avpop Reputație: 40328 Postat August 20, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 20, 2018 A aflat cineva ce a vrut țăranul basit și afumat,să ne arate postând pozele alea făcute din microbuz? 2
ernest hemingway Reputație: 3 Postat August 20, 2018 Postat August 20, 2018 http://a1.a4w.ro/assets/audvoci/2013/11/25/image_galleries/1459/incident-diplomatic-premierul-chinez-l-a-intrebat-pe-ponta-cine-i-a-facut-masca-de-mickey-mouse-ca-e-o_size6.jpg
miky77 Reputație: -1394 Postat August 20, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 20, 2018 Stai ma @puleasca asa ca n-am inteles . Tu ti-ai luat liber de la service sa te certi cu noi , sa te enervezi (astfel incat sa postezi consecutiv de 5 ori) si sa-ti dai cu parerea total necontrolat ? Ba una si cu una fac doua , tu pe langa faptul ca esti un trist si te enervezi relativ repede , esti si prostanac de impungi , fapt ce te scoate relativ repede in evidenta datorita urmatoarelor - arunc o pastila ptr. unii si te arunci singur in cap sa analizezi la modul cel mai serios si cu o vadita imbecilitate , astfel incat sa pui partea acelorasi batranei carora le duci tucalul de luni de zile pe aici si in spatele carora te si ascunzi prin aceeasi exprimare de lingau de funduri obeze si basinoase . Apropo cred ca ai salvat o poza , cu acelasi tremur in mana , de la laba bineinteles , de 2 ori (observ 4 download-uri ) si ai studiat-o de-a fir a par , intuind ca asa se va intampla de la bun inceput .Primul sunt sigur ca a fost amaratul ala colectionar de Pisilica , ptr. care garantez ca daca as posta o poza cu un coviltir s-ar amuza 6 luni pe seama acesteia , la cat este de oligofren . Oricum vad ca are priza la niste trancanai de teapa ta , ceea ce ma face sa mai postez in continuare , macar cate una mica , cu care sunt sigur ca va dau Play la fel de fel de carcoteli , inclusiv de lucru cateva zile bune , la cat sunteti de ciocoflenderi si fara ocupatie . - in legatura cu fetele pe care le vizitezi si carora le faci Recenzii , alt amuzament maxim . Imi aduc deja aminte cum faceai in toamna trecuta si cum bazaiai pe aici ca-ti pierzi tablul acela de cuceriri pe bani , incepand de la o posibila banare si niste puncte de reputatie. Daca nici situatiile acelea nu te faceau penibil , atunci spune tu , care ? Ba , eu te cred totusi , nu-i usor sa scrii in acele Recenzii ca nu incapea ursul in baie , ca fata nu avea vocabular de conversatie , dar te-a multumit pretul si ca i-ai dat o muie de toti banii , ca era prea nasoala ,dar totusi ai ramas sa-ti descarci coitili fiind statut de-o luna...etc. Pai cum ma sa vina nesimtitul ala de Miky si sa-ti stearga toate amintirile ?! Vai, nu se poate asa ceva . - un user te-a luat la misto (subtil) cu acea masina , dar n-ai avut nici acolo capacitatea sa-ti dai seama de asta , spunand "Porsche Cayenne cu gaz e intr-adevar etalonul smecheriei". Imi explici ba si mie care e smecheria sa ai astfel de masina pe gaz . Ba smecherie proasta ce esti cine isi cumpara asa ceva nu-l intereseaza consumul , raportat la cheltuiala , isicumpara ptr. aspect si puterea motorului . Punct. Papitoii ca tine cu buget redus si-ar cumpara una (SH bineinteles) si ar monta butelie de gaz , sunt sigur de asta . - si ultima ...observ (pe un topic) ca te-ai facut si expert in mancaruri fine si in restaurante . Habar nu ai ce inseamna acele restaurante in Romania , dar n-am sa-ti povestesc/descriu eu . Oricum nu sunt de tine si sunt sigur ca te-ai referit la cauciucurile Michelin resapate din service , nu la stelele acestora Hai ...noapte buna trancanailor si sa aveti spor la ce stiti voi sa faceti mai bine :)
picon Reputație: 1046 Postat August 20, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 20, 2018 A aflat cineva ce a vrut țăranul basit și afumat,să ne arate postând pozele alea făcute din microbuz?A dat strechea-n el. 3
avpop Reputație: 40328 Postat August 20, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 20, 2018 A dat strechea-n el. Observ că iar a făcut o postare kilometrică,iar are crize de isterie și furie.Oare citește cineva delirul ăla? 1
vistantric Reputație: -3413 Postat August 20, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 20, 2018 Logic ca citesc!Sunt prea multe alegeri la această sectiune si nu imi dau eu seama? 15 14
avpop Reputație: 40328 Postat August 20, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 20, 2018 Logic ca citesc!Sunt prea multe alegeri la această sectiune si nu imi dau eu seama?Poți să ne faci un rezumat?Sunt sigur că țăranul basit și afumat e mândru că i-ai citit postarea 1
vistantric Reputație: -3413 Postat August 20, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 20, 2018 Poți să ne faci un rezumat?Sunt sigur că țăranul basit și afumat e mândru că i-ai citit postareaAm incercat...dar se pare ca nu vreau!Esti o persoana dezagreabilă si agresivă fără rost, m-ai jignit in repetate rânduri...am apăsat pe butonul de iesire de pe site si am zis că niste oameni de nimic crează situatii fictive in spatiul virtual pentru a se minti că pixu'...habar n-am ce satisfacții pot avea niste oameni mici si insignifianti.
picon Reputație: 1046 Postat August 20, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 20, 2018 Observ că iar a făcut o postare kilometrică,iar are crize de isterie și furie.Oare citește cineva delirul ăla?Nu cred. 3
vistantric Reputație: -3413 Postat August 20, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 20, 2018 Asa si?
condition Reputație: 7276 Postat August 20, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat August 20, 2018 Ma scuzati ...ce fac atarnatorii forumului ? :hmmm Din motive obiective am fost ocupat zilele acestea sa : - eliberez pe semnatura de la Balaceanca , pe asa zisa Sandy Bell , fiindca isi speriase camarazii de salon , punand in acelasi timp @Conditia69 ca daca nu fumeaza cat mai mult rahat uscat de caine ptr. a se calma , il voi returna inapoi in camasa de forta impreuna cu niste stiuleti infipti in toate gaurile posibile , famtezia ei de noapte.Apropo, am uitat sa zic , din graba am uitat-o pe muta @sparrow , colega de salon , basista , cu care si dormea in pat si careia ii facusem un cont verde aici de asistat social , motivul fiind unul serios , sa aiba mesageria activata , astfel incat sa mai dea si ea o limba in pizda vreunei nepoate , fie si din zona Vrancea , ceva de genu' @ailema (intors)- racolez un lacheu de la o masa , care isi lipise Picoaiele de un tamburet cu Super glue si isi canta amarul alaturi de o sticla de roze de 12 lei , d'ala ieftinu' , banuiesc , cu toate ca acel lichid aducea mai mult a rachiu de OB-uri , a acelor fete pe care le promoveaza aici- spal un porc gras si libidinos intr-un SPA , cu peria de sarma , crezand ca il voi scapa de gripa porcina , astfel incat sa nu mai dea in streche atat de des , bine cred totusi ca m-am inselat in privinta acestei boli , fiind doar o nevroza/frustrare/nemultumire/deceptie aparuta datorita vietii ratate/amarate pe care a dus-o si menopauzei cu care s-a pricopsit , tot consumand din sticlelele de parbrizol ...si sa-i parchez aici pe site , unde pot sa latre non-stop si non-profit (bineinteles), cat e ziulica de lunga Acum sa vezi dilema pe ei , de cand i-am adus si lasat sa zburde pe aici : cu ce masina i-am transportat? avea sau nu girofar? era tir , limuzina ? era condusa de mine personal? de ce era asa inalta ? si ...da-i salveaza imagini , da-i cu lupa , stabileste detalii , de genul : conducea , nu conducea ?! avea volan pe dreapta sau nu ?! ce permis o avea ?!Ei dupa prezentarea acestor poze sa vezi alte dileme pe ei : ce viteza aveam de-l faceam pe ala cu Porche-ul din banda doi si il presam pe celalalt cu Range Rover-ul sa se dea la o parte ca sa avansez ? cum de aveam vizibilitate peste gardul de beton de protectie dintre benzi? ....adica intr-un cuvant "Oare ce OZN o fi avand si ala ?!" Deci...descarcat pachetul la aeroport Untitled 1.jpg Si ...go home ,sweet home ...a treia casa (sa vezi si aici dilema pe ei) Untitled 2.jpg Untitled 3.jpg ...Mentiuni/ indicii ptr. rezolvarea acesteia ::- costa cu mult mai mult decat chicineta de nefamilisti lasata mostenire sau donata asistatului pansat din Berceni - consuma pe luna mai mult decat bugetul fraierilor de dat la buci si la muie de toti banii - produce mai mult decat pensia Picoiului inmultita de ....X ori.... Asteptam opiniile pertinente ale ciacanailor , aceeasi trancanai de Nimfomane , in pana mea ....ceva de genul : o fi TIR , dar ce cauta aseara pe DN1 (zona Otopeni) , o zona restrictionata in ziua si ora respectiva , imaginea fiind la cald si extrasa de pe .....tahograf (sa zicem ) =)) , cum de mergea cu acea viteza pe banda 3 ? Hahaha...hai , bagati raspunsul , storceti-va creierasul in noaptea aceasta cu asa dileme , fraierilor de la aprozarul din coltul blocului , tot aia matrafoxati si curentati . =)) Besi ma in pula calului de saracie si nu te mai da drept cime nu esti! Orice jeep. serios are un motor puternic, ascuns sub o capota care de regula se vede in fata. Te plimbi cu microbuzul pe dn1 ca prostul si vrei sa para ca mergi la aeroport? :laugh2Ba uratule, rau ai ajuns, iar ai ramas fara medicamente poponar analfabet ce esti! :iagree 3 4
vistantric Reputație: -3413 Postat August 20, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 20, 2018 Mă uit pe youtube cum unul se scobea in nas in timp ce Dragnea zicea ca suntem interceptati...ce mai manifestație!😀
condition Reputație: 7276 Postat August 20, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat August 20, 2018 Imi place de capitalistul asta de @Puleasca . Cata straduinta , cata abnegatie ....puteam sa jur ca apare un tantalau ca tine si incepe cu analizele amanuntite , superficiale de altfel , fiindca tot nu ai ghicit . Sigur nu era tractor sau vreo semanatoare ? Ba , esti tu reparator de triciclete si troace de 1000 de euro , dupa cum am si intuit in trecut , dar in viata ta n-ai pus mana pe asa ceva , nici sa conduci , nici sa repari. Sigur nu conduceam rata 780-783 (Baneasa-Otopeni) , iar eu caram , nu pepeni , bostani ca tine la aeroportul Otopeni (via Bulgaria) pe care nu prea ii ajuta creierasul ? Sau poate caram gratuit la Therme (pe liniile preorasenesti) , hipopotami cu bale la gura , sa vada cum arata si sa se scalde si ei intr-un SPA mai mare ? Totusi n-ai inteles o chestie : este (relativ) scumpa si produce mai mult decat descarcarile tale la o prostituata de 70 de lei pe care o faci "Tarancuta putin si nu are vorbele la ea" (dar nu uiti , in schimb , sa mentionezi ca i-ai lasat si 30 de lei spaga)https://nimfomane.com/forum/topic/119136-de-incercat-0768632447-blonda-cica-e-noua/?p=4943205 Ia uite ce fac babuinii zdreliti si catraniti , de la primele ore ale diminetii ... au inceput deja sa se bata , sa-si dea coate si sa se enerveze cand isi scriu dizertatiile/evaluarile si care sa le expuna mai in detaliu . https://media1.giphy.com/media/5Zesu5VPNGJlm/giphy.gif Sigur nu sunt sofer , angajat RATB , cu masina "imprumutata" de la aceasta societate ? :350xNu esti sofer, asta este sigur, nu poate obtine permis de conducere un handicapat analfabet ca tine! Esti doar o zdreanta mitomana care vrea sa epateze, fara sa isi dea seama ca o da in ridicol rau de tot si ca se umple de cacat grupa mare! Hai, treci la altceva ca iar te-ai cacat pe gura! :laugh2 3 4
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2018 Stai ma @puleasca asa ca n-am inteles . Tu ti-ai luat liber de la service sa te certi cu noi , sa te enervezi (astfel incat sa postezi consecutiv de 5 ori) si sa-ti dai cu parerea total necontrolat ? Ba una si cu una fac doua , tu pe langa faptul ca esti un trist si te enervezi relativ repede , esti si prostanac de impungi , fapt ce te scoate relativ repede in evidenta datorita urmatoarelor - arunc o pastila ptr. unii si te arunci singur in cap sa analizezi la modul cel mai serios si cu o vadita imbecilitate , astfel incat sa pui partea acelorasi batranei carora le duci tucalul de luni de zile pe aici si in spatele carora te si ascunzi prin aceeasi exprimare de lingau de funduri obeze si basinoase . Apropo cred ca ai salvat o poza , cu acelasi tremur in mana , de la laba bineinteles , de 2 ori (observ 4 download-uri ) si ai studiat-o de-a fir a par , intuind ca asa se va intampla de la bun inceput .Primul sunt sigur ca a fost amaratul ala colectionar de Pisilica , ptr. care garantez ca daca as posta o poza cu un coviltir s-ar amuza 6 luni pe seama acesteia , la cat este de oligofren . Oricum vad ca are priza la niste trancanai de teapa ta , ceea ce ma face sa mai postez in continuare , macar cate una mica , cu care sunt sigur ca va dau Play la fel de fel de carcoteli , inclusiv de lucru cateva zile bune , la cat sunteti de ciocoflenderi si fara ocupatie . - in legatura cu fetele pe care le vizitezi si carora le faci Recenzii , alt amuzament maxim . Imi aduc deja aminte cum faceai in toamna trecuta si cum bazaiai pe aici ca-ti pierzi tablul acela de cuceriri pe bani , incepand de la o posibila banare si niste puncte de reputatie. Daca nici situatiile acelea nu te faceau penibil , atunci spune tu , care ? Ba , eu te cred totusi , nu-i usor sa scrii in acele Recenzii ca nu incapea ursul in baie , ca fata nu avea vocabular de conversatie , dar te-a multumit pretul si ca i-ai dat o muie de toti banii , ca era prea nasoala ,dar totusi ai ramas sa-ti descarci coitili fiind statut de-o luna...etc. Pai cum ma sa vina nesimtitul ala de Miky si sa-ti stearga toate amintirile ?! Vai, nu se poate asa ceva . - un user te-a luat la misto (subtil) cu acea masina , dar n-ai avut nici acolo capacitatea sa-ti dai seama de asta , spunand "Porsche Cayenne cu gaz e intr-adevar etalonul smecheriei". Imi explici ba si mie care e smecheria sa ai astfel de masina pe gaz . Ba smecherie proasta ce esti cine isi cumpara asa ceva nu-l intereseaza consumul , raportat la cheltuiala , isicumpara ptr. aspect si puterea motorului . Punct. Papitoii ca tine cu buget redus si-ar cumpara una (SH bineinteles) si ar monta butelie de gaz , sunt sigur de asta . - si ultima ...observ (pe un topic) ca te-ai facut si expert in mancaruri fine si in restaurante . Habar nu ai ce inseamna acele restaurante in Romania , dar n-am sa-ti povestesc/descriu eu . Oricum nu sunt de tine si sunt sigur ca te-ai referit la cauciucurile Michelin resapate din service , nu la stelele acestora Hai ...noapte buna trancanailor si sa aveti spor la ce stiti voi sa faceti mai bine :)Nu stau sa despic firul in 4. Vorba lunga, saracia omului - deci esti pe domeniul tau. Faza aia cu Cayenne-ul pe gaz e o ironie deloc subtila. Doar ca tu esti mult prea prost sa te prinzi. GPL pe o masina care a costat peste 100k euro e dovada de saracie si prostie. 1
miskin again above the mundane Reputație: 29 Postat August 20, 2018 Postat August 20, 2018 Asta-i nebun, Gogule. Vorbeste de Porsche Cayenne si el baga limba in curul curvelor de SAPTEZECI DE RON. 1
grivei si azorel copii lui xoxo Reputație: 305 Postat August 21, 2018 Oras:Hidrant Oras:Hidrant Postat August 21, 2018 Cine ?
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2018 Postat August 21, 2018 Bai Grivei, vezi ca l-ai terorizat pe teroristul de depresiv. A dat strechea in tiganul ala. :))))
Vizitator Reputație: 0 Postat August 21, 2018 Postat August 21, 2018 Ce a patit Clarisa ? A postat acelasi lucru pe 20 de topice, inclusiv la sectiunea Administrativa.
edy depresivu Reputație: 3 Postat August 21, 2018 Oras:la balamuc Oras:la balamuc Postat August 21, 2018 Bai Grivei, vezi ca l-ai terorizat pe teroristul de depresiv. A dat strechea in tiganul ala. :))))Nu sunt tigan
avpop Reputație: 40328 Postat August 22, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 22, 2018 A ajuns țăranul basit și afumat la Bucale? 1
picon Reputație: 1046 Postat August 22, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 22, 2018 A ajuns țăranul basit și afumat la Bucale?L-am văzut la Obor, vindea ciuperci. 3
aristidemsc Reputație: -56 Postat August 24, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat August 24, 2018 UP, în pula mea
aristidemsc Reputație: -56 Postat August 24, 2018 Oras:Văscăuți Oras:Văscăuți Postat August 24, 2018 lorenna10, on 27 Oct 2016 - 7:13 PM, said: 😂😂😂😂 Pula-i pulă cât e tare, curva-i curvă până moare.
Postări Recomandate