Sari la conținut

Cel Mai Mare Prost - Editia de Craciun 2016

Cel Mai Mare Prost pe nimfomane.com  

155 membri au votat

1. 1. Care este cel mai mare prost al forumului?

• Machucambo
      16
    • Dobre
      41
    • Rozkendra
      15
    • Raffaello
      8
    • Brett
      17
    • Picon
      48
    • Nobel
      10
    • Miky77
      29
    • Trollescoviciulos
      12
    • Justitiaru
      16

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Ti-am răspuns ba retardatule. Întotdeauna sluga vine la stăpân.

Ce e greu de înțeles?

Esti un MASCARICi de proasta factura , ca de obicei  Deja ..... :kotzen

post-194745-0-68422700-1482931687_thumb.jpg

• Like 17
  • Minus 14
  • Oras:EU
  • Oras:EU
Postat

Eu cred ca Mikyputa ii ia fata lui Piconela pe ultima suta de metri.

Cert este ca Mikyputa merita cu prisosinta sa castige. Demonstreaza la fiecare postare o imbecilitate pe care Picon nu a reusit sa o egaleze nici macar in momentele lui cele mai negre.

Este greu, insa, sa concurezi impotriva lui Picon, cel mai titrat membru al forumului.

Grobianul #1

http://nimfomane.com/forum/topic/73132-picon-grobianism-si-duplicitate-opere-incomplete/?hl=grobianism

Cel Mai Scarbos User

http://nimfomane.com/forum/topic/74115-cel-mai-scarbos-user-varianta-pe-bune-si-finala/?hl=grobianism

• Minus 4
  • Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Cert este ca Mikyputa merita cu prisosinta sa castige. Demonstreaza la fiecare postare o imbecilitate pe care Picon nu a reusit sa o egaleze nici macar in momentele lui cele mai negre.

Este greu, insa, sa concurezi impotriva lui Picon, cel mai titrat membru al forumului.

Grobianul #1http://nimfomane.com/forum/topic/73132-picon-grobianism-si-duplicitate-opere-incomplete/?hl=grobianism

Cel Mai Scarbos Userhttp://nimfomane.com/forum/topic/74115-cel-mai-scarbos-user-varianta-pe-bune-si-finala/?hl=grobianism

Nu mai spune! Ieși mă, pacaliciule!
  • Like 3
  • Minus 1
Postat

mai fa-ti  niste clone zapaucule  si voteaza (ca si celalalt) ca tot ziceai de viata ta din real ca este diferita de cea virtuala  :laugh2

cine te opreste ?  pe mine nu ma afecteaza cu absolut nimic  .....doar tie gandul la poola noastra uneori nu-ti da pace  .

• Like 17
  • Minus 14
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Pisicuts, numa' eu vad o potentiala sursa de rotunjit veniturile in aceste poll-uri?

Liber la facut clone s-a dat deja, de mult. Ia gandeste-te amu, daca ai limita dreptul de votare in poll-uri, doar la membrii premium sau xxl...  :350x

• Like 5
  • Oras:86.925026 27.987850
  • Oras:86.925026 27.987850
Postat

Pisicuts, numa' eu vad o potentiala sursa de rotunjit veniturile in aceste poll-uri?

Liber la facut clone s-a dat deja, de mult. Ia gandeste-te amu, daca ai limita dreptul de votare in poll-uri, doar la membrii premium sau xxl...  :350x

traiasca votul cenzitar

Postat

Am incurcat topicele in pula mea...

Cei mai prosti/dobitoci de pe forum sunt (pe bune, nu caterinca data la frustrare gen topicul Cel mai mare prost 2016):

ciucurel, miky77, all-star, dobre, alexquerti1234 (sau cum pula mea isi zice) si advanced. Punct.

Curvele nu le amintim din motive lesne de inteles.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cei mai prosti/dobitoci de pe forum sunt (pe bune, nu caterinca data la frustrare gen topicul Cel mai mare prost 2016):

ciucurel, miky77, all-star, dobre, alexquerti1234 (sau cum pula mea isi zice) si advanced. Punct.

Advanced poate că este spurcat la gură, dar nu prost. 

• Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

O sa guite Mikyputa ca si tu ești tot o clona.

• Like 1
Postat

O sa guite Mikyputa ca si tu ești tot o clona.

Ma doare-n puia de ce crede el, nici nu conteaza asta... chiar sunt prostii forumului, la modul serios.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Ma doare-n puia de ce crede el, nici nu conteaza asta... chiar sunt prostii forumului, la modul serios.

Sunt de peste un an, dar am fost banat in mai multe randuri. (acelasi nickname)

Hai ca si-a gasit si Pisilica un aliat de nadejde la injuraturi. Sunteti pe aceeasi lungime de unda din care se pare. Din 1000 de postari pe care le ai , 90 % sunt cu injuraturi.    :slap2

Deci nu degeaba ai fost banat    Spor la treaba si simte-te in elementul tau 

Mare o mare caracter . Nu te agita sa-mi raspunzi , anticipez deja  ploaia de injuraturi .  :)

• Like 16
  • Minus 14
Postat

eu i-am propus cu alta ocazie sa-si rotunjeasca cu totul altfel veniturile , cine vrea sa faca gargara sa plateasca  , dar observ ca nu stie de zona aceasta  de practica "gresesti  platesti"  :laugh2

• Like 14
  • Minus 14
Postat

Hai ca si-a gasit si Pisilica un aliat de nadejde la injuraturi. Sunteti pe aceeasi lungime de unda din care se pare. Din 1000 de postari pe care le ai , 90 % sunt cu injuraturi.    :slap2

Deci nu degeaba ai fost banat    Spor la treaba si simte-te in elementul tau 

Mare o mare caracter . Nu te agita sa-mi raspunzi , anticipez deja  ploaia de injuraturi .  :)

Nu observ care ar fi legatura cu cei 6 (editat) prosti ai forumului printre care te numeri si dumneata. Nu iti spun asta cu rautate. Poate ai si tu calitatile tale... la supt, la gatit, tu stii, dar te asigur ca esti extrem de prost. Fara caterinca.

Urasc multi useri de pe forum si in acelasi timp recunosc ca nu sunt prosti. Sper ca ai inteles.

• Like 2
  • Minus 2
Postat

Nu observ care ar fi legatura cu cei 6 (editat) prosti ai forumului printre care te numeri si dumneata. Nu iti spun asta cu rautate. Poate ai si tu calitatile tale... la supt, la gatit, tu stii, dar te asigur ca esti extrem de prost. Fara caterinca.

Urasc multi useri de pe forum si in acelasi timp recunosc ca nu sunt prosti. Sper ca ai inteles.

Nu este obligatoriu sa ne placem reciproc , dar de la a nu ne place unul pe celalalt pana la a ne jigni  tine de educatie  Intelegi?

La tine observ  ca iti lipseste cu desavarsire  . Deci fara caterinca ti-am spus-o si eu  . :)

• Like 14
  • Minus 13
  • Oras:X.
  • Oras:X.
Postat

Miki, cu toata empatia, cere un refund.

Nici aia de la Caritas nu au fost asa de umiliti pe banii lor.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...