crunch Reputație: 1141 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Hell Oras:Hell Postat Noiembrie 16, 2016 Salut, deschid topic nou pe acelasi numar de tel. deoarece fata de acum nu e cea din topicul de aici https://nimfomane.com/forum/topic/58155-alexandra/page-6?hl=0730484673&do=findComment&comment=2171717, neavand nicio legatura cu pozele respective si nici cu pozele din actualul anunt de aici http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/drumul-taberei-te-ai-saturat-de-fite-si-de-poze-false-la-mine-nu-e-cazul-ofer_42360181.html?l=04f998de00225ccaf82ec8bb988b0ef1 (motiv pt care nici nu le mai atasez, ca sa nu induc lumea in eroare) Aveam chef de o prospatura si ce mi-a facut cu ochiul a fost varsta declarata in anunt. Nu ma asteptam sa gasesc cine stie ce la pretul asta, pozele pareau false asa ca am sunat la ghici, dar m-a incurajat coerenta fetei la telefon, precum si vocea ei tinereasca si hotarata. Asa am aflat meniul: O+N, oralul si fara caciulita dar fara finalizare orala, 50 fin sau 120 ora. Am ajuns usor la locatie, care se afla in Drumul Taberei, mai precis la intersectia Sibiu cu 1 Mai. E plina zona de curvulite ieftine si bune. Cred ca ele si pensionarii ce mai populeaza garsonierele din blocurile alea. Mai stiu un prieten care se mutase si el intr-un bloc de garsoniere si gasise cateva prestatoare chiar in bloc cu el. Misto ideea: mergi in slapi pana la vecina, dai un ban, futi si te intorci in camaruta ta... Dar sa revenim la ale noastre. Duduia in cauza, o fetisoara cam la 1.60 cm, m-a intampinat fumand, intr-o tinuta de casa care permitea totusi sa se intrezareasca formele ademenitoare ale corpului prin pantalonasii stramti. Pare mai creola si e dulce la fata, chiar aduce a adolescenta. S-a recomandat Cristina parca, 20 de ani declarati si cam tot atat ii si dai (maxim 20!). Vocea e un pic ragusita, mai de copila, foarte incitant de altfel. Cam repezita de felul ei, lucru ce cam promitea un fast-fuck. Cum oricum ma asteptam la asa ceva la pretul asta si avand pofta de doua finalizari cu un trupusor fraged, i-am achitat 120 lei de la inceput. In repezeala ei nici nu m-a lasat sa repet ce ne-am inteles la telefon, intrerupandu-ma si precizand ca totul se respecta dupa cum stabiliseram. Deja ma amuza dezinvoltura ei, foarte simpatica fata. Mai departe imi spune sa ma dezbrac si sa ma intind pe pat, ca la doctor. Funny si in acelasi timp incitant, crezand ca o sa aiba grija de mine mica faptura. Ma dezbrac si o urmaresc si pe ea cum isi da jos textila. Ii admir corpul de copila proaspata. Fata e foarte apetisanta, numai buna de adulmecat. Pula-i deja maciuca. Vad cu dezamagire ca pana sa vina langa mine isi da cu lubrifiant la pasarica, deci adio cunni... Apoi imi zice sa ma ridic, pt ca oralul il face doar din picioare iar ea pe pat. Ma conformez zambitor, chiar imi face placere sa i-o dau de sus. Face o felatie destul de buna, insa fara nimic special. Nu acorda atentie zonelor adiacente si se grabeste sa puna prezervativul. Intreb de COB, nu accepta. Asa ca punem caciulita, mai continua putin cu oralul si gata, da sa se puna pe spate in pat, sa i-o bag. Zic stai putin... si incerc mici acte de tandrete cu ea, ii iau trupusorul curat la sarutat si sanii mici si feciorelnici la supt. Pare sa-i placa. Fredoneaza melodiile mediocre de pe fundal, lucru care ma amuza si ma incanta, simtindu-ma ca in liceu cu o colega. O iau in brate si o pun sa mi-o frece. Imaginea unei fete tinere care-mi face laba cu manuta ei gingasa e priceless, iar eu ii admir fetisoara nevinovata. Pacat ca nu-mi da voie sa o sarut, nici macar sa ii ating fata in vreun fel. Pare cam absenta si tot vorbind una alta imi zice ca a doua finalizare e in functie de cat de repede se realizeaza prima. Ce pacat... inteleg mesajul asa ca ii iau bucutzele perfecte si sanii la framantat, imi alunec tampla in parul ei, inhalandu-i mirosul placut si o las sa ma termine cu manuta ei delicata. Numarul doi s-a consumat la fel de repede, dupa niciun fel de pauza. A pus prezervatiul si l-a luat pe gogut la supt pana a crescut vertiginos in gurita ei scumpa si s-a lasat din nou pe spate, asa ca sa o penetrez ca un adevarat misionar intr-ale futaiului. I-am varat-o si hopa... bucurie mare, chiar ii place Imi zice ca pot sa ma si las mai aproape peste ea - ce dragut din partea ei am dat din cur cu simt de raspundere, acompaniat de gemetele micutei, care se lasa cu usurinta prada senzatiei de placere carnala si incepe sa ma mangaie pe spate, avand tendinta chiar sa ma ia in brate. Am pompat bine, simtindu-i gafaiala in urechi, simtind-o pe ea acolo, cu mine. O pustoaica ce o primeste de placere, cu manutele ei fine pe spatele si gatul meu. N-am insistat prea mult ca ma incomoda atat pozitia, cat si canapeaua extensibila. Pacat, trebuia sa continuu, ca imediat a si sarit din pula, parca nu se intamplase absolut nimic intre noi. Evident, nici vorba de dus... a sarit direct inapoi in hainute, totusi destul de excitanta si imaginea de sfarsit, cum isi trage chiloteii si pantalonasii pe ea. M-am dusat si eu acasa. Ea la fel de dezinvolta si de vesela, eu in continuare usor amuzat de situatie si incantat de voiosia ei. Notele reflecta serviciile si pretul, deci nu sunt mari. Fata - 8 (mie chiar imi place de ea, dar 10 e pt fetele care te asteapta mai aranjate si care fac dus inainte de a sari inapoi in hainute)Locatia - 7 (garsoniera veche si cam friguroasa, cu pat naspa - baia nici nu am vazut-o)Oral - 6 (cat sa ti-o scoale si atat, fara nimic special)Normal - 8 (cam dicteaza pozitia, finalizarea cam brusca...)GFE - 6 (inexistent, incearca sa fie cat mai distanta, cam grabita, nu iti zice pe fata dar iti da de inteles ca tre' sa te grabesti) Si hai un 7.00 de la mine in final. In concluzie, n-ai ce sa faci cu ea o ora, dar pt un numar scurt tot merita. Eu am sa revin, ca sa i-o trag si pe la spate, sa-i admir fetisoara scumpa cand traieste momentul de placere Ciocane tari! 12
kiviak Reputație: 215 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 16, 2016 Demult nu am mai citit o recenzie misto,asta chiar este
reus Reputație: 33 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 16, 2016 Chiar duminica am fost la ea, am vrut sa scriu. O recenzie, dar nu se merita totul pe graba, pe la spate nu vrea cica e mare, oralul foarte rapid, raspuns la interfon in timpu actului, de nerevenit o tigancusa grabita si tepara! 3
hedoniuss Reputație: 8 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2016 am fost si eu la domnisoaracorp adolescentin, participativa, privire perversa, a fost o dulceata de fata, s-a implicat maxim, una din favoritele mele - in top 5 experienteiar la banii astia e chilipir! 1
cubacigar Reputație: 1161 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Postat Noiembrie 16, 2016 am fost si eu la domnisoaracorp adolescentin, participativa, privire perversa, a fost o dulceata de fata, s-a implicat maxim, una din favoritele mele - in top 5 experienteiar la banii astia e chilipir! mirosi de departe a stii tu ce ... las-o mai moala ca macane!mai ai decat sa urlii ca esti 3
norbert1976us Reputație: 1445 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Buc Oras:Buc Postat Noiembrie 16, 2016 ce sa mai urle...ca e clar...
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 16, 2016 niste poze reale a gasit cineva pe undeva? aia cu pestele pe mine unu nu prea ma intereseaza atat timp cat nu interfereaza cu traiectoria mea... si daca chiar vrea sa ne intersectam se intampla in principiu pe riscul lui.... pentru ca pot
del rey Reputație: 3954 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Noiembrie 16, 2016 am fost si eu la domnisoaracorp adolescentin, participativa, privire perversa, a fost o dulceata de fata, s-a implicat maxim, una din favoritele mele - in top 5 experienteiar la banii astia e chilipir! 4
reus Reputație: 33 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 16, 2016 Hedoniuss sa imi bag pl in rasa ta de mincinos ma pis si p zdreanta aia mica
sokrat Reputație: 40 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Noiembrie 16, 2016 Ce ti a patit reus?
reus Reputație: 33 Postat Noiembrie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 16, 2016 Ala vere minte ce a zis
john_sheppard Reputație: -29 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2016 http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/drumul-taberei-te-ai-saturat-de-fite-si-de-poze-false-la-mine-nu-e-cazul-ofer_42360181.html?l=04f998de00225ccaf82ec8bb988b0ef1 Seamana cu pozele?
inspector g Reputație: 864 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 17, 2016 In prima sigur e ea http://data.whicdn.com/images/39164559/large.jpg http://www.stiridecluj.ro/files/images/2a30914d63347b045d771dcf5d36251b.jpg
crunch Reputație: 1141 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:Hell Oras:Hell Autor Postat Noiembrie 17, 2016 http://www.anuntul.ro/anunturi-prestari-servicii/servicii-diverse/drumul-taberei-te-ai-saturat-de-fite-si-de-poze-false-la-mine-nu-e-cazul-ofer_42360181.html?l=04f998de00225ccaf82ec8bb988b0ef1 Seamana cu pozele? Nu.
niconikolas Reputație: 235 Postat Noiembrie 17, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 17, 2016 Sta pescălăii in balcon si scriu recenzii pe ninfomaneðŸŸðŸŸðŸŸ
fkuthe 99 Reputație: 7 Postat Noiembrie 20, 2016 Postat Noiembrie 20, 2016 a mai fost careva? e buna de ceva? cateva poze reale cu dameza unde gasim? mersi
hedoniuss Reputație: 8 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2016 Hedoniuss sa imi bag pl in rasa ta de mincinos ma pis si p zdreanta aia micaduceti va in pula mea de cocalari scepticiam dat un feedback real dar se pare ca sunteti infinit de prosti, ingalati si papagalisau mai bine mergeti sa va futeti mamele asa freudian - sau sa mi lasati contactul si le fut eu in gura iar apoi sa imi povesteasca la fel de freudian cat de dezamagite sunt de baieteii lor fragili si sceptici - care nu au alt talent decat a fi sceptici, neincrezatori nici macar in pula lor micadixit
hedoniuss Reputație: 8 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2016 Sta pescălăii in balcon si scriu recenzii pe ninfomane Hedoniuss sa imi bag pl in rasa ta de mincinos ma pis si p zdreanta aia micaduceti va in pula mea de cocalari scepticiam dat un feedback real dar se pare ca sunteti infinit de prosti, ingalati si papagalisau mai bine mergeti sa va futeti mamele asa freudian - sau sa mi lasati contactul si le fut eu in gura iar apoi sa imi povesteasca la fel de freudian cat de dezamagite sunt de baieteii lor fragili si sceptici - care nu au alt talent decat a fi sceptici, neincrezatori nici macar in pula lor micadixit Hedoniuss sa imi bag pl in rasa ta de mincinos ma pis si p zdreanta aia mica duceti va in pula mea de cocalari sceptici am dat un feedback real dar se pare ca sunteti infinit de prosti, ingalati si papagali sau mai bine mergeti sa va futeti mamele asa freudian - sau sa mi lasati contactul si le fut eu in gura iar apoi sa imi povesteasca la fel de freudian cat de dezamagite sunt de baieteii lor fragili si sceptici - care nu au alt talent decat a fi sceptici, neincrezatori nici macar in pula lor mica dixit
