bogdanboxx Reputație: 203 Postat Septembrie 7, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 7, 2017 Dresul sau blugii tin picioarele mai strans... si nu numa )))) are grija sa nu se scurga pe langa 1
men 1. Reputație: 4 Postat Septembrie 10, 2017 Oras:iasi Oras:iasi Postat Septembrie 10, 2017 Ce program ai?
bogdanboxx Reputație: 203 Postat Septembrie 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2017 Ce program ai? una-n-truna! 1
tavisicario Reputație: 142 Postat Septembrie 11, 2017 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 11, 2017 cand explodeaza dresu ne-a luat naiba....are program fara oprire 1
19boss73 Reputație: 43 Postat Decembrie 30, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 30, 2017 Mai activează blonda ?
lauracurvutzacurveshi Reputație: -5 Postat Ianuarie 2, 2018 Postat Ianuarie 2, 2018 Ce program ai?Din două, una: ori ești prost, ori ești cretin!
zdrentarosul Reputație: 511 Postat Ianuarie 2, 2018 Oras:in spatele monitorului Oras:in spatele monitorului Postat Ianuarie 2, 2018 locatie burebista.putin tupeista la telefon dar asta nu m-a deranjat.Ea este in poze dar in realitate est mai ,,ofilita'' un 6 la corp si 5 la fata care era cam ridata si plina de machiaj de parca ziceai ca urmeaza sa joace intr-un film cu vampiri nu sa se futa.un alt lucru care m-a deranjat este ca foloseste o tona de parfum si dupa ce pleci de la ea iti ramane parfumul imprimat pe piele. locatie cam intunecoasa dar locatia nu prea ma intereseaza atata timp cat este curat,iar ca comportament mediu,exact cum te simti cu o prostituata.oral neprotejat si normal cu ea deasupra,timp petrecut 25 minute PS mai are un topic la testate nu e noua 4
razvanr Reputație: 17 Postat Mai 5, 2018 Oras:Buc Oras:Buc Postat Mai 5, 2018 Va salut pe toti si toate.Am trecut eu pe la doamna, draguta sociabila, o doamna.Problema a fost la finalizarea orala, in momentul in care iti dai drumu doamna se trage si seta si se uita, moartea pasiuni. 1
gladiato Reputație: 753 Postat Mai 6, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Mai 6, 2018 Vai de mama ei
mroriginal13 Reputație: 611 Postat Mai 6, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Mai 6, 2018 Am fost si eu la titulara numarului chiar daca inainte sa pun mana pe telefon am citit review-urile nu tocmai spectaculoase.Am pus mana pe telefon si am sunat,mi-a raspuns si mi-a comunicat serviciile pe care le ofera,cu o voce ce parea destul de dura dar politicoasa,si mi-azis sa o sun cand sunt aproape de locatia ei.Am ajuns am sunat-o,mi-a zis sa mai astept 5 minute sa faca si ea dus,dupa am sunat din nou si mi-acomunicat restul datelor.Am urcat pana la ea,mi-a deschis usa o blonda gen secretara blonda de la birou dupa care in tinerete intorceau toti capul darcu 10 ani in plus si inca 10kg cel putin,insa mi se parea un milf destul de ok si am ramas,am ales sa stau o finalizare deoarece am citit review-uriledin topic si nu eram sigur ca poate fi si altceva inafara de un fastfuck. Ne-am dezechipat amandoi,am vorbit un pic si am trecut la treaba,s-a asezatlanga mine si cand am simtit-o acolo i-am dat un mic pupic pe buze la care ea a raspuns cu un fk destul de adanc de cred ca i-am simtit limba-n gat,dupa a inceput sa coboare cu mici sarutari pe corp catre junior,dupa a inceput sa-l pupe si pe el,dupa sa-l ia in gura,dupa sa se ocupe mai temeinic deel pana ce mi-am amintit ca am platit doar o finalizare si vreau sa o si fut,asa ca am pus un prezervativ peste si am trecut la normal incepand din pozitia misionar ,dupa am schimbat pozitia incat sa fie ea deasupra,unde s-a miscat destul de ok dar nu wow,iar pt finisham trecut la un doggystyle pana am umplut prezervativul.Dupa am cerut un prosop incat sa ma duc la dus si in timp ce imi aducea prosopul am inceput savorbim si am prelungit discutia cred inca vreo 10 minute intr-un mod placut pana mi-am dat seama din nou ca nu sunt la ora si i-am zis ca ma repedspre dus ca poate mai are vreo programare iar ea s-a scuzat spunand ca vina ii apartine deoarece ea a prelungit discutia,fiind un subiect interesant ptea cel despre care discutam.Dupa dus(dusul rece,urca f greu apa calda pana la ea)m-am imbracat,ne-am pupat de despartire si dus am fost. d2d 35minnote :locatie : 7,locatia curata si destul de discreta pe burebista insa chestia cu apa rece la dus atrage cateva minusuri.aspect : 7,secretara milf,nu e wow dar nici urata incat sa te scuzi si sa pleci ca ai uitat sa inchizi lumina acasa.igiena : 8,no crazy smells.sex oral : 6,nu a fost cine stie ce,dar si-a facut efectul.sex normal : 7,receptiva la pozitii dar nu face cine stie ce odata ajunsa acolo.gfe : 7,o persoana amabila(cel putin cu mine) care a incercat sa vina in intampinarea dorintelor mele in masura in care a putut.pret : 70/150.de revenit? eu as mai merge la ea in cazul in care as mai avea pofta de o milf,cred ca mai sunt lucruri de explorat cu ea dupa scurta vizita pe carei-am facut-o. 7
futake Reputație: 0 Postat Iunie 4, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 4, 2018 Si daca sunt papucii care ii da musafirilor?Papucii sunt pentru musafiri ! macroul nu poarta papuci de plaja !
unuloarecare2 Reputație: 433 Postat Septembrie 9, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 9, 2018 Am fost si eu de vreo doua ori pe la domnisoara din topic.Prima data mi s-a parut draguta, sociabila si ospitaliera si chiar si actul in sine mi s-a parut foarte ok.A doua oara, mi s-a parut obraznica si curioasa legata de detalii personale.Nu stiu ce sa spun...70 RON este cam cu vreo 20 RON peste valoarea normala :laugh2 2
miste1982 Reputație: 178 Postat Septembrie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2018 am fost eu mai devreme la ea, m-am dus la ea cu intentia de a sta o ora dar am ramas cu un gust foarte amar si dupa finalizare m-am inteles cu ea sa-mi returneze 50 de lei si sa plec, sa ramana finalizarea la 100, bani aruncati de pomana. vorbeste mult si foarte neproductiv, daca suna telefonul in timpul actiunii se uita pe el, pune intrebari aiurea, am mai spus-o si cu alte ocazii, cateodata o experienta proasta este bine venita pentru mine si este necesara, mai ma trezeste la realitate.tipa arata ok dar per ansamblu este pierdere de timp si de bani, nu o recommand absolut deloc, o sa iasa repede de pe piata. 4
unuloarecare2 Reputație: 433 Postat Septembrie 10, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 10, 2018 am fost eu mai devreme la ea, m-am dus la ea cu intentia de a sta o ora dar am ramas cu un gust foarte amar si dupa finalizare m-am inteles cu ea sa-mi returneze 50 de lei si sa plec, sa ramana finalizarea la 100, bani aruncati de pomana. vorbeste mult si foarte neproductiv, daca suna telefonul in timpul actiunii se uita pe el, pune intrebari aiurea, am mai spus-o si cu alte ocazii, cateodata o experienta proasta este bine venita pentru mine si este necesara, mai ma trezeste la realitate.tipa arata ok dar per ansamblu este pierdere de timp si de bani, nu o recommand absolut deloc, o sa iasa repede de pe piata. Da! Si mai are si faze de genul: sa platesti inainte sau ”cat vrei sa stai?”...Si cu tot felul de povesti (spuse de ea) care nu-si au rostul in cadru... 2
miste1982 Reputație: 178 Postat Septembrie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2018 Da! Si mai are si faze de genul: sa platesti inainte sau ”cat vrei sa stai?”...Si cu tot felul de povesti (spuse de ea) care nu-si au rostul in cadru...poate ca fata nu este rau intentionata, nu o banuiesc de asa ceva, poate ca vrea sa se faca placuta in felul asta, mie mi-a facut multe complimente dar as fi preferat sa taca sau sa vorbeasca mai putin. conversatia cu ea mi-a deschis ochii, datorita ei am inteles ca am facut niste greseli dar nu ma dusesem la ea pentru o sedinta la psiholog. fata mi-a dat 50 inapoi deci nu este nimic rau daca ii dai banii inainte. vorbeste prea mult si este mereu preocupata si se uita la telefon. au fost 100 aruncati de pomana si sunt convins ca 90% dintre cei care-i calca pragul nu mai revin. ca psiholog as recomanda-o oricand, ar putea sa faca asta si s-o faca bine de tot. la mine septembrie a inceput foarte prost, toata luna am fost praf cu moralul si m-a citit repede. 1
unuloarecare2 Reputație: 433 Postat Septembrie 11, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 11, 2018 ca psiholog as recomanda-o oricand, ar putea sa faca asta si s-o faca bine de tot. la mine septembrie a inceput foarte prost, toata luna am fost praf cu moralul si m-a citit repede. Cred ca are ea un feeling special. Cu siguranta se pricepe la oameni, ca intr-o astfel de meserie, a intalnit multi si probabil s-au confesat multi la ea ori cand a avut nedumeriri, i-a intrebat si si-a format un mod de observatie. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12, 2018 Postat Septembrie 12, 2018 Am revenit la Mirela , nu aveam alta varianta prin zona.Dar asta acum ceva luni bune.In noua locatie de pe Burebista, pe stanga cum vii de la Piata Alba Iulia.Poze avantajoase dar merita o tura pe la ea.Am prins-o la 100 Lei finalizarea.Acum are 70 Lei , mai aproape de calitatea serviciilor....Este ingrijita si curata , face totul protejat.Dar totul pe repede inainte.Ceva oral , sare din scula fara aprobare si iar repede in doggy.Totul pe fotoliul din poza....Faza zilei : Mai nou, accepta finalizare orala....dar in prezervativ....cum vine asta ?La fata este cam trecuta dar la corp este bine intretinuta.Face ea ce face si vrea sa scape cat mai repede de scula.Ceva note : Locatie :9Dama :8OP : 7NP : 7 2
7uuupp Reputație: 4794 Postat Septembrie 12, 2018 Postat Septembrie 12, 2018 Am revenit la Mirela , nu aveam alta varianta prin zona.Dar asta acum ceva luni bune.In noua locatie de pe Burebista, pe stanga cum vii de la Piata Alba Iulia.Poze avantajoase dar merita o tura pe la ea.Am prins-o la 100 Lei finalizarea.Acum are 70 Lei , mai aproape de calitatea serviciilor....Este ingrijita si curata , face totul protejat.Dar totul pe repede inainte.Ceva oral , sare din scula fara aprobare si iar repede in doggy.Totul pe fotoliul din poza....Faza zilei : Mai nou, accepta finalizare orala....dar in prezervativ....cum vine asta ?La fata este cam trecuta dar la corp este bine intretinuta.Face ea ce face si vrea sa scape cat mai repede de scula.Ceva note : Locatie :9Dama :8OP : 7NP : 7Păcat ca așa lucrează! Are corp interesant dar la asa atitudine nu ma bag! Dacă tot dau un ban măcar sa merite. 2 1
amdintel Reputație: 264 Postat Septembrie 26, 2018 Postat Septembrie 26, 2018 150 l ora rond alba iulia sex oral normal finalizari pe corp 1
darknightmare Reputație: -6 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Septembrie 30, 2018 A vizitat-o careva?
fxlx Reputație: 1515 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Septembrie 30, 2018 Parca seamănă cu cineva de pe forum. Parul ala asa la forma, fustita, înălțime etc am mai vazut undeva pe aici dar nu stiu unde. 1
alfa-omega Reputație: 4940 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Oras:SHAMBALA & AGARTHA & KOGAYON &ORION &SIRIUS &PLEIADE&NIBIRU &ATLANTIDA&ANTARCTICA&TRIUNGHIUL BERMUDELOR. Postat Septembrie 30, 2018 Parca seamănă cu cineva de pe forum. Parul ala asa la forma, fustita, înălțime etc am mai vazut undeva pe aici dar nu stiu unde.CHANTAL???😂 11
fxlx Reputație: 1515 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Septembrie 30, 2018 CHANTAL???Da. Ea este 100%. Am incercat eu sa ajung la ea dar nu răspunde la telefon 1
fxlx Reputație: 1515 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:In your mouth with my dick Oras:In your mouth with my dick Postat Septembrie 30, 2018 https://nimfomane.com/forum/topic/73744-chantal-0733986904/; Are topic deschis dar cu alt nr
darknightmare Reputație: -6 Postat Septembrie 30, 2018 Oras:UndevaCandva Oras:UndevaCandva Postat Septembrie 30, 2018 Da, asa banuiam si eu ca seamana cu ea, probabil chiar ea este!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum