gigel cu trenul Reputație: 91 Postat Ianuarie 3, 2020 Partajează Postat Ianuarie 3, 2020 2020 Happy Birthday ! 1 Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Ianuarie 3, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2020 2020 Happy Birthday !In cazul in care nu este ziua ei de naștere, formularea potrivita ar fi "Happy New Year!". :)) 11 Link spre comentariu
salbatic4u Reputație: 158 Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 sal all...din pacate am sa va spun si eu de serviciile sexuale oferite mie azi de ea...am mers la ea citindu-va recenziile si ma interesa in special oral,cim,deep...am platit chiar ptr 2 ore ,dupa ce i-am dat banii ca ea nu face deep si cim si i-am spus ca asa spun baietii de aici...ea ca nu-i adevarat....am fost impotent maj timpului cu ea ca vrea parca cu dinadins sa ma vada s imi dau drumu si...face numai ce doreste ea in pat ...cineva spunea aici ca a facut deep si cim,normal si apoi iar deep si cim...nu faceti ca mine si sa dati banii fara sa intrebati inainte ce servicii ofera si sa va luati dupa ce scriu pe aici baietii,ca nu pune egal fata asta la prestari servicii ptr toti...ca nu se uita la ceas,se uita ca a avut grija sa imi spuna ca au expirat cele 2 ore,iar cand am mai vrut sa ii dau 50 de lei suplimentar macar sa imi dau si eu drumu o data,ca nu...nu e o fata pasionala nicidecum...sper sa ajute ! 4 Link spre comentariu
benguadrian Reputație: 131 Postat Ianuarie 24, 2020 Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 sal all...din pacate am sa va spun si eu de serviciile sexuale oferite mie azi de ea...am mers la ea citindu-va recenziile si ma interesa in special oral,cim,deep...am platit chiar ptr 2 ore ,dupa ce i-am dat banii ca ea nu face deep si cim si i-am spus ca asa spun baietii de aici...ea ca nu-i adevarat....am fost impotent maj timpului cu ea ca vrea parca cu dinadins sa ma vada s imi dau drumu si...face numai ce doreste ea in pat ...cineva spunea aici ca a facut deep si cim,normal si apoi iar deep si cim...nu faceti ca mine si sa dati banii fara sa intrebati inainte ce servicii ofera si sa va luati dupa ce scriu pe aici baietii,ca nu pune egal fata asta la prestari servicii ptr toti...ca nu se uita la ceas,se uita ca a avut grija sa imi spuna ca au expirat cele 2 ore,iar cand am mai vrut sa ii dau 50 de lei suplimentar macar sa imi dau si eu drumu o data,ca nu...nu e o fata pasionala nicidecum...sper sa ajute ! Ma tu ne minți! :)) 1 Link spre comentariu
izabella2018 Reputație: 3585 Postat Ianuarie 24, 2020 Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 24, 2020 Nasoala faza dar sa stii ca era colega nu eu , nu ai vazut ca in 100 de poze care le am aici nu am nici un tatuaj si ea e plina o sa stau de vorba cu ea,dar pe bune ca nu ti ai dat seama ca nu sunt eu 😱 Link spre comentariu
salbatic4u Reputație: 158 Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Nasoala faza dar sa stii ca era colega nu eu , nu ai vazut ca in 100 de poze care le am aici nu am nici un tatuaj si ea e plina o sa stau de vorba cu ea,dar pe bune ca nu ti ai dat seama ca nu sunt eu Sa fiu sincer nu am vazut cum arati tu in poze...in cazul acesta imi cer scuze dar am intrebat-o daca e Izabela si mi-a spus ca ea este...stia de recenziile de aici si spunea ca nu s-a plans nimeni...eu am venit special ptr deep si on,mai hard sa zic,dar din primul raspuns al ei dupa ce i-am dat banii a spus ca nu face deep si on,sau cim,din momentul ala am ramas "impotent" ca urasc mincinosii...daca pot veni sa intalnesc pe Izabela reala ar fi ok?Pai de ce raspunde pe nr tau de tlf nu inteleg totusi...in fine,nu sunt dusmanos din fire,dar poate te pot cunoaste pe tine.O zi placuta ! 1 Link spre comentariu
izabella2018 Reputație: 3585 Postat Ianuarie 25, 2020 Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Am luat masuri in ceea ce o priveste . Si imi cer eu scuze in locul ei ! Link spre comentariu
