miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 13, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 13, 2018 Iti aduc foarte multi bani , de asta locuiesc cu parintii si sunt un distrus fara niciun viitor. E frumos in ghena comunista din Berceni , lasata mostenire ? Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 13, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 13, 2018 E frumos in ghena comunista din Berceni , lasata mostenire ?Arata bine,am si vreascuri pentru iarna. 1 1 Link spre comentariu
ivann turbinca Reputație: 834 Postat Mai 13, 2018 Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Oras:In mintea pisharcosului care se crede popa Partajează Postat Mai 13, 2018 HAHAHA =)))) 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 13, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 13, 2018 Uite un Tolomacus Cercopithecus in varf de copac Ma bag sa-i tai cracile de sub picioare , sa se duca de-a duru , spala-ti curu' Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 13, 2018 Uite un Tolomacus Cercopithecus in varf de copac Ma bag sa-i tai cracile de sub picioare , sa se duca de-a duru , spala-ti curu' Rujatule mai bine te bagi sa-i sugi pula ca asta sti sa faci,peste tot numai pe mine ma vezi cred ca nu scapi nefutut ca prea ma cauti cu gura 4 12 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 13, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 13, 2018 E frumos in ghena comunista din Berceni , lasata mostenire ?Dezvolta,sa intelegem toti ce vrei sa spui. 2 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 13, 2018 Partajează Postat Mai 13, 2018 Si cartile de gramatica iti aduc bani...dar n ai de unde sa stii tu Vezi ti de alea de joc...sa ne spui cand iti intra royalaVezi Christiano , nu ai rezistat tentatiei sa iti dai puncte cu zecile de mii.Si la ce folosesc ?Apropo , in locatia de la Blom Bank nu te duci....? 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 13, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 13, 2018 Rujatule mai bine te bagi sa-i sugi pula ca asta sti sa faci,peste tot numai pe mine ma vezi cred ca nu scapi nefutut ca prea ma cauti cu gura Din ce cotlon ai mai aparut si tu ? Arata postarea unde te-am jignit , ca altfel de fut , mintenas , mos Teaca . 2 Link spre comentariu
black29 Reputație: 460 Postat Mai 13, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Partajează Postat Mai 13, 2018 Aveti mintea odihnita Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 13, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 13, 2018 Vezi Christiano , nu ai rezistat tentatiei sa iti dai puncte cu zecile de mii.Si la ce folosesc ?Apropo , in locatia de la Blom Bank nu te duci....?Nu-l mai lasa Antonella 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 13, 2018 Din ce cotlon ai mai aparut si tu ? Arata postarea unde te-am jignit , ca altfel de fut , mintenas , mos Teaca .cum unde ? cand vezi numai clone si strici topice .Te bagi in seama ca tampxul in pizda 3 12 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 13, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 13, 2018 cum unde ? cand vezi numai clone si strici topice .Te bagi in seama ca tampxul in pizda Te-am pus sa arati postarea unde te-am jignit . Daca mai multi insi semnaleaza clonele tale , cu care intervii peste tot si iti fac observatie ca minti inseamna jignire ? Eu nu stric topicele fetelur si fac off topic cu clonele toata ziua ca tine inducand in eroare Te-ai mutat de la Bubu la Simona13 unde procedezi in acelasi fel si te labaresti pe acolo cat e ziua de lunga . M-ai vazut pe mine pe acolo cu atatea interventii cate ai tu sau in alta parte ? Spune berbecule . 1 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 13, 2018 Te-am pus sa arati postarea unde te-am jignit . Daca mai multi insi semnaleaza clonele tale , cu care intervii peste tot si iti fac observatie ca minti inseamna jignire ? Eu nu stric topicele fetelur si fac off topic cu clonele toata ziua ca tine inducand in eroare Te-ai mutat de la Bubu la Simona13 unde procedezi in acelasi fel si te labaresti pe acolo cat e ziua de lunga . M-ai vazut pe mine pe acolo cu atatea interventii cate ai tu sau in alta parte ? Spune berbecule .oligofrenule in caz ca nu ai inteles pana acum tu ma jignesti numai prin faptul ca esti inscris pe nimfo cu mine. 4 12 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 13, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 13, 2018 oligofrenule in caz ca nu ai inteles pana acum tu ma jignesti numai prin faptul ca esti inscris pe nimfo cu mine.Da-i la muie retardatului. 1 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Mai 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 13, 2018 Vezi Christiano , nu ai rezistat tentatiei sa iti dai puncte cu zecile de mii.Si la ce folosesc ?Apropo , in locatia de la Blom Bank nu te duci....?Nu prea iti inteleg interesul pentru punctele mele...altii au cu sutele de mii...pe ei i ai intrebat ?Recomanzi ceva la bloom?😂 3 5 Link spre comentariu
cinestie Reputație: -39 Postat Mai 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 13, 2018 Da-i la muie retardatului.da-l dracu de oligofren,un jegos rujat 2 12 Link spre comentariu
avpop Reputație: 40328 Postat Mai 13, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Mai 13, 2018 Nu prea iti inteleg interesul pentru punctele mele...altii au cu sutele de mii...pe ei i ai intrebat ?Recomanzi ceva la bloom?Cu pula sau fara? 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Mai 13, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 13, 2018 Cu pula sau fara?Cu pula- n gura ta de oligofren😂😂 2 5 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 14, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 14, 2018 oligofrenule in caz ca nu ai inteles pana acum tu ma jignesti numai prin faptul ca esti inscris pe nimfo cu mine.Ar trebui sa te simti onorat ca te baga cineva in seama , ca de o perioada buna de timp vorbesti doar cu clonele tale cu care minti in permanenta si induci userii in eroare cu recenziile tale cacacioase de 10 , ba chiar iti si autopunctezi postarile imbecile , ca de , suferi de puncte de reputatie Pe Nimfo e singurul tau loc unde iti mai desfasori jocul acesta murdar , ca dincolo ai fost banat de pe toate conturile ptr. aceste practici mincinoase PS: Ok , am retinut ideea , observ ca nu concepi sa-ti ceri scuze ptr. ca ai gresit ptr. a N-a oara si sa-mi arati ce ti-am cerut , mos proxenet si libidinos . Sa vezi de acum incolo off topic , exact acolo unde iti promovezi fetele , contra comision , ajutat de clone si Recenzile mincinoase. ;) 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 Merge relatia cu Antonella ? Delia stie ? 1 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 Nu-l mai lasa Antonella:))))) Cristi are alte prioritati. 1 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Mai 14, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Mai 14, 2018 Merge relatia cu Antonella ? Delia stie ? De ce nu explici relatia ta cu Prostitution , care merge ca unsa ? 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Mai 14, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Mai 14, 2018 Ce p.m. vrea iar, știuletaru'? 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 De ce nu explici relatia ta cu Prostitution , care merge ca unsa ? cine e prostul ma ?PS: hint: e retorica intrebarea 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 14, 2018 Partajează Postat Mai 14, 2018 Ce p.m. vrea iar, știuletaru'?PLM, iar l-ati bagat in seama si acum se crede mare patron. Nu stiu cum naiba are tupeu sa vorbeasca el de recenzii. 2 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate