Sari la conținut

Cunoaste cineva aceasta duduie??

7852mare

Postări Recomandate

• Oras:Ploiești
Acum 8 ore, vasile_69_69 a spus:

Scrot ala cica a vorbit din pacate nu are bani de ea asa ca sta cuminte pe laba 

Iar ești prost! Ai fost la Cernobîl,voluntar? Am crezut că te-ai deșteptat în săptămâna mare dar m-ai rău te-ai prostit, iartă-l Doamne,că nu știe ce face,Amin!😂😂😂

• Like 2
Link spre comentariu
Acum 9 ore, vasile_69_69 a spus:

Scrot ala cica a vorbit din pacate nu are bani de ea asa ca sta cuminte pe laba 

Vezi că s-a deschis un topic al prostiei unde poți participa cu brio,ai șansa vasile_69_69 ca unic candidat să și câștigi, îți doresc baftă multă! Apropo,îmi dai și mie să-i dau o muie lui aia cu care vb.tu?😉

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator vasile_69_69
Reputație: 0
12 hours ago, scrot01 said:

Vezi că s-a deschis un topic al prostiei unde poți participa cu brio,ai șansa vasile_69_69 ca unic candidat să și câștigi, îți doresc baftă multă! Apropo,îmi dai și mie să-i dau o muie lui aia cu care vb.tu?😉

Scrot esti ff istet chiar nu stiu cum poti sa te cobori la nivelul meu te certi prea mult pe chat se vede ca nu ai de munca taticu 😂😂😂

Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
La 15.04.2022 la 8:11, vasile_69_69 a spus:

@pisicuts 

Ce reguli sunt pe chat? Are voie omul acesta sa ma injure ca un nesimtit???

@pisicuts, dam si noi ban cretinilor care idolatrizeaza un criminal de copii? Nici nu e foarte important ce mizerii posteaza, sunt multi trolli idioti ca el pe aici, dar poza aia de la profilul lui... Mai sunt unii care au la profil poze ale lui Hitler sau Stalin, dar macar aia au murit acum 70 de ani, nu comit genocid in prezent.

• Like 2
  • Haha 2
Link spre comentariu
Vizitator vasile_69_69
On 4/22/2022 at 12:55 PM, chev007 said:

@pisicuts, dam si noi ban cretinilor care idolatrizeaza un criminal de copii? Nici nu e foarte important ce mizerii posteaza, sunt multi trolli idioti ca el pe aici, dar poza aia de la profilul lui... Mai sunt unii care au la profil poze ale lui Hitler sau Stalin, dar macar aia au murit acum 70 de ani, nu comit genocid in prezent.

Bai nebunule iti dai seama cum esti sa faci pe militianu de Paste pe chat.. chiar nu ai prieteni familie esti chiar asa vai de tine sa stai ca boul pe internet 😂

Link spre comentariu
Acum 15 ore, vasile_69_69 a spus:

Bai nebunule iti dai seama cum esti sa faci pe militianu de Paste pe chat.. chiar nu ai prieteni familie esti chiar asa vai de tine sa stai ca boul pe internet 😂

Vineri nu era Paste, prostule, dar luni cand ai scris tu era, psihopatule!

Link spre comentariu
Vizitator vasile_69_69
9 hours ago, chev007 said:

9 hours ago, chev007 said:

Daca ar sti famila si prietenii tai ce specimen bolnav au langa ei, te-ar impusca iar apoi s-ar impusca si ei.

Ba daca trebuia sa faci armata iti luai acte ca esti handicapat zmeule stateai sub pat de frica.. acu ai auzit de razboi si esti viteaz pe chat hai ma lasa tampeniile du te voluntar si omoara rusi daca poti fraiere daca nu iti facem noi pomenile 

Si mars in plm de prost nu imi dai tu sfaturi saracie stai pe net de foame

Link spre comentariu
La 25.04.2022 la 20:54, vasile_69_69 a spus:

Acum 9 ore, chev007 a spus:

Raspunde si la asta, analfabetule functional! Citezi, citesti, dar scrii doar din filmele pe care ti le faci singur in cap.

Tu nici macar la categoria troll nu te incadrezi, esti doar un cretin oligofren.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator vasile_69_69
10 hours ago, chev007 said:

Raspunde si la asta, analfabetule functional! Citezi, citesti, dar scrii doar din filmele pe care ti le faci singur in cap.

Tu nici macar la categoria troll nu te incadrezi, esti doar un cretin oligofren.

Bai varule chiar imi place de tine esti istet si vorbaret se vede ca ai scoala multa si esti umblat pe afara

ce sa iti mai explic ti ai facut vacanta de Paste pe internet si ai fantezii cu poze delirezi de foame

pleaca ba din tara daca ti e frica te anunt cand se termina razboiu hai ca esti mai prost ca astia noroc cu Pasarel pussy vandalizata ca te iubeste distractie placuta sa aveti impreuna 😂

Link spre comentariu
La 21.04.2022 la 19:53, vasile_69_69 a spus:

Scrot esti ff istet chiar nu stiu cum poti sa te cobori la nivelul meu te certi prea mult pe chat se vede ca nu ai de munca taticu 😂😂😂

Ai rămas fără bănuți,oligofrenule,nu m-ai ai cont premium săracule? Hai să-mi faci o suptă să-ți dau 50 de lei..😂😂😂

• Like 2
Link spre comentariu
Vizitator vasile_69_69
1 hour ago, scrot01 said:

Ai rămas fără bănuți,oligofrenule,nu m-ai ai cont premium săracule? Hai să-mi faci o suptă să-ți dau 50 de lei..😂😂😂

Scrot vezi aceasta e problema ta te porti urat si nici o femeie nu vorbeste cu tine e normal taticu nimeni nu vrea sa se complice cu un papagal ca tine 

Link spre comentariu
Acum 55 minute, vasile_69_69 a spus:

Scrot vezi aceasta e problema ta te porti urat si nici o femeie nu vorbeste cu tine e normal taticu nimeni nu vrea sa se complice cu un papagal ca tine 

Văd,ești apreciat tu de toată spuma..vai mama ta de oligofren retard ce ești...Vezi că ptr prostie nu s-au descoperit încă un tratament, așa rămâi!

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator vasile_69_69
On 4/29/2022 at 10:01 AM, scrot01 said:

Văd,ești apreciat tu de toată spuma..vai mama ta de oligofren retard ce ești...Vezi că ptr prostie nu s-au descoperit încă un tratament, așa rămâi!

Scrot esti prea obraznic

Link spre comentariu
Vizitator shemyaza
Acum 16 minute, vasile_69_69 a spus:

Scrot esti prea obraznic

Vasilică,observ ca-ti faci din ce în ce mai mulți "prieteni"...😂

Link spre comentariu
Vizitator shemyaza
Acum 5 minute, shemyaza a spus:

Vasilică,observ ca-ti faci din ce în ce mai mulți "prieteni"...😂

Apropo,am și eu un "prieten",se numește Magnificul0.

Link spre comentariu
Vizitator shemyaza
Acum 3 ore, vasile_69_69 a spus:

Scrot esti prea obraznic

Cred ca problema ta in legatura cu ceilalti nu costa in faptul cum la raspunzi si doar de poza pe care o folosesti in situatia de fata.

E cum mi-as pune eu poza lui Ceausescu in anii "80.

Vezi tu,eu am ales"Boba Fett" din Star Wars si pot sa spun deocamdata nimeni nu are nimic cu mine.😂

Toate cele bune,Vasilica.

Link spre comentariu
Acum 2 ore, scrot01 a spus:

Este o constatare sau o afirmație?

Frați futaci,vasile 69_69 divorțează.Curând vom avea o nouă  fetiță pe forum,care îi va face concurență acerbă susnumitului... baftă la divorțate!👍😜

Link spre comentariu
Vizitator vasile_69_69
9 hours ago, shemyaza said:

Cred ca problema ta in legatura cu ceilalti nu costa in faptul cum la raspunzi si doar de poza pe care o folosesti in situatia de fata.

E cum mi-as pune eu poza lui Ceausescu in anii "80.

Vezi tu,eu am ales"Boba Fett" din Star Wars si pot sa spun deocamdata nimeni nu are nimic cu mine.😂

Toate cele bune,Vasilica.

Si tie 😂

3 hours ago, scrot01 said:

Este o constatare sau o afirmație?

Este un lucru real

50 minutes ago, scrot01 said:

Frați futaci,vasile 69_69 divorțează.Curând vom avea o nouă  fetiță pe forum,care îi va face concurență acerbă susnumitului... baftă la divorțate!👍😜

Mai ai si alte glume expirate somerule??

Link spre comentariu
Acum 21 minute, vasile_69_69 a spus:

Si tie 😂

Este un lucru real

Mai ai si alte glume expirate somerule??

Curând nu voi mai fi șomer,mă fac pește, aștept să se termine procesul de divorț..😉

• Haha 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...