cosmi_ale85 Reputație: 393 Postat Ianuarie 25, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Ce urasc tiganiile astea scuze Izabela ..dar a facut.o intentionat colega ta "la ciuguleala" sunt sigur de asta urasc tiganiile astea zici ca sunt facyte de bijnitari la Dealu Mare (cine stie) cand circulau "Marcile" urat. Ne poti pjne Link.ul colegei te rugam.P.S. si mai e cineva ..la top..."corecta " tin doar pt mine ...nu imi place carcoteala ... 4 Link spre comentariu
izabella2018 Reputație: 3585 Postat Ianuarie 25, 2020 Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Habar nu am anuntul ca lucra pe poze false , atat stiu , in rest nu am intrebat o care este, cum este. De a lungul timpului cu mine au stat multe fete , s a gasit una sa fie mai obraznica imi pare rau pentru el si pentru mine , ca eu in atatia ani am lucrat corect . Mi am facut nervi suficienti aseara cand am vazut dezastrul . Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Ianuarie 25, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Am luat masuri in ceea ce o priveste . Si imi cer eu scuze in locul ei !I-ai dat actele de șomaj plus o strângere călduroasă de mână? :) 6 Link spre comentariu
izabella2018 Reputație: 3585 Postat Ianuarie 25, 2020 Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Pai ce sa fac 🤣🤣🤷â€â™€ï¸ 1 Link spre comentariu
izabella2018 Reputație: 3585 Postat Ianuarie 25, 2020 Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Maine poimaine isi insusea dreq si casa 🤣 Link spre comentariu
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Ianuarie 25, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Sa fiu sincer nu am vazut cum arati tu in poze...in cazul acesta imi cer scuze dar am intrebat-o daca e Izabela si mi-a spus ca ea este...stia de recenziile de aici si spunea ca nu s-a plans nimeni...eu am venit special ptr deep si on,mai hard sa zic,dar din primul raspuns al ei dupa ce i-am dat banii a spus ca nu face deep si on,sau cim,din momentul ala am ramas "impotent" ca urasc mincinosii...daca pot veni sa intalnesc pe Izabela reala ar fi ok?Pai de ce raspunde pe nr tau de tlf nu inteleg totusi...in fine,nu sunt dusmanos din fire,dar poate te pot cunoaste pe tine.O zi placuta !Am mai scris de 50 de ori pana acum, vad ca trebuie sa repet sa nu mai platiti mai mult de o finalizare daca nu cunoști persoana respectivă. Poate sa fie oricine, de la top sau nu, cu recenzii sau fara. Sper ca nu o sa mai faci asta de acum. 7 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Ianuarie 25, 2020 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Sa fiu sincer nu am vazut cum arati tu in poze...in cazul acesta imi cer scuze dar am intrebat-o daca e Izabela si mi-a spus ca ea este...stia de recenziile de aici si spunea ca nu s-a plans nimeni...eu am venit special ptr deep si on,mai hard sa zic,dar din primul raspuns al ei dupa ce i-am dat banii a spus ca nu face deep si on,sau cim,din momentul ala am ramas "impotent" ca urasc mincinosii...daca pot veni sa intalnesc pe Izabela reala ar fi ok?Pai de ce raspunde pe nr tau de tlf nu inteleg totusi...in fine,nu sunt dusmanos din fire,dar poate te pot cunoaste pe tine.O zi placuta ! acum sti cum arata Iza?? daca nu uite niste poze https://nimfomane.com/forum/topic/80167-izabela-0728554873/?p=4566750Faza cu telefonul bine puctat. :350x 8 Link spre comentariu
futadores 91 Reputație: 186 Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Dar tu, în momentul acesta activezi.... Sau...... Link spre comentariu
