picon Reputație: 1046 Postat Martie 15, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Martie 15, 2017 Nea' Picoane, arunca niște sfaturi către băieții astia ca se cearta de ceva vreme.....Și aici pe forum se cearta doar Dorel cu nea'Picon.E primăvară, pufăie hormonii... Csf? Ncsf! 2
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Martie 23, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Martie 23, 2017 Multumesc! 1
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Martie 23, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Martie 23, 2017 Scuze luat .😘 1
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Martie 23, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Martie 23, 2017 😘 1
carot123 Reputație: 44 Postat Martie 23, 2017 Oras:buc Oras:buc Postat Martie 23, 2017 Nimeni nu a inteles ce vrea colegul. Ba o ameninta ca ii scrie numele.. ba ca nu vrea sa o.. In fine fiecare e liber sa faca ce vrea.Daca vrea sa se amestece.. e alegerea lui.
lexmarky Reputație: -273 Postat Martie 31, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 31, 2017 Am trecut acum vreo 2 saptamani pe la Flory,contact prin whatsapp,locatia pe langa metrou Aparatori Patriei,o garsionera intunecata,baia este curata si cu destule geluri,muzica ambientala,fata foarte primitoare si pupaciosa,te serveste cu apa sau suc si te face sa te simti bine inca de la prima intalnire.Fata este putin mai plinuta,dar la dieta dupa spusele ei,cu niste ochi superbi si sani mari.Dupa dusul facut de mine am fost poftit in pat,intins pe burta a inceput sa imi faca un masaj rar intalnit de mine,cu pupaturi peste tot spatele,pana la degete,uns cu ulei a luat fiecare parte la purificat,se vede ca ii place sa faca masaj,dupa am fost intors pe spate a inceput sa suga pula,soft si dupa mai hard,pana am ejaculat in gura ei.Dupa o mica pauza de hidratate si dus din partea mea,am inceput actul 2 cu un oral de sculare al puli,am montat prezervativul(trebuie sa aveti la voi ea nu are) iar Flory s-a pus in pozitia misionar facandu-ma atent ca ea musca din perna,cand face sex,intradevar dupa ce am bagat pula in pizda a inceput sa muste de placere din perna,sa tipe de placere,am pompat bine in ea,ii placea la nebunie,dupa cateva minute a avut orgasm,tremura toata de placere iar eu am ejaculat victorios dupa. Note: Locatie:7,5Oral:8Normal:9Masaj:9,5 Tarif 100 ron/ora Recomandare: DA la bani astia sa ai parte de masaj,oral si normal nu cred ca gasim 7 10
saturday.night Reputație: 750 Postat Aprilie 1, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 1, 2017 Floarea Florentinei Ochii tai incet descos,Gura ta arde cu fum..Si tot zambetul de-acas’Nu il risipesti in drum. Am ajuns la Flory miercuri, cu programare de marti, dupa o idee de luni.. escapadele mele s-au rarit, dar urmaresc gusturi din ce in ce mai diverse.. o fi avand el Picasso perioada albastra, eu am perioada cu tipe plinute.. mi-a atras atentia FK-ul sustinut din relatarile baietilor. Ma descopar la ceas de dupa amiaza pe la Aparatorii Patriei cu ea in telefon ghidandu-ma spre usa ei. Intri in cladire, te asteapta in usa.. si ochii mari, pentru ca atunci se si vede mare lucru.. in rest geamuri acoperite, si un stroboscop!! Muzica cam neinspirata dupa gustul meu.. dar macar nu-s manele. Conditii peste medie, apa sau suc la serviciu, prosoape si lenjerie ok, dus si asezat pentru masaj.. Intre timp a scapat de pantaloni si bluza, ramanand intr-un corset si ciorapei negri. Chiar si asa prin lumina difuza si agitata se disting formele care pentru amatorii de voluptoase sunt la mare cautare.. parul negru si lung, fata comuna, sani mari, coapse mari, ceva burtica.. tonusul e totusi de invidiat avand in vedere formele( e teapana cum ar spune unii..) Incepe un masaj placut cu ceva inovatii pentru mine.. Nu intru in detalii, dar va asigur ca va vor placea.. a urmat un oral bun cu de toate, sanii ei fiind un ajutor de nadejdie.. misionar, umeri craci, lady on top, doggy etc.. am intors-o pe toate partile.. am terminat cu un oral muncit si CIM.. per total mai bine de o ora de intins muschii.. Este o prezenta volubila si o pupacioasa cum spun colegii.. dar mai are de lucru la jocul de scena.. pe mine nu m-a convis.. dar e posibil in ultima vreme sa fiu mai pretentios la amanuntul acesta.. de asemenea, nu mi-a placut lipsa de lubrifiere.. poate spun prostii, dar am mai vazut asta si la alte fete, e posibil sa folosesca ceva sa fie mai stramte si in acelasi timp sa fie cu rol de absorbant pentru lubrifierea naturala, lipsa de stimulare, etc.. pentru a grabi ejacularea. Repet e doar o supozitie, se poate sa ma insel. Per total mie mi-a placut, e genul mai amator.. Dar e loc de mult mai bine.. Avand in vedere ca e 100 de credite ora.. raportul calitate pret, eu spun ca este mult supraunitar (adica “must visit” pentru amatori). Cu voia voastra, voi da un 9 pe linie, intarind concluzia ca este doar pentru amatorii genului.Multumesc Flory! 6
otelo Reputație: 55 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 2, 2017 Ceva poze cu domnisoara?!
shark864 Reputație: 4021 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Aprilie 2, 2017 Petrisor nidecum invata sa scri si pe urma stam de vorba.Si referitor la ce a scris micutu are dreptate nu e treaba mea da ma gandesc la barbasu ca e prieten-ul meu si nu e normal ce ii face si apropo nu vreau sa o "fut" nici gratis nici cu baniVai de mine cine vorbește de scris!14 greșeli într-un text de 52 de cuvinte! 1
shark864 Reputație: 4021 Postat Aprilie 2, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Postat Aprilie 2, 2017 Floarea Florentinei Ochii tai incet descos,Gura ta arde cu fum..Si tot zambetul de-acas’Nu il risipesti in drum. Am ajuns la Flory miercuri, cu programare de marti, dupa o idee de luni.. escapadele mele s-au rarit, dar urmaresc gusturi din ce in ce mai diverse.. o fi avand el Picasso perioada albastra, eu am perioada cu tipe plinute.. mi-a atras atentia FK-ul sustinut din relatarile baietilor. Ma descopar la ceas de dupa amiaza pe la Aparatorii Patriei cu ea in telefon ghidandu-ma spre usa ei. Intri in cladire, te asteapta in usa.. si ochii mari, pentru ca atunci se si vede mare lucru.. in rest geamuri acoperite, si un stroboscop!! Muzica cam neinspirata dupa gustul meu.. dar macar nu-s manele. Conditii peste medie, apa sau suc la serviciu, prosoape si lenjerie ok, dus si asezat pentru masaj.. Intre timp a scapat de pantaloni si bluza, ramanand intr-un corset si ciorapei negri. Chiar si asa prin lumina difuza si agitata se disting formele care pentru amatorii de voluptoase sunt la mare cautare.. parul negru si lung, fata comuna, sani mari, coapse mari, ceva burtica.. tonusul e totusi de invidiat avand in vedere formele( e teapana cum ar spune unii..) Incepe un masaj placut cu ceva inovatii pentru mine.. Nu intru in detalii, dar va asigur ca va vor placea.. a urmat un oral bun cu de toate, sanii ei fiind un ajutor de nadejdie.. misionar, umeri craci, lady on top, doggy etc.. am intors-o pe toate partile.. am terminat cu un oral muncit si CIM.. per total mai bine de o ora de intins muschii.. Este o prezenta volubila si o pupacioasa cum spun colegii.. dar mai are de lucru la jocul de scena.. pe mine nu m-a convis.. dar e posibil in ultima vreme sa fiu mai pretentios la amanuntul acesta.. de asemenea, nu mi-a placut lipsa de lubrifiere.. poate spun prostii, dar am mai vazut asta si la alte fete, e posibil sa folosesca ceva sa fie mai stramte si in acelasi timp sa fie cu rol de absorbant pentru lubrifierea naturala, lipsa de stimulare, etc.. pentru a grabi ejacularea. Repet e doar o supozitie, se poate sa ma insel. Per total mie mi-a placut, e genul mai amator.. Dar e loc de mult mai bine.. Avand in vedere ca e 100 de credite ora.. raportul calitate pret, eu spun ca este mult supraunitar (adica “must visit” pentru amatori). Cu voia voastra, voi da un 9 pe linie, intarind concluzia ca este doar pentru amatorii genului.Multumesc Flory! O recenzie care mă pune pe gânduri!Rele!La adrea lui Flory!În sensul că trebuie să merg să ne "masăm" reciproc! 1
hankooc Reputație: 128 Postat Aprilie 6, 2017 Postat Aprilie 6, 2017 Eeee.....Floricica! Și aici nu este vorba de (dansatoarea) ci de Floricica din Berceini.Intr-un final,după aproximativ o săptămână reușesc și eu sa prind o portiță...libera la BBW-ul din berceni.Programarea eu am obținut-o pe whatapp, pentru ca telefonic nu prea reușești sa o prinzi dat fiind faptul ca își respecta foarte mult clientul și nu răspunde la telefon când este în compania cuiva.Am fixat ora întâlnirii. ..ora la care eu am întârziat cca.10 min din cauza pasajului de la piață sudului.Ajuns la adresa...parcat și sunat. Cu ajutorul ei am ajuns și la locul cu pricina.....Mă ghida la telefon...garsoniera la parterul unei vile.Locația o pot nota cu 8/10 datorita întunericului. Am pășit pragul cu curaj...gasind-o pe domnișoară care mă aștepta cu brațele deschise pentru a mă imbrația și a face cunoștință.După 5 minute de socializare am ales sa merg la un dus de împrospătare chiar dacă veneam de acasă și eram dusat și parfumat...umane sa merg la o întâlnire dupa.Am mers la baie unde este cabina de dus și ceva geluri eu aici as nota cu 8/10 sunt lipsuri dar nu vreau sa fiu cârcotaș. ...Nici la hotel de 4 stele nu găsești apa de gura...Sau poate nu era la locul ei.Merg în camera....Unde mă aștepta pregătită să îmi ofere un masaj de relaxare, masaj pe care eu îl notez cu 10/10 Poate pentru voi este mult....Dar eu nu am avut parte de un masaj mai bun....masaj efectuat corect din cap pana la vârful degetelor de la picioare.Am avut parte și de un masaj special...l-am numit eu pe care va las sa-l descoperiți voi. Nu știu dacă îl oferă la toată lumea.Întors cu fata în sus....mi-a oferit un oral unde am avut parte de câte puțin din fiecare....Fără a exagera cu ceva...fix ca la shaorma cu de toate.Aici notez cu 9,5/10Am finalizat CIM.....curatat zona bine...Și rămași încă 5 minute îmbrățișați pentru socializare diverse...sincer as mai fi rămas. ...Dar pentru ca nu vreau sa încurc confrații futaciosi....Și nici lui Flori nu-i face plăcere sa se suprapună cu programările am sărit în haine sa aibe' 10 min la dispoziție sa se reîmprospăteze și ia.Am lăsat cadoul pe măsuță dîn camera...ne-am îmbrățișat pupat și am fugit....Dar am rămas cu gândul la gogoșica ei ca a rămas nepedepsita....Din vina mea (am intarziat)Sincer o experiență OK. Dacă va plac fetele slim..Nu mergeți. Dacă va plac BMW-urile și BBW-urile sunteți de'ai mei.... 2
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Aprilie 6, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Aprilie 6, 2017 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 Ultima moda printre pitipoance :Ca buzele sa para si mai mari , isi fac operatie de micsorare de cap.
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Aprilie 7, 2017 Ultima moda printre pitipoance :Ca buzele sa para si mai mari , isi fac operatie de micsorare de cap.gelule nu incerca sa mergi la fata ca vei fii lovit de toate ghinioanele posibile! Chiar intr-o masura mai mare decat ce ai patit pana acum.
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 @ Vei fi lovit , una la mina.Iar in al doilea rind nu imi aduc aminte sa fi avut dispute...Oricum ieri am ajuns la alta simpatie a mea care mi-a oferit ce am dorit.Spor la recenzii ! 2 1
micutul112 Reputație: 5 Postat Aprilie 7, 2017 Postat Aprilie 7, 2017 pentru un sarut tasteaza 1, pentru o imbratisare tasteaza 2, pentru o noapte de neuitat tasteaza 3, iar pentru toate astea.. tasteaza numarul meu.
p_morris Reputație: 1076 Postat Aprilie 7, 2017 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 7, 2017 Salutare stimabililor.Dupa 2 saptamani de incercari nereusite...mi-a suras norocul fratilooor!Am reusit sa ma programez la Flory. Si bine am facut.Scurt si la obiect relatez urmatoarele:Cu siguranta nu este placul celor care prefera ceva mai slim. Bbw veritabil.Programare pe whatsapp respectata de ambele parti.Locatia - 9/10- curat,aerisit,baia ok cu geluri de dus,proasoape curate.Flory - 10/10-cu foooooooooarte mult bun simt,pupacioasa,lipicioasa,plina de energie,foarte comunicativa. Niste sani minunati de care am profitat din plin.Masaj - 9/10-un masaj cu adevarat relaxant,fata stie ce face nu doar sa te mangaie aiurea.Masaj special - 100/10-e,aici e surpriza fratilor,daca aveti parte de masajul special oferit de aceasta minunata faptura. Cu de toate!Oral - 10/10-deep,atentie vecinatatilor,cim.Halatul - 100 ronDe recomandat si de revenit cu siguranta 3
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Aprilie 8, 2017 ♕♖ 2
cosmin1989 Reputație: 56 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:Bucuresti/ Cluj Oras:Bucuresti/ Cluj Postat Aprilie 8, 2017 ♕♖dc nu renunti la corset? iti este rusine cu fizicul tau? stai linistita ca nu esti singura care are mai multe kg
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Aprilie 8, 2017 ☺ 2
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Aprilie 8, 2017 ☺ 3
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Aprilie 8, 2017 Un sfat bun 2
dobre daniel Reputație: -426 Postat Aprilie 8, 2017 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Aprilie 8, 2017 E primăvară, pufăie hormonii... Csf? Ncsf!E primăvară ,îți colcăie prostia în cap. ..Csf ? Ncsf !
carmen2017 Reputație: 4708 Postat Aprilie 9, 2017 Oras:Apărătorii Patriei Oras:Apărătorii Patriei Postat Aprilie 9, 2017 La multi ani!😘 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum