Sari la conținut

cine il stie pe picon sa dea un semn

dan_y

Postări Recomandate

• Oras:Burkina Faso
  • Oras:Burkina Faso
Postat

Raffaello si LauraMachucamba, pechinezoaicele de cariera defensiva.

Imi iau la puricat fiecare postare.

Nici macar Messi in meciul cu City de acum 2 ani de pe Etihad Stadium, parca, nu a mai umilit o echipa in halul asta.

Cum i-a trecut mingea printre picioare lui Milner.

Madre mia...Oleeeeeeeheeehehe :)

• Oras:EU
  • Oras:EU
Postat

Cine-l stie pe Raffaello, sa-i zica ca si altii au fost parasiti de muiere.

De exemplu, picon.

Nevasta lui Raffaelloe nu l-a parasit, doar s-a futut cu altii pe la spatele lui.

Iar acesta, pentru a se razbuna si a-si remedia orgoliul de mascul feroce, a inceput sa mearga la curve. Pentru ca, evident, nici o fata l-ar fute fara bani.

• Minus 4
  • Oras:Ucea
Postat

Raffaello si LauraMachucamba, pechinezoaicele de cariera defensiva.

Imi iau la puricat fiecare postare.

Nici macar Messi in meciul cu City de acum 2 ani de pe Etihad Stadium, parca, nu a mai umilit o echipa in halul asta.

Cum i-a trecut mingea printre picioare lui Milner.

Madre mia...Oleeeeeeeheeehehe :)

Domini paicea, merge treaba? Bănele?

Și ciorile se visează vulturi. Auzi, Messi...

• Like 2
  • Minus 2
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Buna dimineata.Ce dracu e cu tine, bre?

Buna dimineata Coite,

Azi n-am timp de tine. La cat esti de frustrat te las sa visezi frumos in continuare.

Insa este extrem de interesanta coincidenta prin care odata cu tine apar si clonatii care te acompaniaza. Tu esti dobitocul suprem, insa ei sunt retardatii slinosi din suita ta.

• Like 3
Postat

Nevasta lui Raffaelloe nu l-a parasit, doar s-a futut cu altii pe la spatele lui.

Iar acesta, pentru a se razbuna si a-si remedia orgoliul de mascul feroce, a inceput sa mearga la curve. Pentru ca, evident, nici o fata l-ar fute fara bani.

"Curajosule", tu care mai esti? Dupa ce-ai avut revelatia acestor informatii te-ai cacat pe tine de fericire?  :laugh2

• Like 3
  • Oras:Neverland
  • Oras:Neverland
Postat

ii recomand initiatorului topicului sa il ierte pe acest batranel sinistru. forumul asta e viata lui. daca nu isi ia muie pe aici in fiecare zi moare de inima rea. Iarta-l, e doar o epava virtuala pe un forum.

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Unora le place să înghită. Vedeți să nu vă stea în gât!

• Oras:the buleni
  • Oras:the buleni
Postat

Băi, te doare mintea pur și simplu. Cum îs unii pe aici, se agită, se strofoacă, apoi se invită la dueluri ca să-și ucidă frustrarea jegoasă înjurându-l în față de adversar, ba chiar altoindu-l.

Bă, voi sunteți normali?! Și încă ceva: cum mama dracului supraviețuiți, mă, cu astfel de apucături, în concret, cum vă asigurați pâinea de pe masă?!

Că io-s plin de perplexitate.

Nu numai ca supravietuiesc, dar se di reproduc. Ain't natural selection a bitch? :)

Ca sa parafrazez un ghidus de pe la noi: daca nu e paine, primesc cozonac ;)

• Like 5
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

ce de prosti si ratati si imbecili...

doamne sfinte...

bai Dane, il stiu io ma, ce vrei sa stii?

face fasole buna? face!

e om de treaba?e!

fute in gura prostii? ii fute!

ce mai vrei sa stii?

zi plublic si RAndu raspunde

te duc la el acasa?vrei?ce-i faci?

E om de treaba?! Fute in gura prostii?!

Te-a incalzit "protectia" lui?

Unde a fost omul "de treaba" cei peste 2 ani de atacuri in ce ma priveste?! Pentru simplul fapt ca NU tin capul aplecat la comanda!

Unde era acel "domn" cand userul Picon folosea expresii "curve"?!

Aparent se da un "domn" uneori sa impuna un comportament, in sinea lui e imputit de stricat.

Ti s-a parut doar ca el respecta pe cineva.

Sa-ti spun eu cate belele a facut unor fete?  :no2

Nu mai deschideti topicuri despre Picon ca-mi vine sa-i dau in rinichi sa implore dupa aer!!! (nu lasa nici semne!  :laugh2 )

Postat

Ba , ce-am observat eu , pe net , e ca in trafic , toata lumea e tare in gura...toti se cred cel putin Conor Mcgregor , pana te dai jos la ei  si-i auzi " pai ce facem domne' , ne batem ? " , stati cuminti baieti..in cazu in care ati uitat , bataia doare ;) 

• Like 9
Postat

Ba , ce-am observat eu , pe net , e ca in trafic , toata lumea e tare in gura...toti se cred cel putin Conor Mcgregor , pana te dai jos la ei  si-i auzi " pai ce facem domne' , ne batem ? " , stati cuminti baieti..in cazu in care ati uitat , bataia doare ;)

Mi-as bate joc de corpul tau!  :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:forum
  • Oras:forum
Postat

cine-i Conor asta?

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

Haideti, oameni buni, voi chiar ati luat-o de buna? Cel mai probabil a fost o inscenare cu un cont clona scos de la naftalina, prin care s-a incercat repararea imaginii cuiva si transmiterea unui mesaj.:)

• Oras:București
  • Oras:București
Postat

Nu si a putut scoate Picon morcovul din cur si d aia nu a mai avut loc intalnirea :) :)

Bosorogul trage basinile acum pe gura,dupa ce ca mananca kkt pe aici zi de zi

D aia si spun fetele ca i miroase gura :) :)

Postat

pisicuts a zis: Sa fie trafic! Si trafic a fost... :)

Mai are momente cand se gandeste la trafic, dar e om, cu slabiciuni ca noi toti.

Au fost useri care i-au intrat sub piele, nu de cea mai buna speta, dar nici el nu e.

Pacat ca forumul este condus de un om cu prea multe slabiciuni, noroc ca el a aparut.

Apoi iar pacat. Sa fie norcul prostului?

Pisi, ia ca o critica constructiva, chiar imi pare rau ca spatiul asta care imi facea ziua mai frumoasa a devenit ce e acum... 

• Minus 4
Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

E om de treaba?! Fute in gura prostii?!

Te-a incalzit "protectia" lui?

Unde a fost omul "de treaba" cei peste 2 ani de atacuri in ce ma priveste?! Pentru simplul fapt ca NU tin capul aplecat la comanda!

Unde era acel "domn" cand userul Picon folosea expresii "curve"?!

Aparent se da un "domn" uneori sa impuna un comportament, in sinea lui e imputit de stricat.

Ti s-a parut doar ca el respecta pe cineva.

Sa-ti spun eu cate belele a facut unor fete?  :no2

Nu mai deschideti topicuri despre Picon ca-mi vine sa-i dau in rinichi sa implore dupa aer!!! (nu lasa nici semne!  :laugh2 )

https://i.imgur.com/gI1GwRu.jpg

Postat

Esti redus nu numai in vorbire.

Nu caut cearta cu ea.

Sunt franc, e alegerea celorlalti daca ajungem la batalii.

Nu le caut, azi sunt iritata si imi lipseste tactul politic.

Postat

pisicuts a zis: Sa fie trafic! Si trafic a fost... :)

Să fie balamuc, poate... Trafic se poate obține și altfel. S-a schimbat doar profilul utilizatorilor.

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...