picon Reputație: 1046 Postat August 19, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 19, 2018 Nici permis nu ai??????Ai-de PLM.Pentru căruță trebuie permis? 3
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 19, 2018 Postat August 19, 2018 Pentru căruță trebuie permis?da, plus numar de inmatriculare plus semnalizare luminoasa, ca doar suntem in UE 1 2
avpop Reputație: 40328 Postat August 19, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 19, 2018 da, plus numar de inmatriculare plus semnalizare luminoasa, ca doar suntem in UEFelinar,caine sub caruta........ 2
miky77 Reputație: -1394 Postat August 19, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 19, 2018 Ma scuzati ...ce fac atarnatorii forumului ? :hmmmDin motive obiective am fost ocupat zilele acestea sa :- eliberez pe semnatura de la Balaceanca , pe asa zisa Sandy Bell , fiindca isi speriase camarazii de salon , punand in acelasi timp @Conditia69 ca daca nu fumeaza cat mai mult rahat uscat de caine ptr. a se calma , il voi returna inapoi in camasa de forta impreuna cu niste stiuleti infipti in toate gaurile posibile , famtezia ei de noapte.Apropo, am uitat sa zic , din graba am uitat-o pe muta @sparrow , colega de salon , basista , cu care si dormea in pat si careia ii facusem un cont verde aici de asistat social , motivul fiind unul serios , sa aiba mesageria activata , astfel incat sa mai dea si ea o limba in pizda vreunei nepoate , fie si din zona Vrancea , ceva de genu' @ailema (intors)- racolez un lacheu de la o masa , care isi lipise Picoaiele de un tamburet cu Super glue si isi canta amarul alaturi de o sticla de roze de 12 lei , d'ala ieftinu' , banuiesc , cu toate ca acel lichid aducea mai mult a rachiu de OB-uri , a acelor fete pe care le promoveaza aici- spal un porc gras si libidinos intr-un SPA , cu peria de sarma , crezand ca il voi scapa de gripa porcina , astfel incat sa nu mai dea in streche atat de des , bine cred totusi ca m-am inselat in privinta acestei boli , fiind doar o nevroza/frustrare/nemultumire/deceptie aparuta datorita vietii ratate/amarate pe care a dus-o si menopauzei cu care s-a pricopsit , tot consumand din sticlelele de parbrizol...si sa-i parchez aici pe site , unde pot sa latre non-stop si non-profit (bineinteles), cat e ziulica de lunga Acum sa vezi dilema pe ei , de cand i-am adus si lasat sa zburde pe aici : cu ce masina i-am transportat? avea sau nu girofar? era tir , limuzina ? era condusa de mine personal? de ce era asa inalta ? si ...da-i salveaza imagini , da-i cu lupa , stabileste detalii , de genul : conducea , nu conducea ?! avea volan pe dreapta sau nu ?! ce permis o avea ?!Ei dupa prezentarea acestor poze sa vezi alte dileme pe ei : ce viteza aveam de-l faceam pe ala cu Porche-ul din banda doi si il presam pe celalalt cu Range Rover-ul sa se dea la o parte ca sa avansez ? cum de aveam vizibilitate peste gardul de beton de protectie dintre benzi? ....adica intr-un cuvant "Oare ce OZN o fi avand si ala ?!"Deci...descarcat pachetul la aeroport Si ...go home ,sweet home ...a treia casa (sa vezi si aici dilema pe ei) ...Mentiuni/ indicii ptr. rezolvarea acesteia ::- costa cu mult mai mult decat chicineta de nefamilisti lasata mostenire sau donata asistatului pansat din Berceni- consuma pe luna mai mult decat bugetul fraierilor de dat la buci si la muie de toti banii- produce mai mult decat pensia Picoiului inmultita de ....X ori....Asteptam opiniile pertinente ale ciacanailor , aceeasi trancanai de Nimfomane , in pana mea ....ceva de genul : o fi TIR , dar ce cauta aseara pe DN1 (zona Otopeni) , o zona restrictionata in ziua si ora respectiva , imaginea fiind la cald si extrasa de pe .....tahograf (sa zicem ) =)) , cum de mergea cu acea viteza pe banda 3 ? Hahaha...hai , bagati raspunsul , storceti-va creierasul in noaptea aceasta cu asa dileme , fraierilor de la aprozarul din coltul blocului , tot aia matrafoxati si curentati . =))
miskin again above the mundane Reputație: 29 Postat August 19, 2018 Postat August 19, 2018 Ba, nu e @miki77 un exemplar de inteligenta, insa mai tembel decat sconcsul @pipilica rar ma gasesti. Bine, ca ati fost tovarasi si acum postati mesaje private. Nici nu vreau sa ma gandesc la circul, ce va sa vina, cand @picon, noua mare dragoste a sconcsului, o sa posteze din mesajele primite de la cel din urma. E clar, ca tembelu' l-a innebunit pe mosneag cu mesaje private despre useri-fantoma, minusuri, dusmani si alte bazaconii. In :) mea, cronica unei CaCareze anuntate, ca sa imprumut putin din Marquez. Cum naiba sa te foloseasca niste curve cu IQ sub 80, drept vuvuzea si votant universal, incredibil, Gogule, pe cand debransarea, ba?
avpop Reputație: 40328 Postat August 19, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 19, 2018 Ma scuzati ...ce fac atarnatorii forumului ? :hmmm Din motive obiective am fost ocupat zilele acestea sa : - eliberez pe semnatura de la Balaceanca , pe asa zisa Sandy Bell , fiindca isi speriase camarazii de salon , punand in acelasi timp @Conditia69 ca daca nu fumeaza cat mai mult rahat uscat de caine ptr. a se calma , il voi returna inapoi in camasa de forta impreuna cu niste stiuleti infipti in toate gaurile posibile , famtezia ei de noapte.Apropo, am uitat sa zic , din graba am uitat-o pe muta @sparrow , colega de salon , basista , cu care si dormea in pat si careia ii facusem un cont verde aici de asistat social , motivul fiind unul serios , sa aiba mesageria activata , astfel incat sa mai dea si ea o limba in pizda vreunei nepoate , fie si din zona Vrancea , ceva de genu' @ailema (intors)- racolez un lacheu de la o masa , care isi lipise Picoaiele de un tamburet cu Super glue si isi canta amarul alaturi de o sticla de roze de 12 lei , d'ala ieftinu' , banuiesc , cu toate ca acel lichid aducea mai mult a rachiu de OB-uri , a acelor fete pe care le promoveaza aici- spal un porc gras si libidinos intr-un SPA , cu peria de sarma , crezand ca il voi scapa de gripa porcina , astfel incat sa nu mai dea in streche atat de des , bine cred totusi ca m-am inselat in privinta acestei boli , fiind doar o nevroza/frustrare/nemultumire/deceptie aparuta datorita vietii ratate/amarate pe care a dus-o si menopauzei cu care s-a pricopsit , tot consumand din sticlelele de parbrizol ...si sa-i parchez aici pe site , unde pot sa latre non-stop si non-profit (bineinteles), cat e ziulica de lunga Acum sa vezi dilema pe ei , de cand i-am adus si lasat sa zburde pe aici : cu ce masina i-am transportat? avea sau nu girofar? era tir , limuzina ? era condusa de mine personal? de ce era asa inalta ? si ...da-i salveaza imagini , da-i cu lupa , stabileste detalii , de genul : conducea , nu conducea ?! avea volan pe dreapta sau nu ?! ce permis o avea ?!Ei dupa prezentarea acestor poze sa vezi alte dileme pe ei : ce viteza aveam de-l faceam pe ala cu Porche-ul din banda doi si il presam pe celalalt cu Range Rover-ul sa se dea la o parte ca sa avansez ? cum de aveam vizibilitate peste gardul de beton de protectie dintre benzi? ....adica intr-un cuvant "Oare ce OZN o fi avand si ala ?!" Deci...descarcat pachetul la aeroport Untitled 1.jpg Si ...go home ,sweet home ...a treia casa (sa vezi si aici dilema pe ei) Untitled 2.jpg Untitled 3.jpg ...Mentiuni/ indicii ptr. rezolvarea acesteia ::- costa cu mult mai mult decat chicineta de nefamilisti lasata mostenire sau donata asistatului pansat din Berceni - consuma pe luna mai mult decat bugetul fraierilor de dat la buci si la muie de toti banii - produce mai mult decat pensia Picoiului inmultita de ....X ori.... Asteptam opiniile pertinente ale ciacanailor , aceeasi trancanai de Nimfomane , in pana mea ....ceva de genul : o fi TIR , dar ce cauta aseara pe DN1 (zona Otopeni) , o zona restrictionata in ziua si ora respectiva , imaginea fiind la cald si extrasa de pe .....tahograf (sa zicem ) =)) , cum de mergea cu acea viteza pe banda 3 ? Hahaha...hai , bagati raspunsul , storceti-va creierasul in noaptea aceasta cu asa dileme , fraierilor de la aprozarul din coltul blocului , tot aia matrafoxati si curentati . =)) Ai-de PLM Miky i-a dat contul lui Vistantric. 2
avpop Reputație: 40328 Postat August 19, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 19, 2018 Ba, nu e @miki77 un exemplar de inteligenta, insa mai tembel decat sconcsul @pipilica rar ma gasesti. Bine, ca ati fost tovarasi si acum postati mesaje private. Nici nu vreau sa ma gandesc la circul, ce va sa vina, cand @picon, noua mare dragoste a sconcsului, o sa posteze din mesajele primite de la cel din urma. E clar, ca tembelu' l-a innebunit pe mosneag cu mesaje private despre useri-fantoma, minusuri, dusmani si alte bazaconii. In :) mea, cronica unei CaCareze anuntate, ca sa imprumut putin din Marquez. Cum naiba sa te foloseasca niste curve cu IQ sub 80, drept vuvuzea si votant universal, incredibil, Gogule, pe cand debransarea, ba?Cu aproximatie,cam ce Iq are Miky??? 1
miky77 Reputație: -1394 Postat August 19, 2018 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Postat August 19, 2018 Ai de PLM...bla, bla,bla ...ai de PLM .....ti-ai pus limitator de cuvinte ptr. oligofreni matrafoxati? Nu , il aveai cu siguranta .: Mai bine ai raspunde la dilema , prostituatule de Berceni via Gara de Nord )
Vizitator Reputație: 0 Postat August 19, 2018 Postat August 19, 2018 nu ati dat-o la pace nici acum ?!?
avpop Reputație: 40328 Postat August 19, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 19, 2018 Ai de PLM...bla, bla,bla ...ai de PLM .....ti-ai pus limitator de cuvinte ptr. oligofreni matrafoxati? Nu , il aveai cu siguranta .: Mai bine ai raspunde la dilema , prostituatule de Berceni via Gara de Nord )Vistantric,iar te-ai drogat??Ai-de PLM!
vistantric Reputație: -3413 Postat August 19, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 19, 2018 What? 😅Iarăsi faceti prostioare intre voi...offfff!
vistantric Reputație: -3413 Postat August 19, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 19, 2018 M-ai desprins dintr-o lectură foarte amuzantă cu niste simpatici care s-au recomandat cândva la Snagov ca fiind...pic si poc! Nu stiu ce naiba mi-a venit să intru asa de adânc in arhivele forumului...
avpop Reputație: 40328 Postat August 19, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 19, 2018 M-ai desprins dintr-o lectură foarte amuzantă cu niste simpatici care s-au recomandat cândva la Snagov ca fiind...pic si poc!Nu stiu ce naiba mi-a venit să intru asa de adânc in arhivele forumului...Pozele alea postate de tine de pe contul Miky77 sunt de la snagov?
vistantric Reputație: -3413 Postat August 19, 2018 Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Telefon: 0731670030 Oras:București Herăstrău 0731670030 Disponibila Postat August 19, 2018 Pozele alea postate de tine de pe contul Miky77 sunt de la snagov?Sunt postate de mine zici? 😀Eu zic să mai iesi din casa...Video-ul acesta de unde e?https://youtu.be/mASqAz6JsfQ
avpop Reputație: 40328 Postat August 19, 2018 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 19, 2018 Sunt postate de mine zici? Eu zic să mai iesi din casa...Video-ul acesta de unde e? Congo,Botswana?
condition Reputație: 7276 Postat August 19, 2018 Oras:undeva Oras:undeva Postat August 19, 2018 Ma scuzati ...ce fac atarnatorii forumului ? :hmmm Din motive obiective am fost ocupat zilele acestea sa : - eliberez pe semnatura de la Balaceanca , pe asa zisa Sandy Bell , fiindca isi speriase camarazii de salon , punand in acelasi timp @Conditia69 ca daca nu fumeaza cat mai mult rahat uscat de caine ptr. a se calma , il voi returna inapoi in camasa de forta impreuna cu niste stiuleti infipti in toate gaurile posibile , famtezia ei de noapte.Apropo, am uitat sa zic , din graba am uitat-o pe muta @sparrow , colega de salon , basista , cu care si dormea in pat si careia ii facusem un cont verde aici de asistat social , motivul fiind unul serios , sa aiba mesageria activata , astfel incat sa mai dea si ea o limba in pizda vreunei nepoate , fie si din zona Vrancea , ceva de genu' @ailema (intors)- racolez un lacheu de la o masa , care isi lipise Picoaiele de un tamburet cu Super glue si isi canta amarul alaturi de o sticla de roze de 12 lei , d'ala ieftinu' , banuiesc , cu toate ca acel lichid aducea mai mult a rachiu de OB-uri , a acelor fete pe care le promoveaza aici- spal un porc gras si libidinos intr-un SPA , cu peria de sarma , crezand ca il voi scapa de gripa porcina , astfel incat sa nu mai dea in streche atat de des , bine cred totusi ca m-am inselat in privinta acestei boli , fiind doar o nevroza/frustrare/nemultumire/deceptie aparuta datorita vietii ratate/amarate pe care a dus-o si menopauzei cu care s-a pricopsit , tot consumand din sticlelele de parbrizol ...si sa-i parchez aici pe site , unde pot sa latre non-stop si non-profit (bineinteles), cat e ziulica de lunga Acum sa vezi dilema pe ei , de cand i-am adus si lasat sa zburde pe aici : cu ce masina i-am transportat? avea sau nu girofar? era tir , limuzina ? era condusa de mine personal? de ce era asa inalta ? si ...da-i salveaza imagini , da-i cu lupa , stabileste detalii , de genul : conducea , nu conducea ?! avea volan pe dreapta sau nu ?! ce permis o avea ?!Ei dupa prezentarea acestor poze sa vezi alte dileme pe ei : ce viteza aveam de-l faceam pe ala cu Porche-ul din banda doi si il presam pe celalalt cu Range Rover-ul sa se dea la o parte ca sa avansez ? cum de aveam vizibilitate peste gardul de beton de protectie dintre benzi? ....adica intr-un cuvant "Oare ce OZN o fi avand si ala ?!" Deci...descarcat pachetul la aeroport Untitled 1.jpg Si ...go home ,sweet home ...a treia casa (sa vezi si aici dilema pe ei) Untitled 2.jpg Untitled 3.jpg ...Mentiuni/ indicii ptr. rezolvarea acesteia ::- costa cu mult mai mult decat chicineta de nefamilisti lasata mostenire sau donata asistatului pansat din Berceni - consuma pe luna mai mult decat bugetul fraierilor de dat la buci si la muie de toti banii - produce mai mult decat pensia Picoiului inmultita de ....X ori.... Asteptam opiniile pertinente ale ciacanailor , aceeasi trancanai de Nimfomane , in pana mea ....ceva de genul : o fi TIR , dar ce cauta aseara pe DN1 (zona Otopeni) , o zona restrictionata in ziua si ora respectiva , imaginea fiind la cald si extrasa de pe .....tahograf (sa zicem ) =)) , cum de mergea cu acea viteza pe banda 3 ? Hahaha...hai , bagati raspunsul , storceti-va creierasul in noaptea aceasta cu asa dileme , fraierilor de la aprozarul din coltul blocului , tot aia matrafoxati si curentati . =)) :laugh2 2 4
Administrator pisicuts Reputație: 114331 Postat August 19, 2018 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat August 19, 2018 :laugh2 alexandru69 ce parere ai de miky ??
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 19, 2018 Postat August 19, 2018 alexandru69 ce parere ai de miky ??cred ca l-ar fute :)))
thecat Reputație: 10279 Postat August 20, 2018 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Postat August 20, 2018 ce viteza aveam de-l faceam pe ala cu Porche-ul din banda doi si il presam pe celalalt cu Range Rover-ul sa se dea la o parte ca sa avansez ? Pentru conformitate - daca te referi la ala alb de pe banda 2, ala nu e Porsche, e C-class din ala urât, aparent varianta coupe. In paranteza fie spus, nu ma luati cu struguri acri - da, stiu, e masina buna, nu, nu m-ar deranja sa primesc una cadou, dar ca observatie... urâtă masina, dom'le! pe unde citesc toti lauda design-ul MB din ultima vreme; pe gustul meu, cel putin, niciuna din clase nu-i frumoasa, dar ultima generatie de C-uri cred ca e undeva in top 5 cele mai hâde masini din istorie... :) alexandru69 ce parere ai de miky ?? Mai, ai dreptate, si mie mi s-a parut foarte slab traficul in week-end; plictiseala grupa mare... da-i sa sune, vezi ce mai declansezi pe ici-pe colo, ca altfel a fi bai... ;) 3
picon Reputație: 1046 Postat August 20, 2018 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat August 20, 2018 Mă uitam și mă cruceam la delirul știuletarului! Demență în stare pură. Mă uitam și mă cruceam la delirul kinuitului! Demență în stare pură. Două exemple triste, care ți-ar trezi milă, dacă nu ți-ar trezi silă. Prea mulți bolnavi mintal pe site-ul ăsta! 3 4
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2018 Ce sarac poate fi Miky daca n-a putut sa faca o aroganta nici macar cu o masina imprumutata.In viata mea n-am vazut pe cineva sa posteze astfel de poze de parca smecheria e ca masina sa fie inalta. Chiar asa isi dadea oricine seama cine e daca punea o poza sa se vada si interiorul? Exista destule masini inalte, dar ieftine. Poate ca a venit cu o duba plina de pepeni. Poate chiar cu una plina cu stiuleti testati chiar de el pentru ca i-a cules cu curul. Asta e smecherie, bai saracule? Ca ai ajuns si tu pe Bucuresti-Ploiesti? E clar ca iesi din localitatea de bastina doar de sarbatori. La fel exista si Porsche Cayenne din prima generatie la sub 10 000 euro. Daca ai o masina de genul ala, esti departe de a fi smecher. Dar esti foarte posibil un dobitoc. :) 2
pulesteu Reputație: 10787 Postat August 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2018 Untitled 1.jpgSe vad perfect farurile Miky Mobilului reflectate de portbagajul Seat-ului si la cat de galbena e lumina si la cum e disipata, e o masina care are faruri halogen, fara lupe. Deci iar un #sarac pentru Miky stiuletarul. Dubele n-au xenon. :( 1
promovator Reputație: -530 Postat August 20, 2018 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 20, 2018 . Chiar asa isi dadea oricine seama cine e daca punea o poza sa se vada si interiorul? Ai grija ce iti doresti .................... sa nu fie ca celebrul portofel. 1
Vizitator mc hammer Reputație: 0 Postat August 20, 2018 Postat August 20, 2018 Se vad perfect farurile Miky Mobilului reflectate de portbagajul Seat-ului si la cat de galbena e lumina si la cum e disipata, e o masina care are faruri halogen, fara lupe.Deci iar un #sarac pentru Miky stiuletarul. Dubele n-au xenon. :(Xenon-ul e depasit, de cativa ani se pun becuri LED, care pot oferi orice temperatura de culoare si game variate de putere. 2 2
Postări Recomandate