sangedetigan Reputație: 232 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:In satra Oras:In satra Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Vezi, bă, cum dai tu din cur când nu te fute nimeni și apoi strigi "viol"? Spune în p.m. ce ai de spus - dacă ai ceva de spus, despre recenzie! Ce p.mm treabă am eu, 'mi-aș pula-n sânjilii tău de țigan? Tu esti cunoscut ca **spam editat** si reprofilat pe zoofilie. O sa iti fac cadou o capra de ziua ta daca o mai apuci :) . Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Ai înviat Pecoaie? Credeam ca ai fugit și tu la Bellu. Urat vb la vârsta ta :) esti praf cu capul! Mai rezisti ?Marș, maidanezule! picon alias vasilepoamarosie, tu esti mai țigan ca el. In comparatie cu tine el nu isi baga pula rasistule :( mie scarba de tine tataie .Trebuie să fii cel puțin retardat, să zici că eu sunt @vasilepoamăacră ăla! :slap2 Tu esti cunoscut ca **spam editat** si reprofilat pe zoofilie. O sa iti fac cadou o capra de ziua ta daca o mai apuci :) .Eu? Poate mata'! 1 7 Link spre comentariu
sangedetigan Reputație: 232 Postat Ianuarie 23, 2019 Oras:In satra Oras:In satra Partajează Postat Ianuarie 23, 2019 Stimate domnule tzigan, Cu condescendenta si respectul pe care il meritati, cu acordul dvs, doresc sa va adresez o sfioasa si nevinovata intrebare: io, alde Picon si altii ca noi prin ale caror vene nu curge "sangiulu" nobil ce zvacneste cu intensitate prin instalatia mariei tale, bulibasha forumului, trebuie sa luam derogare de la maria ta, bulibasha, inainte sa postam ceva p-acilea, chiar si o prapadita de recenzie?! Nu de alta, da' vazand io ce aspru si iute la manie esti maria ta cu Picon, si admonestandu-ma si pe mine aseara, au inceput sa-mi tremure spiel-hossenii pe mine, astfel incat ma jur pe carne de porc ca de-acum incolo sa nu mai zic nimic fara sa am aprobare de la maria ta, semnata prin decret imperial la inalta curte. Hai, ca deja ai inceput sa crezi si tu! :laugh2 Auzi, jal la carutza bah oligofrenule :D Nu pot sa ma abtin "mercedeso" si avand in vedere ca scrii asa de mult si frumos, mandea poate sa va trimita un pralea din satra cu o pula mai mare ca a mea sa o admirati si tu si prietenul tau ;) . Asta daca acceptati threesome :D . PS : E doar o propunere, nu pune la suflet martalogule, nu se merita :) Si nu uita : Has moro car Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Nu pot sa ma abtin "mercedeso" si avand in vedere ca scrii asa de mult si frumos, mandea poate sa va trimita un pralea din satra cu o pula mai mare ca a mea sa o admirati si tu si prietenul tau ;) . Asta daca acceptati threesome :D . PS : E doar o propunere, nu pune la suflet martalogule, nu se merita :) Si nu uita : Has moro car Ntz, ntz, ntz… maria sa nu se lasa... :laugh2Sangerica, daca n-ai observat pana acu', io si cu Picon suntem baieti "straight", adica ne place cu femei, nu cu barbati.Asa ca daca vrei sa ne oferi un threesome, mai bine trimite-o pe regina mama de la curtea regala, si vedem noi ce iese… Iar daca tu ai fantezii cu baieti, sa stii ca noi putem sa-ti trimitem doi la "palat" (doar sa ne lasi adresa), din aia cu "facultati" multe, care or sa se joace cu tine de o sa ai impresia ca te-au regulat doua divizii SS, din alea de pe vremurile bune, cand voi tziganii erati tot prosti, da' n-aveati atata tupeu. :D Hai, da-te-n sange sa te bata, ca n-am chef sa stric topicu' femeii, de-acu' poti sa latrii singur pana ragushesti. 1 Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 Nu pot sa ma abtin "mercedeso" si avand in vedere ca scrii asa de mult si frumos, mandea poate sa va trimita un pralea din satra cu o pula mai mare ca a mea sa o admirati si tu si prietenul tau ;) . Asta daca acceptati threesome :D . PS : E doar o propunere, nu pune la suflet martalogule, nu se merita :) Si nu uita : Has moro car PS: sa fii vigilent, ca-n cateva zile mai trantesc o recenzie! Link spre comentariu
sangedetigan Reputație: 232 Postat Ianuarie 24, 2019 Oras:In satra Oras:In satra Partajează Postat Ianuarie 24, 2019 PS: sa fii vigilent, ca-n cateva zile mai trantesc o recenzie! Te astept cu mare interes, dar sa scrii de pe contul tau, nu de pe asta clonat ! PS 1: Salulari de la Elena ca nu mai vrea sa auda de tine :lol: :lol: :lol: PS 2 : Te saluta si Mona. Stii ce zic martalogule :ras . App. : Vrei sa continui? E alegerea ta ;) . Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Te astept cu mare interes, dar sa scrii de pe contul tau, nu de pe asta clonat ! PS 1: Salulari de la Elena ca nu mai vrea sa auda de tine :lol: :lol: :lol: PS 2 : Te saluta si Mona. Stii ce zic martalogule :ras . App. : Vrei sa continui? E alegerea ta ;) .Ai stricat și topicul ăsta, debilule! 2 6 Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Te astept cu mare interes, dar sa scrii de pe contul tau, nu de pe asta clonat ! PS 1: Salulari de la Elena ca nu mai vrea sa auda de tine :lol: :lol: :lol: PS 2 : Te saluta si Mona. Stii ce zic martalogule :ras . App. : Vrei sa continui? E alegerea ta ;) . Link spre comentariu
