miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 8, 2016 Pai ai uitat?De câte ori m-a sugi de ștrumf te țin de urechi, sa nu te îneci !Ia zi copchilas care ureche vrei sa ti-o desfund ? Dreapta sau stanga ?Da promiti sa nu scoti limba de durere la acadeledaca latri asa la musafirii tai draga pussy pardon yoni sa stii ca in curand nu o sa se mai joace nimeni cu tine,daramite sa iti scriem compunerileacum ashia un raspuns cum trebuie, serios: eroul meu in viata este kim kardashianLasa-l nu-mi speria muza , ca nu mai am de unde sa ma inspir 6 15
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 8, 2016 O simpla curiozitate. Rimming se afla in paleta serviciilor prestate de tine? Io stiu ca Rimming-ul era practicat din mosi stramosi de lesbiene (china) acum (actual) de toata lumea (chiar si la figurat) ca au disparut din farmacii irigatoarele acelea de clisma 5 15
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 8, 2016 Au disparut?! Pe net la farmacii online se gasesc mahoh gosh i am hopeless ma mai salveaza ca mai trec pe la piata pt legume si fructe proaspate si bunein rest carrefour online si cora online abonata din prima sapt cand ele livreza...Si asta nu e tot daca de multe ori mi-e lene sa merg 3 blocuri dupa o bere fac comanda de pizza sa primesc berea acas Io stiu ca Rimming-ul era practicat din mosi stramosi de lesbiene (china) acum (actual) de toata lumea (chiar si la figurat) ca au disparut din farmacii irigatoarele acelea de clisma
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2016 Pai ai uitat?De câte ori m-a sugi de ștrumf te țin de urechi, sa nu te îneci !*mă ... analfabetule! 5 4
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 *mă ... analfabetule!ANAL ce ? ca nu am inteles 10 5
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2016 Dar de Picoaie nu-ți mai place?Încearcă la Alexqwerti 1234, am auzit ca face dep!* deep... analfabetule! 4 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 8, 2016 Au disparut?! Pe net la farmacii online se gasesc mahoh gosh i am hopeless ma mai salveaza ca mai trec pe la piata pt legume si fructe proaspate si bunein rest carrefour online si cora online abonata din prima sapt cand ele livreza...Si asta nu e tot daca de multe ori mi-e lene sa merg 3 blocuri dupa o bere fac comanda de pizza sa primesc berea acas zic si io , ca acum sufla lumea in butoiul cu varza cu gura si trage ca sa vada daca s-a sarat zeama , la ce sa le mai trebuiasa si aparatul ai sa te ingrasi stand in casa si comandand , fara sa faci deplasare cu sacosili 6 15
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 * deep... analfabetule!deep purple ? 10 5
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2016 ANAL ce ? ca nu am inteles Adică o ia ANAL, deep! 5 4
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 Adică o ia ANAL, deep! da frate dar el e tre in gura nu in cur cum faci? 9 5
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2016 da frate dar el e tre in gura nu in cur cum faci?Îl chiș în freză și gata! 4 4
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 Îl chiș în freză și gata!tare trebuie sa citesi am mancat o litera
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2016 tare trebuie sa citesi am mancat o literaSunt abil. 5 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 8, 2016 Adică o ia ANAL, deep! da frate dar el e tre in gura nu in cur cum faci?voi vreti sa-mi speriati copchilasul , derbedeilorluati-l mai usor cu termenii , ca la scoala , ca tot nu a frecventat-o Hai copchilas ia zi la tatuca cum vrei sa-ti borborosesc in gura ? Da nu te superi daca ma sprijin de urechile tale si-ti fac un masaj_young . E o noua tehnica de resuscitare in caz de urgenta 7 15
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 voi vreti sa-mi speriati copchilasul , derbedeilorluati-l mai usor cu termenii , ca la scoala , ca tot nu a frecventat-o Hai copchilas ia zi la tatuca cum vrei sa-ti borborosesc in gura ? Da nu te superi daca ma sprijin de urechile tale si-ti fac un masaj_young . E o noua tehnica de resuscitare in caz de urgenta daca este ca la scoala eu ii dau cornu si tu iaurtul ? 9 4
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2016 daca este ca la scoala eu ii dau cornu si tu iaurtul ? Și eu ceaiul. Cald. 5 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 8, 2016 daca este ca la scoala eu ii dau cornu si tu iaurtul ? da cum ne tinem de urechile lui la 6 maini ca nu are decat 2 na ca a trebuit sa si editez , ca au mai aparut 2 maini 6 15
cinestie Reputație: -39 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 da cum ne tinem de urechile lui la 4 maini ca nu are decat 2 cu carlige de rufe 8 4
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 8, 2016 cu carlige de rufe Sau căngi! Vorbim cu marinelu' să ne împrumute de pe șlepul lui. 4 4
9300 Reputație: 1526 Postat Noiembrie 8, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 8, 2016 Dan Petrica, inspector ANAF! )
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Dan Petrica, inspector ANAF! )Ce-i cu asta ? Te-a ars ? Cu cat ? 4 15
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 9, 2016 Ce-i cu asta ? Te-a ars ? Cu cat ? Ferească bunuțu' de mai rău! Dacă era Codruța? 4 4
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Ferească bunuțu' de mai rău! Dacă era Codruța? nu pleaca asta pe teren , are si p...a ei voluntari , ce naiba l-a ars unul debutant , pun pariu 4 15
9300 Reputație: 1526 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 9, 2016 Ce-i cu asta ? Te-a ars ? Cu cat ? Numele este generic desigur.De fapt eu am marcat la ei si la alte organe de control diferite sume de-a lungul timpului :-)) 1
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 9, 2016 Numele este generic desigur.De fapt eu am marcat la ei si la alte organe de control diferite sume de-a lungul timpului :-))doar tu? eu nu vreau sa ma sperii si sa le adun 5 14
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum