Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 26, 2018 Postat Iunie 26, 2018 Tu ai crezut, ca eu am fost evaziv, cand te-am numit cel mai prost din tara(la concurenta cu @pipilica)?bre, stai calm ca esti pistol cu apa. Cand ajungi in clasa pregamatoare da-i o paine cu orez. #next_level
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 26, 2018 Normal, dupa ce te-a(u) scapat de banare, deja te intreci cu recunostinta la adresa sconcsului, ai de :) mea...Iar ți-a căcat nasu' , retardel!Altceva? Chinezoiu' e bine? Te mai caci ca pe burlan, bulangiule? :laugh2 3
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 26, 2018 Postat Iunie 26, 2018 Iar ți-a căcat nasu' , retardel!Altceva? Chinezoiu' e bine? Te mai caci ca pe burlan, bulangiule? :laugh2Chinezu e bine.Se pisa pe chelia ta de contopist, daca tot intrebi.
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 26, 2018 Chinezu e bine.Se pisa pe chelia ta de contopist, daca tot intrebi.E cam greu de la distanța aia, tu ești mai apropape. Mult mai aproape. Altceva? Înghiți? 3
khun lev miskin Reputație: 87 Postat Iunie 26, 2018 Postat Iunie 26, 2018 Mergi, Gogule, la somn.S-a calificat Argentina, ce :) mea vrei...Ma pis pe tine si pe familia ta de comunisti cu certificate false de revolutionari.Nu ai vazut, ca si Maradona se pisa pe familia ta? Si pe iubita ta, Amada. Ai de :) mea. Meeeeeesiii, Meeeeessssi, Missssskiiin! :)
picon Reputație: 1046 Postat Iunie 26, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Iunie 26, 2018 Mergi, Gogule, la somn.S-a calificat Argentina, ce :) mea vrei...Ma pis pe tine si pe familia ta de comunisti cu certificate false de revolutionari.Nu ai vazut, ca si Maradona se pisa pe familia ta? Si pe iubita ta, Amada. Ai de :) mea. Meeeeeesiii, Meeeeessssi, Missssskiiin! :)Dacă asta nu e demență ... :laugh2 4
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 Dacă asta nu e demență ... :laugh2i-a bagat-o adanc chinezu pe nume Messiiiiiii :)))))))))) 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 oia fa-i fa graso tu profilu pisihologicfuteteqar canguru da distrusa cititoare in urina sau in vodka cand ai =))ba pizdoiule, bagamias pula in gura de aschilopat, ce plm faci taraboi pe aici smardoiule ??????????? vrei sa iti programare pe la ortopedie ?????ps: lasa topicul ala in pace, ca trebuie ingropat. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 pot sa-mi bag pula in muista da ma-ta si grasa sa ma linga pe coaie in timp ce mai faci 10k da puncte da reputatieeu imi bag pula in tine direct si scurt. Nu stau la discutii. Iti fac programare la pompe funebre , nu ma enerva. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 hai pizdo, scrie acum bagamias in tine de cretinoid !!! ai inghitit ??? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 xoxo esti in redactie sau o sugi si acum ????? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 PROSTtitution ai 15 minute la dispozitiedoar atat ? pai o futa pe mata mai mult, ca ii place. 1
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 i-a bagat-o adanc chinezu pe nume Messiiiiiii :))))))))))Gresesti.Chestia asta cu Messi vine de la chinez care cand ii baga la miskin pula in gat deoarece nu stie sa zica MERCI el spune MESSI Si de aici vine expresia ce a spus-o miskin ,ce el o aude zilnic de cateva ori de la chinez cand acesta ii da muie : “Messssi , Messsssiiiiii. , Miskiiiiiin “ Ai de pula mea :)))))) 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 sa vina si Xoxonel, ca nu e departe de Mijkin :))))) 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 te agiti prea mult pentru fraerul ala de xoxo, da-l in pula de retardat, iq 7 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 27, 2018 Postat Iunie 27, 2018 hai sa-ti explic o chestie...eu joc intr-un film mai special, care se numeste " pedepsit de dusmani " in regia lui pisicuts, care a avut premiera deja la cannes, a fost la tiff si va intra si pe ecranele noastre...da se pare c-a fost piratat de marean, sarlotica, simona si carla si se vinde pe sub mana:)daca vrei sa faci parte din urmatorul film, anunta-ma! 1
black29 Reputație: 460 Postat Iunie 27, 2018 Oras:Undeva in Romania Oras:Undeva in Romania Postat Iunie 27, 2018 Ba,pina la urma se lasa cu gang bang pe aici:))))
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 27, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 27, 2018 hai sa-ti explic o chestie...eu joc intr-un film mai special, care se numeste " pedepsit de dusmani " in regia lui pisicuts, care a avut premiera deja la cannes, a fost la tiff si va intra si pe ecranele noastre...da se pare c-a fost piratat de marean, sarlotica, simona si carla si se vinde pe sub mana:)daca vrei sa faci parte din urmatorul film, anunta-ma! Nene, asta este replica lui panoramic, nu a mea ... Eu doar am preluat-o de pe un topic pe un alt topic ... Te arunci ca flamandul la coaja de paine gasita pe jos ...
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 28, 2018 Postat Iunie 28, 2018 Nene, asta este replica lui panoramic, nu a mea ... Eu doar am preluat-o de pe un topic pe un alt topic ... Te arunci ca flamandul la coaja de paine gasita pe jos ... nu mai pune la suflet tot ce se intampla pe acest forum, dauneaza. 3
avpop Reputație: 40328 Postat Iunie 28, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat Iunie 28, 2018 Nene, asta este replica lui panoramic, nu a mea ... Eu doar am preluat-o de pe un topic pe un alt topic ... Te arunci ca flamandul la coaja de paine gasita pe jos ...Mamaie,a intrebat Vali Barbosu de matale, 1
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 28, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 28, 2018 nu mai pune la suflet tot ce se intampla pe acest forum, dauneaza. Mersi de sfat si fiindca ai grija de sufletul meu ! Cred ca toti cei care intra zilnic pe forum, sunt implicati cu trup si suflet in problemele si divergentele care apar aici ... altfel nu ar exista atatea replici acide ...
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 28, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 28, 2018 Mamaie,a intrebat Vali Barbosu de matale, Eu cred ca te cam gandesti la pula lui ... iti cam lasa apa-n gura si iti dilata instantaneu gaozul.
siana Reputație: -1368 Postat Iunie 28, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 28, 2018 hai sa-ti explic o chestie...eu joc intr-un film mai special, care se numeste " pedepsit de dusmani " in regia lui pisicuts, care a avut premiera deja la cannes, a fost la tiff si va intra si pe ecranele noastre...da se pare c-a fost piratat de marean, sarlotica, simona si carla si se vinde pe sub mana:)daca vrei sa faci parte din urmatorul film, anunta-ma!
vistantric Reputație: -3413 Postat Iunie 28, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat Iunie 28, 2018 nu mai pune la suflet tot ce se intampla pe acest forum, dauneaza.Problema pentru voi e ca nu doar se "intampla"... 1
Postări Recomandate