Sari la conținut

Donald Trump sau Hilary Clinton

44 membri au votat

1. 1. Votati presedintele SUA

• Donald Trump
      26
    • Hilary Clinton
      18

Postări Recomandate

• Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor
Postat

Amada esti si proasta si saraca si fomista si urata cu spume.arati ca si cum ai inghitit 4 vaci est oripilanta,inculta,tampa sadea. Baga pe ignore femeie ca nu s.a bagat nimeni in seama cu tine ci tu de foame te bagi in seama cu toti.

Esti exemplul perfect ca in ult decade mama natura si ursitoarele s.au saturat si ofera totul in bulk. Ori f ori nici chiar asa. Cum vine esti mai mult decat obeza,incredibil de proasta, fara valori sau mai degraba ai fi avut mai multe crescute in valau cu porcii,ti.ai barfit constant si o vei face propriul neam,etc..

.vb singura latura ce esti,o fiinta mai gretoasa ca tine feminin ori masculin nu prea e prezenta.si apoi plangi ca proasta ca nu iti rasp nimeni...

Si mai ai impresia si ca ma trolezi grasa antipatica urata si proasta

Te strange camasa de forta si-ti urca prea mult sange in cap? :)

Ne-ai impresionat. ;)

Poate ar fi mai bine sa va calmati :)

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Eu tot calma sunt. :)

Ce are ea e de la nastere, cateva socuri pe parcursul vietii si pa. Nu rad de asta, e trist, dar nici nu pot fi de acord ca o psihopata sa ma insulte de N ori din senin, ca apoi sa o dea in prietenie, stiam ca nu ma digera, i-am dat motiv sa se exprime liber. :)

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:....
  • Oras:....
Postat

Eu sunt f calma,dar nu am placerea sa conversez ori sa se bage in seama creatura asta cu mine,ca individa este nepotrivit sa ii zic.

Consider un favor personal sa nu ma citezi cu cocina aia sau despre ea si cand ma citezi sa pastram discutia ca dialog intre noi,fara terti :)

Postat

Eu sunt f calma,dar nu am placerea sa conversez ori sa se bage in seama creatura asta cu mine,ca individa este nepotrivit sa ii zic.

Consider un favor personal sa nu ma citezi cu cocina aia sau despre ea si cand ma citezi sa pastram discutia ca dialog intre noi,fara terti :)

Cocina? Nu mi-a fost atrasa mie atentia ca eveam tricou jegos pe mine si mult prea multe cosuri, nu?

Ai vrut forumul pentru tine, eu am scris pe cateva topicuri, dar tot nu aveai loc.

Nu o sa uit expresia lui Troleu ca si cand deschidea frigiderul te gasea in el!  :laugh2

Obositoare fiinta. :)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Cocina? Nu mi-a fost atrasa mie atentia ca eveam tricou jegos pe mine si mult prea multe cosuri, nu?

Ai vrut forumul pentru tine, eu am scris pe cateva topicuri, dar tot nu aveai loc.

Nu o sa uit expresia lui Troleu ca si cand deschidea frigiderul te gasea in el!  :laugh2

Obositoare fiinta. :)

Va jucati de-a Donald si Hilary ?!?! 

Postat

@saffron pnk, așa cum zicea și ghost, in majoritatea statelor in US,permisul de arme la vedere, atât hand guns cât și long guns, încărcate , este permis. 31 state permit portul de arma la vedere, încărcate, fără a fi nevoie de niciun fel de permis sau license.

Exista într-adevăr și câteva state unde sunt limitări ca arma sa nu fie încărcată, dar astea sunt excepții.

• Like 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Da colega, am tras cu arme de foc de la pistol pana la semiautomat, am mai spus-o odata. Tu ai tras si detinut vreodata vreo arma de foc. Sau mai bine te intreb daca stii legislatia armelor si munitiilor din romanica, dar am impresia ca esti familiarizata partial cu ea din cate vad. E un inceput :)

Stiam despre conditiile achizitionarii armelor de foc in SUA, si chiar venise un coleg de munca cu pistolul la sold cand lucram in SUA, asa ca nu mi se pare asa oripilanta detinerea legala a unei arme, si cand vorbesc despre arme, nu vorbesc din stele si nu regurgitez ce spun altii de la televizor.

Daca detii revolverul ala ilegal si nu ai permis de concealed carry in SUA, adica de port arma ascuns, normal ca iti iei amenda de la politist.

Faza cu detinerea pe proprietate personala si inchise cu cheie e prevazuta in legea armelor si munitiilor de la noi din Romania, in nici un caz in SUA. In romania daca ai permis port-arma si nu ai cutie cu lacat in care sa tii arma si o alta cutie separata pt munitie, vine ofitaru de politie in control da amenda si iti ia si arma+munitia dand-o in consignatie. La americani nu e asa, acolo se face doar un background check ( un fel de verificare a cazierului sa nu fi facut belele intrecut) la achizitionarea unei arme si trebuie sa fii major. In SUA exista si tonomate unde poti cumpara munitie, cam cum putem lua noi cafea. :laugh2

In SUA nici macar nu exista o baza de date a politiei cu detinatorii de arme, asa cum exista in Romania, acolo daca ai cateva arme, o stii doar tu, familia ta si aia care ar intra in casa peste tine :refoz  

Cat despre intrebarea ta referitoare la detinerea de permis de port-arma, asta ramane de descoperit de aia care ar avea tentatii ostile la adresa mea sau a apropiatilor mei. Iti pot spune ca stiu legislatia armelor si munitiilor din romanica destul de bine. Nu ma intreba te rog "cum de ? " :laugh2

Libertatea asta a populatiei de a detine arme fara a fi controlati de fortele de ordine/stat, le-a fost garantata americanilor de al doilea amendament din Constitutia lor, fiindca fondatorii SUA si-au dat seama ca prima conditie pentru instaurarea unei dictaturi este o populatie lipsita de aparare si istoria secolului trecut le-a dat dreptate ( turcii au dat legea dezarmarii armenilor inainte de genocidul armean, Hitler, Stalin si Mao zedog au facut la fel inainte sa inceapa epurarile de la ei. ) Asa ca personal sunt 110% de acord cu dreptul populatiei de a detine arme de foc.

Nu te supăra, dar când au și-au dat seama părinții ăia fondatori de necesitatea deținerii unei arme de foc pentru apărare, despre ce perioadă vorbim? În ce an? În ce condiții? În ce conjunctură istorică? Apoi, ce legătură e între Imperiul Otoman, Germania lui Hitler, URSS-ul lui Stalin și China lui Mao? Erau cumva democrații și noi nu știm? Într-o țară normală și democratică, autoritățile trebuie să protejeze cetățenii, nu fiecare să-și facă dreptate cum îl taie capul, că nu mai suntem în perioada Pionieratului, când puteai fi atacat fie de bandiți, fie de indieni (ăia cu care americanii au aplicat un fel de "soluție finală" avant la letrre). Apariția atâtor fenomene de ucideri în masă, tras la grămadă în școli, mall-uri etc. este prima consecință a amendamentului ăla. 

Btw... AK-ul e pistol mitralieră, adică scuipă încărcătorul de 30 de boabe în câteva secunde, nu este armă semi-automată. 

• Like 5
  • Minus 4
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Ma, io i-as da dreptate americanului cu detinerea armelor si-n Romania. P'i'z-dai seama ce scadere a infractionalitatii ar fi fost daca le dadeai clanurilor cateva automate( semi..)? Se ciuruiau bajetii intre ei ca la treierat!

• Like 5
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

Și eu credeam că se discută politică aici... :))

• Like 3
  • Minus 8
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Pai politicos folosești arma Nasule :)

• Like 3
Postat

Ma, io i-as da dreptate americanului cu detinerea armelor si-n Romania. P'i'z-dai seama ce scadere a infractionalitatii ar fi fost daca le dadeai clanurilor cateva automate( semi..)? Se ciuruiau bajetii intre ei ca la treierat!

Si toti imbecilii s-ar impusca la fiecare al doilea semafor. Romanul nu e facut pentru asa ceva.

• Like 8
  • Minus 6
Postat

Cica Obama e bucuros pt rezultatul alegerilor  :laugh2

https://media.giphy.com/media/MQrk4KZPIOIGk/giphy.gif

• Like 2
Postat

Ce naiba nene, strici tot farmecul cu poze d-astea incitante!   :laugh2

Edit:

Nu-i asa ca intre ei a fost si este o iubire foaaaarte sincera?

• Like 2
Postat

Maestre, poza diabolicului este mult mai sugestiva! Fata arata cat este de legata de geanta diplomat. Oare o fi avut ceva maruntis in geanta aia prinsa cu catuse?

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Maestre, poza diabolicului este mult mai sugestiva! Fata arata cat este de legata de geanta diplomat. Oare o fi avut ceva maruntis in geanta aia prinsa cu catuse?

Valiza atomica ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Radem noi, dar.... In fine, om vedea... :)

• Like 1
Postat

Apariția atâtor fenomene de ucideri în masă, tras la grămadă în școli, mall-uri etc. este prima consecință a amendamentului ăla. 

Greșit.

Este in primul rând o consecință a lipsei de educație ( care caracterizează marea masa a poporului/ națiunii american - sa nu intrăm in semantică)

La care se adauga apetitul mass media pentru senzațional si "breaking news"

La care se aducă apetitul publicului pentru același senzațional/ drama/ violență/ tragedie

Ai tendințe suicidare si vrei sa fii vedetă rapid sau sa rămâi in istorie (vezi Wikipedia) - fă măcel intr-o școala....

Este adevărat ca amendamentul ar trebui adaptat vremurilor de astăzi. ( la ei)

Sunt destule tari civilizate pe glob in care cetățenii au acces (ce-i drept, mai restricționat ca-n State) la arme însă fac mai rar asemnează abuzuri (Finlanda, Elveția)

Ia ghiciți cum stau respectivele tari dpdv al alfabetizării si al educației?

• Like 5
Postat

Greșit.

Este in primul rând o consecință a lipsei de educație ( care caracterizează marea masa a poporului/ națiunii american - sa nu intrăm in semantică)

La care se adauga apetitul mass media pentru senzațional si "breaking news"

La care se aducă apetitul publicului pentru același senzațional/ drama/ violență/ tragedie

Ai tendințe suicidare si vrei sa fii vedetă rapid sau sa rămâi in istorie (vezi Wikipedia) - fă măcel intr-o școala....

Este adevărat ca amendamentul ar trebui adaptat vremurilor de astăzi. ( la ei)

Sunt destule tari civilizate pe glob in care cetățenii au acces (ce-i drept, mai restricționat ca-n State) la arme însă fac mai rar asemnează abuzuri (Finlanda, Elveția)

Ia ghiciți cum stau respectivele tari dpdv al alfabetizării si al educației?

Vaaaai! Cum poti afirma ca americanii sunt lipsiti de educatie?  :laugh2

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...