Sari la conținut

cinestie este vechiul Liviu58

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Mai ai curaj sa sugi pula dupa ce te-ai futut in cur in topicul cu Lilisor?

E clar ca-ti place sa ti-o iei in gaoaza

Zi dragostea me sunt aici fetita nu ti s-a vindecat obsesia mentala pentru mine? hai ia-ti medicamentele fetita

• Like 6
  • Minus 5
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Bă ...istule, mergi la frate-tău livuță, ia-l și pe miky și sugeți-vă-n trei cu schimb de locuri! de care pula ta vorbești tu, bă hodorog libidinos și masochist? de zgârciurile și pieile alea care-ți atârnă ilegal dintre picioare, de sub burta aia diformă?  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Eu zic să te liniștești, că e mai bine!

ajutor de bucătăraș, spre deosebire de tine, care doar încasezi comisioane de la traseistele tale și le pui să-ți mai facă laba, că altceva oricum nu mai poți, EU FUT FEMEI ADEVĂRATE! spre deosebire de tine, eu nu transcriu vise erotice pe forum. spre deosebire de tine, eu nu mă gândesc tot timpul la labă, pentru că nu am de ce. eu fut suficient ca să nu am nevoie de ”descărcări” ieftine sau de labă, ca tine!  :laugh2

Fuți o labă adevarată și îți e suficient!
  • Like 5
  • Minus 3
Postat

Eu zic să te liniștești, că e mai bine!

Fuți o labă adevarată și îți e suficient!

lasa-l ca i-am intrat in creier ,nu am vazut ceva mai obsesiv de intra pe toate topicele deschide altele noi ,l-am terminat psihic

• Like 7
  • Minus 6
Postat

Liviu a te a futut mintal, a devenit problema tau principal pe aic, deschizi topic despre el, cauti clone lui, incerci sa il injuri cu orice ocazie, a devenit obsesie a taa.

liviu te a futut bine, poate nici despre o fosta sotie ca te a furat banii si viata, cineva ramane asa de obsedat.

Bă grecotei cu limba scoasă,

Toată lumea știe, nu doar cinestie, că tu preferi să fuți caprele, ca la voi în Grecia. Stai dreacu în banca ta, până nu te trezești expulzat de pe forum înapoi la caprele tale, care oricum sunt mult mai frumoase decât grecoaicele voastre bașoalde și degenerate!  :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Bă grecotei cu limba scoasă,

Toată lumea știe, nu doar cinestie, că tu preferi să fuți caprele, ca la voi în Grecia. Stai dreacu în banca ta, până nu te trezești expulzat de pe forum înapoi la caprele tale, care oricum sunt mult mai frumoase decât grecoaicele voastre bașoalde și degenerate!  :laugh2

stai fetita nu te enerva ce parca tu nu stai capra vrei sa te futa si pe tine? Stii ca sunt gelos ? :laugh2

• Like 7
  • Minus 6
Postat

lasa-l ca i-am intrat in creier ,nu am vazut ceva mai obsesiv de intra pe toate topicele deschide altele noi ,l-am terminat psihic

L-ai terminat pe pisic sau ce doreai să spui?!  :laugh2

Vezi că dacă-ți fute pisicu un dos de labă îți sar și medicamentele de sub limbă și te-aruncă direct în acvariu, să nu mai împuți forumul!

• Like 1
  • Minus 1
Postat

stai fetita nu te enerva ce parca tu nu stai capra vrei sa te futa si pe tine? Stii ca sunt gelos ? :laugh2

Stau bă capră pentru amândoi, cum să nu! Dar nu aveți acces decât să mă futeți cu limba-n cur! oricum de altceva nici nu sunteți în stare!  :laugh2

Oricum, nu știu ce fată zdravănă la cap ți-ar permite ție s-o mânjești cu dejecțiile tale infecte!  :angry

• Minus 1
Postat

Stau bă capră pentru amândoi, cum să nu! Dar nu aveți acces decât să mă futeți cu limba-n cur! oricum de altceva nici nu sunteți în stare!  :laugh2

Oricum, nu știu ce fată zdravănă la cap ți-ar permite ție s-o mânjești cu dejecțiile tale infecte!  :angry

din cauza obsesiei nu mai vezi bine fetita tatii sa vi sa-ti dau sa sugi ca sa te hidratez

• Like 7
  • Minus 6
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

Chestii grele, existenţiale, nu glumă! 

Este un subiect de mare importanta. "Nemurirea sufletului" e desuet pe langa acesta. :)

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Grünau
  • Oras:Grünau
Postat

Este un subiect de mare importanta. "Nemurirea sufletului" e desuet pe langa acesta. :)

Corect! Dar măcar au ceva în comun: nu mă interesează. 

• Like 2
Postat

din cauza obsesiei nu mai vezi bine fetita tatii sa vi sa-ti dau sa sugi ca sa te hidratez

Ai tras pe nas atât de mult încât numai ”fetița tatii” vezi peste tot, bă ...istule?! Te pomenești că ai avea și fantezii de **spam editat**? Poate chiar apucături? Ia detaliază!

• Minus 1
Postat

Ai tras pe nas atât de mult încât numai ”fetița tatii” vezi peste tot, bă ...istule?! Te pomenești că ai avea și fantezii de **spam editat**? Poate chiar apucături? Ia detaliază!

pai nu esti tu iubirea mea bosedata de mine?

• Like 6
  • Minus 5
Postat

vatz cacat cu stropi si in topicul asta...

cele mai noutati maxime..

cele mai injuraturi dA mare finetze pA sistem..

:pepsi

• Minus 3
Postat

”bosedata” de tine e curviștina ta veșnic loială, miky77!  :laugh2

nu trebuie sa ma reantorc sa corectez ca se intelege ce am vrut sa spun curva ce esti ,stai sa-ti dau prin gura :atm

• Like 8
  • Minus 6
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Mă, băga-mi-aș toată pula-n creșterea ta, ma mai sugi mult? Ai ceva cu ăla, ceartă-te cu el, dar pe mine lasă-mă frate! Termină cu prostiile astea și vezi-ți de treaba ta! Btw... cum stai cu auditul ăla? Nu răspunde, e clar!

Ti-o imprumut si pe a mea  ca  sa-i astupam toate gaurile sa se baloneze , poate pocneste odata  :laugh2

Lasa-l cu auditul , ca se viseaza la vre-o multinatioanala pe aici.  De care audit o fi :financiar sau ORL ? Momentan se regaseste el intr-unul social :no2

• Like 8
  • Minus 15
Postat

hai ca au inceput sa se supere forumistii pe tine intai Cory acum altii patru

• Like 8
  • Minus 6
Postat

Ce faci bre aici ? Am crezut ca ma intorc de la Supermarket si nu te mai regasesc . Chiar eram putin ingrijorat :laugh2 

• Like 7
  • Minus 15
Postat

hai ca au inceput sa se supere forumistii pe tine intai Cory acum altii patru

care bre ca nu am futut pe nicaieri fara sa platesc  :laugh2

• Like 6
  • Minus 15
Postat

Ce faci bre aici ? Am crezut ca ma intorc de la Supermarket si nu te mai regasesc . Chiar eram putin ingrijorat :laugh2

i-am intrat asa tare in creier incat a facut obsesie si nu-si da seama prostu

• Like 7
  • Minus 6
Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

hai frate, sunt "pe net" de perioda de bbs, crezi ca injuri random de pe un forum, imi fac ceva? in afara ca jumatate nici i inteleg, si oricum injurii in o limbaa ca nu i a taa sunt carajosi.

de ce in loc sa pierzi timp asa nu ne spui traume si nemultumiri ca iti fac sa faci pe nebun asa?

ai nevoie de aiutor, injurii si incercarii de capat atentie alcuiva i un semn clar, ceri aiutor in fel al tau.

Postat

livuță făr de puță, ai răspunsuri destule și pertinente pe celelalte topicuri. valabile și pentru tine și pentru popândăul tău muis mikyduță! 

ca esti obsedat de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv

• Like 6
  • Minus 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...