cerrone Reputație: -1104 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2018 No comment!La țigănci e tot piersicuță zemoasă, sau dudă zemoasă? Să ne spuie Tamponel, că el știe!Pai daca e No comment !, de ce mai comentezi, bolovane ? Tot prost ai ramas :laugh2Ti-a fost dor de mine, este ? Hi,HI, sa vezi ce muie-ti dau de acum incolo, carbonizatule !Ba da' ce-ai facut prostane, nu mai poti sa dai minusuri ? =))De ce nu-ti cumperi mah cont verde ? Amarat esti, ma ! Papugiule ! =)) 1 Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Pai daca e No comment !, de ce mai comentezi, bolovane ? Tot prost ai ramas :laugh2Ti-a fost dor de mine, este ? Hi,HI, sa vezi ce muie-ti dau de acum incolo, carbonizatule !Ba da' ce-ai facut prostane, nu mai poti sa dai minusuri ? =))De ce nu-ti cumperi mah cont verde ? Amarat esti, ma ! Papugiule ! =))Paște fericit!P.S. Nu mi-am cumpărat niciodată cont. 2 Link spre comentariu
cerrone Reputație: -1104 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Paște fericit!P.S. Nu mi-am cumpărat niciodată cont.Lasa vrajeala cu Pastele. Cand erai verde iti placea sa dai minusuri, este ? C-asa vroiai tu, nu ? Si cretinul celalalt. Stai, ca il iau si pe el la ranga.Intre timp, din ce-am mai citit pe-aici, ti-ai mai facut "prieteni" :laugh2Ce talent ai ba, sa dea dracu', chiar iti place sa te muiesti !Fii atent, mergem inainte, pe unde te prind, pe-acolo ti-o trag ! Auzi, inchei cu treaba aia, ca ti-a placut: i spit on your grave =)) =)) 1 Link spre comentariu
excalibur- Reputație: 540 Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Lasa vrajeala cu Pastele. Cand erai verde iti placea sa dai minusuri, este ? C-asa vroiai tu, nu ? Si cretinul celalalt. Stai, ca il iau si pe el la ranga.Intre timp, din ce-am mai citit pe-aici, ti-ai mai facut "prieteni" :laugh2Ce talent ai ba, sa dea dracu', chiar iti place sa te muiesti !Fii atent, mergem inainte, pe unde te prind, pe-acolo ti-o trag ! Auzi, inchei cu treaba aia, ca ti-a placut: i spit on your grave =)) =)) Ai ramas fara medicamente ? Da vina pe PSD ! 1 Link spre comentariu
cerrone Reputație: -1104 Postat Aprilie 7, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Ce tot spui tampitule ? Esti chiaun de cap ? 1 Link spre comentariu
Vizitator dr parnassus Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2018 Partajează Postat Aprilie 7, 2018 Lasa vrajeala cu Pastele. Cand erai verde iti placea sa dai minusuri, este ? C-asa vroiai tu, nu ? Si cretinul celalalt. Stai, ca il iau si pe el la ranga.Intre timp, din ce-am mai citit pe-aici, ti-ai mai facut "prieteni" :laugh2Ce talent ai ba, sa dea dracu', chiar iti place sa te muiesti !Fii atent, mergem inainte, pe unde te prind, pe-acolo ti-o trag ! Auzi, inchei cu treaba aia, ca ti-a placut: i spit on your grave =)) =))Vorba cuiva, "lasa-l" :) 1 7 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Aprilie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 8, 2018 sa-mi bag picioarele ce poveste de amor, Marimar si televonele turcesti sunt minciuni pe langa ce a trait Cristiano.Cristiano ceva poveste cu somalize ???*Somaliza* e ma-ta care te-a fatat asa prost.Cat despre facaturile astea marca pisulica sandibel nu prea e nimic de zis..doar enoriasii oligofreni ca tine le apreciaza si astfel mai dau cate o limba in curul pisorcosuluiðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 Postat de cristiano_29 on 28 April 2015 - 10:25 PM Eu am avut o relatie mai deosebita cu o tipa super chiar daca era tiganca. Si acum o mai iubesc. I-am dat numai limbi timp de 5 ani. Am trait ca ca spun asa un "concubinaj de limbi". N-a facut sex niciodata cu mine, doar ma masturba (uneori). Ea facuse turcii de la 15 ani, dar cand a vazut ca m-am indragostit mi-a propus relatia asta si am acceptat-o. O duceam saptamanal in diverse locatii, discoteca, etc (inainte de asta o ajutam sa se imbrace, ii sugeam tocurile, picioarele... purta 36 si dadeam limbi in pasarica si in fundulet), ii cumparam prezervative. Ma suna pe la 5 dimineata sa o iau. De cele mai multe ori facea sex si-mi spunea asta, povestea cu lux de amanunte. Cum ajungeam acasa program de limbi. Nu conta daca era pe ciclu. Nu m-a lasat sa o sarut niciodata pe gura, spunea sa o sarut pe pasarica la fel ca pe gura. De cate ori ii sarutam pasarica, ma zgaria pe spate cu tocurile... cica sa nu o uit. Timp de vreo doua luni a facut sex cu un vecin. De treaba asta stia doar cea mai buna prietena a ei, Rodica (fusesera impreuna in Turcia). Ii auzeam gemetele cate doua-trei ore prin perete. De vreo cateva ori a lasat-o pe Rodica cu mine si s-a dus sa faca sex cu vecinul. Prima oara Rodica mi-a spus ca pot sa i-o pup si ei. Cand m-am dezbracat, mi-a vazut zgarieturile si m-a intrebat razand daca sunt tocurile prietenei. Ce-a urmat? Cand au inceput gemetele prin perete, Rodica a avut un orgasm urias in gura mea si noi urme de tocuri pt mine. Dupa ce termina, ea venea acasa si treceam eu la treaba. Toata lumea credea ca suntem amanti, iar ea intarea asta. Ce sa zic... Acum a plecat in Spania. A... Toata treaba se intampla acum 10 ani. Mi-as mai dori o astfel de relatie. Ceva de genul asta ai putea? :clapp De coma. Ce loser e Cristiano asta. Cristiano cum plm ??? Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 *Somaliza* e ma-ta care te-a fatat asa prost.Cat despre facaturile astea marca pisulica sandibel nu prea e nimic de zis..doar enoriasii oligofreni ca tine le apreciaza si astfel mai dau cate o limba in curul pisorcosuluiAi cedat nervos ??? Mare broscar esti :))))))) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 Lasa vrajeala cu Pastele. Cand erai verde iti placea sa dai minusuri, este ? C-asa vroiai tu, nu ? Si cretinul celalalt. Stai, ca il iau si pe el la ranga.Intre timp, din ce-am mai citit pe-aici, ti-ai mai facut "prieteni" :laugh2Ce talent ai ba, sa dea dracu', chiar iti place sa te muiesti !Fii atent, mergem inainte, pe unde te prind, pe-acolo ti-o trag ! Auzi, inchei cu treaba aia, ca ti-a placut: i spit on your grave =)) =))Vezi ca intreba Adina de tine. 1 Link spre comentariu
primus Reputație: 59 Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 No comment! La țigănci e tot piersicuță zemoasă, sau dudă zemoasă? Să ne spuie Tamponel, că el știe! bulibasa.ce ti-ai mai baga si tu mustata intre craci.da proteza .nu te lasa 1 Link spre comentariu
parintele pipilica Reputație: 42 Postat Aprilie 8, 2018 Oras:Falastoaca Oras:Falastoaca Partajează Postat Aprilie 8, 2018 :pope Link spre comentariu
picon Reputație: 1046 Postat Aprilie 8, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Partajează Postat Aprilie 8, 2018 Vorba cuiva, "lasa-l" :)Te-ai cam obrăznicit! Se pare că limbile fac minuni! :laugh2 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 Nu il vad bine pe doctor P. 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Aprilie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 8, 2018 De coma. Ce loser e Cristiano asta. Cristiano cum plm ???Cat de prosti puteti fi...userul cristiano_29 nici macar nu exista in 2015...asta ca sa vedeti cat poate sa minta un pisorcos retardat.Si voi care ii cantati in struna sunteti mai praf ca el.Sarbatori fericite! Link spre comentariu
excalibur- Reputație: 540 Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 *Somaliza* e ma-ta care te-a fatat asa prost.Cat despre facaturile astea marca pisulica sandibel nu prea e nimic de zis..doar enoriasii oligofreni ca tine le apreciaza si astfel mai dau cate o limba in curul pisorcosuluidispari pe fazan unde parerea ta conteaza ! 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Aprilie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 8, 2018 Ai cedat nervos ??? Mare broscar esti :)))))))Zi Ion si trage apa!Sandilaule...sunteti patru ametiti pe forum care faceti doar scandal...va mai credeti si destepti...vai pula voastra😠Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Aprilie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 8, 2018 dispari pe fazan unde parerea ta conteaza !A ta nici macar acolo...te aplauda doar trei gaine bete pe aici...sictir. Link spre comentariu
excalibur- Reputație: 540 Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 A ta nici macar acolo...te aplauda doar trei gaine bete pe aici...sictir.nu mai injura ca faci pacate ! Fii mai bun ! Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Aprilie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 8, 2018 nu mai injura ca faci pacate ! Fii mai bun !De Craciun fii mai bun!Si nu cu toti handicapatii...ei nu merita...capisci? Link spre comentariu
excalibur- Reputație: 540 Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 De Craciun fii mai bun!Si nu cu toti handicapatii...ei nu merita...capisci?Esti foarte iritat azi. Suge o ceapa ! 1 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Aprilie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 8, 2018 Esti foarte iritat azi. Suge o ceapa !Tu esti foarte prost tot timpul...asta e n am remediu pentru tine.bye! Link spre comentariu
excalibur- Reputație: 540 Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 Tu esti foarte prost tot timpul...asta e n am remediu pentru tine.bye!Si cum ai ajuns tu la concluzia asta ? TU crezi ca imi pasa parerea unui terminat care si-a dat 70.000 de pct in 2 saptamani si care pune 2 emoticoane de copil retardat ???? :no2 Link spre comentariu
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Aprilie 8, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 8, 2018 La fel cum ai ajuns si tu la diverse concluzii....oricum parerea ta nu ma intereseaza...sa va fie de bine...mielul..zicðŸ˜Ciao ca mai am si alte treburi mult mai importante decat sa dialoghez cu sandilai pe aici! Link spre comentariu
excalibur- Reputație: 540 Postat Aprilie 8, 2018 Partajează Postat Aprilie 8, 2018 https://media.giphy.com/media/3o7TKr3nzbh5WgCFxe/giphy.gif Link spre comentariu
Postări Recomandate