mercedesbenz Reputație: -380 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Sangerica, tu ești dovada vie a faptului că voi tziganii sunteți și prosti și mincinoși. Tu te-ai uitat handicapatule când e făcut contul ăsta?! Să-ți spun io, în 2010, anul în care s-a deschis forumul. Deci a cui clonă e contul? Sau tu nu știi ce e aia clonă?! Buuun, am demonstrat că ești prost. Trecem la partea a doua. Ia ghici cu cine am vorbit mai devreme la telefon. N-o să-ți vina sa crezi, chiar cu Elena, care mi-a confirmat ceea ce bănuiam, respectiv că nu cunoaște nici un ilustru idiot cu nick-ul tău. Cât despre Mona, nu mai vrea să interacționeze cu forumul, da te asigur că suntem în cele mai bune relații, așa că nu văd ce-ai putea să-mi spui tu despre ea. Așa că în final Sangerica, de data asta ți-o zic direct pe romaneste: mai da-te-n poola mea de cioară proastă și sterge-te la bot că ești murdar de cât kkt mănânci! 1 1 Link spre comentariu
tudor07 Reputație: 900 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:13 Septwmbrie Oras:13 Septwmbrie Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Sangerica, tu ești dovada vie a faptului că voi tziganii sunteți și prosti și mincinoși. Tu te-ai uitat handicapatule când e făcut contul ăsta?! Să-ți spun io, în 2010, anul în care s-a deschis forumul. Deci a cui clonă e contul? Sau tu nu știi ce e aia clonă?! Buuun, am demonstrat că ești prost. Trecem la partea a doua. Ia ghici cu cine am vorbit mai devreme la telefon. N-o să-ți vina sa crezi, chiar cu Elena, care mi-a confirmat ceea ce bănuiam, respectiv că nu cunoaște nici un ilustru idiot cu nick-ul tău. Cât despre Mona, nu mai vrea să interacționeze cu forumul, da te asigur că suntem în cele mai bune relații, așa că nu văd ce-ai putea să-mi spui tu despre ea. Așa că în final Sangerica, de data asta ți-o zic direct pe romaneste: mai da-te-n poola mea de cioară proastă și sterge-te la bot că ești murdar de cât kkt mănânci!. Crezi că se merita sa continui cu acest " circar" ? Lasa-l că nu ajungi nicaieri decât sa va intinde-ti . 3 Link spre comentariu
sangedetigan Reputație: 232 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:In satra Oras:In satra Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 Sangerica, tu ești dovada vie a faptului că voi tziganii sunteți și prosti și mincinoși. Tu te-ai uitat handicapatule când e făcut contul ăsta?! Să-ți spun io, în 2010, anul în care s-a deschis forumul.Deci a cui clonă e contul? Sau tu nu știi ce e aia clonă?! Buuun, am demonstrat că ești prost.Trecem la partea a doua. Ia ghici cu cine am vorbit mai devreme la telefon. N-o să-ți vina sa crezi, chiar cu Elena, care mi-a confirmat ceea ce bănuiam, respectiv că nu cunoaște nici un ilustru idiot cu nick-ul tău.Cât despre Mona, nu mai vrea să interacționeze cu forumul, da te asigur că suntem în cele mai bune relații, așa că nu văd ce-ai putea să-mi spui tu despre ea. Așa că în final Sangerica, de data asta ți-o zic direct pe romaneste: mai da-te-n poola mea de cioară proastă și sterge-te la bot că ești murdar de cât kkt mănânci! Mi se rupe pula de contul tau din 2010. Esti pe minus deci pedepsit. Ai vorbit o pula cu elena si doar nu era sa ma recomand la ea : "sti sunt sangedetigan" si imi place sa fut pe astia care se cred nemti :D Nu trebuie sa ma asiguri de nimic hoasca batrana :lol: Ai pus botu ca un prost ce esti ;) PS : Si eu ti-o zic pe tiganeste : Has moro car App : Nu te enerva, poti face un AVC si apoi e :bye Dar vorba unui clasic inca in viata : Sa revenim la recenzii ca ai promis ! :) Link spre comentariu
bebe2014 Reputație: 3436 Postat Ianuarie 25, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Ianuarie 25, 2019 A mai fost cineva recent la fata asta ?! Link spre comentariu
alexen Reputație: 0 Postat Martie 31, 2019 Partajează Postat Martie 31, 2019 Mai lucreaza? Link spre comentariu
kissfm Reputație: 241 Postat Noiembrie 17, 2019 Autor Partajează Postat Noiembrie 17, 2019 https://stor224567061.anuntul.ro/media/foto/imgs/2019/11/17/224567061.jpghttps://stor224567061.anuntul.ro/media/foto/imgs/2019/10/16/222985361.jpghttps://stor224567061.anuntul.ro/media/foto/imgs/2019/11/17/224567071.jpg Link spre comentariu
kissfm Reputație: 241 Postat Februarie 2, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 2, 2020 https://stor226009971.anuntul.ro/media/foto/imgs/2020/1/29/227214071.jpghttps://stor226009971.anuntul.ro/media/foto/imgs/2019/12/21/226009981.jpg Link spre comentariu
narcis66 Reputație: 69 Postat Februarie 9, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Februarie 9, 2020 http://stor184637931.anuntul.ro/media/foto/imgs/2017/4/20/184637941.jpg Link spre comentariu
unuloarecare2 Reputație: 423 Postat Octombrie 29, 2020 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 29, 2020 In acest moment cred că s-a retras. Nu i-am mai văzut anunțul pe AT. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum