ovu Reputație: 117 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2017 Cati ani ai? Maine lucrezi? 1
laury Reputație: 24072 Postat Ianuarie 29, 2017 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Ianuarie 29, 2017 Deci s-a dus dreak si locatia aia unde am fost la Andra. Anais nu m-a inspirat cu nimic, cu toate ca tragea de mine sa o fut si pe ea. Parerea mea ca acolo, mai mult de doua fete nu au loc, deja este fast fuck...Roxana ar face bine sa stea singura, daca vrea sa ofere calitate si implicit sa faca bani.
jajajaja Reputație: -6 Postat Februarie 1, 2017 Oras:Azeroth Oras:Azeroth Postat Februarie 1, 2017 Am fost la Roxana acum doua zile, seara tarziu pe la 11 seara. Locatia e pe Dimitrie Cantemir, langa un Raifaissen Bank. Apartemenul este unul cu doua camere si din cate-am inteles, Anais nu mai activeaza acolo... deci au ramas doar doua fete. Note: Aspect-6, Utilitati-7 Roxana e o fata dragutica la fata, da bine de tot cu Mikkylove. Cei care au vizitat-o n-au cum sa nu remarce. La corp nu e wow, scunduta, undeva pe la 1.63, cam 51 de kg. Are un cur bun, tate micute (pe mine unul nu m-a deranjat acest aspect fiindca nu-s fan tate), putina burtica, dar nederanjanta. Note: față-6, corp-6 Actiunea... nu prea-mi place sa intru in detalii, dar pe scurt voi zice cate ceva.Oral din partea ei, oral din partea mea. Are o tehnica buna, o suge bine, chiar cu forta. Primul numar s-a terminat la oral cu ejaculare in gurita. Prima fata care m-a terminat cu un oral. Al doilea numar, a inceput cu un oral, cat sa mi se scoale pula. Dupa a urmat mult sex... capra, misionar, ea deasupra. Fetei ii place sa faca sex dur, la modul ca nu doar ea sa detina controlul, ci si partenerul. Roxanei ii place pula, ii plac limbile, se lubrifiaza natural. Ea ca fata e foarte lipicioasa, nu arata ea de 10, dar se fute si ii place sa te faca sa te simti 10. Note:Oral-9 neprotejatNormal-10 protejatAtitudine -de prietena cat si de futacioasa- ambele 10 Tarif 200lei si ca timp o ora si un sfert, de cand am intrat pana cand am iesit. Din locatie ma refer. ) In concluzie fata merita banii, acuma depinde si de tine cum pui ingredientele ca sa faci chimia buna. O experienta misto, probabil ca am sa mai revin. Faptul ca ma duc rar la fete si ca-mi place diversitate ma face sa spun acest lucru. Unul care se ataseaza si ii place sa revina unde s-a simtit bine ,sigur s-ar reintoarce. Offtopic: Tevezis, dute cu incredere, si dupa ce te duci, sa-mi zici unde dai berile alea. B-) 2
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Februarie 13, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Februarie 13, 2017 Buna Roxana. Un sfat pentru data viitoare cand faci poze.....aprinde si lumina in camera! 2
picon Reputație: 1046 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Satu' cu ministri Oras:Satu' cu ministri Postat Februarie 13, 2017 Buna Roxana. Un sfat pentru data viitoare cand faci poze.....aprinde si lumina in camera!Să fie lumină, zici!
cinestie Reputație: -39 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2017 Buna Roxana. Un sfat pentru data viitoare cand faci poze.....aprinde si lumina in camera!Este pudica
pasha_man Reputație: 451 Postat Februarie 13, 2017 Telefon: 0769999999 Oras:all Telefon: 0769999999 Oras:all Postat Februarie 13, 2017 Buna Roxana. Un sfat pentru data viitoare cand faci poze.....aprinde si lumina in camera!S-o admiri mai bine ))
christiano_29 Reputație: 72588 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2017 maine dimi te gasesc?la 8? 13 8
vladimir2015 Reputație: 161 Postat Februarie 13, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 13, 2017 Bună dragilor,astăzi voi fi disponibilă până în jurul orei 3-4 dimineață. Vă astept cu mare drag, pupicei ! :*Wow my god !!!!! Nice photos !!!
sjeezman Reputație: 14 Postat Februarie 13, 2017 Postat Februarie 13, 2017 i would like to come to you, but for that i want to know if you speak english. i-ar dori să vină la tine, dar pentru că vreau să știu dacă vorbești engleză.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum