machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 23, 2016 House of Cards este o varianta americanizata, dar foarte reușita, a Borgen, serialul danez, pe care eu l-am vizionat in 2003, când tu inca nu erai pechinez.Ce jucarie si ce reușesti?Adica eu scriu aici in doru' lelii, iar tu te strufoci sa-mi strici jucaria.Daca postam serios, erai deja internat la psihiatrie.Așa se numește: postat în doru' lelii? Cred că intră mai degrabă la capitolul "obsesia lu' mișkin și a celorlalți 49 de trepanați". 10.000 de postări. În doru' lelii, așa-i... 1 2
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 23, 2016 Pacat.Aveam niste replici bune pentru necrologul lui picon. Cica "mai da o sansa".... stiu ca am zis ca tac,dar nu ma pot abtine si reprima,ei bine, sa imi mearga gura mult si fara rost. m-am tacanit asa deodata cred.nu-mi faci mie unul? mereu mi-am dorit un necrolog inainte sa crap ca sa vada si oq meu ce si cumdaca crap nu mai pot sa il vad si mi se pare nedrept si chiar inutilgata te las in pace ,dar ia in calcul sa imi compui unul pe viitor
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 23, 2016 Așa se numește: postat în doru' lelii? Cred că intră mai degrabă la capitolul "obsesia lu' mișkin și a celorlalți 49 de trepanați". 10.000 de postări. În doru' lelii, așa-i...Am postat pe alt topic.Fuguța repede!
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Noiembrie 23, 2016 Ce faci tu, mă, damblagiule? Domini? Unde morții lu' mama lu' Căcău s-a pomenit așa ceva?Baga-si-ar picon pula-i zabarcita in sufletul ma-tii, ba poponarule. Ia spune, ba cacat cu ochi, cam cat de periculos crezi ca esti tu in realitate? 1
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 23, 2016 Baga-si-ar picon pula-i zabarcita in sufletul ma-tii, ba poponarule. Ia spune, ba cacat cu ochi, cam cat de periculos crezi ca esti tu in realitate?Când? Când o fut pe mă-ta, spre exemplu? Foarte periculos.
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 23, 2016 Mos Picon nu te mai umfla in pene ca amândoi ati mers la cacealma,Dany a încercat sa te intimideze sperând ca faci pipi pe tine,iar tu cutra bătrâna ai plusat invitându-l pe interval.Niciunul nu aveți sânge in instalație,asa ca lăsați teatrul asta ieftin.Dany s-a înjosit in fata ta rugându-te frumos sa-l lași in pace,iar tu ai profitat de slăbiciunea lui pentru a te da mare cocoșel in fata noastră.Martalogule lasă-l in pula mea in pace dacă te-a rugat frumos,Asta însramnă să fii mafiot! Culmea e că aveam timp în seara asta, la propunerea lui. Eu nu am ,mers la cacealma - nu joc poker. Iar culmea nesimțirii este ca tu, care hărțuiești la greu niște fete, să faci apel la ... lăsat în pace!Martalogule! 4 2
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 23, 2016 Asta însramnă să fii mafiot! Culmea e că aveam timp în seara asta, la propunerea lui. Eu nu am ,mers la cacealma - nu joc poker. Iar culmea nesimțirii este ca tu, care hărțuiești la greu niște fete, să faci apel la ... lăsat în pace!Martalogule!tu ce papadie mi-iei sa ma simt rasfata?
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Noiembrie 23, 2016 Când? Când o fut pe mă-ta, spre exemplu? Foarte periculos.Tu sa futi ceva, poponarule? Singura ta activitate sexuala e sa-ti faci cate-o laba pe pozele lui picon sau raffaello. Ia zi, ba coite, ai avea curaj sa-mi toate chestiile astea si fata in fata? Sau vitejia ta se opreste in fata monitorului, unde-ti petreci probabil 90% din timpul in care nu dormi. 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 23, 2016 tu ce papadie mi-iei sa ma simt rasfata?Trufe de ciocolata. E bine? 3 2
saffron pnk Reputație: 389 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:.... Oras:.... Postat Noiembrie 23, 2016 Trufe de ciocolata. E bine? like. sa mi-iei mai multe sa contruiesc o mini piramida din ele si sa le manc de la varf la baza
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 23, 2016 Tu sa futi ceva, poponarule? Singura ta activitate sexuala e sa-ti faci cate-o laba pe pozele lui picon sau raffaello. Ia zi, ba coite, ai avea curaj sa-mi toate chestiile astea si fata in fata? Sau vitejia ta se opreste in fata monitorului, unde-ti petreci probabil 90% din timpul in care nu dormi.Am curaj să ți le zic și-n spate. Nu văd sensul, însă. O fi așa greu să găsesc un imbecil pe care să mă piș și-n direct, și-n reluare? Beși, dă-te dreaq dă căzătură! 1 2
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Noiembrie 23, 2016 Am curaj să ți le zic și-n spate. Nu văd sensul, însă. O fi așa greu să găsesc un imbecil pe care să mă piș și-n direct, și-n reluare? Beși, dă-te dreaq dă căzătură! Hai, bre poponarule, nu fi un picon.Arata ca ai coaie si in realitate, nu doar aici unde injuri non-stop femei si barbati pitit dupa monitor.Sau esti doar un cacat cu ochi tare-n clanta, pisa-s-ar picon in sufletul retardatei de ma-ta. 1
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 23, 2016 Cronica unei fugi anuntate. Dupa cum era de asteptat, iar a capotat picon.Si s-a intors la smardoiala de zi cu zi, sanchi, din spatele monitorului. Asta inseamna sa fii picon! Dixit.
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 23, 2016 Am curaj să ți le zic și-n spate. Nu văd sensul, însă. O fi așa greu să găsesc un imbecil pe care să mă piș și-n direct, și-n reluare? Beși, dă-te dreaq dă căzătură! Hai, bre poponarule, nu fi un picon.Arata ca ai coaie si in realitate, nu doar aici unde injuri non-stop femei si barbati pitit dupa monitor.Sau esti doar un cacat cu ochi tare-n clanta, pisa-s-ar picon in sufletul retardatei de ma-ta.Tu ce pula mea vrei, mă? 4 2
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Noiembrie 23, 2016 Tu ce pula mea vrei, mă? Sa-ti bagi pula sfrijita in mama machucambului. 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 23, 2016 Sa-ti bagi pula sfrijita in mama machucambului.Mai bine ți-ai băga tu puța în blender, că oricum, se pare că de pișat, te piși pe gură! 4 1
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 23, 2016 Asta însramnă să fii mafiot! Culmea e că aveam timp în seara asta, la propunerea lui. Eu nu am ,mers la cacealma - nu joc poker. Iar culmea nesimțirii este ca tu, care hărțuiești la greu niște fete, să faci apel la ... lăsat în pace!Martalogule!Mos Tăgârța,ai jucat inteligent o cacealma,dar nu uita ca ai avut un adversar slăbuț rău.PS.Fetele de care fac mișto pot sa isi ceara scuze si sigur le las in pace,nus' animal ca tine. 1
being miskin Reputație: 14 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Noiembrie 23, 2016 Urât vocabular pe aici.Cred ca sunt singurul care nu injura.
piticu2016 Reputație: 222 Postat Noiembrie 23, 2016 Postat Noiembrie 23, 2016 Mos Tăgârța,ai jucat inteligent o cacealma,dar nu uita ca ai avut un adversar slăbuț rău.PS.Fetele de care fac mișto pot sa isi ceara scuze si sigur le las in pace,nus' animal ca tine.Betty,v-a face prima acest lucru
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 23, 2016 Mos Tăgârța,ai jucat inteligent o cacealma,dar nu uita ca ai avut un adversar slăbuț rău.PS.Fetele de care fac mișto pot sa isi ceara scuze si sigur le las in pace,nus' animal ca tine.Pulete, stai pe coițele tale, că ești varză! Ne e vina mea că e slăbuț, nu e vina mea că a căutat-o. Am încercat așa cum fac de obicei, să îl calmez dar ... P.S. moralistule...
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Noiembrie 23, 2016 Mai bine ți-ai băga tu puța în blender, că oricum, se pare că de pișat, te piși pe gură! Ba proiectantul pulii, iarasi te legi de mine, chiar asa prost esti si ai uitat cum s-a terminat ultima ta 'aroganta'? 1
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Noiembrie 23, 2016 Ba proiectantul pulii, iarasi te legi de mine, chiar asa prost esti si ai uitat cum s-a terminat ultima ta 'aroganta'? Băi prostul pulii, cine s-a legat de cine? Cine a început bă, sclerozatule? Când mai vii prin București?
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Noiembrie 23, 2016 Betty,v-a face prima acest lucruMax. 2-3 saptamani. 2
utilizator_copou Reputație: -488 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Locatie Oras:Locatie Postat Noiembrie 23, 2016 Băi prostul pulii, cine s-a legat de cine? Cine a început bă, sclerozatule? Când mai vii prin București? V, mai furi oamenii la proiectele tale de cacat?Dupa ce ca esti prost-bata, mai esti si sarlatan. De ce te fute pe tine grija cand mai vin in Bucuresti? 1 1
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 23, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Noiembrie 23, 2016 Urât vocabular pe aici.Cred ca sunt singurul care nu injura.Da, bă, da' ideile e profunde.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum