar sa fac pe plac victimizarii nu inseamna sa fac om din victima. Sunt dura, dar nu cu rele intentii.
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Noiembrie 5, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 5, 2016 Atunci sa o legam de un pom si sa o luam la pietre? 3
Postări Recomandate