hedoniuss Reputație: 8 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2016 Hedoniuss sa imi bag pl in rasa ta de mincinos ma pis si p zdreanta aia mica Hedoniuss sa imi bag pl in rasa ta de mincinos ma pis si p zdreanta aia micaduceti va in pula mea de cocalari scepticiam dat un feedback real dar se pare ca sunteti infinit de prosti, ingalati si papagalisau mai bine mergeti sa va futeti mamele asa freudian - sau sa mi lasati contactul si le fut eu in gura iar apoi sa imi povesteasca la fel de freudian cat de dezamagite sunt de baieteii lor fragili si sceptici - care nu au alt talent decat a fi sceptici, neincrezatori nici macar in pula lor micadixit Hedoniuss sa imi bag pl in rasa ta de mincinos ma pis si p zdreanta aia mica duceti va in pula mea de cocalari sceptici am dat un feedback real dar se pare ca sunteti infinit de prosti, ingalati si papagali sau mai bine mergeti sa va futeti mamele asa freudian - sau sa mi lasati contactul si le fut eu in gura iar apoi sa imi povesteasca la fel de freudian cat de dezamagite sunt de baieteii lor fragili si sceptici - care nu au alt talent decat a fi sceptici, neincrezatori nici macar in pula lor mica dixit
hedoniuss Reputație: 8 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2016 am fost si eu la domnisoaracorp adolescentin, participativa, privire perversa, a fost o dulceata de fata, s-a implicat maxim, una din favoritele mele - in top 5 experienteiar la banii astia e chilipir! Hedoniuss sa imi bag pl in rasa ta de mincinos ma pis si p zdreanta aia micaduceti va in pula mea de cocalari scepticiam dat un feedback real dar se pare ca sunteti infinit de prosti, ingalati si papagalisau mai bine mergeti sa va futeti mamele asa freudian - sau sa mi lasati contactul si le fut eu in gura iar apoi sa imi povesteasca la fel de freudian cat de dezamagite sunt de baieteii lor fragili si sceptici - care nu au alt talent decat a fi sceptici, neincrezatori nici macar in pula lor micadixit Hedoniuss sa imi bag pl in rasa ta de mincinos ma pis si p zdreanta aia mica duceti va in pula mea de cocalari sceptici am dat un feedback real dar se pare ca sunteti infinit de prosti, ingalati si papagali sau mai bine mergeti sa va futeti mamele asa freudian - sau sa mi lasati contactul si le fut eu in gura iar apoi sa imi povesteasca la fel de freudian cat de dezamagite sunt de baieteii lor fragili si sceptici - care nu au alt talent decat a fi sceptici, neincrezatori nici macar in pula lor mica dixit
hedoniuss Reputație: 8 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2016 mirosi de departe a stii tu ce ... las-o mai moala ca macane!mai ai decat sa urlii ca esti Hedoniuss sa imi bag pl in rasa ta de mincinos ma pis si p zdreanta aia micaduceti va in pula mea de cocalari scepticiam dat un feedback real dar se pare ca sunteti infinit de prosti, ingalati si papagalisau mai bine mergeti sa va futeti mamele asa freudian - sau sa mi lasati contactul si le fut eu in gura iar apoi sa imi povesteasca la fel de freudian cat de dezamagite sunt de baieteii lor fragili si sceptici - care nu au alt talent decat a fi sceptici, neincrezatori nici macar in pula lor micadixit Hedoniuss sa imi bag pl in rasa ta de mincinos ma pis si p zdreanta aia mica duceti va in pula mea de cocalari sceptici am dat un feedback real dar se pare ca sunteti infinit de prosti, ingalati si papagali sau mai bine mergeti sa va futeti mamele asa freudian - sau sa mi lasati contactul si le fut eu in gura iar apoi sa imi povesteasca la fel de freudian cat de dezamagite sunt de baieteii lor fragili si sceptici - care nu au alt talent decat a fi sceptici, neincrezatori nici macar in pula lor mica dixit
johnybegood Reputație: 831 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2016 Hey. Va zic eu realitatea. Am încercat ieri sa merg la ea. Nu este cea din poze. Este o țigăncușa oarecum drăguța. Dar eu fiind contra nu am stat. Arată oarecum OK. Nu e rea. Dar este de etnie. Mai era o Balena Ucigașă înăuntru. Asta e adevarul. 1
easyriderbucuresti Reputație: 148 Postat Noiembrie 28, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 28, 2016 Multumim johnnybegood
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum