dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 La mine e simplu.Mai jos de nickname apare pe fiecare cont nou RozKendra. Imediat ce mi-am facut user nou mereu am adaugat identitatea originara la titlu membru ca asa e corect.Altfel nu stim care ii care, nu se mai intelege om cu maimuta samd Melc cu masina de spalat ,catel cu oaie miskin doar haleste cacat si tot mai vrea Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Melc cu masina de spalat ,catel cu oaie miskin doar haleste cacat si tot mai vreaMiski e prietenu meu, nu mi-l barfi acu deoarece cu mine a fost mereu baiat bunChiar bland si dulceag 1 4 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Octombrie 19, 2017 Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Miski e prietenu meu, nu mi-l barfi acu deoarece cu mine a fost mereu baiat bunChiar bland si dulceagNu l barfesc.Imi bag pula n gatul lui firav.Ahahahahahahahahaha 19 16 Link spre comentariu
tigress Reputație: -475 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:#nothere Oras:#nothere Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Nu l barfesc.Imi bag pula n gatul lui firav.AhahahahahahahahahaPierzi berea mai baiete.... 1 4 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Nu sunt milionar parintele pulii mele...si in portofel am doar carduri..fara cashNu trebuie sa fii milionar sa ti cumperi SP, doar sa muncesti...cu minteaȘi, la curve mergi cu cardul? 8 12 Link spre comentariu
hquinn Reputație: -429 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Octombrie 19, 2017 mai schimbă-ţi nădragi Miky te-ai căcat pe ţine ... ai uitat când îi ţineai isonul pe threadul Sianei ? sau când îmi dădeai negative mie doar de dragul de a pupă în dos pe pipiloi 2 4 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 19, 2017 A intrat de serviciu Mikyputa? 11 12 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Și, la curve mergi cu cardul?Card avantaj ðŸ˜ðŸ˜ 18 26 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Card avantaj ðŸ˜ðŸ˜Si pe sanii lor gasesti aparatul de bagat pinul, asa-i? 5 7 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Si pe sanii lor gasesti aparatul de bagat pinul, asa-i? Il trec printre buzele de jos😠17 26 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Octombrie 19, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Octombrie 19, 2017 Il trec printre buzele de jos- De ce au femeile, pizda verticală?- Să nu se confunde cu bancomatul. 9 12 Link spre comentariu
keyser söze Reputație: -1833 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 20, 2017 - De ce au femeile, pizda verticală?- Să nu se confunde cu bancomatul.... si- De ce au femeile picioare?- Sa nu lase urme ca melcul. Link spre comentariu
mihaitgv Reputație: -312 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 20, 2017 )) Link spre comentariu
guardian angel Reputație: -184 Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Sa-mi spuna și mie cineva pe ce se cearta astia pe aici si cine este Pipilica ca e tare arțăgos baiatul ăsta si cu mult timp liber 3 Link spre comentariu
hquinn Reputație: -429 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Arkham Oras:Arkham Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Sa-mi spuna și mie cineva pe ce se cearta astia pe aici si cine este Pipilica ca e tare arțăgos baiatul ăsta sicu mult timp liberEste presedintele Consiliului Suprem al Pulimii.Duhovnicul curvarilor si exorcizatorul curvelor tepare,obraznice si tupeiste. 2 4 Link spre comentariu
courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Este presedintele Consiliului Suprem al Pulimii.Duhovnicul curvarilor si exorcizatorul curvelor tepare,obraznice si tupeiste. cersetor de pizda mancator de paine cu orez fiert intr-un cuvant, puscariascustatevechi 3 3 Link spre comentariu
guardian angel Reputație: -184 Postat Octombrie 20, 2017 Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Mie mi se pare ca tu esti un om bolnav din ce am citit prin cateva postari ale tale sau afumat 3 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 20, 2017 cersetor de pizda mancator de paine cu orez fiert intr-un cuvant, puscariascustatevechiMamaie , ce ai patit bre ?Nu erai verde ? 5 6 Link spre comentariu
courtesylady Reputație: -417 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Mamaie , ce ai patit bre ?Nu erai verde ? stii vorba aia...."fuse, fuse si se duse" orice inceput are un sfarsit 3 3 Link spre comentariu
d e v i s Reputație: 630 Postat Octombrie 20, 2017 Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Telefon: 0707070707 Oras:$ U $ Partajează Postat Octombrie 20, 2017 Mamaie , ce ai patit bre ?Nu erai verde ?A dat faliment! 😂😂 Link spre comentariu
sfantu parinte pipilica Reputație: -828 Postat Octombrie 20, 2017 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 20, 2017 A intrat Mikyputa de servici, schimbul 3? 10 12 Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Octombrie 21, 2017 tare curios lucru,cu accent pe "cur",am vazut astazi:mergeam linistit pe dn1,viteza de croaziera cam 120km/h,ma indreptam spre busteni,doar in tranzit ca deh nu avem toti bani de weekend pe valea prahovei,cand de o data apare un DUBIOS CU UN STIULETE ENORM de porumb in CUR,pe mijlocul dn-ului.-"fut-u-i gatu' mamei lui"(zbier eu,tragand de volan spre stanga sa evit creatura.)muista din dreapta mea,galbena la fata,intreaba suav:-"ce sloboz o fi fost asta ?"raspund inabusit si la fel de galben ca stiuletele aluia din cur:-"nu stiu,dar aflam imediat."opresc la marginea dn-ului si zbier catre creatura:-"bah !!! tu !!,da,tu...pizdoi basit cu gaura in cur...ce slobozu curvelor cauti pe mijlocu' soselei ?"creatura cu ochi bulbucati si stiuletele in cur se schimoniseste la mine si incepe sa bolboroseasca despre milioane,ciuperci,portofele,galeti de lavabila,ceva despre o curva numita allesandra,lemne si patroni..-da-te'sloboz sa te bata de creatura draceasca..(concluzionez eu)ma urc inapoi in masina si comunic scurt muistei din dreapta:-nu mai mergem la alpin in brasov...ne ducem direct la Falastoaca la sfantu'pipilica si ne mantuim."dar de ce?(intreaba inocent ea)-ca vine sfarsitul curvarilor cu specimene d'astea cu stiuleti in cur. parinte...venim... 4 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Romica , m-ai confundat cu castratul Pisarcios , pe care dupa cate vad il abordezi cu o deosebita placere 19 16 Link spre comentariu
remus jack Reputație: 1443 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Oras:un satuc din china numit pu lan'g kwr Partajează Postat Octombrie 21, 2017 ceai(de sunatore) frate?yo am avut o experinta nasoala azi si tu dai cu pietre(negative)?p'orma postezi o poza care indeamna la zoofilie ?zau asa...tare deranjat esti. 3 2 Link spre comentariu
promovator Reputație: -530 Postat Octombrie 21, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 21, 2017 Romica , m-ai confundat cu castratul Pisarcios , pe care dupa cate vad il abordezi cu o deosebita placere Rimming.jpgVezi sa nu faci bataturi stiuletel de la atata minusat cu jcoadm 5 5 Link spre comentariu
Postări Recomandate