picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Adica ai fost făcut knockaut Adică visezi, prăpăditule! P.S. http://www.macrostandard.ro/imagini/57b76bed35ecb/gramatica_limbii_romane_clasa_a_iii_a-194969.jpg 2 2 Link spre comentariu
george bacovia Reputație: -446 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 . 2 Link spre comentariu
george bacovia Reputație: -446 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:drgyytnmdsegxf Oras:drgyytnmdsegxf Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Adică visezi, prăpăditule! P.S. http://www.macrostandard.ro/imagini/57b76bed35ecb/gramatica_limbii_romane_clasa_a_iii_a-194969.jpg"Trăiți-ar familia", tu vorbești de gramatică? Să dai sfaturi când vei învăța să folosești virgula. Fasole și virgule, motto-ul tău în viață. Domnule "răspunde-ți" sau "de loc", nu te mai faulta singur. Îmi ești simpatic și nu vreau să mai râdă miskin de tine. La mulți ani de 1 decembrie 2 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 "Trăiți-ar familia", tu vorbești de gramatică? Să dai sfaturi când vei învăța să folosești virgula. Fasole și virgule, motto-ul tău în viață. Domnule "răspunde-ți" sau "de loc", nu te mai faulta singur. Îmi ești simpatic și nu vreau să mai râdă miskin de tine. La mulți ani de 1 decembrie Ai ieșit din ghenă? Aurolacule! 3 2 Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Inca nu i-a trimis picon un fmm lui bubuța? Ori Laureata, in recunoaștere, sa muște? Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Cum pula mea, nu se vede? Picon! 99 din 100 de posturi sunt despre el. I-a jurat dragoste eternă.Tre' sa fiu corect si sa admit ca mai putin de 99, cam 67-75 dintre postarile tale, sunt menite sa-l linga-n cur. Viața de câțea. Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Inca nu modifica postarile trepanații.Inca nu sunt disperați. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Noiembrie 30, 2016 Tre' sa fiu corect si sa admit ca mai putin de 99, cam 67-75 dintre postarile tale, sunt menite sa-l linga-n cur.Viața de câțea.Dă câteva exemple, că nu te cred! Io am treabă cu gâtleju' tău, picon nu mă interesează. Puteai să ai treabă și cu avansatu', că tot îți luam fațău-n pulă, la cât de imbecil ești. Cam sună a "confesiune" postarea ta. Mai citește o dată titlul topicului...! 3 3 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Te uiți la acele telenovele de căcat?? ti se pare ca pe aici ar fi cu totul alte telenovele cu iz de parfum ma uit si pe aici (cum te uiti si tu) si uneori mai butonez si telecomanda televizorului pe ici pe colo (macar o recunosc , nu ca altii ) , observand anumite mizerii care se deruleaza zilnic si pretutindeni 5 14 Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Am plecat de la spovedania unei prostituate!Logic,ar fi trebuit să discutăm despre prostituate și condiția lor,despre noi, curvarii și condiția noastră. 2 1 Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Dă câteva exemple, că nu te cred! Io am treabă cu gâtleju' tău, picon nu mă interesează. Puteai să ai treabă și cu avansatu', că tot îți luam fațău-n pulă, la cât de imbecil ești. Cam sună a "confesiune" postarea ta. Mai citește o dată titlul topicului...!Inseamna ca e mai ridicola misiunea ta.67-75 postari, lins in cur pe picon.33-25 postari, imi iei jucaria-n gura. Reinventeaza-te, pudelule. Link spre comentariu
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Cum ma, fara FK fara GFE ?Unde sunt aia care se duc la curve sa se insoare ? Sunt curios sa le aud parerea. 3 Link spre comentariu
Vizitator all_star Reputație: 0 Postat Decembrie 1, 2016 Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Cum ma, fara FK fara GFE ?Unde sunt aia care se duc la curve sa se insoare ? Sunt curios sa le aud parerea. Ai fost tare la faza asta Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Sunt 4 categorii de clienti :- astia mai tinerei, care platesc, apoi pleaca- segmentul de varsta, 35-45, cel mai probabil cu probleme in mariaj, platesc, apoi se indragostesc de curva (am vazut cazuri in care a luat-o de nevasta!!!!!!!!!!)- ceata de batrani, deshidratati si cu un picior in groapa, care nu se indragostesc, dar sunt atat de parsivi, incat isi aroga un rol protector, pentru discount, evident- astia ca mine, care ii ironizeaza pe cei sus amintiti Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Cum ma, fara FK fara GFE ?Unde sunt aia care se duc la curve sa se insoare ? Sunt curios sa le aud parerea. Mai trist e că unii se duc să se mărite... 2 3 Link spre comentariu
phoothai19cm Reputație: -41 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Eu mi-am propus ca in 2017 sa fiu mai bun, deci nu mai comentez.Sa fie pace! 3 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2016 ti se pare ca pe aici ar fi cu totul alte telenovele cu iz de parfum ma uit si pe aici (cum te uiti si tu) si uneori mai butonez si telecomanda televizorului pe ici pe colo (macar o recunosc , nu ca altii ) , observand anumite mizerii care se deruleaza zilnic si pretutindeni Orice are sigla "Trustul Intact" imi provoacă voma,Antenele nu mai sunt in grila mea de programe de 2 ani.Ma pis pe ei de pușcăriași si propagandiști comuniști. 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Sunt 4 categorii de clienti :- astia mai tinerei, care platesc, apoi pleaca- segmentul de varsta, 35-45, cel mai probabil cu probleme in mariaj, platesc, apoi se indragostesc de curva (am vazut cazuri in care a luat-o de nevasta!!!!!!!!!!)- ceata de batrani, deshidratati si cu un picior in groapa, care nu se indragostesc, dar sunt atat de parsivi, incat isi aroga un rol protector, pentru discount, evident- astia ca mine, care fac laba. 4 2 Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Inseamna ca e mai ridicola misiunea ta.67-75 postari, lins in cur pe picon.33-25 postari, imi iei jucaria-n gura.Reinventeaza-te, pudelule.Ia dă mai citește o dată ce-am postat, că n-ai priceput nimic! În cazul tău, nu-i nimic nou. De fapt, citește-o până-ți intră bine-n cap, cretinoidule! 2 3 Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Ia dă mai citește o dată ce-am postat, că n-ai priceput nimic! În cazul tău, nu-i nimic nou. De fapt, citește-o până-ți intră bine-n cap, cretinoidule!Nu stiam ca cânii, ori câțelele in cazul tau, pot dezvolta sindrom Stockholm. Link spre comentariu
machucambo Reputație: -974 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ucea Oras:Ucea Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Nu stiam ca cânii, ori câțelele in cazul tau, pot dezvolta sindrom Stockholm.Liniștește-te! Am apăsat din greșeală. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 1, 2016 - astia ca mine , schirlaci, care "mananca" laba de urs toata ziua 7 14 Link spre comentariu
le miskin Reputație: 154 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:X. Oras:X. Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Gata.Ai trecut la modificat postari.Nu mai ai replica.Trepanat, ce mea. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Orice are sigla "Trustul Intact" imi provoacă voma,Antenele nu mai sunt in grila mea de programe de 2 ani.Ma pis pe ei de pușcăriași si propagandiști comuniști.lasa ca si trustul MediaPro a supt-o pe unde a putut , iar cand au vazut ca nu mai tine , l-au vandut la altii 7 14 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Nu stiam ca cânii, ori câțelele in cazul tau, pot dezvolta sindrom Stockholm.ce faci , ma ? te caci pe tine ? ca ca ca ca ca Miskin pe plantatie 6 14 Link spre comentariu
Postări Recomandate