Sari la conținut

Adelinna - 0726575144

Postări Recomandate

• Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Tu ce ai patit bobitza ?! Te-ai lovit la adidasi ?  :laugh2  :laugh2

Golancuta de 100 de Coco

Care mai doriti , care mai poftiti ....?

Hai ca te spargi  putin , cate putin  cu provenienta  

Macar ai deschis "taraba" azi , chiar daca nu se apropie niciun musteriu   ? :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 21
  • Minus 9
Link spre comentariu

Salut!

Am ‘’bifat-o’’ eu pe Adelinnaad. M-a ‘’bifat’’ si ea pe mine de 450 RON. (Pe raspunderea mea, nu aveam mari asteptari, dar curiozitatea a primat in cazul de fata).

Sunat, vorbit cu fata, voce placuta, copilaroasa, joviala. Vorbareata.

Locatia:  Am chemat-o la mine (intr-un alt apartament, acasa fiind-u-mi imposibil, din motive lesne de inteles).

Oferit detaliile, ajunge. (A adus-o un ‘’prieten’’).

Deschid, vad o fata frumusica, placuta ca aspect, forme frumoase. Slim.  Imbracata ‘’casual’’ cu gust, dar vestimentatia ieftina (gen IDM).

Adelinnaad:

Este micuta, aproximez 1,63 m, 47 kg, 19-20 ani. Blonda, ochi caprui. Privire frumoasa. Vorbareata.  Voi face o paranteza mai detaliata, dar cred ca merita acordata atentie! (Am invitat-o sa se simta ‘’ca acasa’’, mergem in living la o tigara parca Dunhill Crem fuma, vorbeste muult, se crede desteapta, dar nu este, are o impresie foarte buna despre ea, se crede frumoasa, am facut trei glume mai delicate pe care nu le-a inteles, vorbea de faptul ca vrea sa devina studenta, dar va fi respinsa la testul de limba romana, GRAMATICA, nu vorbeste si nu articuleaza corect. Apoi schimba subiectul discutiei brusc. Nu este atenta.)

La corp este OK, silueta, forme frumoase, nu am observat urme de celulita sau vergeturi, dar nu la fel de tonifiata pe cat ar fi trebuit sa fie pentru varsta ei. Pielea fina si catifelata, alba, bazin conturat. Abdomenul plat, dar moale. Nici o urma de tonifiere aici. Fundul nu este tare si bombat. Pasa... frumusica. Sanii sunt punctul ei forte, doar atat! Picioarele sunt frumoase pentru inaltimea si kilogramele ei. Are un trup armonios. Manichiura si pedichiura ingrijite. Dantura, la fel. Ten curat.

Serviciile slabe si protejate (mecanice, folosirea excesiva a manutei, etc.), fara implicare, se pare ca nu a auzit de GFE, nici macar nu creeaza iluzia necesara pentru a te face sa te simti bine. Nu face LOT, nu ii place sa o bruschezi, nu DT. NIMIC!!! Un misionar antic si de demult, la care si acolo sta crispata.

Per total are  nota 7. Minimul necesar pentru promovabilitate.

Nu ma va mai vizita NICIODATA!!!  

Pentru colegii existenti: AVETI OPTIUNI INFINT MAI BUUUUNE LA PRETUL SOLICITAT AICI!!!

Bafta va ureaza Tungsten!!!

• Like 17
Link spre comentariu

mayb they have a deal.

Instead of taking a taxi, a friend brings her, waits outside the building for her safety.

And i would find it logic then, that he receives some money for it.

As a businessdeal.

win-win.

esti un prostac. in timpul alocat intalnirii este posibil sa-i faca ce vrea fara ca insotitorul ei sa aiba habar

exista o denumire pt cei care primesc bani de la fetite: se numesc proxeneti

• Like 4
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:belgium
  • Oras:belgium

esti un prostac. in timpul alocat intalnirii este posibil sa-i faca ce vrea fara ca insotitorul ei sa aiba habar

exista o denumire pt cei care primesc bani de la fetite: se numesc proxeneti

seems fair that if you quote me, you respond in english.

Mayb he's a pimp, mayb he isnt.

You dont know what deal they have.

keep an open mind.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Salut!

Am ‘’bifat-o’’ eu pe Adelinnaad. M-a ‘’bifat’’ si ea pe mine de 450 RON. (Pe raspunderea mea, nu aveam mari asteptari, dar curiozitatea a primat in cazul de fata).

Sunat, vorbit cu fata, voce placuta, copilaroasa, joviala. Vorbareata.

Locatia:  Am chemat-o la mine (intr-un alt apartament, acasa fiind-u-mi imposibil, din motive lesne de inteles).

Oferit detaliile, ajunge. (A adus-o un ‘’prieten’’).

Deschid, vad o fata frumusica, placuta ca aspect, forme frumoase. Slim.  Imbracata ‘’casual’’ cu gust, dar vestimentatia ieftina (gen IDM).

Adelinnaad:

Este micuta, aproximez 1,63 m, 47 kg, 19-20 ani. Blonda, ochi caprui. Privire frumoasa. Vorbareata.  Voi face o paranteza mai detaliata, dar cred ca merita acordata atentie! (Am invitat-o sa se simta ‘’ca acasa’’, mergem in living la o tigara parca Dunhill Crem fuma, vorbeste muult, se crede desteapta, dar nu este, are o impresie foarte buna despre ea, se crede frumoasa, am facut trei glume mai delicate pe care nu le-a inteles, vorbea de faptul ca vrea sa devina studenta, dar va fi respinsa la testul de limba romana, GRAMATICA, nu vorbeste si nu articuleaza corect. Apoi schimba subiectul discutiei brusc. Nu este atenta.)

La corp este OK, silueta, forme frumoase, nu am observat urme de celulita sau vergeturi, dar nu la fel de tonifiata pe cat ar fi trebuit sa fie pentru varsta ei. Pielea fina si catifelata, alba, bazin conturat. Abdomenul plat, dar moale. Nici o urma de tonifiere aici. Fundul nu este tare si bombat. Pasa... frumusica. Sanii sunt punctul ei forte, doar atat! Picioarele sunt frumoase pentru inaltimea si kilogramele ei. Are un trup armonios. Manichiura si pedichiura ingrijite. Dantura, la fel. Ten curat.

Serviciile slabe si protejate (mecanice, folosirea excesiva a manutei, etc.), fara implicare, se pare ca nu a auzit de GFE, nici macar nu creeaza iluzia necesara pentru a te face sa te simti bine. Nu face LOT, nu ii place sa o bruschezi, nu DT. NIMIC!!! Un misionar antic si de demult, la care si acolo sta crispata.

Per total are  nota 7. Minimul necesar pentru promovabilitate.

Nu ma va mai vizita NICIODATA!!!  

Pentru colegii existenti: AVETI OPTIUNI INFINT MAI BUUUUNE LA PRETUL SOLICITAT AICI!!!

Bafta va ureaza Tungsten!!!

Se cam inmultesc recenziile negative si nici una pozitiva, Adelina, draga. Ce parere ai?

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest

seems fair that if you quote me, you respond in english.

Mayb he's a pimp, mayb he isnt.

You dont know what deal they have.

keep an open mind.

every girl who does outcall has a pimp,There is no other way in this business

Link spre comentariu

im curious.

explain your opinion to me.

He probably refers to the fact they need protection. When they have their own place they have a panic button and call a bodyguard company. But when you go to a client's place who you gonna call?

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Usually there is this guy who acts like her lover,actually a loverboy who sends her to make some money in exchange for sex.

There is always *the promise*:go and make some money for both of us,we will be free and happy and we will have all that we wanted,cars,a condo,trips to paris,dubai you name it.

In the end girls end up broke with a couple of STD's and the loverboy is with another new face in town :)

Go on and look for sex trafficking,a good article is here http://traffickingknowledgeproject.blogspot.ro/2014/04/human-trafficking-loverboy-method.html 

• Like 3
  • Minus 5
Link spre comentariu

He probably refers to the fact they need protection. When they have their own place they have a panic button and call a bodyguard company. But when you go to a client's place who you gonna call?

That too...you don't want to mess up with girls once invited indoor and you don't want to pay :( for certain reasons...

• Like 2
  • Minus 5
Link spre comentariu
  • Oras:Comuna cu Tramvai
  • Oras:Comuna cu Tramvai

Usually there is this guy who acts like her lover,actually a loverboy who sends her to make some money in exchange for sex.

There is always *the promise*:go and make some money for both of us,we will be free and happy and we will have all that we wanted,cars,a condo,trips to paris,dubai you name it.

In the end girls end up broke with a couple of STD's and the loverboy is with another new face in town :)

Go on and look for sex trafficking,a good article is here http://traffickingknowledgeproject.blogspot.ro/2014/04/human-trafficking-loverboy-method.html 

E formidabil cate cand la vrajeala asta a lu' "iubi" care o iubeste atat de mult incat o da si la altii

Chiar asa proaste sa fie unele ?! :slap2

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...