Sari la conținut

In ce useri ai incredere ?

70 membri au votat

1. 1. Care sunt recenzori de incredere ?

• viezuremanz
    • picon
    • sanmiguel38501
    • castellano
    • kiviak
    • pseudonim111
      0
    • giancarlogirri
      0
    • bubutz38
    • andreea_good
    • del rey
    • nila81
      0
    • mr.oki
      0
    • batranul george
      0
    • codered
    • gigel petrescu
    • pustanu87
      0
    • gogu_p
      0
    • laury
    • bunicul_tau
    • alexqwerty1234
    • pidsadera
      0
    • relaxed
    • teres

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

nu mai beţ =))

Apa la caini!

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

sunt calm de fel  PACALICIULE 

stergeti mucii de la nas si raspunde provocarii ca sa vezi si tu o data ptr. totdeauna  cum stau trebili in realitate (nu in virtual) si sa nu te mai bazezi doar pe povestirile si vorbele altora  , ca mai apoi sa le rastalmacesti si sa blamezi pe toata lumea .

Nepotica,ai probleme psihice? Repeți întrebarea pe toate topicele?

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Acum, serios vorbind, eu nu mai am încredere în nimeni, nici măcar în clonele mele.:)

Nici eu :(

• Like 2
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Nepotica,ai probleme psihice? Repeți întrebarea pe toate topicele?

Jaa bolovane , atunci . :)

• Like 16
  • Minus 14
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

Exact cum am anticipat,sluga agățată de fusta mămicii lui,Piconela a răspuns prompt.

Ba sluga,calmează-te,la pula mea vi tu târându-te pe coate si genunchi.

* vii
  • Like 2
  • Minus 1
  • Oras:EU
Postat

sunt calm de fel PACALICIULE

stergeti mucii de la nas si raspunde provocarii ca sa vezi si tu o data ptr. totdeauna cum stau trebili in realitate (nu in virtual) si sa nu te mai bazezi doar pe povestirile si vorbele altora, ca mai apoi sa le rastalmacesti si sa blamezi pe toata lumea .

Mikyputa asta sufera crunt de complexul omului mediocru, pentru care viata inseamna o lupta pentru a-si depasi conditia intelectuala precara si originile sociale modeste. Desi in sinea lui stie ca este prost si neinsemnat, Mikyputa se zbate zi de zi pentru a-i convinge pe cei din jur - dar mai ales pentru a se convinge pe sine insusi - ca viata lui ar conta si ca nu este doar o nulitate de existenta careia nimeni nu-si va mai aminti vreodata.

Si totusi Mikyputa al nostru reuseste sa fie un Rockefeller de Dambovita si sa lucreze cu "tot felul de oameni" in doar cele 2-3 ore pe zi cand nu este prezent pe forum. Absolut remarcabil!:)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

* vii

Mosule "Cel Mai Mare Prost", dar greseala imensa ("stergeti") din postarea lacheului tau nu o corectezi?

"Traiti-ar" corectitudinea de bolsevic transpirat si cu cioc!:)

• Minus 4
Postat

Mikyputa asta sufera crunt de complexul omului mediocru, pentru care viata inseamna o lupta pentru a-si depasi conditia intelectuala precara si originile sociale modeste. Desi in sinea lui stie ca este prost si neinsemnat, Mikyputa se zbate zi de zi pentru a-i convinge pe cei din jur - dar mai ales pentru a se convinge pe sine insusi - ca viata lui ar conta si ca nu este doar o nulitate de existenta careia nimeni nu-si va mai aminti vreodata.

Si totusi Mikyputa al nostru reuseste sa fie un Rockefeller de Dambovita si sa lucreze cu "tot felul de oameni" in doar cele 2-3 ore pe zi cand nu este prezent pe forum. Absolut remarcabil!:)

Dar tu ce p.m. ești, mă?
  • Like 2
  • Minus 1
Postat

Si totusi Mikyputa al nostru reuseste sa fie un Rockefeller de Dambovita si sa lucreze cu "tot felul de oameni" in doar cele 2-3 ore pe zi cand nu este prezent pe forum. Absolut remarcabil! :)

vanatorul de prosti  tu esti ma ? sau  utilizator_copou:laugh2

Acum imi dau seama mai bine de unde iti pleaca complexul acesta de inferioritate  :)

Nu ai reusit de pe niciun cont  sa-ti stabilesti un comportament adecvat si raspunsul la intrebarea : " Ce caut eu pe aici ?"

Daca lucrez doar 2-3 ore pe zi inseamna ca ti-a trezit din nou oarece invidie pe mine . Am observat.

Bine macar ca nu sunt "gropar"  ca voi (si Pisarciosul) sa sap intreg forumul ptr.  a gasi "comoara din sertarul gol" :laugh2

• Like 17
  • Minus 14
Postat

vanatorul de prosti  tu esti ma ? sau  utilizator_copou ? :laugh2

Acum imi dau seama mai bine de unde iti pleaca complexul acesta de inferioritate:)

Nu ai reusit de pe niciun cont sa-ti stabilesti un comportament adecvat si raspunsul la intrebarea : " Ce caut eu pe aici ?"

Daca lucrez doar 2-3 ore pe zi inseamna ca ti-a trezit din nou oarece invidie pe mine . Am observat.

Bine macar ca nu sunt "gropar" ca voi (si Pisarciosul) sa sap intreg forumul ptr. a gasi "comoara din sertarul gol" :laugh2

Ai inceput deja sa furi replici, pe cand modificarea postarilor?

Pe langa prost, esti si paranoic. Acum ceva timp sustineai ca sunt Miskin, acum vii cu noi "ipoteze".

Numai mintea ta sa nu o ai!:)

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Cei mai prosti/dobitoci de pe forum sunt (pe bune, nu caterinca data la frustrare gen topicul Cel mai mare prost 2016):

ciucurel, miky77, all-star, dobre, alexquerti1234 (sau cum pula mea isi zice) si advanced. Punct.

l.e. Curvele nu le amintim din motive lesne de inteles.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:Over the rainbow
Postat

Nu e chiar asa.... eu am citit-o integral de 4 ori pana la vasrta de 12 ani.

Dar cand ma apuca dracii aia mari tot par ca sunt mireasa lui Lucifer  :laugh2  :laugh2

Cred ca ai citit-o cu mare drag la o varsta atat de timpurie. Mai ales cand ajungeai la Numeri, Leviticul, sau la pasajele minunate din Cronici, ori la Iezechiel.

Desi Bibilia este recomandabila la orice varsta si reinterpretabila distinct la fiecare recitire, fiind istorie+ ghid de bune practici si morala

Recomandabila la orice varsta? :) Da unui copil de 7-8 ani textul urmator (Iezechiel, capitolul 10) si spune-mi ce poate pricepe de aici:

1. Privind eu atunci, am vazut pe bolta, care era deasupra capetelor heruvimilor, ceva asemanator la infatisare cu un tron de rege, ca piatra de safir.

2. Si a zis Domnul catre omul cel imbracat in haina de in: “Intra intre rotile cele de sub heruvimi si umple-ti pumnii de carbuni aprinsi, pe care-i vei lua dintre heruvimi, si-i arunca asupra cetatii!” Si el a intrat acolo inaintea ochilor mei;

3. Si cand a intrat omul acela, heruvimii stateau in partea dreapta a casei si un nor umplea curtea cea dinauntru.

4. Atunci s-a ridicat slava Domnului de pe heruvimi spre pragul templului si templul s-a umplut de nori, iar curtea s-a umplut de stralucirea slavei Domnului.

5. Freamatul aripilor heruvimilor se auzea pana si in curtea de afara, ca glasul cand vorbeste Dumnezeu Atotputernicul.

6. Cand a dat Domnul porunca omului celui imbracat cu haina de in si i-a zis: “Ia foc dintre rotile cele dintre heruvimi”, si cand a intrat el si a stat langa roti,

7. Atunci unul din heruvimi si-a intins mana in focul cel dintre heruvimi, a luat si a dat in pumni celui imbracat in haina de in, iar el, luandu-l, a iesit.

8. Si la heruvimi sub aripi se vedeau un fel de maini omenesti.

9. Cautand eu atunci, am vazut langa heruvimi patru roti, cate o roata langa fiecare heruvim; rotile acestea erau la vedere ca si crisolitul.

10. Dupa faptura erau toate la fel si parca erau varate una in alta.

11. Cand ele mergeau, mergeau in toate patru partile, si in vremea mersului nu se intorceau, ci incotro era indreptat capul heruvimului, intr-acolo mergeau, si in vremea mersului nu se intorceau.

12. Tot trupul heruvimilor, spatele lor, mainile lor si aripile lor erau pline de ochi; asemenea si rotile, toate cele patru roti de jur imprejur…

13. Rotilor acestora, dupa cum am auzit eu, li s-a zis: “Galgal” (Vijelie).

14. Fiecare din fiintele acestea avea patru fete: fata intai era fata de heruvim, fata a doua era fata de om, cea de a treia era fata de leu si cea de a patra era fata de vultur.

15. Atunci heruvimii s-au ridicat; ei erau aceleasi fiare pe care le vazusem la raul Chebar.

16. Cand mergeau heruvimii, mergeau si rotile pe langa ei, iar cand heruvimii isi ridicau aripile ca sa se ridice de la pamant, nici rotile nu se desparteau, ci erau impreuna cu ei.

17. Cand aceia stateau, stateau si acestea; iar cand se ridicau aceia, si acestea se ridicau, pentru ca duhul fiarelor era si in ele.

18. Atunci slava Domnului s-a dus de la prag si s-a asezat pe heruvimi.

19. Iar heruvimii, intinzand aripile, s-au ridicat de la pamant inaintea ochilor mei si s-au dus insotiti de roti si s-au oprit la poarta cea dinspre rasarit a templului Domnului, si slava Dumnezeului lui Israel era deasupra lor.

20. Acestia erau aceleasi fiare, pe care le vazusem eu la picioarele Dumnezeului lui Israel, la raul Chebar.

21. Fiecare avea cate patru fete si fiecare avea cate patru aripi, iar sub aripi aveau un fel de maini omenesti.

22. Chipul fetelor si infatisarea lor era ca acelea pe care le vazusem la raul Chebar, ba si ei insisi erau aceiasi. Fiecare mergea in partea inspre care era cu fata.

• Like 1
  • Oras:Here
  • Oras:Here
Postat

...

Recomandabila la orice varsta? :) Da unui copil de 7-8 ani textul urmator (Iezechiel, capitolul 10) si spune-mi ce poate pricepe de aici:

1. Privind eu atunci, am vazut pe bolta, care era deasupra capetelor heruvimilor, ceva asemanator la infatisare cu un tron de rege, ca piatra de safir.

2. Si a zis Domnul catre omul cel imbracat in haina de in: “Intra intre rotile cele de sub heruvimi si umple-ti pumnii de carbuni aprinsi, pe care-i vei lua dintre heruvimi, si-i arunca asupra cetatii!” Si el a intrat acolo inaintea ochilor mei;

3. Si cand a intrat omul acela, heruvimii stateau in partea dreapta a casei si un nor umplea curtea cea dinauntru.

4. Atunci s-a ridicat slava Domnului de pe heruvimi spre pragul templului si templul s-a umplut de nori, iar curtea s-a umplut de stralucirea slavei Domnului.

5. Freamatul aripilor heruvimilor se auzea pana si in curtea de afara, ca glasul cand vorbeste Dumnezeu Atotputernicul.

6. Cand a dat Domnul porunca omului celui imbracat cu haina de in si i-a zis: “Ia foc dintre rotile cele dintre heruvimi”, si cand a intrat el si a stat langa roti,

7. Atunci unul din heruvimi si-a intins mana in focul cel dintre heruvimi, a luat si a dat in pumni celui imbracat in haina de in, iar el, luandu-l, a iesit.

8. Si la heruvimi sub aripi se vedeau un fel de maini omenesti.

9. Cautand eu atunci, am vazut langa heruvimi patru roti, cate o roata langa fiecare heruvim; rotile acestea erau la vedere ca si crisolitul.

10. Dupa faptura erau toate la fel si parca erau varate una in alta.

11. Cand ele mergeau, mergeau in toate patru partile, si in vremea mersului nu se intorceau, ci incotro era indreptat capul heruvimului, intr-acolo mergeau, si in vremea mersului nu se intorceau.

12. Tot trupul heruvimilor, spatele lor, mainile lor si aripile lor erau pline de ochi; asemenea si rotile, toate cele patru roti de jur imprejur…

13. Rotilor acestora, dupa cum am auzit eu, li s-a zis: “Galgal” (Vijelie).

14. Fiecare din fiintele acestea avea patru fete: fata intai era fata de heruvim, fata a doua era fata de om, cea de a treia era fata de leu si cea de a patra era fata de vultur.

15. Atunci heruvimii s-au ridicat; ei erau aceleasi fiare pe care le vazusem la raul Chebar.

16. Cand mergeau heruvimii, mergeau si rotile pe langa ei, iar cand heruvimii isi ridicau aripile ca sa se ridice de la pamant, nici rotile nu se desparteau, ci erau impreuna cu ei.

17. Cand aceia stateau, stateau si acestea; iar cand se ridicau aceia, si acestea se ridicau, pentru ca duhul fiarelor era si in ele.

18. Atunci slava Domnului s-a dus de la prag si s-a asezat pe heruvimi.

19. Iar heruvimii, intinzand aripile, s-au ridicat de la pamant inaintea ochilor mei si s-au dus insotiti de roti si s-au oprit la poarta cea dinspre rasarit a templului Domnului, si slava Dumnezeului lui Israel era deasupra lor.

20. Acestia erau aceleasi fiare, pe care le vazusem eu la picioarele Dumnezeului lui Israel, la raul Chebar.

21. Fiecare avea cate patru fete si fiecare avea cate patru aripi, iar sub aripi aveau un fel de maini omenesti.

22. Chipul fetelor si infatisarea lor era ca acelea pe care le vazusem la raul Chebar, ba si ei insisi erau aceiasi. Fiecare mergea in partea inspre care era cu fata.

Va creste crezand in... paleoastronautica. :D

Postat

Va creste crezand in... paleoastronautica. :D

Si va intelege fix... nimic. :) Se chinuie teologii sa priceapa cam la ce se face referire acolo, dintre care unii cu competente serioase in limba ebraica, iar domnisoara recomanda ... la orice varsta.

• Like 2
  • Oras:in flames
Postat

Si va intelege fix... nimic. :) Se chinuie teologii sa priceapa cam la ce se face referire acolo, dintre care unii cu competente serioase in limba ebraica, iar domnisoara recomanda ... la orice varsta.

Te rog sa iti vezi de treaba si de lungul nasului. In primul rand eu nu citeam ceva in gol nici la acea varsta. Daca teologii se chinuie nu am eu problema cu neputinta sau impotenta nimanui. Cum spuneam memoram pasaje lungi ca sa le recit,dar sa stii ca nu o faceam in gol si papaaliceste. Conversam despre eram strict pe pasajul tau invatata inca de la varsta mici despre serafimi, heruvimi stiam toti arhanghelii si altele. discutam despre versetele memorate in fiecare duminica la studiul biblic al bunicii cu babele si mosii ei.

si sunt unii oameni care citesc chestii consistente de mici si nu doar religioase ori spirituale si inteleg destule. ca inteleg si mai mult reluand aceeasi lectura dupa o anumita maturitate iarasi bine

acu hai gata cu asa discutii ca aceasta atitudine pioasa imi stricva reputatia de scorpie nebuna

Postat

Domnisoara, daca incepem o discutie despre inspiratia verbala si ineranta Scripturii, mi-e teama ca nu-ti vor fi de folos amintirile de la scoala duminicala. Mai lipseste sa spui ca ai discutii la o cafea cu Dumnezeu insusi si ca esti profet.

• Like 3
Postat

Domnisoara, daca incepem o discutie despre inspiratia verbala si ineranta Scripturii, mi-e teama ca nu-ti vor fi de folos amintirile de la scoala duminicala. Mai lipseste sa spui ca ai discutii la o cafea cu Dumnezeu insusi si ca esti profet.

Hai sictir musiu ca eu fata de alti scapatati care au rafirate trei pagini,dar le-a fost lene sa le citeasca pot dezbate din perspectiva personala Biblia, Tora., Coranul, adventisti, baptisti, martori a lui Iehova, calvinisti, buddhisti, peticostali chiar si santeria  (nu de pe net doar)si cate si mai cate. Chiar am experimentat cu spiritualitatea pana sa imi fauresc o cvingere personala ori sa imbin mai multe si sa le adapteze pe ceea ce simt si gandesc

Dar nu tin sa arat nimanuia ca stiu a recita ori dezbate Biblia pe un site de curve sa ma dau toba de carte. Te sfatuiesc sa nu te mai manifesti deplasat ca nu ai cu cine. E stiu ce sunt, cum sunt formata intelectual si spiritual si nu simt nevoia sa ma valideze nimeni. In orice caz nu un anonim pe net :)

Postat

/data viitoare cand imi replici poate voiesti sa si citezi ca nu stau sa umblu dupa fundul nimanui sa vad pe neve cand mi se adreseaza :)

Postat

Doamne, tine-ma! :) Domnisoara, o fi asta un site de curve, da' s-ar putea sa ai surprize mari in ce priveste educatia unora de pe aici. ;) Oricum, sa ai pretentia ca ai la degetul mic chestiuni ce n-au putut fi pe deplin intelese de unii ca Toma d'Aquino, William Blake, John Newton, Hans Kung, Dietrich Boenhoeffer, Karl Barth, Dumitru Staniloae si altii care au fost toba de hermeneutica, chiar e ceva.

• Like 2
Postat

Doamne, tine-ma! :) Domnisoara, o fi asta un site de curve, da' s-ar putea sa ai surprize mari in ce priveste educatia unora de pe aici. ;) Oricum, sa ai pretentia ca ai la degetul mic chestiuni ce n-au putut fi pe deplin intelese de unii ca Toma d'Aquino, William Blake, John Newton, Hans Kung, Dietrich Boenhoeffer, Karl Barth, Dumitru Staniloae si altii care au fost toba de hermeneutica, chiar e ceva.

ai grija cu gravitatia aia ca s-ar putea sa te impiedici  :laugh2  sa nu ametesti cumva  :laugh2

iti multumesc ca mi te adresezi respectuos,dar nu ma cred Dumnezeu. poti sa imi zici zeita daca e

nu am zis ca sunt atat de plina de sine si nu voi ajunge niciodata la nivelul de tembelizare fata de mine insami incat sa c red ca nu mai am ce invata, dezbate, asimila.

surprizele pot fi de ambele parti,dar nu am chef. sunt obosita si am si multa treaba pe cap. si detest in general suprizele cu o pasiune oarba. 

si eu totusi nu pricepi una si buna. daca mata esti asa iscusit de ce nu inveti sa citezi? vrei sa monologhezi ori sa imi raspunzi? cati ani ai prietene zi repede ca sunt colerica si imi fuge rabdarea si curiozitatea pe alte pajisti

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...