Sari la conținut

Izabela 0728554873 / 0739020080

Postări Recomandate

Auzi,nu a vrut nimic dupa ce a luat banii,fara on ca cica avea probleme cu dentistul ea....dar ti-a spus ce a mintit?...igiena.....eram ok ca sunt un b curat,ingrijit,iar daca erai atenta m-a facut simpatic ca altfel nu imi spunea ea ca are 2 copii gemeni etc....sa fiu un jegos....ce vrei sa spui?

Link spre comentariu
  • Telefon: 0728554873
  • Oras:Ploiesti

Daca igiena nu corespunde ori mai face un dus ori pleaca cu bani cu tot . Femeia te a mintit de la inceput pana la sfarsit si ca s eu si ca dentist si ca gemeni . Te increzi cam mult in cnv care din start te a luat si pe tn si pe mn de fraieri . Corect fata de tine era sa iei decizia si sa zici fata mea nu i ce trebuie . Da e mai usor sa stai sa plangi dupa bani aici . Pe bune daca plateam la cineva banii astia fara sa mi placa si fara sa ma simt bn . Chiar nu te inteleg .

Link spre comentariu

mda....sa recapitulez "Cand ai vazut ca nu vrea femeia trebuia sa i zici da fa banii inapoi ca eu plec ca nu esti buna de nimic ..." IZA mind.....desi tot ea zicea ca eu nu am fost ok,ca as fi platit ptr inca o jum de ora dupa ce aia nu a vrut,ca as fi fost "magar" si i-aas fi cerut sa faca ce nu vrea ....si eu nu as fi fost chiar ok....vb de smecheri de parca era vb de ea,eu am vb de ei ca sunt tovarasii mei decat....pai as avea eu nevoie de ei daca vreau sa rezolv ceva oare?Respect casa unde intru si ies supus de acolo.ca e mportanta linistea si ca ai intrat acolo fiind invitat,se pare ca ptr unii insa e greu de priceput....s-a dat la fund iar,nu o condamn ca se simte cu musca pe caciula,dar sa imi dea banii inapoi !Aia era tovarasa de fapte cu ea vad!.

Link spre comentariu

Ma bag sa dau si eu niste intamplari ca sa fie mai stufoasa . Ca sa nu raman datoare ca vin jmecherii la usa mea sa le dau milionu' la baiat , pardon om in toata firea.

Link spre comentariu

Corect era sa ti dea banii , eu am dat bani inapoi in multe situatii si baietii stiu ca mai sunt din ei si aici . Nu cu scandal dar dreptul tau era asta . Daca nu a facut sa dea banii . Si cautai alta care sa fie cum vrei tu .

Link spre comentariu

Suferi de mainia persecutiei . Eu am trecut peste . Femeile sunt periculoasa . Eu am luat atitudine instant si nu am mai fost colega cu ea. Tu trebuia ca si mn sa faci acelasi lucru , sa iei atitudine sa ceri ce e al tau si era toata lumea impacat si ea cu buza umflata . Te asigur ca nu mai facea si la altii . Nu mai insinua ca am luat cv de la ea ca nu este asa .

Link spre comentariu

Tu trebuia sa imi returnezi banii pe care colega ta mi i-a luat pe nedrept,tu facandu-ti clientii posta cu ea.....daca nu puteai sa mi-i dai inapoi,trebuia sa repari "greseala" facuta de ea......de ce nu ai facutt-o?Cred ca toti asteapta acelasi raspuns ca si mine....nu evita raspunsul.....esti in stare sa repari ceea ce a facut rau colega ta,sau eu ca client sa raman cu buza fripta?

Link spre comentariu

1 . Nu i am dat eu tel sa ia clienti dupa tel meu

2. Nu iti datorez eu nimic .

3. Nu am ce sa repar .

Tu vrei sa para ca a fost complot , eu iti repet ca nu a fost . In prima instanta am vrut sa beau o cafea cu tine ca sa aflu varianta ta , nici intr un caz ca ma simteam vinovata , caci nu este asa . Am plecat si am lasat tel acolo , asa faceam mereu . Nu mi iau tel acasa niciodata.

Link spre comentariu

intr-un cuvant din ce vrei sa spui.....eu am sunat ca idiotul pe nr tau de tlf,iar aia ti-a luat tlf tau pus pe masa ca proasta de tine,nu?Nu ai ce sa repari ca banii mi-a fost luati din casa ta si tu nu stii cine era cu tine in casa sau cine doarme la tine noptile,nu? 

Link spre comentariu

Tu trebuia sa imi returnezi banii pe care colega ta mi i-a luat pe nedrept,tu facandu-ti clientii posta cu ea.....daca nu puteai sa mi-i dai inapoi,trebuia sa repari "greseala" facuta de ea......de ce nu ai facutt-o?Cred ca toti asteapta acelasi raspuns ca si mine....nu evita raspunsul.....esti in stare sa repari ceea ce a facut rau colega ta,sau eu ca client sa raman cu buza fripta?

Ma da' mai iesi si tu pe afara, bea o bere, bea 20,treci pe langa semafor, orice tata numai sa scapam de tine. Esti prost, fudul, vai de steaua ta. Ce dracului te smiorcai aici in halul asta mai pui de jmecher?

• Like 1
Link spre comentariu

intr-un cuvant din ce vrei sa spui.....eu am sunat ca idiotul pe nr tau de tlf,iar aia ti-a luat tlf tau pus pe masa ca proasta de tine,nu?Nu ai ce sa repari ca banii mi-a fost luati din casa ta si tu nu stii cine era cu tine in casa sau cine doarme la tine noptile,nu?

Ma faci sa ies din casa taticule pe zapuseala asta. Nu te vad bine.

Link spre comentariu

totusi din cuvintele ei  " locatie mai era o alta fata care este de mai mult timp cu mine Beatrice . Eu eram plecata cu niste treaba . Am avut varianta ta si a lui Bety de unde am tras concluzia ca ea nu ti a spus ca nu este Iza . Asta m.a deranjat pe mine ca nu ti a spus din telefon cum era si normal si daca decideai sa ramai la ea era treaba ta".....a lasat ea tlf din greseala acolo....?....sheldonncooper platesti tu ptr ea frate ?

Link spre comentariu

totusi din cuvintele ei  " locatie mai era o alta fata care este de mai mult timp cu mine Beatrice . Eu eram plecata cu niste treaba . Am avut varianta ta si a lui Bety de unde am tras concluzia ca ea nu ti a spus ca nu este Iza . Asta m.a deranjat pe mine ca nu ti a spus din telefon cum era si normal si daca decideai sa ramai la ea era treaba ta".....a lasat ea tlf din greseala acolo....?....sheldonncooper platesti tu ptr ea frate ?[/size]

Platesc pt prostia ta adica. Bine ma. Hai.

Link spre comentariu

Ma cauti vinovata si ma tot cauti . Permite mi sa nu fiu de acord , oricat o intorci pe toate partile . Nu ma simt vinovata . Si cred ca am spus tot cu asta . Noapte buna .

Link spre comentariu

Ma cauti vinovata si ma tot cauti . Permite mi sa nu fiu de acord , oricat o intorci pe toate partile . Nu ma simt vinovata . Si cred ca am spus tot cu asta . Noapte buna .

Si daca ai fi vinovata asta e dovada clara a handicapatului care si-o cere

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...