Sari la conținut

Izabela 0728554873 / 0739020080

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti

Seara buna...astazi am reusit si eu sa ajung la IZA...,o sa fiu scurt.O tipa foarte ok cu , care poti purta o discutie constructiva, iar cu privire la prestatie, sa dau si eu note:

Locatie 9

Prestatie 10

Aspect 9+

Halatul dupa cum se stie😉

De revenit?

Cu siguranta,poate prind o oferta😉😙

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator baiatploiesti
Reputație: 0

in sfarsit am ajuns si eu :) modalitatea de contact a fost prin pm aici, pe forum, m-a asteptat pana la o ora mai tarzie, am sunat cand eram la scara. 

am optat pentru un masaj de relaxare cu erotic, o ora. cel de relaxare a fost de departe cel mai bun ever de pana acum, nota 10+. eroticul a durat prea putin ca sa-l notez , am fost infierbantat de la cel de relaxare, am rezistat mult, vreo 2 minute :) 

atitudine 10, mi-a oferit o cafea sau o apa, am ales apa, am stat la tigara inainte si dupa, am gasit subiecte de discutie.

locatie iar 10. baie curata, papuci, geluri de dus, prosop scos din dulapior, curat, miros de detergent

aspect 8 , insa consider ca prin atitudine compenseaza aspectul de "diva" care ii lipseste; iar aspectul vrea sa-l imbunatateasca in viitorul apropiat (mult succes)

halatul 250, d2d in jur de o ora si 20. banii nu mi-i ia cerut deloc, nici inainte,nici dupa,i-am oferit eu din proprie initiativa. (detalii de genul asta, care arata ca are incredere in anumiti clienti, fac diferenta) Cu siguranta mi i-ar fi cerut, ca doar nu m-am dus gratis, dar a contat foarte mult pentru mine ca nu a mentionat nimic despre asta.

A first pentru mine...a stat cu mine cat am facut dusul de dupa, s-a oferit sa ma spele pe spate, sa se duca mirosul uleiului de masaj, apoi am stat si eu cat a facut ea. per total , atmosfera creata de ea a fost excelenta

O recomand domnilor care pun pret pe atitudine. Serviciile sexuale nu le-am incercat, n-am cum sa zic ceva despre ele sau sa notez. Atitudinea, insa, cam cea mai buna pe care am intalnit-o pana acum (frecventez de prin 2014).

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:F
  • Oras:F

Baga mi as in ea de zapada

Asa dam burta jos: cand obosim cu toporul, ne odihnim la lopata.  :laugh2

:bravo 

Mie imi place cum arata Izabella noastra  :gifs_ojos  (Aveti 1,80m, stimata domnisoara? :maninlove   ). Daca se apuca de sport serios, n-o sa mai aiba timp de noi... Ar fi culmea sa o vedem campiona Crossfit sau Strongwoman: o recomanda si fesierii... https://66.media.tumblr.com/ad230ef1e2ced00739f9754cac14bfd3/tumblr_ozvm9m7iKa1shwdrio1_500.jpg  https://thumbs.gfycat.com/MarriedGivingHomalocephale-size_restricted.gif

• Like 1
Link spre comentariu

• Telefon: 0728554873
  • Telefon: 0728554873

Ms de recenzie ma simt flatata , remediem minusurile si sper sa pot sa ti arat si veleitatile de "muista " care le am 🤣🤣😘 daca ma tin de sala in continuare posibil sa particip si la vreun concurs 🤣💪😈

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...