fasole si virgule Reputație: -427 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:nu spun Oras:nu spun Postat Noiembrie 23, 2016 O seară magică, vă doresc! Nu mai folosi virgule deloc, ca oricum nu le nimeresti niciodata! 1 4
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Noiembrie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Noiembrie 23, 2016 Am vorbit cu @dan_y în privat și urmează să ne întâlnim poate chiar în seara asta. El a propus locul, eu ora. Aștept răspunsul lui. Sper să aibă mâncare bună acolo.O seară magică, vă doresc!Normal ar fi sa facă cinste, pt. ca el te-a invitat.Nu fii timid, comanda lobster... 4
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 23, 2016 Ce e amuzant. Picon, tot timpul, pus la zid, cere ajutorul "comunitatii". La o adica, in afara de maxim 5 useri, care oricum sunt si ei stanjeniti de faptul ca mosneagul le fura replicile si stiu ei prea bine ca nu-l prinde atitudinea de smardoi, eu vad o gramada de useri, care il cam iau la perpulis pe amarât.
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 23, 2016 Normal ar fi sa facă cinste, pt. ca el te-a invitat.Nu fii timid, comanda lobster...Nu fi. Sanchi, pune mana pe carte.
deliapisii Reputație: 127290 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 23, 2016 Sanchi, ești geloasă pe circul de aici !Jur ca nu .. citeam pur si simplu , si am vrut sa dau plus si am dat minus 7 1
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 23, 2016 Dau o sticla de picon, adevarat picon, cui il executa pe picon.Dar, repet, sunt un adversar inversunat al violentei.Eu mereu mi-am dominat adversarii prin puterea cuvântului.Ce faci tu, mă, damblagiule? Domini? Unde morții lu' mama lu' Căcău s-a pomenit așa ceva? 4 2
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 23, 2016 Ce faci tu, mă, damblagiule? Domini? Unde morții lu' mama lu' Căcău s-a pomenit așa ceva?....Cam tarziu sa te scot in parc.Iar taica-to, picon, e ocupat. Nu am timp de tine.
tk2xxx Reputație: -531 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 23, 2016 Cine il cunoaste pe picon sau poate sa imi ofere cateva informatii sa dea un mesaj privat va rog frumos!!!!! Poate ma razbuni si pe mine , ca mi - a pus poza pe forum Dl. picon -_-''+ ca daca faceam recenzie care nu i convenea ma urmarea pe toate forumurile (ca i am dat 8 protejatei lui Rebeca(sau cum plm o cheama ) si colegei ei Alina ) Are noroc ca eu sunt fricos de fire si ca nu mi place violenta ca altfel daca era altul in locul meu de mult ii scotea un ochi 3 4
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 23, 2016 Ce faci tu, mă, damblagiule? Domini? Unde morții lu' mama lu' Căcău s-a pomenit așa ceva?În mintea lui bolnavă.On- topic: aștept ... Dar se pare că lucrurile sunt clare. 4 2
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 23, 2016 ....Cam tarziu sa te scot in parc.Iar taica-to, picon, e ocupat.Nu am timp de tine.Ai dreptate. E cam frig. Da' muie pot să-ți dau oriunde. 2 2
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Postat Noiembrie 23, 2016 Așteptăm recenzia.După întâlnire 3 2
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 23, 2016 Poate ma razbuni si pe mine , ca mi - a pus poza pe forum Dl. picon -_-''O să comand comand niște Kobe și un Chateauneuf du Pape. Nu e totuși ceva exagerat de scump și vorba lui Machu, el m-a invitat. 6 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 23, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 23, 2016 Dau o sticla de picon, adevarat picon, cui il executa pe picon.Dar, repet, sunt un adversar inversunat al violentei.Eu mereu mi-am dominat adversarii prin puterea cuvântului.Si dupa ce i-ai dominat te-ai trezit din somn. Ud. In pantaloni. Pulica, ti-ai gasit lopatica pentru nisip? 4
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 23, 2016 A trecut mai mult de o oră de la conversația avută cu el și nu am primit niciun răspuns, deși a fost logat. Nu o să stau să aștept, așa că va trebui să amânăm. Îi mai dau o șansă.
tk2xxx Reputație: -531 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 23, 2016 Am vorbit cu @dan_y în privat și urmează să ne întâlnim poate chiar în seara asta. El a propus locul, eu ora. Aștept răspunsul lui. Sper să aibă mâncare bună acolo.O seară magică, vă doresc!Sa va luati prezervative *Glumesc* 3 4
tk2xxx Reputație: -531 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 23, 2016 Am vorbit cu @dan_y în privat și urmează să ne întâlnim poate chiar în seara asta. El a propus locul, eu ora. Aștept răspunsul lui. Sper să aibă mâncare bună acolo.O seară magică, vă doresc!Presimt ca asta va fi inceputul unei prietenii frumoase ! 3 4
mariusdanger Reputație: 1470 Postat Noiembrie 23, 2016 Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Telefon: [email protected] Oras:de gestiune Postat Noiembrie 23, 2016 A trecut mai mult de o oră de la conversația avută cu el și nu am primit niciun răspuns, deși a fost logat. Nu o să stau să aștept, așa că va trebui să amânăm. Îi mai dau o șansă.Dacă tot ți-a dat tzeapa, măcar spune-ne și noua la ce restaurant te-a invitat? 1
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 23, 2016 Dacă tot ți-a dat tzeapa, măcar spune-ne și noua la ce restaurant te-a invitat?La doi cârnați. 2
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 23, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 23, 2016 La doi cârnați.Afumati? De bautura zic. 2
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 23, 2016 Asadar.Picon face pe viteazul, desi este clar ca lumina zilei, ca omul e un balalache.Utilizator_copou il invita sa-si pun in practica vorbele. Subit, picon are alte treburi si pleaca din Bucuresti. Acum.Alt individ.Acelasi smardoi, picon, care, sententios, cica "mai da o sansa", asta dupa 1 ora. Intre timp, cânele si varu' de la tara schelalaie.
miky77 Reputație: -1394 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat Noiembrie 23, 2016 Sanchi, ești geloasă pe circul de aici !sigur , a zis ca al ei este apa paie si bataie pe langa acesta 5 15
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 23, 2016 sigur , a zis ca al ei este apa paie si bataie pe langa acesta eu am intrat aici doar ca sa il intreb pe miky daca imi ia o inghetataatat vreau. si poate niste fursecuri. mi-iei? 3
raffaello Reputație: -6838 Postat Noiembrie 23, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Noiembrie 23, 2016 sigur , a zis ca al ei este apa paie si bataie pe langa acesta Mai ales ca a prins si kinuitu' nitel wifiu! 3
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 23, 2016 Sa fie hecatomba.
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 23, 2016 Asadar.Picon face pe viteazul, desi este clar ca lumina zilei, ca omul e un balalache.Utilizator_copou il invita sa-si pun in practica vorbele. Subit, picon are alte treburi si pleaca din Bucuresti.Acum.Alt individ.Acelasi smardoi, picon, care, sententios, cica "mai da o sansa", asta dupa 1 ora.Intre timp, cânele si varu' de la tara schelalaie.Nu-i destul că zici de mă-ta că schelălăie, îl bagi în discuție și pe văr-tu de la țară... Ce țopârlan bășit ești!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum