Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis

Ma distreaza cum faci ...de la Minusuri  ...mai ai putin si te caci imprastiat 

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/c4/e4/ef/c4e4ef15cbe485b37d59ed506261f0fb.gif

Nici nu imi este greu sa descifrez un talamb ca tine  care statea de ceva vreme ancorat de fusta lui Picon si a Satuluicuprosti.

Mare pierdere ptr. aceast forum  ...deci nu uita sa-ti iei LA REVEDERE inainte sa ne parasesti

Poate iti fac un bine...te-ai gandit la asta ?  :laugh2

• Like 24
  • Minus 16
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pe de alta parte, daca lansez o recompensa de 100 euro ca sa aflu cine esti? Pe unde mai scoti camasa? :)

Nu ca sa-ti fac rau. Iti aduc o sticla de vin, o cutie de bomboane. Sa fie prietenie.

Doar un vierme ar sta zilnic sa dea mii de minusuri, serios.

E atat de amuzanta situatia, dar esti prea prost sa realizezi asta.

P.S: Nu vreau sa te bat, dar mi-ar placea sa te umilesc, sa vad exact nivelul la care te afli.

• Like 15
  • Minus 9
Link spre comentariu

Pe de alta parte, daca lansez o recompensa de 100 euro ca sa aflu cine esti? Pe unde mai scoti camasa? :)

Nu ca sa-ti fac rau. Iti aduc o sticla de vin, o cutie de bomboane. Sa fie prietenie.

P.S: Nu vreau sa te bat, dar mi-ar placea sa te umilesc, sa vad exact nivelul la care te afli.

Cum cine e?...patronul de la Ritz :D

PS : IQ77..Ritz nu e injuratura..

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Intelegeti odata pentru totdeauna,Miky este deja batut si umilit crunt de soarta,Ce dracu' credeti ca il poate umili mai mult ca viata mizera pe care o duce in acel sat uitat de lume,fara o nevasta,fara copii,fara un venit,fara absolut nimic care sa-i ofere o minima satisfactie si bucurie.

Ce viata poate avea un om care intra zilnic pe site la ora 8-9.face zeci de postari,apoi incepe sa imparta cele 4600 de puncte,plus zeci de PM-uri unde barfeste cu prostituatele,apoi iar zeci de postari pana la 2-3 noaptea.Atentie,4600 de puncte inseamna minim 5 ore pierdute.

Aveti pozele postate de manuta lui,poze ca spun absolut totul despre el daca sunteti atenti la micile amanunte.

Poza cu lemnele din curte,arata clar saracia in care traieste.Alea sunt vreascuri furate din padure,lemnele de foc se vand gata taiate.

Faptul ca taranusul isi incalzeste cocioaba cu lemne,dovedeste inca odata saracia in care traieste,In 2017 locuintele se incalzesc cu centrale pe gaze,elecrice,panouri radiante,incalzire prin pardoseala,etc.

Mariti poza si o sa mai vedeti si gardul din sipci putrezite,plus alte gunoaie imprastiate prin curte.

Gratarul din curte nici nu mai merita comentat,asa ceva vezi doar in triburile din africa centrala.

post-243757-0-35758900-1507720805_thumb.jpg

post-243757-0-63875600-1507720813_thumb.jpeg

• Like 9
  • Minus 11
Link spre comentariu
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri

Nu-mi fac griji , tu si bobleca acela de Pisat esti etalonul nesimtirii , mai ales cand mintiti si  o incercati pe aici cu diversiuni ieftine   :)

Idioții nu-și fac griji. Ei sunt fericiți.

• Like 7
  • Minus 25
Link spre comentariu
  • Oras:In Your Nightmares :)
  • Oras:In Your Nightmares :)

:laugh2  De unde sa scoti tu 100 de euro, bre Pulesteu-50-de-lei? Asta-i bugetul tau pentru curve pe un an si ceva.

Si nu te mai incorda pe aici, tin minte ca acum vreo cateva saptamani cineva a maturat cu tine pe jos cand te dadeai cocos. De ce ai refuzat sa te intalnesti cu respectivul, da' il ameninti pe asta?

• Like 1
  • Minus 9
Link spre comentariu

Ce sa platesti tu falcute si pe cine sa umilesti  ? Daca erai putin atent observai ca iti pot da muie din ce pozitie vrei   :laugh2 

Ti-am spus sa mai scoti capul pe afara si sa dai o buca la low-cost .Tu nu si nu , stai sub fusta Mosilor si faci atmosfera geaba pe aici 

Auzi la prapadit 100 E recompensa .Mie imi trebuie cu mult mai putin sa dau de tine si totusi nu ma agit prea tare sa vad cum arata un plapumar ca tine . :laugh2 Mai  bine plateste un cont Sp  , bea o bere , da o carja si simte-te bine si nu te mai inflacara  pe aici ca o iei pe urma lui picoaie. Ti-am spus ca vreau sa-ti fac un bine .Deci sa nu crezi ca 4 ani de Nimfomane (si in cazul tau ) nu lasa urme si sechele adanci , chiar se observa clar din multe postari proprii pe care le tot excrementezi pe aici  :no2 

• Like 23
  • Minus 17
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...