Sari la conținut

Spovedania unei prostituate

Postări Recomandate

• Oras:Satu' cu ministri

Sa face ?  Din graba, nu ? Ai tastat gresit, este ? Normal, uita-te in oglinda sa vezi cat esti de gresit. Tembelule !

Ești suficient de prost, ca să nu înțelegi miștoul! 

Puțică, ți-am mai zis: stai pe coițele tale, că te fac de comandă, de o să mergi hăbăuc pe străzi, cu ochii bulbucați și părul vâlvoi, bolborosind vorbe fără înțeles!

• Like 1
  • Minus 4
Link spre comentariu

Ești suficient de prost, ca să nu înțelegi miștoul! 

Puțică, ți-am mai zis: stai pe coițele tale, că te fac de comandă, de o să mergi hăbăuc pe străzi, cu ochii bulbucați și părul vâlvoi, bolborosind vorbe fără înțeles!

Taci ba, martafoiule, daca era misto bagai italic. Ai priceput ? Ai priceput o pula.

Ce sa faci mah ? Tu, de comanda ? Vai de steaua ta, trei chirurugi nu-ti ajung, mars de-aici !

• Minus 1
Link spre comentariu

Taci ba, martafoiule, daca era misto bagai italic. Ai priceput ? Ai priceput o pula.

Ce sa faci mah ? Tu, de comanda ? Vai de steaua ta, trei chirurugi nu-ti ajung, mars de-aici !

Retardatule, pe mobil e mai greu cu italicul!  De aceea nu am pus emoticon, uneori merge, alteori nu, depinde cât mă grăbesc, sau nu.

Prostia îți iese în evidență cu fiecare postare. Am spus eu ceva de corecție fizică? Mă refeream la forum, că ce ai pătimit până acum, e pistol cu apă. Te fac să muști tastatura, te fac din taste, retardel. 

Cere-te bă, afară! 

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu

Retardatule, pe mobil e mai greu cu italicul!  De aceea nu am pus emoticon, uneori merge, alteori nu, depinde cât mă grăbesc, sau nu.

Prostia îți iese în evidență cu fiecare postare. Am spus eu ceva de corecție fizică? Mă refeream la forum, că ce ai pătimit până acum, e pistol cu apă. Te fac să muști tastatura, te fac din taste, retardel. 

Cere-te bă, afară! 

Ete pula mobil, nici nu stii ce-i ala .N-o mai arde la vrajeala. Esti bolovan, ce s-o mai lungim ! Te sparg la ocarina, nisetrule !

Link spre comentariu

Ete pula mobil, nici nu stii ce-i ala .N-o mai arde la vrajeala. Esti bolovan, ce s-o mai lungim ! Te sparg la ocarina, nisetrule !

Ești deja spart, ce să mai spargi? Și e cazul să termini cu agresivitatea asta, că nu impresionezi pe nimeni, puțoiule!

Hai, jet, că ești tânăr, nu ca mine și, în loc să ieși la club, la mare, la munte cu (iubita ... chiar, ai?), sau cu prietenii (ai?), tu pierzi timpul pe forum în smardoieli virtuale! 

Eu, așa Matusalem cu sunt, tot mi-am scos baba în oraș, să dejunăm la o terasă. Tu? Faci la ba și te cerți pe forum.

• Like 1
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA

Imi amintesc doar cum mi ai supt o tu...nu prea ti e iesit deep-ul, dar CIM-ul a fost de senzatie.Cel mai mult mi a placut ca ai si inghitit, retardatule!

De ce ti-e rusine sa spui ca ai fost la antonella?

• Minus 1
Link spre comentariu

Ești deja spart, ce să mai spargi? Și e cazul să termini cu agresivitatea asta, că nu impresionezi pe nimeni, puțoiule!

Hai, jet, că ești tânăr, nu ca mine și, în loc să ieși la club, la mare, la munte cu (iubita ... chiar, ai?), sau cu prietenii (ai?), tu pierzi timpul pe forum în smardoieli virtuale! 

Eu, așa Matusalem cu sunt, tot mi-am scos baba în oraș, să dejunăm la o terasă. Tu? Faci la ba și te cerți pe forum.

:laugh2  :laugh2 Hai ca esti comic rau, la 7 dim. deja esti pe forum gata de scandal, nu lipsesti nicio zi, esti singurul care se cearta cu femei, esti singurul care, verde fiind, dadeai minusuri altor useri sa ajunga la 400 si sa fie banati. Si-mi zici mie ca pierd timpul pe forum ? Bai chitrosule, de Pasti in fiecare zi alergai disperat pe p-aci. Sa-ti spun unde am fost ? Nu meriti, pizdoiule (asa zici tu).

Te duci pe dreak la terasa, stai planton aici non-stop. Si care baba nene, stie toata lumea ca ai alungat-o de-acasa. Ce naiba mai vbsti domne, te-ai umplut de ridicol. Arunca-te de pe Inter.  

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...