Sari la conținut

0764396071 Irina lux

Postări Recomandate

Postat
Varsta: 30 AniSemn zodiacal: BerbecCuloare par: SatenCuloare ochi: VerziSani: Medii-NaturaliInaltime: 170 Cmhttp://www.damedelux.com/media-iddl/thumbs/be4c4c52dddaffaf944003225c0433ce.jpgTip corp: SupluFumatoare: NuLimbi straine: Engleza

Postat
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
Postat

M-am futut de 4 ori pana acum cu ea.

Poze reale . Extrem de selectiva , am convins-o cu greu , a fost necesara o intalnire in prealabil inainte de a trece la aparat.

Parere strict personala : merita ! Sani mari , naturali , superbi , corp precum in poze , manierata , rasata.

Mai multe detalii nu dau.

Pentru confratii amatori de ceva select , o recomand.

• Like 13
Postat

M-am futut de 4 ori pana acum cu ea.

Poze reale . Extrem de selectiva , am convins-o cu greu , a fost necesara o intalnire in prealabil inainte de a trece la aparat.

Parere strict personala : merita ! Sani mari , naturali , superbi , corp precum in poze , manierata , rasata.

Mai multe detalii nu dau.

Pentru confratii amatori de ceva select , o recomand.

Acum ca furăcios consacrat ...nu ne lasa doar cu atât...futut de 4 ori și ca merita! E la testate? Vreun link?

• Membru Premium
Postat

Nu sunt furacios 😊 consacrat. Poate futacios 😂. Nu e la testate pentru ca nu a scris nimeni nimic despre ea.

Cum sunt convins ca imi cunosti gusturile , daca am zis ca merita , cred ca stiu despre ce vorbesc.

Scorul e corespunzătoar - 150 EUR. Fata nu e la norma. Are un grup restrans cu care se intalneste. Si e foarte precauta inainte . Si bine face , zic eu.

Nu e disperata dupa bani.

• Like 14
Postat

Nu sunt furacios consacrat. Poate futacios . Nu e la testate pentru ca nu a scris nimeni nimic despre ea.

Cum sunt convins ca imi cunosti gusturile , daca am zis ca merita , cred ca stiu despre ce vorbesc.

Scorul e corespunzătoar - 150 EUR. Fata nu e la norma. Are un grup restrans cu care se intalneste. Si e foarte precauta inainte . Si bine face , zic eu.

Bre, nu-i asa. N-are niciun cerc restrans. Pai daca era pe dame de lux cum dracu' sa aiba cerc restrans ?  Si n-a avut niciodata tarif de 150 E. Crezi ca toti avem ciunga-n par ? Ce dracu' bai nene, tipa e ultracunoscuta si  e departe de 100 E. Sa fim seriosi. 

Auzi bai nene, cum se face ca n-ai nicio recenzie negativa ? Sau macar partial negativa ? Chiar toate sunt de 9 si 10 domne ? Pai ce, au navalit fotomodelele pe Nimfomane ? Sa mai terminam cu prostiile astea.

• Like 1
  • Minus 1
Postat

crezi ca toti avem ciunga-n par ? 

nu. ma-ta de exemplu are sloboz in par. de cand si-a luat-o la muie ultima oara pe ritmuri disco de anii 70.

Postat

Nu sunt furacios consacrat. Poate futacios . Nu e la testate pentru ca nu a scris nimeni nimic despre ea.

Scuze pentru eroarea de tastare...nu are aparatul autocorect sau nu e setat androidul.

Am inteles ideea si probabil ca o fi mai pe filtre...dese...la 150 Euro.

Sa ramana acolo...unii mai platesc pe langa pasarici si meditatii, concedii, spectacole de teatru, iar sute de euro in aglomeratia prezentata nu bag.

Daca nu ar fi fost solutii atunci as fi trecut-o in lista scurta si rara dar cum am variante si eu am filtre dar cu gauri mai rare, iar asta mica scapa.

Te salut si bafta

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Am facut o mica verificare si daaaa tarif 120 Euro...dar nici activitate recunoscuta nu are (recenzii =0).

Doar pe outcall.

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Arkham
  • Oras:Arkham
Postat

sa-ti moara ba ma-ta ca se poate inchide ? iesi in mortii tei de sarac

Sclavule pana si Denis a inteles, ai picat de fraer

Postat

nu. ma-ta de exemplu are sloboz in par. de cand si-a luat-o la muie ultima oara pe ritmuri disco de anii 70.

Poate, numai ca betiva de ma-ta si-acum suge pula tiristilor pe centura.Tac'tu e si el prezent, strange malahia, ti-o da s-o halesti.

• Minus 1
  • Oras:California Sacramento
  • Oras:California Sacramento
Postat

Am tot vorbit cu Irina de ceva vreme, este cu circuit inchis. Nu se poate ajunge la ea, chiar imi spunea sa incerc in 6 luni sa o caut din nou si daca nici atunci nu e disponibila ..tot asa. Poate altii au mai mult noroc. Raspunsul ei a fost un NU categoric si rece(fata de alte dati).

Spor

• Like 5
Postat

Si eu am reusit sa o prind cu un SMS prin vara (la telefon nu prea raspundea) si sa-mi dea whatsapp. Aveam pata pusa rau de tot pe ea si la vremea aia chiar asta cautam, ceva stabil si select la care sa merg de 2 ori pe luna (buget de 5-600EUR). Numai ca a inceput sa ma descoase la situatia financiara si nu prea mi-a placut tactica asa ca m-am lasat pagubas.

La fel mi-a spus si mie ca are deja un cerc stabil si nu mai primeste clienti noi, dar nu parea foarte convinsa - cred ca era mai degraba un scut defensiv initial pentru a evita mai usor persoanele nedorite, probabil ca daca ai rabdare si motivare reusesti sa intri.

• Like 2

Postat

Tipa este o nesimtita pentru ca mi-a zis ceva de genul ca cat mai putine pule cu atat mai bine pentru ea ca are 4,5 fraeri care ii asigura confortul financiar. Am auzit pe urma ca nici nu se fute cine stie ce si cere mai mult decat ceea ce ofera...za end.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...