salbatic4u Reputație: 158 Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 acum sti cum arata Iza?? daca nu uite niste poze https://nimfomane.com/forum/topic/80167-izabela-0728554873/?p=4566750Faza cu telefonul bine puctat. :350xIn apartament mai era o persoana de sex feminini ca cea care era cu mine se mai ducea sa vb in camera cu acea persoana....iar la final mi-a spus ca au expirat cele doua ore ca s-a uitat la ceas cea cu cine era....la nr de sus am sunat,iar de ajuns acolo am ajuns cam intr-o ora si aceeasi fata mi-a si deschis usa,cea tatuata de cea care vb Iza...nu o stiam pe Izabela din poze ca citind recenziile am avut incredere oarba in ea ca toti cei de aici o descriati ca pe o fata f hot si serioasa si nu o sa am probleme . Am platit ptr doua ore...pozele neavand cont inca aici nu am putut sa le vad si cum arata ea...am facut contul dupa ...poate imi spune Iza cum de a raspuns fata asta pe nr ei de tlf,si cine mai era in apartament ? 3 Link spre comentariu
salbatic4u Reputație: 158 Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Am luat masuri in ceea ce o priveste . Si imi cer eu scuze in locul ei !nu iti accept scuzele pr ca cred ca atunci cand cineva iti foloseste nr personal este cu acordul tau....probabil ai vrut sa o ajuti sa faca si ea un ban ca are doi copii gemeni,divortata etc....o amatoare insa si fara experienta ....am plecat ca un bou din locatia ta,erai si tu acolo si sa nu renegi,tu ai fost cea care i-ai spus plangandu-se la tine probabil ca sunt impotent si ca a expirat cele doua ore asa cum a zis....am intrebat-o daca esti tu si a zis ca da,ce drk....am platit 2 ore in avans fiindca aici esti vazuta ca o persoana serioasa si o futacioasa hot sa zic...ma intreb oare chiar esti tu serioasa?Sa vada toti daca da....m-ai "talharit" sau nu? 1 Link spre comentariu
izabella2018 Reputație: 3585 Postat Ianuarie 25, 2020 Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Deci sa inteleg ca intr un final cand ai plecat din locatie stiai ca nu eu am fst in camera cu tine ! Link spre comentariu
cosmi_ale85 Reputație: 393 Postat Ianuarie 25, 2020 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Habar nu am anuntul ca lucra pe poze false , atat stiu , in rest nu am intrebat o care este, cum este. De a lungul timpului cu mine au stat multe fete , s a gasit una sa fie mai obraznica imi pare rau pentru el si pentru mine , ca eu in atatia ani am lucrat corect . Mi am facut nervi suficienti aseara cand am vazut dezastrul .Nu e ok..daca ma intrebi pe mine...ai acceptat cu tine in locatie o "sarlatana"..stiind ca e pe poze false si etc ...macar teama de ea sa fi avut..ca te fura..ca iti face probleme ..etc Link spre comentariu
salbatic4u Reputație: 158 Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Deci sa inteleg ca intr un final cand ai plecat din locatie stiai ca nu eu am fst in camera cu tine !reciteste....asta dovedeste ca nu esti ok...tu erai care ai spus ei da-l afara 1 Link spre comentariu
maryo85 Reputație: 592 Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 sal all...din pacate am sa va spun si eu de serviciile sexuale oferite mie azi de ea...am mers la ea citindu-va recenziile si ma interesa in special oral,cim,deep...am platit chiar ptr 2 ore ,dupa ce i-am dat banii ca ea nu face deep si cim si i-am spus ca asa spun baietii de aici...ea ca nu-i adevarat....am fost impotent maj timpului cu ea ca vrea parca cu dinadins sa ma vada s imi dau drumu si...face numai ce doreste ea in pat ...cineva spunea aici ca a facut deep si cim,normal si apoi iar deep si cim...nu faceti ca mine si sa dati banii fara sa intrebati inainte ce servicii ofera si sa va luati dupa ce scriu pe aici baietii,ca nu pune egal fata asta la prestari servicii ptr toti...ca nu se uita la ceas,se uita ca a avut grija sa imi spuna ca au expirat cele 2 ore,iar cand am mai vrut sa ii dau 50 de lei suplimentar macar sa imi dau si eu drumu o data,ca nu...nu e o fata pasionala nicidecum...sper sa ajute !Tu te ai dus hotărât pe Izza, vroiai sa o rupi timp de 2 ore, cred ca te gândeai la un nr pe obiect si pana la urma....ai păstrat tot pt casa.Cum pana mea sa te duci la o fată care nu o sti 2 ore, ii arunci si banii fara sa discuți la început dupa ce o vezi...dar poate ai castigat la Loto. Daca picai pe mana Izei nu regretai. 1 Link spre comentariu
salbatic4u Reputație: 158 Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Tu te ai dus hotărât pe Izza, vroiai sa o rupi timp de 2 ore, cred ca te gândeai la un nr pe obiect si pana la urma....ai păstrat tot pt casa.Cum pana mea sa te duci la o fată care nu o sti 2 ore, ii arunci si banii fara sa discuți la început dupa ce o vezi...dar poate ai castigat la Loto. Daca picai pe mana Izei nu re Tu te ai dus hotărât pe Izza, vroiai sa o rupi timp de 2 ore, cred ca te gândeai la un nr pe obiect si pana la urma....ai păstrat tot pt casa.Cum pana mea sa te duci la o fată care nu o sti 2 ore, ii arunci si banii fara sa discuți la început dupa ce o vezi...dar poate ai castigat la Loto. Daca picai pe mana Izei nu regretai.m-am dus la o sageata de-a ei.....nu la ea 1 Link spre comentariu
izabella2018 Reputație: 3585 Postat Ianuarie 25, 2020 Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Nu stiu eu ce ai vb cu ea si ce nu nici nu ma preocupa . Ma intereseaza ca ai facut recenzie pe topicul meu si nu ai fost cu mine . Ce s a intamplat in camera chiar daca stiam nu spuneam . In locatie mai era o alta fata care este de mai mult timp cu mine Beatrice . Eu eram plecata cu niste treaba . Am avut varianta ta si a lui Bety de unde am tras concluzia ca ea nu ti a spus ca nu este Iza . Asta m.a deranjat pe mine ca nu ti a spus din telefon cum era si normal si daca decideai sa ramai la ea era treaba ta . Ce a facut si ce nu e teaba voastra . Cand eu m.am intors respectiva fata cu care tu ai fost in camera nu mai era , plecase . Bety spunea ca a plecat in graba ca a primit un tel de acasa . Discutam vorbe sa ne aflam in treaba . Daca nu accepti scuzele e teaba ta . Iti doresc multa bafta in continuare ! Link spre comentariu
izabella2018 Reputație: 3585 Postat Ianuarie 25, 2020 Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Telefon: 0728554873 Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Costi sunt multe fete care se feresc sa puna poze cu ele mai ales ca era plina de tatuaje era si usor de recunoscut asa ca am inteles o . Link spre comentariu
salbatic4u Reputație: 158 Postat Ianuarie 25, 2020 Partajează Postat Ianuarie 25, 2020 Nu stiu eu ce ai vb cu ea si ce nu nici nu ma preocupa . Ma intereseaza ca ai facut recenzie pe topicul meu si nu ai fost cu mine . Ce s a intamplat in camera chiar daca stiam nu spuneam . In locatie mai era o alta fata care este de mai mult timp cu mine Beatrice . Eu eram plecata cu niste treaba . Am avut varianta ta si a lui Bety de unde am tras concluzia ca ea nu ti a spus ca nu este Iza . Asta m.a deranjat pe mine ca nu ti a spus din telefon cum era si normal si daca decideai sa ramai la ea era treaba ta . Ce a facut si ce nu e teaba voastra . Cand eu m.am intors respectiva fata cu care tu ai fost in camera nu mai era , plecase . Bety spunea ca a plecat in graba ca a primit un tel de acasa . Discutam vorbe sa ne aflam in treaba . Daca nu accepti scuzele e teaba ta . Iti doresc multa bafta in continuare !am impresia ca avand recenzii bune ai cam luat-o razna si iti dai nr personal la n fete sa faca bani facand pe pestoaica.....sa nu indraznesti sa mai comentezi ceva atata timp cat eu te-am vrut pe tine si am dat de sagetile tale ca e usor sa fac rau.....nu numai,dar te pun pe tine sa platesti raul facut de sageata ta....fi ok si nu mai ma provoca....ai devenit o ceea ce te-ai nacut....si e ok sa stie baietii care vor sa mai futa ceva bun.ca trebuie sa te evite....asa cum ai facut cu mine tu! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum