iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 ca esti obsedat de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesivBă libidinos bătrân, ai prizat iar prea mult???
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Bă libidinos bătrân, ai prizat iar prea mult??? ca esti obsedat de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv 7 6
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 care vrei sa te fut in cur ma?ca esti obsedat de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv 7 6
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 7, 2016 care vrei sa ma futi in cur ma? 5 3
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 A doua clona 8 6
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Bă grecotei cu limba scoasă,Toată lumea știe, nu doar cinestie, că tu preferi să fuți caprele, ca la voi în Grecia. Stai dreacu în banca ta, până nu te trezești expulzat de pe forum înapoi la caprele tale, care oricum sunt mult mai frumoase decât grecoaicele voastre bașoalde și degenerate! ca esti obsedat de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv 7 6
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 7, 2016 a dat rau de tot in streche sa moara Jibilan 6 15
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 a dat rau de tot in streche sa moara Jibilan :laugh2 :laugh2 8 6
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 a dat rau de tot in streche sa moara Jibilan mikyduță, foarte sugestivă poza aia pe care ți-ai pus-o la avatar!ai gurița întredeschisă, primitoare, pregătită să-i sugă dejecțiile lui livuță fără puță, și mai ai și hamsteru sub nas, să simtă livuță și ceva floci când îi iei în gură zdreanța ce i-a mai rămas în loc de puță!
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 mikyduță, foarte sugestivă poza aia pe care ți-ai pus-o la avatar!ai gurița întredeschisă, primitoare, pregătită să-i sugă dejecțiile lui livuță fără puță, și mai ai și hamsteru sub nas, să simtă livuță și ceva floci când îi iei în gură zdreanța ce i-a mai rămas în loc de puță! ca esti obsedat de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine 6 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 7, 2016 Este sugestiva NEBUNA mica , dar ai citit si ce scrie ? Ia zi cum era in compunere la punctul 9 . E da bine sau tot asa pe nebuneala necontrolata ? 4 15
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 mikyduță, foarte sugestivă poza aia pe care ți-ai pus-o la avatar!ai gurița întredeschisă, primitoare, pregătită să-i sugă dejecțiile lui livuță fără puță, și mai ai și hamsteru sub nas, să simtă livuță și ceva floci când îi iei în gură zdreanța ce i-a mai rămas în loc de puță! ca esti obsedat de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de complicatii cu unu ca tine 6 5
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Bă libidinos bătrân, ai prizat iar prea mult??? ca esti obsedat de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de complicatii cu unu ca tine 6 5
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 Este sugestiva NEBUNA mica , dar ai citit si ce scrie ? Ia zi cum era in compunere la punctul 9 . E da bine sau tot asa pe nebuneala necontrolata ?amice, ești idiot?! 1
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 amice, ești idiot?! Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine 6 5
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 7, 2016 amice, ești idiot?! Ce zici acolo NEBUNA MICATot pe SISTEM? 4 15
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 Ce zici acolo NEBUNA MICATot pe SISTEM?Vezi sclavule, că ți s-a împuțit hamsteru mort de sub nas! Toată lumea știe că cinestie pute mai nasol, dar ia puțină distanță față de bătrânul libidinos și o să simți în ce hal puți și tu!
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Vezi sclavule, că ți s-a împuțit hamsteru mort de sub nas! Toată lumea știe că cinestie pute mai nasol, dar ia puțină distanță față de bătrânul libidinos și o să simți în ce hal puți și tu! Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine 6 4
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tineBă livuță,Cel mai bun răspuns la mizeriile emanate de tine și de sclavii tăi este celebrul citat din Marin Preda: ”Ești prost, bă! Mănânci căcat!” PS: pentru cei care n-au absolvit 8 clase, așa cum este cazul tău și al sclavilor tăi, citatul este din romanul Moromeții, iar personajul căruia îi aparține această diatribă este Cocoșilă.
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Bă livuță,Cel mai bun răspuns la mizeriile emanate de tine și de sclavii tăi este celebrul citat din Marin Preda: ”Ești prost, bă! Mănânci căcat!” PS: pentru cei care n-au absolvit 8 clase, așa cum este cazul tău și al sclavilor tăi, citatul este din romanul Moromeții, iar personajul căruia îi aparține această diatribă este Cocoșilă.Ce zici acolo, nebuna mica ca esti obsedata de mine ca azi m-ai ajutat sa fac 120 de postari si ca esti un las de aia iti faci clone una dupa alta banuiesc ca ai fost abuzat de tatal tau cand erai mic,si de cate ori venea beat acasa te batea,cred ca nu ai avut jucarii si te tinea inchis in casa de frica sa nu faci ceva doamne fereste .Concluzia este ca ti se trage din copilarie, altfel nu ai fi asa frustrat,parca ai fi o femeie asa te-ai agatat de mine dar imi pare rau eu sunt hetero ,intra pe tv si gsesteti acolo ceea ce cauti,cu toate ca s-ar putea sa nu gasesti nici acolo ca esti foarte posesiv si te vor ocoli si cei de acolo pentru ca sun oameni inteligenti si se feresc de comlicatii cu unu ca tine 7 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 7, 2016 Vezi sclavule, că ți s-a împuțit hamsteru mort de sub nas! Toată lumea știe că cinestie pute mai nasol, dar ia puțină distanță față de bătrânul libidinos și o să simți în ce hal puți și tu! Penibil personaj mai esti jughinitule 5 15
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 7, 2016 Vezi sclavule, că ți s-a împuțit hamsteru mort de sub nas! Toată lumea știe că cinestie pute mai nasol, dar ia puțină distanță față de bătrânul libidinos și o să simți în ce hal puți și tu! 7 4
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 7, 2016 Bă livuță,Cel mai bun răspuns la mizeriile emanate de tine și de sclavii tăi este celebrul citat din Marin Preda: ”Ești prost, bă! Mănânci căcat!” PS: pentru cei care n-au absolvit 8 clase, așa cum este cazul tău și al sclavilor tăi, citatul este din romanul Moromeții, iar personajul căruia îi aparține această diatribă este Cocoșilă.https://youtu.be/SWeBbI_B3mU 5 4
iceteafootcinestie Reputație: -4 Postat Noiembrie 8, 2016 Postat Noiembrie 8, 2016 https://youtu.be/SWeBbI_B3mUDa bă hodorogule, ești prost! Și mai mânânci și căcat! Vorba lui Cocoșilă...
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Noiembrie 8, 2016 Liviu iti place de clona mea?Mai am vreo 10 in cur, vin-o sa ma cauti de clone
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum